Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

sport

/VIDEO/ Cine e moldoveanul care a alergat la prestigiosul ultramaraton de 6 zile din New York: Primele declarații

26 aprilie 2022, ora 20:51
Distribuie:

În orașul New York a avut loc ultramaratonul Auto-transcendența, o cursă de alergare care a durat tocmai 6 zile. La competiție țara noastră a fost reprezentată de Radu Budan, care la general a încheiat pe poziția a 5-a. Compatriotul nostru ne-a declarat că este mândru de rezultatul obținut la prima participare. 

Orheianul Radu Budan, care este stabilit în Elveția de cinci ani, a decis să reprezinte țara noastră la ultramaratonul de 6 zile care a avut loc în orașul New York. 

Sportivul a furnizat mai multe secvențe video pe parcursul cursei istovitoare la finalul căreia a încheiat pe poziția a 5-a cu un rezultat de 642,7 kilometri parcurși. 

La prima participare la prestigioasa competiție, Radu Budan, a declarat că este mulțumit de evoluția sa. 

Pentru a obține o calificare mai înaltă, Radu Budan are ca obiectiv participarea și anul viitor la una din cele mai lungi curse de pe mapamond. 

Tot în cadrul aceleiași curse, Radu Budan a ocupat poziția a treia la categoria pesroanelor trecute de vârsta de 40 de ani. 

La ultramaratonul din New York au participat 35 de alergători din 16 țări. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram