Război în Ucraina, ziua 133: Forțele ruse continuă ofensiva în Donețk. Cât ar costa reconstrucția Mariupolului

social

/FOTO/ Tatiana Granciuc revine la TV8, după o pauză de un an: „Am avut zile foarte grele… Maternitatea nu e despre fotografii frumoase”

27 ianuarie 2022, ora 13:23
Distribuie:

Tatiana Granciuc revine de săptămâna aceasta pe micile ecrane și își reia rolul de prezentatoare a emisiunii „Iubește viața”. În vara anului 2020, frumoasa prezentatoare a devenit mămică pentru prima oară. 

După o pauză de aproape 1 an și jumătate, în care s-a concentrat pe creșterea micuțului Daniel, jurnalista este gata pentru un nou început și revine cu forțe noi în proiectul său de suflet.

- Tatiana, cum a fost perioada în care ai stat acasă, în misiunea de mămică?

- A fost o perioadă extrem de frumoasă, dar și extrem de grea, trebuie să recunosc. A fost pentru mine ca un duș cu apă rece care m-a trezit la realitate și m-a făcut să înțeleg că maternitatea nu e despre poze frumoase pe Instagram, dar e despre răbdare, curaj și iar răbdare. Pot afirma cu toată siguranța că misiunea de mamă e una dintre cele mai complicate, iar mamele care au făcut față cu brio tuturor provocărilor, sunt niște eroine, pentru care nu mai există limite.

- Care ar fi topul celor mai mari provocări din concediul pentru îngrijirea copilului?

- Fiecare etapă din viața copilului vine la pachet cu multe provocări cunoscute deja de toți părinții, dar cea mai grea provocare pentru mine e să rămân calmă în orice situație, deoarece cel mic preia starea mea de fiecare dată, dacă sunt eu fericită și liniștită, totul se ameliorează rapid. Scopul nostru e să creștem un copil fericit și echilibrat, iar pentru asta învățăm zi de zi să-i fim exemplu.

 - Cum ai reușit să faci față stresului și oboselii provocate de nopțile nedormite?

- Am avut zile foarte grele, în special atunci când Daniel se îmbolnăvea. Nu mai vedeam lumina la capătul tunelului, mă simțeam extrem de vulnerabilă. Important în asemenea situații să ai parte de susținerea celor dragi, eu am avut-o, drept pentru care le mulțumesc mult.

- Cum te-a ajutat soțul în această perioadă? Care este procentul de distribuire a sarcinilor în cuplu?

- Nu consider că m-a ajutat, dar că și-a onorat cu succes responsabilitățile de tată și soț, ori decizia de a avea un copil a fost de comun acord, iar pentru creșterea și educarea lui suntem implicați în egală măsură, asa cum e corect.

- Cum ai simțit că anume acum e momentul să revii pe micile ecrane?

- Timpul s-a scurs foarte repede, uneori am și pierdut contactul cu realitatea, m-am înconjurat doar de necesitățile copilului, iar la un moment dat am simțit că încep să mă pierd, astfel am decis că am nevoie de o gură de aer proaspăt, o schimbare de rutină, momentul potrivit pentru a-mi relua unele activități lăsate pe pauză.

- Ce înseamnă pentru tine relansarea proiectului „Iubește Viața”?

- Este ocazia perfectă de a cunoaște noi istorii de viață inedite, de a redescoperi artiștii noștri din alt unghi și a oferi telespectatorilor tv8 oportunitatea de a-și petrece weekendul privind o emisiune captivantă.

- Cu ce va fi diferit „Iubește viața” de acum față de „Iubește viața” de la începuturi?

- În primul rând ne-am mutat la casă nouă și vom primi invitații într-un nou studio, extrem de cald și luminos. S-a mărit și echipa noastră, vom savura în fiecare ediție reportaje interesante realizate cu multă dedicație pentru telespectatorii tv8.

Emisiunea „Iubește viața” revine de săptămâna aceasta pe micile ecrane. Din 30 ianuarie, în fiecare duminică, de la 9:30 dimineața, urmăriți istorii captivante de viață, dezvăluiri emoționante, subiecte interesante, provocări și multă distracție, la TV8. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram