Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

social

/VIDEO/ "Bătrânii noștri" nu sunt singuri. Darurile partenerilor au ajuns la alți eroi ai campaniei TV8

27 aprilie 2022, ora 20:02
Distribuie:

De Sfintele sărbători pascale, TV8, împreună cu partenerul general al campaniei sociale „Bătrânii noștri” - Moldtelecom, a bătut, din nou, la ușa uneia dintre eroine - mătușa Valentina Bezub. De această dată, însă, am venit cu daruri. 

„ - Vă dorim Paște luminos, multă fericire și sănătate. 
- Mulțumesc mult”.

„ - Asta e pentru dumneavoastră. 
- Multumesc mult. Vă doresc sănătate dumneavoastră, oamenilor dragi și colectivului”.

Emoțiile au copleșit-o și mai tare pe Valentina Bezub, atunci când i-am umplut casa și cu daruri din partea altor parteneri ai campaniei - Farmacia Familiei, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), rețeaua de magazine Linella și compania de taxi 14 444. O cutie plină cu de toate a ajuns la ea și din Italia, grație Asociației Obștești „Noi Suntem Moldova”. 

„ Așa de multe cadouri! Probabil, m-am născut sub o stea norocoasă”.

S-a bucurat nespus de mult și atunci când a văzut mașina de spălat nounouță. Acum, se va încheia chinul ei de a spăla cu apă rece sau de a încălzi apa cu fierbătorul. Și asta datorită partenerilor TV8, care au dat dovadă de generozitate, în cadrul campaniei „Bătrânii noștri”. Este vorba de partenerul general Moldtelecom, alături de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), Farmacia Familiei, rețeau de supermarketuri Linella și compania de taxi 14 444, care a făcut ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la destinatari.

„Cu plăcere voi spala, pentru că îmi este greu să spăl cu mâinile”.

Mulțumim tuturor celor care au fost a fost alături de TV8. Împreună am reușit să facem mai ușor traiul eroilor campaniei „Bătrânii noștri”.  

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram