Război în Ucraina, ziua 90: Rusia a preluat controlul a 5 fabrici din industria de apărare

comerciale

/VIDEO/ Cadouri de sărbătorile pascale: Emoții frumoase pentru eroina de la Drochia a campaniei "Bătrânii noștri"

28 aprilie 2022, ora 20:04
Distribuie:

Surprize, daruri și lacrimi de fericire, la sărbătorile pascale, pentru eroina campaniei „Bătrânii noștri”, Valentina Lefter din Dondușeni. Pe fosta profesoară am întâlnit-o în curtea casei. 

Curtea i s-a umplut cu daruri, oferite de partenerul general al campaniei sociale „Bătrânii noștri” - Moldtelecom, dar și de ceilalți parteneri ai proiectului - Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), rețeaua de supermarketuri Linella, Farmacia Familiei și compania de taxi 14 444.

Și reprezentanții Asociației Obștești „Noi Suntem Moldova” i-au trimis colete cu de toate. 

Fericirea a fost și mai mare, atunci când și-a văzut noul frigider. 

Fosta profesoară s-a bucurat de cadourile primite datorită susținerii partenerului general Moldtelecom, care a dat dovadă de generozitate, fiind alături de TV8, în cadrul campaniei „Bătrânii noștri”. 

Mulțumim și celorlați parteneri ai proiectului - Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), Farmacia Familiei, rețeau de supermarketuri Linella și compania de taxi 14 444, care a făcut totul, pentru ca darurile să ajungă cât mai rapid și în siguranță la cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram