Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

social

/VIDEO/ Bătrânii noștri: Sărbători pascale mai senine pentru surorile Maria și Iulia din satul Drochia

29 aprilie 2022, ora 20:43
Distribuie:

Pentru surorile Maria și Iulia din satul Drochia, sărbătorile pascale au fost mai senine, în acest an. Femeile nu credeau că și casa lor modestă se va umple cu produse și lucruri de care au nevoie, pentru un trai mai ușor. 

Darurile au fost oferite de partenerul general al campaniei sociale „Bătrânii noștri” - Moldtelecom, dar și de ceilalți parteneri ai proiectului - Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), rețeaua de supermarketuri Linella, Farmacia Familiei și compania de taxi 14 444. I-au trimis colete cu daruri și reprezentanții Asociației Obștești „Noi Suntem Moldova”. 

„Ați adus de toate”. 

Frigiderul a fost cadoul cel mai neașteptat.  

Cadourile au ajuns rapid și în siguranță la eroii campaniei „Bătrânii noștri” grație companiei de taxi 14 444. Mulțumim pentru susținere și implicare partenerului general al campaniei - Moldtelecom, dar și celorlalți parteneri ai proiectului - Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), rețeaua de supermarketuri Linella, Farmacia Familiei.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram