Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

timp liber

/HOROSCOP/ Săgetătorii sunt acaparați de muncă. Balanțele caută siguranță

29 mai 2022, ora 09:49
Distribuie:

Săgetătorii sunt acaparați de muncă. Balanțele caută siguranță. Ce rezervă astrele pentru duminică, 29 mai, fiecărei zodii în parte, vedeți mai jos. 

Horoscop Berbec – 29 mai 2022: Este o zi foarte interesantă și generoasă, în special la capitolul dezghețării unor situații care păreau amorțite pentru totdeauna. Este important să respecți limitele bunului simț și ale respectului, în orice situație. 

Horoscop Taur – 29 mai 2022: Treburile îți merg mai bine, dar nu ai starea necesară ca să fii mulțumit de acest lucru. Este important să-ți regăsești echilibrul pierdut și cea mai bună cale pentru a reuși este să dai uitării nemulțumirile care te stresează. 

Horoscop Gemeni – 29 mai 2022: Ai parte de un context favorabil pentru remedierea unor erori, de exemplu în cercul de prieteni. Poate i-ai supărat pe unii dintre ei și ai regretat în ultimele zile. 

Horoscop Rac – 29 mai 2022: Este bine să urmezi exemplul celor care pot să-și păstreze buna dispoziție și seninătatea, chiar și atunci când nu le merg, prea bine, treburile. Așa vei descoperi care este adevărata ta putere. 

Horoscop Leu – 29 mai 2022: Totul se concentrează pe progresul profesional și pe imaginea în plan social și asta te obligă să adopți un anumit comportament. De fapt, ai nevoie să fii sincer și să te destinzi. Vei rezolva mai multe și mai ușor, în acest fel. 

Horoscop Fecioară – 29 mai 2022: Ai acces, astăzi, la un alt fel de a evalua anumite situații și ar fi bine să fii atent la acesta. Poate așa vei descoperi alte moduri de a gândi și vei depăși anumite limite personale, care nu-ți sunt de niciun folos. 

Horoscop Balanță – 29 mai 2022: Cauți siguranță, dar poate că nu o cauți unde trebuie, dacă nu ai găsit-o deja. Tu ești cel mai bun prieten, dar și cel mai aprig dușman al propriei persoane și de aici ar trebui să pornești. 

Horoscop Scorpion – 29 mai 2022: Este o zi importantă pentru tine, dar acesta nu poate fi un motiv pentru a-i trata pe ceilalți ca pe simpli executanți ai planurilor făcute de tine. Vor fi îndreptățiți să reacționeze pe măsura acestui comportament, dacă îl vei alege. 

Horoscop Săgetător – 29 mai 2022: Munca te acaparează, toate celelalte trec pe planul secund, semn că ești fie foarte aglomerat, fie foarte dedicat față de sarcinile profesionale. Bineînțeles că nu trebuie să uiți de nevoia de a-ți proteja sănătatea. 

Horoscop Capricorn – 29 mai 2022: Plăcerile tale, și cele mari și cele mici, au devenit motiv de risipă și nu de acum, ci de mai multă vreme. Poate ar fi cazul să accepți criticile constructive ale apropiaților și să faci anumite schimbări, atât de necesare. 

Horoscop Vărsător – 29 mai 2022: Ai impresia că atitudinile dure vor conduce la un nou statut în familie sau un alt grup față de care vrei să-ți afirmi autoritatea. Există o greșeală gravă, undeva, în această evaluare a ta. 

Horoscop Pești – 29 mai 2022: Ești concentrat pe cei din anturaj din cauza unor provocări cărora le vei face față fără probleme. Este important să-ți păstrezi bunul simț și să-ți asculți intuiția care nu te induce în eroare.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram