Război în Ucraina, ziua 133: Ungaria nu va livra arme în Ucraina. Cel puțin 346 de copii, morți de la începutul invaziei

social

/DOC/ Uzina metalurgică din Rîbnița va primi două autorizații de mediu: Vor fi valabile timp de o lună

30 aprilie 2022, ora 10:24
Distribuie:

Uzina de la Rîbnița va primi două autorizații temporare din partea autorităților de mediu. Acestea vor fi valabile până în data de 31 mai. Decizia a fost luată de către Comisia pentru Situații Excepționale (CSE), în cadrul ședinței de vineri, 29 aprilie.

Potrivit prevederilor din CSE, autorizațiile vor fi oferite în termen de o zi de la depunerea cererilor.

Uzina va primi o autorizație de emisie a poluanților în atmosferă de la surse fixe eliberate și o altă autorizație pentru gestionarea deșeurilor. Dispoziția stipulează că că uzina va implementa toate recomandările prevăzute în scrisoarea Agenției de Mediu. 

TV8.md amintește că în luna februarie, au fost filmate mai multe camioane care ar fi transportat fier uzat la uzina din Rîbnița. Atunci, Ministerul Mediului a venit cu o reacție și a respins acuzațiile aduse instituțiilor de mediu privind cazul dat, preconizând că interdicția de import se referă la deșeuri de metale feroase și neferoase, dar nu la materia primă.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram