Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

sport

Naționala Moldovei s-a calificat pentru prima dată în etapa finală a Campionatului European de fotbal pe plajă

Foto simbol: fmf.md
30 iulie 2022, ora 18:40
Distribuie:

Naționala Moldovei s-a calificat vineri, 29 iulie, pentru prima dată în istorie în etapa finală a Campionatului European de fotbal pe plajă. Echipa noastră a învins în meciul decisiv din grupă reprezentativa României cu 3-0 și cu 3 victorii din tot atâtea meciuri a obținut foaia de calificare în elita fotbalului pe plajă din Europa. 

Victoria a fost urmărită din tribune de mai multe personalități din Republica Moldova. Astfel, la meci au fost prezenți președintele parlamentului, Igor Grosu, președintele comisiei parlamentare pentru securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, ex-secretarul de stat responsabil de sport MECC, Ion Gheorghiu, viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, președintele de onoare al FMF, Pavel Cebanu, președintele FMF, Leonid Oleinicenco, alți oaspeți, care au susținut frenetic jucătorii noștri.

Josep Ponset, director evenimente la Federația Internațională de Fotbal pe Plajă, le-a înmânat oaspeților de onoare câte o minge originală a turneului de la Chișinău, cu simbolurile competiției organizată al doilea an consecutiv în capitala noastră. 

Euro Beach Soccer League se desfășoară săptămâna aceasta la Chișinău, pe Arena de plajă din parcul La Izvor. Site-ul FMF.md vă informează în regim Live text și video despre toate meciurile și evenimentele turneului. Astăzi, Naționala Moldovei joacă de la ora 18.30 în semifinalele competiției, împotriva selecționatei Greciei. Marea finala se va disputa duminică, 31 iulie, de la ora 18.30.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram