Război în Ucraina, ziua 223: Val de emigranți ruși și duel pe Twitter. Zelenski anulează decretele lui Putin privind anexările

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Tomas Angheluța: „La TV8, fiecare zi este o experiență nouă”

31 iulie 2022, ora 15:15
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Editorul video superior, Tomas Angheluța, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8 nu este doar un loc de muncă, este locul unde oamenii se ciocnesc în fiecare zi cu greutăți, probleme, caută căi de ieșire ale acestor probleme, se unesc și creează o simbioză în procesul de lucru. Asta te face să mergi înainte, te face să te scoli dimineața și să mergi la serviciu, să urmărești cum se întâmplă asta. Eu îi sunt recunoscător lui TV8 pentru colegii cu care lucrez, oamenii cu care eu am făcut cunoștință, pentru colegii cu care am devenit prieteni. Fiecare zi este o experiență nouă. Eu țin minte cum TV8 a împlinit 2 ani, 4 ani și uite, TV8 împlinește 5 ani”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Daniel Mîndru: „Experiența mea la TV8 a început de pe timpul când eram student la colegiu”

31 iulie 2022, 13:07

/VIDEO/ #5anideTV8. Tudor Bologan: „TV8 este despre oameni muncitori, perseverenți, integri și curajoși”

30 iulie 2022, 08:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8md. Irina Miron-Țîbuleac: „La TV8, mă simt ca acasă”

31 iulie 2022, ora 22:00
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 înseamnă nu doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Editoarea de știri online, Irina Miron-Țîbuleac, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Aventura mea la TV8 a început în urmă cu aproape trei ani, o perioadă de cotitură pentru Republica Moldova, atunci când pauzele între știri erau mai mult o raritate decât o normalitate. Am muncit la foc continuu și am obținut încrederea și recunoștința cititorilor noștri. Cel mai mult îmi place la TV8 faptul că mă simt ca acasă și că ni se oferă libertatea de a gândi liber și de a scrie ceea ce alții, de multe ori, preferă să treacă sub tăcere”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Mariana Rață: „TV8 a devenit o parte din mine, iar colegii sunt parte a familiei mele”

29 iunie 2022, 14:06

/VIDEO/ #5anideTV8. Veronica Gherbovețchii: „TV8 este despre oameni, profesionalism, libertate și curaj”

30 iunie 2022, 13:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram