Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Victor Marcinschi: „Susțin cu sufletul ceea ce face TV8, care este o televiziune a oamenilor liberi”

31 iulie 2022, ora 08:25
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Cameramanul Victor Marcinschi a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Am un anumit noroc de faptul că am ajuns anume la TV8. În afară de faptul că este un post de muncă bun, este o posibilitate de a afla multe lucruri noi, de a face cunoștință cu oameni noi. Susțin cu sufletul ceea ce face TV8, care este o televiziune a oamenilor liberi. La mulți ani, TV8!”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Dumitrița Ungureanu: „TV8 este despre oameni și despre echipa care muncește pentru a informa publicul”

18 iulie 2022, 13:07

#5anideTV8. Iurie Șobea: „Secretul TV8 este foarte simplu, el constă în oamenii care lucrează aici”

18 iulie 2022, 09:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram