/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Război în Ucraina, ziua 465: Plan de pace, furia lui Soloviov și gluma lui Blinken. Zelenski: "Contraofensiva nu e film"

03 iunie 2023, ora 20:57

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut aliaților internaționali mai multe sisteme Patriot pentu apărarea spațiului aerian al țării sale și a subliniat că viitoarea contraofensivă ucraineană „nu este un film”. Între timp, un înalt oficial american a făcut glume pe seama armatei ruse și a subliniat că SUA vor continua să sprijine Ucraina și să o ajute să construiască „armata viitorului”.

Totodată, o divizie a trupelor speciale cecene „Akhmat” începe o nouă ofensivă în regiunea Donețk, în timp ce șeful grupării Wagner, Evgheni Prigojin, a acuzat Ministerul rus al Apărării că a plasat mine pe rutele pe care luptătorii săi se retrag de la Bahmut, ca o „pedeapsă publică”. Cel mai important propagandist al Kremlinului, Vladimir Soloviov, este revoltat de reacția Moscovei față de ocuparea orașului rusesc Șebekino din regiunea Belgorod. Kremlinul a avertizat că aderarea Ucrainei la NATO ar cauza probleme pentru mulți ani de acum încolo, transmite Reuters.

UPDATE Statele Unite recunosc că, înainte de invazia Rusiei în Crimeea, statele membre NATO nu credeau că un nou război în Europa mai era posibil. Declarația vine chiar de la secretarul american de stat, Antony Blinken. Acesta a subliniat că anexarea peninsulei din Donbas a schimbat cu totul perspectiva NATO asupra Rusiei, considerată parteneră la acea vreme, potrivit Digi24.

UPDATE Indonezia propune o zonă demilitarizată şi un referendum organizat de ONU în zonele disputate de ruşi şi ucraineni în cadrul unui plan de pace pentru Ucraina, notează Mediafax. Ministrul indonezian al Apărării, Prabowo Subianto, a propus sâmbătă un plan de pace pentru războiul din Ucraina. Propunerea a fost făcută în faţa oficialilor din domeniul apărării din întreaga lume, reuniţi la Singapore. Planul indonezianului are mai multe puncte, inclusiv o încetare a focului „pe poziţiile actuale" şi stabilirea unei zone demilitarizate prin retragerea la 15 kilometri de la poziţia fiecărei părţi. Zona demilitarizată ar trebui să fie monitorizată de o forţă de menţinere a păcii desfăşurată de Naţiunile Unite. De asemenea, planul prevede organizarea de către ONU a unui referendum „pentru a stabili în mod obiectiv dorinţele majorităţii locuitorilor din zonele disputate", potrivit Reuters.

UPDATE Războiul lui Putin din Ucraina capătă accente dramatice, după ce drone ucrainene au lovit Moscova, iar incursiunile trupelor anti-Kremlin au ajuns pe teritoriul Rusiei. Acum, un fost deputat rus din Dumă avertizează că țara se află în pragul celei mai mari revoluții din 1917 și până în prezent, pe măsură ce crește nemulțumirea în rândul populației, scrie Ziare.com. 

UPDATE Volodimir Zelenski şi-a anunţat compatrioţii, în discursul său de vineri seara, că a ordonat o verificare a tuturor adăposturilor antiaeriene din Ucraina, după moartea a trei persoane la Kiev care nu au găsit deschis un astfel de adăpost în timpul unui atac rusesc care a avut loc joi, anunță news.ro.

UPDATE Războiul declanșat de Putin în Ucraina acum peste 15 luni pare că în ultimele două săptămâni a căpătat accente dramatice. Evoluția conflictului a dus la o întorsătură pe câmpul de luptă, iar Putin este pus într-o mare încurcătură. Experții militari britanici au semnalat faptul că președintele rus este în ”dilemă” cu privire la creșterea forțelor sale armate în teritoriul ocupat din Ucraina sau în Rusia, în zonele de graniță ce au fost atacate recent, potrivit Ziare.com.

UPDATE Ucraina va trebui să ceară explicații țărilor care nu vor să aplice sancțiuni împotriva companiilor ruse producătoare de drone și rachete cu care Federația Rusă trage asupra teritoriului ucrainean - potrivit unei declaraţii făcute de ministrul de externe de la Kiev, Dmitro Kuleba, informează Rador. Oficialul a remarcat că Ucraina a transmis statelor partenere o listă cu 36 de companii din complexul militar-industrial al Federației Ruse implicate în producția de arme și a cerut impunerea de restricții împotriva acestora. Cu toate acestea, potrivit lui Kuleba, doar o mică parte dintre companii au ajuns să fie sancționate, în pofida faptului că Ucraina se confruntă în continuare cu atacuri cu drone și rachete din partea Federației Ruse, iar oamenii nu pot dormi aproape deloc din cauza alertelor de raid aerian.

UPDATE O tânără judoka ucraineană a murit în urma unui atac cu rachete rusești asupra KievuluiO judoka ucraineană în vârstă de nouă ani, pe nume Victoria Ivashko, a murit în timpul bombardamentelor din districtul Desnyan din Kiev.

UPDATE Bloggeri ruși au susținut pe 2 iunie că forțele aerospațiale ruse au primit un număr nespecificat de avioane de atac Su-34 noi produse de la Russian United Aircraft Corporation. Anterior, Ministerul rus al Apărării a publicat imagini din timpul operațiunilor în care au fost implicate astfel de aeronave:

UPDATE Un ofițer din armata americană a declarat că a început antrenamentul forțelor ucrainene cu tancurile americane avansate Abrams, dar aceste arme cruciale pe termen lung în încercarea de a alunga Rusia din teritoriul ocupat nu vor fi gata la timp pentru iminenta contraofensivă a Kievului, potrivit CNN.

UPDATE Răspunsul oficialilor ruși și al milblogerilor la incursiunile transfrontaliere din regiunea rusă Belgorod dezvăluie o „anxietate sporită continuă” cu privire la războiul din Ucraina, au declarat analiștii militari pentru Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), citați de Sky News.

UPDATE Secretarul de stat american Antony Blinken s-a referit la armata Rusiei ca fiind „a doua cea mai puternică din Ucraina” din punct de vedere al capacităților sale. Observația, făcută în timpul unei conferințe de presă la Helsinki, se referă la o afirmație din trecut a Kremlinului potrivit căreia Rusia are „a doua cea mai puternică armată din lume”. Este o afirmație pe care „mulți au crezut-o”, a spus el.

UPDATE Cel mai important propagandist al Kremlinului, Vladimir Soloviov, este revoltat de reacția Moscovei față de ocuparea orașului rusesc Șebekino din regiunea Belgorod. La 1 iunie, rebelii ruși au început operațiunea de eliberare a regiunii Belgorod de sub puterea Kremlinului. Propaganda rusă nu se aștepta la succesul oponenților regimului Putin și a fost uluită de succesele reale ale legiunilor „RDK” și „Libertatea Rusiei”, potrivit Ziare.com.

UPDATE Dialogul dintre Statele Unite şi China este "esenţial" pentru a evita erorile de calcul care ar putea duce la un conflict, a declarat sâmbătă secretarul american al apărării, Lloyd Austin, scrie Mediafax.

UPDATE Şeful companiei ruse de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, care se ceartă de luni de zile cu conducerea armatei regulate ruse, a escaladat vineri disputa acuzând forţele Moscovei că au încercat să-i arunce în aer oamenii. Trupele lui Prigojin s-au retras în mare parte din oraşul Bahmut din estul Ucrainei, pe care l-au capturat luna trecută după ce au suferit pierderi grele, şi au predat poziţiile forţelor ruseşti, potrivit Ziare.com.

UPDATE Oficialii ruși au făcut vineri noi afirmații despre intensificarea atacurilor în regiunile de frontieră ale țării, care ar fi provocat moartea și rănirea unor civili. De asemenea, a avut loc un presupus atac asupra unui oraș portuar ocupat de Rusia în Ucraina, notează Realitatea.

UPDATE Curtea Penală Internațională a emis un mandat internațional de arestare împotriva lui Putin pentru crime de război din Ucraina. Dacă șeful Kremlinului vine în Africa de Sud, trebuie arestat.În culise, potrivit jurnaliştilor, există tot mai multe semne că Africa de Sud caută frenetic modalităţi de a evita o întâlnire cu Putin, eventual prin mutarea summit-ului într-o altă ţară.În plus, Africa de Sud dorește să rescrie legile înainte de summitul BRICS . Autoritățile țării au criticat Curtea Penală Internațională pentru presupusele „standarde duble”, notează Ziare.com.

UPDATE Statul Major General al Ucrainei a anunțat vineri, pe Fcacebook, că trupele ruse au efectuat 62 de lovituri aeriene asupra pozițiilor militare ucrainene.Rușii își concentrează eforturile pe încercările de a ocupa complet regiunile Lugansk și Donețk, potrivit Știripesurse.

UPDATE Agenţia nucleară ucraineană transmite că “sistemele de pregătire și răspuns pentru situații de urgență sunt compromise aproape în totalitate” și face apel la retragerea trupelor. Agenţia explică că rușii recrutează personal fără calificările necesare. În plus, trupele ruse au dezmembrat sau sustras elemente importante ale sistemului şi au dezactivat sisteme informatice care transmit informaţii despre nivelul radiaţiilor, ceea ce înseamnă că mecanismul de protecție fizică de la centrală are nevoie de “resurse semnificative” pentru a fi refăcut. Adaugă că aceste reparaţii pot fi făcute doar după retragerea invadatorilor ruşi, potrivit Biziday.

UPDATE Recep Tayyip Erdogan, reales duminică preşedinte al Turciei, va depune sâmbătă jurământul la Ankara pentru un nou mandat de cinci ani şi va anunţa în acelaşi timp componenţa guvernului său, scrie AFP, citată de News.ro. Pe lângă cei aproximativ douăzeci de şefi de stat, potrivit presei proguvernamentale, prezenţa secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, confirmată de Alianţă, va pune un accent special asupra festivităţilor.

UPDATE Guvernul ungar a lansat un videoclip în care face apel la pace în Ucraina, însă, într-una dintre imagini, Crimeea apare ca făcând parte din Federaţia Rusă - transmite RBC, menţionând că videoclipul a fost postat pe canalul de YouTube al executivului de la Budapesta, scrie Rador. "Zeci de mii de copii au rămas orfani, sute de mii de case au fost distruse, peste 10 milioane de oameni au fost forțați să-și părăsească locuinţele, iar războiul continuă și ar putea deveni cu ușurință unul global" - potrivit mesajului care însoţeşte videoclipul. "Doar o încetare a focului poate pune capăt devastării, doar negocierile pașnice pot salva vieți" - se mai arată în apel.

Război în Ucraina, ziua 464: Sancțiuni oligarhilor din Moldova, alertă la Kiev și atac în Rusia! SUA: „Eșec strategic al Moscovei”
Război în Ucraina, ziua 463: Summit la Bulboaca, replica FSB-ului și atac la Kiev! Zelenski anunță când s-ar putea sfârși războiul

Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova, dar și cum îi susținem pe cei deja prezenți - discutăm astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți, Dumitru Vicol, analist financiar
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Dumitru Obadă, este invitatul de astăzi la Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
A tăiat bugetele pentru compensații, asistenți sociali și program prelungit în școli și le-a umflat pentru concerte și chefuri. Pe ce alege să cheltuie banii Primăria Chișinău?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari vine la Cutia Neagră Plus să ne spună cum s-a organizat licitația de la aeroport. De ce în funcțiile cheie a întreprinderilor de stat ajung oameni apropiați partidului de guvernare? Care este soarta bunurilor Republicii Moldova din Ucraina? Ce se întâmplă la „Metalferos”, „Moldtelecom” și ce va face APP pentru a aduce Hotelul Național în proprietatea statului. Detalii în emisiune!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Milioane de euro din AIR Moldova riscă să ajungă tot în buzunarul lui Șor și la partenerii săi de scheme din Rusia. Ce șanse au pasagerii păgubiți de Air Moldova să-și întoarcă banii?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Haos în sistemul judecătoresc? /De ce avem tot mai multe hotărâri controversate pe dosare de rezonanță? /Ce cred judecătorii despre cum își face munca CSM? / Despre acestea, dar și despre starea generală din sistemul judecătoresc, discutăm cu membrul CSM Ion Guzun și judecătoarea Angela Bostan.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Yandex, acuzată de evaziune fiscală și implicată în scandaluri de spionaj în mai multe state, și-a deschis reprezentanțǎ oficială în Moldova. Ce scopuri urmărește în Moldova compania apropiată lui Putin? Răspunsul îl aflați la Cutia Neagră PLUS!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
25 ari de teren în coasta Parcului Dendrariu - miza unui scandal cu amenințări și plângeri la Poliție. Luptă între o pensionară și un om de afaceri multimilionar ce vrea să-și construiască casă lângă parc.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cum o eroare de calcul a făcut ca Moldova să cumpere gaz scump în exces?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră va fi deschisă de șeful adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi. • De ce procurorii ar putea să nu-și primească salariile? • Ce detalii noi au apărut în dosarele lui Andronachi, Plahotniuc, Dodon și alți fugari? • Ce se întâmplă cu deputații rămași fără imunitate? • Care va fi soarta dosarelor pornite pe fapte de îmbogățire ilicită? • Pe cine a încercat să consulte Veaceslav Platon?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Sute de persoane au fost incluse fictiv pe lista de donatori ai partidelor Renașterea, Șansă și MAN. Cutia Neagră Plus a găsit printre donatorii acestor partide politice mai mulți pensionari, femei de serviciu, studenți și angajați la stat.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus, într-un format mai neobișnuit. Alături de reporterii de investigație Victor Moșneag, Liuba Șevciuc și Ștefan Bejan discutăm despre provocările cu care se confruntă jurnalismul de investigație din Republica Moldova. De asemenea, reporterii oferă și unele detalii din spatele unor anchete renumite.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Am urmărit predicile rostite de preoți în bisericile conduse de Mitropolitul Vladimir și am aflat cum lucrează Moscova prin slujitorii săi îmbrăcați în sutane. Investigația dezvăluie rolul clericilor propagatori ai minciunilor elaborate în laboratoarele Kremlinului în războiul informațional dus de Rusia contra Moldovei.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Gazul de 10 lei promis de Ilan Șor și bașcana Evghenia Guțul locuitorilor din Găgăuzia ascunde în spate o schemă sofisticată cu ramificații până la Moscova. Companiile din Turcia și Germania, care s-au angajat să livreze gaze la preț preferențial nu sunt decât firme interpuse să camufleze livrări de gaze din Rusia. Mai exact, acestea duc spre un oligarh ucrainean prorus, apropiat de fostul președinte al țării vecine Victor Ianukovici și de gigantul rus Gazprom, arată cea mai nouă investigație Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Procurorul General Interimar pune cărțile pe masa... despre judecătorii corupți, legi ineficiente si soarta dosarelor de rezonanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS dezvăluie cum războiul din Ucraina a dat peste cap piața de medicamente din Republica Moldova. Invazia Rusiei în Ucraina a avut multiple consecințe economice și sociale inclusiv asupra țării noastre. Una dintre crizele generate de agresiunea militară rusească a fost lipsa de medicamente pentru spitalele din Moldova. Din cauza sistării activității mai multor fabrici și depozite de medicamente din Ucraina și a schimbării lanțurilor de distribuție, mai multe medicamente au ajuns să coste chiar și de două ori mai scump.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De activitatea lor sunt legate cele mai mari așteptări privind reformarea justiției. Un scandal recent arată, însă, că evaluările lor pot avea lacune. Ce secrete ascunde Comisia Pre-vetting? Cutia Neagră PLUS vă dezvăluie numele mai multor membri ai secretariatului Comisiei, ținute în mare secret. Printre ei sunt ofițeri CNA, exponenți din societatea civilă, avocați și chiar angajați ai Parlamentului.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova este ostatica de decenii a Centralei electrice de la Cuciurgan. MGRES, controlată de gigantul energetic rusesc RAE EES și oameni din anturajul lui Vladimir Putin, plasați sub sancțiuni internaționale, nu este doar instrument de șantaj împotriva Chișinăului. O investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS de la TV8, împreună cu redacția Zelenîi List din Ucraina, a scos la iveală grave probleme de mediu provocate de activitatea termocentralei: inundații, poluarea excesivă a aerului și apei, intoxicarea solului mai multor sate ucrainene, ceea ce a determinat o explozie de cazuri de îmbolnăvire de cancer.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Alegerile locale generale vin cu diverse inginerii financiare și scheme frauduloase. În ultimele luni, zeci de primării din Republica Moldova au semnat contracte dubioase de sponsorizare cu o persoană-fantomă din Israel care și-a asumat să finanțeze proiecte locale de zeci de milioane de lei. Nimeni nu l-a văzut sau auzit vreodată pe enigmaticul filantrop. Bărbatul, cu rădăcini și afaceri în Rusia, nu a fost niciodată în Moldova, nu îl leagă nimic de țara noastră, decât doar faptul că este gata să susțină financiar, deocamdată doar pe hârtie, proiectele electorale ale fugarului Ilan Șor. În capcană au picat inclusiv primari de la PAS, partidul de guvernare care i-a declarat război oligarhului fugar.

Tomac readuce în prim-plan ideea transformării Prutului în râu navigabil. „Trebuie să îl transformăm într-o autostradă verde”
Tomac readuce în prim-plan ideea transformării Prutului în râu navigabil. „Trebuie să îl transformăm într-o autostradă verde”
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 763: Atac la Harkov și victorie pentru ucraineni. Zelenski cere din nou apărare antiaerienă
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 763: Atac la Harkov și victorie pentru ucraineni. Zelenski cere din nou apărare antiaerienă
/VIDEO/ TV8, acum și mai aproape de tine! Cum ne poți urmări prin Pachetul de Satelit Svoboda
/VIDEO/ TV8, acum și mai aproape de tine! Cum ne poți urmări prin Pachetul de Satelit Svoboda
/VIDEO/ Distracție la zoo, în Germania: Îngrijitorii au organizat o vânătoare de ouă pentru animale
/VIDEO/ Distracție la zoo, în Germania: Îngrijitorii au organizat o vânătoare de ouă pentru animale

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

28 martie 2024, ora 12:17

Armata rusă a atacat cu drone regiunea Zaporojie, în noaptea de 28 martie. Șeful administrației militare regionale, Ivan Fedorov, a anunțat acest lucru la 01:58 . El a adăugat ulterior că soldații ruși au efectuat lovituri cu drone asupra caselor private și că două femei au fost rănite. Și la Harkov s-au auzit explozii.

UPDATE Guvernele Poloniei și Ucrainei se întâlnesc joi la Varșovia pentru discuții care speră să ajute la dezamorsarea situației privind importurile de cereale care a provocat proteste în masă ale fermierilor, însă un oficial polonez de rang înalt a declarat că este puțin probabil să se ajungă la un progres.

UPDATE Forțele aeriene ucrainene au spus că Rusia a atacat azi-noapte cu 3 rachete de croazieră X-22 și o rachetă anti-radar X-31P lansate de pe Marea Neagră, o rachetă antiaeriană ghidată S-300 (regiunea Donețk) și 28 de drone explozive lansate din regiunea rusă Kurrsk și din Capul Chauda din Crimeea. „26 de drone de atac Shahed 136/131 au fost distruse în regiunile Odesa, Harkov, Dnipro și Zaporojie”, a scris sursa citată pe Telegram, fără a preciza ce s-a întâmplat cu rachetele trase de ruși.

Zaporojie

UPDATE Germania va transfera de urgență 10 mii de obuze în Ucraina. Acest lucru ar trebui să se întâmple în zilele următoare. Șeful centrului de situație ucrainean din cadrul Ministerului german al Apărării, generalul Christian Freuding, a vorbit despre acest lucru într-un interviu pentru DW . Obuzele vor fi luate din arsenalele Bundeswehr. Freuding a menționat că Germania a decis să furnizeze muniție Ucrainei în trei etape, iar această livrare va fi efectuată în prima dintre ele. În același timp, în a doua etapă, Germania a decis să susțină inițiativa Republicii Cehe de a cumpăra obuze pentru Ucraina. Berlinul va suporta costul achiziționării a 180 de mii de obuze - acestea ar trebui să fie transferate la Kiev în a doua jumătate a anului 2024.

UPDATE Republica Cehă a alocat bani suplimentari pentru achiziționarea de muniție pentru Ucraina. Potrivit publicației Ceske Noviny, premierul Petr Fiala nu a menționat suma. Potrivit acestuia, 20 de țări s-au alăturat inițiativei. Muniția va ajunge în Ucraina în câteva săptămâni sau luni, ceea ce afectează deja situația de pe câmpul de luptă. 

UPDATE Exodul corporațiilor din Rusia după invadarea Ucrainei în 2022 a costat companiile străine peste 107 miliarde de dolari în deprecieri și venituri pierdute, arată o analiză Reuters a bilanțurilor și rapoartelor companiilor. Volumul pierderilor a crescut cu o treime de la ultimul calcul din august anul trecut, ceea ce subliniază atât amploarea loviturii financiare încasate de mediul corporatist din cauza invaziei Moscovei, cât și pierderea bruscă de expertiză occidentală din economia Rusiei.

UPDATE Letonia expulzează un diplomat rus pentru discreditarea instituţiilor statului şi incitare la ură. La cererea Ministerului de Externe, diplomatul trebuie să părăsească Letonia înainte de 10 aprilie.

UPDATE Rusia este deranjată de modernizarea bazei aeriene Mihail Kogălniceanu din România. Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre sunt menite să pregătească aliații pentru o eventuală ciocnire cu Rusia, a afirmat Ministerul de Externe de la Moscova pentru RIA Novosti.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 763: Atac la Harkov și victorie pentru ucraineni. Zelenski cere din nou apărare antiaerienă
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 762: Navă atacată, demitere-surpriză și amenințare pentru Rusia. Zelenski: „Putin e o fiară bolnavă”
/VIDEO/ Copii, lăsați contra bani, dar fără acte, în familia unei străine. „L-a lovit cu capul de sobă”. Reacția autorităților
/VIDEO/ Copii, lăsați contra bani, dar fără acte, în familia unei străine. „L-a lovit cu capul de sobă”. Reacția autorităților
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/VIDEO/ UPDATE: Focuri de armă la Crocus City Hall de la Moscova. Sunt cel puțin 40 morți și 100 de răniți
/VIDEO/ UPDATE: Focuri de armă la Crocus City Hall de la Moscova. Sunt cel puțin 40 morți și 100 de răniți
/VIDEO/ TV8, acum și mai aproape de tine! Cum ne poți urmări prin Pachetul de Satelit Svoboda
/VIDEO/ TV8, acum și mai aproape de tine! Cum ne poți urmări prin Pachetul de Satelit Svoboda
Mărturiile unei moldovence, pasageră în avionul lovit de fulger: „Noi am auzit. A fost stresant”
Mărturiile unei moldovence, pasageră în avionul lovit de fulger: „Noi am auzit. A fost stresant”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram