Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și capcana pentru crabi! General: "Marea reușită a ofensivei urmează"

Newton House Grădina Botanică: Complexul rezidențial care oferă acces ușor spre toate sectoarele Chișinăului /P/

07 septembrie 2023, ora 12:46

Nu este niciun secret că aglomerația din Chișinău poate fi obositoare, mai ales pentru cei care își petrec mult timp zilnic în mașină și au o listă lungă de sarcini de îndeplinit. 

Fie că este vorba de a duce copiii la grădiniță, de a face cumpărături pentru cină, de a plimba câinele, de a face sport în parc, de a savura o cafea sau de a practica sportul preferat sau înotul — toate aceste activități pot fi realizate în cadrul aceluiași complex rezidențial. Această proximitate nu este doar o conveniență, este un mod de a trăi în care timpul tău este al tău, și numai al tău.

E posibil. 

E real. 

Vorbim despre complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică care prin locația absolut unică vis-a-vis de parc și o infrastructură dezvoltată — reușește să creeze un echilibru perfect între confort și accesibilitate. Acest lucru facilitează o viață mult mai plăcută și organizată, reducând stresul zilnic și aducând bucurie în fiecare moment. 

Accesul rapid și convenabil la complex prin 2 străzi diferite (str. Burebista, str. Grădina Botanică) precum și organizarea intrărilor și ieșirilor comode exclude formarea aglomerației, creând un mediu propice atât pentru pietoni, cât și pentru un trafic auto moderat. 

Sectorul Botanica are cele mai multe căi de acces și o rețea bine dezvoltată de drumuri secundare 

Sectorul Botanica a fost dintotdeauna un punct strategic în oraș, oferind rezidenților o gamă variată de rute pentru a ajunge rapid la destinații diverse. Cu o rețea bine gândită de drumuri secundare și multiple căi de acces, Botanica îți oferă nu doar un loc de trai, ci un parcurs de viață îmbunătățit.

Ceea ce în alte părți ale orașului ar lua aproape o oră, aici se poate face în doar câteva minute. Astfel, până la mall se poate ajunge în 10 minute cu mașina. Până la Sala cu Orgă sunt doar 8,5 km distanță și o durată a călătoriei de numai 15 minute. 

Și dacă te îndrepți spre Sculeni? Te despart doar 13 km și aproximativ 18 minute. La doar 20 de minute distanță se află primul complex NEWTON HOUSE de la Buiucani, unde locatarii deja trăiesc. Până la piața din Ciocana poți ajunge în doar 15 minute, sau spre cercul din Râșcani, la care ajungi în cel mult 20 de minute, în funcție de trafic.

Dar ce ar fi toate acestea fără o conexiune rapidă cu natura? 

Vis-a-vis de UNICUL PARC BOTANIC al Moldovei, înconjurat de 300+ hectare spații naturale și verzi  

Locația complexului vis-a-vis de parcul Grădina Botanică nu este doar un detaliu estetic, dar este și o oază de liniște și frumusețe care adaugă valoare inestimabilă la calitatea vieții tale. 

Locuitorii se bucură de avantajele unei zone liniștite și bogate în spații verzi. Această oază naturală unică în Chișinău adăpostește copaci venerabili și maturi de 50-70 de ani, care aduc oxigen și umbră la capacitate maximă. 

Este singurul parc botanic din Moldova ce aduce în prim-plan o biodiversitate impresionantă, cu specii de arbori și plante pe care nu le vei întâlni nicăieri în altă parte. Este și locul unde lanțul de lacuri din parc contribuie la un microclimat aparte. Așa că aerul pe care îl respiri aici nu e doar un simplu mix de azot și oxigen, dar e mai umed și mai revigorant, datorită unei flore diverse.

Multe proiecte de dimensiuni reduse nu au resursele financiare pentru a investi într-o infrastructură extinsă. Chiar dacă există clădiri în apropiere de parcuri, acestea adesea lipsesc de facilitățile esențiale, astfel încât chiar și pentru a ajunge la un magazin de bază este necesară deplasarea cu mașina, nu mai vorbim de alte comodități. La NEWTON HOUSE Grădina Botanică, în schimb, există o gamă largă de facilități care facilitează considerabil viața de zi cu zi.

Confort, o calitate a vieții mai bună și infrastructură dezvoltată integrată pe teritoriu 

Într-o lume în care fiecare minut e prețios, locația strategică a complexului, precum și propria infrastructură dezvoltată îți oferă cel mai important cadou: timp. Timp să fii cu familia, timp să explorezi pasiunile tale pur și simplu în clipe de relaxare. 

În cadrul complexului rezidențial NEWTON HOUSE Grădina Botanica confortul nu e un slogan, ci o realitate palpabilă, transformată în facilități de ultimă oră, care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții. 

Fiecare locatar beneficiază de un habitat urban complet integrat, unde supermarket-ul, restaurantele, spațiile comerciale, parcare subterană imensă cu 3000+ locuri de parcare sigure și chiar un centru comercial imens — toate la doar câțiva pași distanță de ușa apartamentului. 

La fel sunt expuse facilități unice de sport: sală de fitness dotată cu piscină acoperită, terenuri de sport multifuncționale (mini-fotbal, volei și baschet). Pentru că complexul nu este doar despre apartamente, dar despre oameni, găsești aici tot ce ai nevoie pentru o familie: grădiniță modernă, camere de baby-care și terenuri de joacă segmentate pe 5 grupe de vârste. 

Chiar și patrupedele familiei au un spațiu special amenajat. Ai curți de recreere fără precedent în țară cu design peisagistic original și o alee pietonală proprie, unde poți să începi ziua cu o plimbare liniștită.

Așadar, dacă ești în căutarea unui loc pe care nu doar să-l numești ACASĂ, ci să te simți minunat, ai găsit ceea ce căutai. Pentru a afla mai multe detalii despre apartamentele NEWTON HOUSE Grădina Botanică, ia legătura cu departamentul de vânzări la numărul: 076 01 51 27  vizitează oficiul de vânzări de pe str. Grădina Botanică 18 sau accesează site-ul: newton.md/botanica.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției
/VIDEO/ Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției

/VIDEO/ Campania aniversară Kaufland Moldova: „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult”! /P/

22 septembrie 2023, ora 13:20

Pe 26 septembrie, Kaufland marchează 4 ani în Republica Moldova! Cu această ocazie, va fi lansată campania aniversară - „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult!” Conceptul campaniei vine să sublinieze misiunea Kaufland Moldova – să facă viața clienților săi mai bună, prin tot ceea ce le oferă, fie că vorbim de produse de calitate, prospețime, varietate și prețuri reduse sau dacă vorbim de amabilitate și servicii pentru clienți - pentru a asigura o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. În acest fel, ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le mulțumim pentru că de 4 ani sunt alături de noi! 

Numărăm 4 ani de performanță și dedicare, 4 ani de provocări și reușite. În tot acest timp, am fost aici pentru a le oferi clienților noștri exact ceea ce au nevoie. Totodată, continuăm să extindem parteneriatele cu producătorii moldoveni și ne bucură că, prin proiectele noastre sociale contribuim la un „mâine” mai bun. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor din Kaufland. Sunt mândră de echipa noastră, alături de care am ajuns să fim o familie. Cuvintele de apreciere sunt adresate tuturor colegilor din magazine, care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland Moldova”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Campania aniversară se va desfășura în perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, vizibilă în toate mediile de comunicare – TV, online, revistă săptămânală, în magazine, materiale de PR și OOH). 

De asemenea, în cadrul campaniei va fi organizată o tombolă generoasă, zeci de activări și premii zilnice pentru clienții Kaufland care au sau își vor instala aplicația Kaufland Card. 

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți activezi participarea la tombolă în secțiunea „Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+ Activează“. Pasul doi este să faci cumperi de minimum 200 de lei și să scanezi de fiecare dată Kaufland Card. 

Iată care sunt premiile pe care Kaufland le va oferi la aniversarea sa: 

4444 de produse gratuite, 444 de vouchere de cumpărături a câte 400 de lei, 44 de vouchere de cumpărături a câte 1600 lei și premiul cel mare - 4 automobile Dacia Duster 4x4.

De asemenea, stickerul aniversar lipit pe mașină, le poate aduce clienților vouchere de cumpărături de 400 de lei fiecare și alte surprize pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul kaufland.md/ro/noutati/tombola.html.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”

/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram