Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 962: Zeci de drone ucrainene au atacat Rusia. Explozii la Zaporojie și trei localități ocupate

Newton House Grădina Botanică: Complexul rezidențial care oferă acces ușor spre toate sectoarele Chișinăului /P/

missing
07 septembrie 2023, ora 12:46

Nu este niciun secret că aglomerația din Chișinău poate fi obositoare, mai ales pentru cei care își petrec mult timp zilnic în mașină și au o listă lungă de sarcini de îndeplinit. 

Fie că este vorba de a duce copiii la grădiniță, de a face cumpărături pentru cină, de a plimba câinele, de a face sport în parc, de a savura o cafea sau de a practica sportul preferat sau înotul — toate aceste activități pot fi realizate în cadrul aceluiași complex rezidențial. Această proximitate nu este doar o conveniență, este un mod de a trăi în care timpul tău este al tău, și numai al tău.

E posibil. 

E real. 

Vorbim despre complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică care prin locația absolut unică vis-a-vis de parc și o infrastructură dezvoltată — reușește să creeze un echilibru perfect între confort și accesibilitate. Acest lucru facilitează o viață mult mai plăcută și organizată, reducând stresul zilnic și aducând bucurie în fiecare moment. 

Accesul rapid și convenabil la complex prin 2 străzi diferite (str. Burebista, str. Grădina Botanică) precum și organizarea intrărilor și ieșirilor comode exclude formarea aglomerației, creând un mediu propice atât pentru pietoni, cât și pentru un trafic auto moderat. 

Sectorul Botanica are cele mai multe căi de acces și o rețea bine dezvoltată de drumuri secundare 

Sectorul Botanica a fost dintotdeauna un punct strategic în oraș, oferind rezidenților o gamă variată de rute pentru a ajunge rapid la destinații diverse. Cu o rețea bine gândită de drumuri secundare și multiple căi de acces, Botanica îți oferă nu doar un loc de trai, ci un parcurs de viață îmbunătățit.

Ceea ce în alte părți ale orașului ar lua aproape o oră, aici se poate face în doar câteva minute. Astfel, până la mall se poate ajunge în 10 minute cu mașina. Până la Sala cu Orgă sunt doar 8,5 km distanță și o durată a călătoriei de numai 15 minute. 

Și dacă te îndrepți spre Sculeni? Te despart doar 13 km și aproximativ 18 minute. La doar 20 de minute distanță se află primul complex NEWTON HOUSE de la Buiucani, unde locatarii deja trăiesc. Până la piața din Ciocana poți ajunge în doar 15 minute, sau spre cercul din Râșcani, la care ajungi în cel mult 20 de minute, în funcție de trafic.

Dar ce ar fi toate acestea fără o conexiune rapidă cu natura? 

Vis-a-vis de UNICUL PARC BOTANIC al Moldovei, înconjurat de 300+ hectare spații naturale și verzi  

Locația complexului vis-a-vis de parcul Grădina Botanică nu este doar un detaliu estetic, dar este și o oază de liniște și frumusețe care adaugă valoare inestimabilă la calitatea vieții tale. 

Locuitorii se bucură de avantajele unei zone liniștite și bogate în spații verzi. Această oază naturală unică în Chișinău adăpostește copaci venerabili și maturi de 50-70 de ani, care aduc oxigen și umbră la capacitate maximă. 

Este singurul parc botanic din Moldova ce aduce în prim-plan o biodiversitate impresionantă, cu specii de arbori și plante pe care nu le vei întâlni nicăieri în altă parte. Este și locul unde lanțul de lacuri din parc contribuie la un microclimat aparte. Așa că aerul pe care îl respiri aici nu e doar un simplu mix de azot și oxigen, dar e mai umed și mai revigorant, datorită unei flore diverse.

Multe proiecte de dimensiuni reduse nu au resursele financiare pentru a investi într-o infrastructură extinsă. Chiar dacă există clădiri în apropiere de parcuri, acestea adesea lipsesc de facilitățile esențiale, astfel încât chiar și pentru a ajunge la un magazin de bază este necesară deplasarea cu mașina, nu mai vorbim de alte comodități. La NEWTON HOUSE Grădina Botanică, în schimb, există o gamă largă de facilități care facilitează considerabil viața de zi cu zi.

Confort, o calitate a vieții mai bună și infrastructură dezvoltată integrată pe teritoriu 

Într-o lume în care fiecare minut e prețios, locația strategică a complexului, precum și propria infrastructură dezvoltată îți oferă cel mai important cadou: timp. Timp să fii cu familia, timp să explorezi pasiunile tale pur și simplu în clipe de relaxare. 

În cadrul complexului rezidențial NEWTON HOUSE Grădina Botanica confortul nu e un slogan, ci o realitate palpabilă, transformată în facilități de ultimă oră, care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții. 

Fiecare locatar beneficiază de un habitat urban complet integrat, unde supermarket-ul, restaurantele, spațiile comerciale, parcare subterană imensă cu 3000+ locuri de parcare sigure și chiar un centru comercial imens — toate la doar câțiva pași distanță de ușa apartamentului. 

La fel sunt expuse facilități unice de sport: sală de fitness dotată cu piscină acoperită, terenuri de sport multifuncționale (mini-fotbal, volei și baschet). Pentru că complexul nu este doar despre apartamente, dar despre oameni, găsești aici tot ce ai nevoie pentru o familie: grădiniță modernă, camere de baby-care și terenuri de joacă segmentate pe 5 grupe de vârste. 

Chiar și patrupedele familiei au un spațiu special amenajat. Ai curți de recreere fără precedent în țară cu design peisagistic original și o alee pietonală proprie, unde poți să începi ziua cu o plimbare liniștită.

Așadar, dacă ești în căutarea unui loc pe care nu doar să-l numești ACASĂ, ci să te simți minunat, ai găsit ceea ce căutai. Pentru a afla mai multe detalii despre apartamentele NEWTON HOUSE Grădina Botanică, ia legătura cu departamentul de vânzări la numărul: 076 01 51 27  vizitează oficiul de vânzări de pe str. Grădina Botanică 18 sau accesează site-ul: newton.md/botanica.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.

/VIDEO/ Pericolul a trecut? Retrospectiva celor șase episoade de viol al fetei care a născut la 11 ani
/VIDEO/ Pericolul a trecut? Retrospectiva celor șase episoade de viol al fetei care a născut la 11 ani
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
A vrut să facă business cu mâncare pentru animale? Cum a fost reținut un șofer în timp ce încerca să treacă vama
A vrut să facă business cu mâncare pentru animale? Cum a fost reținut un șofer în timp ce încerca să treacă vama
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Călin Vieru a devenit tătic pentru a patra oară. Pe cine a adus pe lume cea de-a doua soție, Gabriela
/VIDEO/ Călin Vieru a devenit tătic pentru a patra oară. Pe cine a adus pe lume cea de-a doua soție, Gabriela

SoperCoders, un proiect naţional de educație digitală. Cum te poți simți sigur în online și protejat de violența digitală /P/

missing
12 octombrie 2024, ora 23:00

Ne aflăm la atelierul de instruire a profesorilor din 70 de școli din toată Moldova, organizat în cadrul programului SuperCoders, o inițiativă care susține educația digitală pentru adolescenți. În premieră, anul acesta, proiectul se adresează și părinților, informându-i despre siguranța online și prevenirea violenței digitale. Proiectul este organizat de Fundaţia Orange în parteneriat cu Fondul Organizației Națiunilor Unite pentru Populație Moldova, realizat de TEKEDU.

"SoperCoders este un proiect naţional de educație digitală pe care Orange Moldova îl desfășoară începând cu 2016 și la care participat deja mai bine zeci de mii de copilași din țara noastră pentru a fi instruiți în couding, în artele programări" spune directorul general Orange Moldova, Olga Surugiu.

"Sunt încântată că Fondul ONU pentru Populație va susține și răspândi cunostințele despre ceea ce se numeste Protecția corpului în mediul online Vedeți și simbolul pe care îl am la piept, care spune că, corpul meu este al meu", ne-a declarat reprezentata de țară a Fondului ONU pentru Populație, Karina Nerseyan.

În total 140 de profesori din toată țara sunt instruiți în subiecte importante precum siguranța online și inteligența artificială. lată ce ne-au spus câțiva participanți despre program.

"Societatea la moment este în schimbare și ca să tinem pasul cu modernizarea care are loc trebuie și noi se ne modernizăm. Și copiii să-i modernizăm ca să le dezvoltăm competenţe absolut necesare pentru a le proteja viaţa și securitatea online", ne-a povestit profesorul de Geografie și Informatică, Constantin Matveev.

"Pentru elevi noile cunoștințe vor avea un impact pozitiv. Lor le place tot ce ţine de tehnologii și le place să ușureze realizarea sarcinilor. Cei care vor absoarbe cunoștințele o să le fie ușor pentru vitor. Ïi pregătim pentru profesile vitorului și pentru un vitor mai dezvoltat", ne-a mai adăugat profesoară de matematică și informatică, Natalia Popa.

#SuperCoders este implementat de Fundaţia Orange din 2016 iar la cea de-a opta ediție a programului este așteptat un număr record de 2800 de persoane: de această dată, elevilor de 12 - 14 ani li se vor alătura în bănci și părinții, pentru a învăța despre un internet mai sigur pentru adolescenti.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Verde-n ochi: Apostoli ai minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Cutia Neagră
Cutia Neagră
De unde vin milioanele pentru destabilizări și cine își va asuma consecințele? De ce unor politicieni le este frică de integrarea în Uniunea Europeană? /Vom mai avea surprize până la alegeri? Cine ar putea fi exclus din cursa prezidențială? Cine sunt candidații care au ajuns în vizorul poliției și procurorilor?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia. Noua ediție Verde-n ochi cu Mariana Rață este despre pensii. În ultima perioadă, am discutat cu mai mulți pensionari de la noi. Toți ei se plâng de pensia mică pe care o primesc. O bătrânică din Cantemir cu greu își stăpânea lacrimile în timp ce îmi vorbea despre pensia ei de 1200 de lei, din care cu greu se descurcă singură. Femeia întreba disperată când se vor mări pensiile și pentru bătrânii noștri necăjiți?
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist TV8.md, reporter TV sau editor video
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/PROMO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei
Fata de 14 ani din Ungheni, găsită după două săptămâni de la dispariție. Starea minorei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.