Război în Ucraina, ziua 472: Contraofensivă, atac mortal la Odesa și evacuare selectivă! Rusia se ia de Moldova, dar acuză Vestul

Medpark 2.0 a fost lansat: Capacități fizice duble, servicii extinse și îngrijiri medicale mai avansate /P/

10 mai 2023, ora 11:53

Primul spital internațional din Moldova redefinește medicina la nivel național prin lansarea Medpark 2.0 – cel mai ambițios proiect medical din țară și cel mai mare proiect investițional din domeniu.  Aproape jumătate din totalul investițiilor au fost alocate în ultimii doi ani, pentru dublarea capacităților fizice, dezvoltarea inovațiilor, creșterea expertizei, procurarea echipamentelor performante și extinderea considerabilă a gamei de servicii.

Evenimentul de lansare a fost onorat de prezența ministrului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, alături de alți oficiali, ambasadori, fondatori, parteneri și echipa medicală a spitalului.

Dumitru Alaiba, vicepremier, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării: „Moldova se poate schimba și se poate schimba foarte rapid. Este crezul nostru adânc și asta se poate întâmpla prin inițiative punctuale, prin inițiative concrete, prin micile schimbări pe care le produce fiecare dintre noi, la locul său de muncă, la afacerea lui, la funcția lui. O să continuăm să susținem absolut inițiativele care vin să ajute economia noastră, să ajute populația noastră și în pofida timpurilor volatile, incerte, iată ceea ce se întâmplă astăzi demonstrează că este posibil să avem și știri ca aceasta și avem nevoie de mult mai multe pentru a ajuta această țară. Felicitări pentru tot aceasta, pentru tot ce ați făcut aici într-un timp foarte restrâns.”

Uygar Mustafa Sertel, ambasadorul Turciei în Republica Moldova: „Astăzi suntem aici cu o ocazie specială, familia Medpark se extinde și familia Summa se extinde. Oamenii vor avea în continuare acces la servicii de sănătate de calitate acum în etapa a doua de dezvoltare. Mulțumesc din suflet echipei și inginerilor și angajaților, echipei medicale pentru sacrificii și rezultat bun. Summa este o companie de construcții de succes, iar investițiile turcești conectează țările noastre pentru un viitor prosper.”

Inaugurat în anul 2011, Medpark reprezintă un proiect unic, susținut de investitori din Turcia și SUA. Investițiile au avut un impact major la nivel național, prin oferirea accesului la tratamente moderne și de calitate pentru mai mulți cetățeni, dar și din perspectiva creării mai multor locuri de muncă. 

Pe parcursul anilor Spitalul Internațional Medpark a obținut numeroase premii și titluri internaționale, fiind singurul spital din Moldova acreditat de Joint Commission International drept una dintre cele mai sigure instituții medicale din lume.

Sinan Bora, vicepreședinte al consiliului de administrare „Summa”, președintele consiliului de administrare Medpark: „Medpark este un proiect de suflet pentru noi și ne dorim să-l extindem, pentru a ajunge la cât mai mulți pacienți din țară și din regiune. Cu investiții de peste 42 mil. euro și dublarea capacităților fizice în acest an, Spitalul Internațional Medpark duce medicina din Moldova la un alt nivel – Medpark 2.0. În următorii ani vom continua să investim cu prioritate în dezvoltarea spitalului, acesta fiind unul dintre cele mai importante proiecte ale Summa pe care le-am creat și administrat în 14 țări ale lumii.”

Medpark 2.0 este un model unic de acordare a îngrijirilor medicale, susținut de inovațiile introduse, echipa calificată, standardele internaționale, transformările din cadrul centrelor medicale și extinderea infrastructurii. 

Cu o echipă de cca 850 de persoane, investiții constante în dezvoltarea profesională și instruirea angajaților în cele mai prestigioase centre medicale internaționale, Medpark este un spital de referință, înregistrând până acum peste 20 de premiere medicale naționale.

Olga Șchiopu, directoarea Spitalului Internațional Medpark: „Medpark 2.0 reprezintă mai mult decât o extindere a spațiului. Este vorba de oportunități pentru mai multe persoane de a beneficia de servicii medicale complexe, de calitate superioară, dar și dezvoltarea centrelor de excelență existente și crearea unor centre noi, cu competențe unice în țara noastră. Aflarea mai multor specialități medicale sub același acoperiș permite abordarea multidisciplinară integrată a pacientului și tratamente personalizate eficiente. Vreau să aduc sincere mulțumiri investitorilor, fondatorilor, partenerilor și tuturor profesioniștilor Medpark – toți cei care fac posibil acest proiect extraordinar”.

Evenimentul a fost prilejul potrivit pentru a îndrepta lumina reflectoarelor spre „Oamenii Medpark” – medici, manageri, fondatori, parteneri, investitori – și a le decerna trofeul „Medpark 2.0”, în semn de recunoștință pentru contribuția lor esențială la crearea, dezvoltarea și evoluția spitalului.

Aureliu Batrînac, Prof., chirurg cardiovascular, director medical Medpark: „Vreau să mulțumesc întregii echipe de medici, asistenți medicali, infirmiere fiindcă în acest spital avem ocazia să le ajutăm oamenilor, să le micșorăm suferințele. Noi aceasta trebuie să facem și în continuare, dar având condițiile pe care dumneavoastră le-ați văzut și le veți vedea, va fi păcat să nu facem acest lucru la cel mai înalt nivel. Spitalul acesta se deosebește prin echipa sa, prin oameni, fiindcă până la urmă pacienții vin la oameni. Medpark este o echipă de oameni frumoși, oameni profesioniști.”

Sedat Kadanali, Prof., obstetrician-ginecolog, reproductolog, dezvoltatorul Centrului de Medicină Reproductivă Medpark: „Vreau să vă împărtășesc una dintre amintirile mele pe care le-am avut aici la Medpark. În urma unei întâlniri de colaborare cu echipa de aici am făcut o intervenție unei doamne din Moldova care are o poveste sfâșietoare. Ea a încercat să rămână însărcinată de mai bine de 10 ani. A făcut o mulțime de tratamente, a fost și în Ucraina, la Kiev, a făcut multe intervenții, dar a eșuat. În urma Fertilizării In Vitro la Medpark ea râmâne însărcinată. După câteva luni am venit în Moldova, am văzut-o pe doamnă și o întreb: „Îți amintești de mine?”. Ea se uită la mine și spune: „Desigur, datorită dvs. am putut deveni mamă!”. Acum imaginați-vă cum se schimbă viața oamenilor cu ajutorul Centrului de Medicină Reproductivă Medpark.”

Astăzi, odată cu crearea unui bloc nou, Spitalul Internațional Medpark s-a extins pe o suprafață de 22.500 m² și dispune de toate dotările necesare pentru a diagnostica pacienții cu precizie și a-i trata cu profesionalism. 

Medpark 2.0 include și extinderea capacităților celor 9 centre specializate, pentru a trata cât mai mulți pacienți locali și internaționali. Blocul operator al spitalului este format din 7 săli de operații, 5 săli de naștere naturală și 2 săli de naștere prin cezariană, incluzând paturi de terapie intensivă atât pentru adulți, cât și pentru copii și nou-născuți. 

Laboratorul este ultraperformant și echipat corespunzător pentru stabilirea cu precizie a diagnosticului pe baza rezultatelor analizelor de microbiologie, biologie moleculară și anatomie patologică. Imagistica medicală Medpark – unul dintre cele mai dotate centre ce acest gen din țară, include servicii de imagistică prin rezonanță magnetică, tomografie computerizată, PET-CT, scintigrafie, laborator de angiografie, radiografie digitală, ultrasonografie, ecocardiografie, endoscopie.

Medpark 2.0 – evoluția continuă!

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/VIDEO/ De la filme dictate de partid, la producții selectate pentru Oscar. Drumul anevoios al cinematografiei moldovenești
/VIDEO/ De la filme dictate de partid, la producții selectate pentru Oscar. Drumul anevoios al cinematografiei moldovenești
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Ex-demnitari vizați în anchete de îmbogățire ilicită, care își continuă traiul în lux și opulență
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Ex-demnitari vizați în anchete de îmbogățire ilicită, care își continuă traiul în lux și opulență
Război în Ucraina, ziua 472: Contraofensivă, atac mortal la Odesa și evacuare selectivă! Rusia se ia de Moldova, dar acuză Vestul
Război în Ucraina, ziua 472: Contraofensivă, atac mortal la Odesa și evacuare selectivă! Rusia se ia de Moldova, dar acuză Vestul
Tragedie la Ghidighici: O femeie și fetița sa de numai 7 luni au decedat, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un BMW
/VIDEO/ Tragedie la Ghidighici: O femeie și fetița sa de numai 7 luni au decedat, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un BMW

GO Smart, GO Fun, GO Dubai: O nouă promoție de la Moldindconbank pentru deținătorii cardurilor Mastercard GO /P/

09 iunie 2023, ora 14:19

GO Smart, GO Fun, GO Dubai este noua promoție grandioasă de la Moldindconbank și Mastercard pentru cei mai tineri clienți, deținători ai cardului Mastercard GO. Condițiile de participare sunt foarte simple și accesibile fiecărui copil și adolescent cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, iar premiile te vor uimi plăcut.

Promoția se desfășoară în perioada 9 iunie-31 august 2023, iar la fiecare etapă a acesteia poți obține diverse cadouri, inclusiv premiul mare – o vacanță în Dubai pentru tine și familia ta.

Premii garantate

Orice doritor de a deschide cardul Mastercard GO de la Moldindconbank în perioada promoției beneficiază de un premiu garantat – welcome bonus în valoare de 50 de lei direct în cont. Dacă ai vârsta până la 17 ani inclusiv, e necesar să vii la sucursala băncii împreună cu părintele. Iar dacă ai peste 17 ani, atunci trebuie să prezinți la bancă carnetul de elev.

30 de premii intermediare

Pentru că dorim să-ți petreci timpul, combinând utilul cu plăcutul, ți-am pregătit premii intermediare: 10 bilete la tabăra pentru copii și 20 de cursuri online la Tekwill Academy sau cursuri de limbi străine/un nivel. 

Ca să intri în tombolele, organizate la finele fiecărei luni promoționale, e suficient să efectuezi cel puțin o plată de minim 1 leu cu cardul tău Mastercard GO, deschis în perioada campaniei sau înainte de aceasta.

300 de premii speciale

Dacă îți place să mergi cu prietenii la cinema, atunci cadoul nostru te va încânta. 

Poți obține foarte ușor 2 bilete la film, iar pentru aceasta trebuie doar să fii cu ochii pe paginile oficiale de pe Instagram ale renumiților bloggeri Doina Danielean, Lilia Ojovan, Ana Irina Petrea. Ei vor anunța promo codul, data, ora și sucursala la care urmează să te prezinți pentru a beneficia de unul dintre cele 300 de premii.

Premiile speciale vor fi acordate în limita stocului disponibil.

Premiul mare – o călătorie în Dubai

Plătește orice cumpărătură de minim 1 leu cu cardul Mastercard GO de la Moldindconbank și poți câștiga o vacanță în Dubai pentru tine și familia ta (maxim 4 persoane). Extragerea marelui câștigător va fi organizată la sfârșitul promoției. Îți poți crește șansele de a pleca într-un sejur în Dubai, dacă efectuezi mai multe plăți!

Accesează Regulamentul aici și află mai multe detalii despre promoția GO Smart, GO Fun, GO Dubai.

Moldindconbank – mereu alături!

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Nina Crețu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum și-a felicitat Renato Usatîi iubita: „Ziua ta e importantă, dar gazul e scump”
/VIDEO/ Nina Crețu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum și-a felicitat Renato Usatîi iubita: „Ziua ta e importantă, dar gazul e scump”
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
„Psihologul meu” poate fi și al tău! Ai nevoie de un sfat? Lasă un mesaj, iar Maxim Orîndaș îți va răspunde
Cutia Neagră PLUS: Gropile de împrumut. Cratere uriașe și pagube de milioane, apărute după reparația unor drumuri din R. Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Gropile de împrumut. Cratere uriașe și pagube de milioane, apărute după reparația unor drumuri din R. Moldova
/VIDEO/ De la filme dictate de partid, la producții selectate pentru Oscar. Drumul anevoios al cinematografiei moldovenești
/VIDEO/ De la filme dictate de partid, la producții selectate pentru Oscar. Drumul anevoios al cinematografiei moldovenești
Fericire fără margini în familia Cebotari: Bloggerița Katy Black este însărcinată pentru a patra oară. Cum a dat vestea cea mare
/VIDEO/ Fericire fără margini în familia Cebotari: Bloggerița Katy Black este însărcinată pentru a patra oară. Cum a dat vestea cea mare
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram