Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 919: Blocuri atacate, F-16 prăbușit, demisii la Kiev și tactica lui Zelenski. Putin ar putea fi arestat

/VIDEO/ Alerta procurorului general, la Cutia Neagră PLUS: Procuratura riscă să ajungă în blocaj total

missing
19 noiembrie 2023, ora 21:32

Procurorul general interimar, Ion Munteanu, trage un semnal de alarmă asupra situației critice în care se află Procuratura, în contextul procesului de vetting care vizează procurorii. În cadrul emisiunii „Cutia Neagră PLUS”, de la TV8, Munteanu a subliniat că Procuratura riscă să ajungă într-un blocaj total.

El a evidențiat vulnerabilitatea procurorilor ce vor trece prin procesul de vetting, subliniind că aceștia se confruntă nu doar cu riscul de nepromovare, ci și cu consecințele nemotivate și dure ale acestui procedeu. Problema majoră, conform declarațiilor lui Munteanu, este lipsa de predictibilitate a vetting-ului.

„Nu-i cea mai bună atmosferă în Procuratură când un procuror aflat în acest proces de vetting este un procuror vulnerabil. Inclusiv din simplul fapt că această Comisie de vetting urmează să aprecieze și soluțiile date de procurori de-a lungul timpului. Atmosfera din Procuratură este următoarea: procurorii care vor decide să meargă în acest vetting își vor asuma riscul, însă rezerva cea mai mare a procurorilor nici măcar nu este în consecințele nepromovării acestui vetting. 

Consecințele sunt, după opinia procurorilor, nemotivat de dure în raport cu acest procedeu. Problema cea mai mare a procurorilor este lipsa de predictibilitate a acestui procedeu. Aproximativ știm când începe, dar nici aproximativ nu știm când el urmează să se finiseze”, a declarat Munteanu.

Procurorul general a atras atenția și asupra comportamentului precaut al procurorilor în această perioadă, afirmând că aceștia și-ar putea restrânge activitatea publică pentru a evita situații delicate. 

„Fiecare procuror, în toată această perioadă, eu bănuiesc și cred că o să încerce să fie cât mai puțin vizibil, să nu-și asume decizii foarte publice sau foarte deranjante pentru public. Acesta e lucrul de procuror, n-ai cum să fii pe placul tuturor. Deciziile noastre sunt criticate, apreciate critic, mai rar când sunt apreciate pozitiv”, a subliniat Munteanu.

Potrivit procurorului general interimar, ne-am putea trezi cu un blocaj în examinarea dosarelor, pentru că mai bine de 50% dintre procurori ar putea pleca, din cauza riscurilor asociate vetting-ului, inclusiv cotizația unică la eliberare și interdicția de a ocupa funcții de demnitate publică:

„Din informația pe care o am, destul de mulți procurori o să plece în momentul notificării din simplul motiv că nu vor să riște, în primul rând, cu cotizația unică la eliberare, care este produsul anilor lucrați împărțit la 50%, plus riscul de această interdicție de a ocupa funcții de demnitate publică în următorii 7-10 ani. Este vorba despre procuraturile specializate și aici e problema destul de complicată. După anumite informații, un sondaj discret, mai bine de 50%”.

Munteanu mai spune că este necesară curățarea sistemului, dar și o predictibilitate în tot acest proces.

„Speranța și solicitarea mea către viitoarea comisie care urmează să evalueze procurorii e ca să fie notificați procuraturile specializate, dacă se va decide că pe rând urmează a fi efectuat acest proces de vetting, odată toți procurorii. Să știu exact câți procurori rămân, să văd cum repartizez lucrul, este vorba de cauze penale pe rol, pe persoane arestate, pe măsuri speciale și nu-i chiar în regulă, la fiecare 10 zile, câte 2-3 procurori îți pleacă și aceste cauze penale pleacă de pe o mână pe alta. 

Noi putem să ne trezim cu un blocaj total în Procuratură. Da, este necesară curățarea, dar noi avem nevoie de predictibilitate, să știm cum gestionăm lucrurile”, a punctat procurorul general interimar.

Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova și cum îi susținem pe cei deja prezenți, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți și Dumitru Vicol, analist financiar.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Dumitru Obadă, este invitatul de astăzi la Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.

/UPDATE/ Incendiul de la Piața din Bălți, localizat! Focul a afectat buticuri cu haine pe o suprafață de 800 de metri pătrați
/UPDATE/ Incendiul de la Piața din Bălți, localizat! Focul a afectat buticuri cu haine pe o suprafață de 800 de metri pătrați
/VIDEO/ Un nou sezon la TV8: Vă așteaptă emisiuni noi, iar cele vechi vor fi mai captivante
/VIDEO/ Un nou sezon la TV8: Vă așteaptă emisiuni noi, iar cele vechi vor fi mai captivante
Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, vine în Moldova. Cu cine se va întâlni la Chișinău
Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, vine în Moldova. Cu cine se va întâlni la Chișinău
/PROMO/ „Moldova Gândește”, un nou sezon la TV8: Dezvăluim abuzuri și provocăm discuții
/PROMO/ „Moldova Gândește”, un nou sezon la TV8: Dezvăluim abuzuri și provocăm discuții
/INFOGRAFIC/ Topul politicienilor cu șanse la alegerile prezidențiale: Nimeni nu ar câștiga din primul tur
/INFOGRAFIC/ Topul politicienilor cu șanse la alegerile prezidențiale: Nimeni nu ar câștiga din primul tur

/VIDEO/ Servicii de sănătate de înaltă calitate în Austria. Cum arată unul din cele mai performante spitale din Europa

missing
30 august 2024, ora 23:02

Campania „Vreau în Europa” continuă cu o nouă destinație. Austria nici pe departe nu este doar despre munții Alpi sau opera de la Viena. Austriecii se laudă, pe bună dreptate, și cu medicina avansată și, respectiv, turismul medical. Dovadă este faptul că există multe clinici în care jumătate dintre pacienți vin din altă țară. În cele ce urmează urmăriți un reportaj realizat de TV8 în unul dintre cele mai cotate spitale din Europa. 

În această clinică fiecare al doilea pacient vine din afara Austriei, mai exact din 20 de țări, cu precădere din Europa Centrală și de Est. Aici l-am întâlnit și pe românul Adrian de la Cluj.

La clinica vieneză au ajuns și moldoveni, doar că problema cea mare este că serviciile medicale de aici, nici pe departe, nu sunt accesibile pentru toți. Costul tratamentelor și intervențiilor chirurgicale încep de la câteva mii de euro și pot depăși și o sută de mii de euro. Există însă asigurări medicale facultative care acoperă și tratamentele în clinici private. În spitalul pe care l-am vizitat, din această categorie sunt aproximativ 40 la sută dintre pacienți. Este vorba de oameni care preferă să plătească asiguratorului lunar în jur de 200 de euro decât să ajungă să plătească mii de euro într-o singură zi. 

Austriecii susțin că succesul tratamentului depinde, în mare parte, de precizia diagnosticului. Asta îi face să acorde o atenție deosebită tehnologiei și pregătirii cadrelor medicale. 

„Am investit aici în secția de radioterapie, în centrul radiologic, aparate de tomografie computerizată, imagistică prin rezonanță magnetică, în medicină nucleară, avem un robot da Vinci. Suntem axați pe implementarea standardelor internaționale și avem doctori profesioniști, cu studii valoroase. 2% din doctorii care se regăsesc în statisticile celor mai buni specialiști din lume, făcute de universitatea Stanford, 2% din acești doctori lucrează aici”. 

Pentru diagnosticarea afecțiunilor oncologice, clinica combină două specialități medicale distincte: radiologia și medicina nucleară. Aparatul hibrid performant oferă două tipuri de scanări independente. Scanarea PET detectează activitatea metabolică intensă a celulelor de tip tumoral, în timp ce scanarea CT furnizează o imagine anatomică precisă oferind detalii referitoare la locaţia, mărimea şi forma tumorilor. 

„Aici avem un pacient care era suspect pentru un nodul malign în plămâni, dar nu este. Pentru că nu am găsit nicio activitate intensă. Aici avem acest nodul și el nu consumă nicio energie, așa că este un nodul care nu crește, care nu e înspăimântător, nu este malign. Dacă ar fi, ar fi galben”.

„Făcând imagistica întregului corp, poți vedea și dacă sunt ganglioni limfatici implicați, dacă sunt manifestări secundare. Dacă vezi asta, bineînțeles că se schimbă terapia. Nu ai face o operație la plămâni, dacă știi că pacientul are multe metastaze la oase, de exemplu”.

Astfel, examinarea PET-CT, care este una dintre cele mai avansate metode de diagnostic imagistic, oferă medicilor rapid date despre localizarea tumorii şi extensiile ei. Toate aceste permit medicilor să stabilească cel mai eficient tratament. Unul dintre procedurile folosite în tratarea bolilor oncologice este radioterapia. Doctorul David Kuczer, specialist în oncologie, radio-oncologie și terapia durerii, spune că 50 la sută din pacienții diagnosticați cu cancer au nevoie de aceasta. 

„Vedeți aici tehnologie modernă, acceleratorul linear care face radioterapie cu o precizie de 0,8 milimetri. În doar câteva ședințe de terapie, zece sau cinci, fiecare ședință având zece minute și nefiind durerosă, putem face un tratament foarte exact și precis al tumorii. Organele adiacente, sănătoase sunt protejate”.

Odată cu avansarea tehnologiilor și schemelor de tratament, se întâmplă tot mai des ca bolnavii oncologici să scape de tumori fără intervenții chirurgicale. 

„Uneori chiar putem cruța pacientul de operație. De exemplu, dacă ai o tumoare mică sau o metastază la plămâni, nu ai nevoie de operație. Facem totul cu opt ședințe a câte zece minute aici și are același efect ca operația. Însă fără narcoză, fără cuțit sau tăieturi, fără nimic”.

Medicii de la Viena susțin că, în ultimii ani, provocarea cea mare este cancerul esofagian. Partea bună este că deja s-a avansat mult în lupta cu această tumoare. 

Avem o creștere, incidență de + 400% în ultimii ani. Multe dintre bolile la stadiu incipient pot fi tratate endoscopic, fără operații foarte mari. Asta a reprezentat un progres considerabil. Și al doilea lucru, care a fost deja implementat în ultimii cinci ani, este chirurgia robotică. Despre asta va fi viitorul.

Pe lângă serviciile complexe de oncologie, spitalul oferă un larg spectru de asistență în majoritatea specializărilor medicale, printre care și ortopedie și traumatologie. În această clinică, cele mai multe intervenții chirurgicale sunt efectuate tocmai de specialiștii din această secție. Sunt folosite inclusiv tehnici minim-invazive de ultimă generație, ce scad riscul complicațiilor și scurtează perioada de recuperare. 

Dacă îți rupi ligamentul de la nivelul genunchiului, de exemplu ligamentul încrucișat, ceea ce se întâmplă des, avem cele mai bune instrumente artroscopice și putem face această procedură cu două incizii mici. Asta are un efect bun și la reabilitare. Majoritatea oamenilor pot părăsi clinica a doua zi și se pot recupera foarte ușor.

La fel de important este și departamentul de control, prevenire și stabilire a diagnosticului, dotat cu aparate moderne, unde sunt realizate inclusiv examinări endoscopice. Pentru a menține standardele de siguranță, după procedură, echipamentul este scanat și sterilizat corespunzător. Totul se întâmplă automatizat.

Îl punem aici, înăuntru. După ce închidem, este spălat de un program. Este scanat, un detaliu important. Astfel încât chiar și peste 10 ani, poți vedea ce instrument a fost folosit pentru un anumit pacient, cum a fost curățat aparatul, că a fost curățat bine. Acum mergem spre partea "curată". Aici sunt înregistrate toate datele. Este curat, programul și-a făcut treaba. Și după, îl punem aici. Aici sunt doar cele curate.

În 2024, pentru al patrulea an consecutiv, clinica a fost inclusă în clasamentul celor mai bune spitale din lume - World's Best Hospitals - realizat de publicaţia americană Newsweek în colaborare cu Statista. Ediţia din acest an a clasamentului cuprinde peste 2.400 de spitale din 30 de ţări. 

Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Trădare de țară? Fugarul Ilan Șor și-a adunat aliații la Moscova și i-a trimis acasă cu MILIOANE DE DOLARI. Cum urmau să fie folosiți banii, dar și ce pericole ne poate aduce “Pobeda” de la Moscova - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitații de astǎzi ai emisiunii Cutia Neagrǎ cu Mariana Rațǎ sunt: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Dumitru Diacov, politician.

/UPDATE/ Accident grav la Peresecina: Patru persoane, inclusiv doi minori au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit frontal
/UPDATE/ Accident grav la Peresecina: Patru persoane, inclusiv doi minori au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit frontal
/VIDEO/ Un nou sezon la TV8: Vă așteaptă emisiuni noi, iar cele vechi vor fi mai captivante
/VIDEO/ Un nou sezon la TV8: Vă așteaptă emisiuni noi, iar cele vechi vor fi mai captivante
/VIDEO/ Polonia, mai prosperă după aderarea la UE: Oamenii revin de peste hotare, salariile cresc și traiul e mai confortabil
/VIDEO/ Polonia, mai prosperă după aderarea la UE: Oamenii revin de peste hotare, salariile cresc și traiul e mai confortabil
/PROMO/ „Moldova Gândește”, un nou sezon la TV8: Dezvăluim abuzuri și provocăm discuții
/PROMO/ „Moldova Gândește”, un nou sezon la TV8: Dezvăluim abuzuri și provocăm discuții
Încă o medalie pentru Serghei Tarnovschi! Canoistul s-a clasat pe locul doi la Campionatul Mondial, pe distanța de 5000 de metri
Încă o medalie pentru Serghei Tarnovschi! Canoistul s-a clasat pe locul doi la Campionatul Mondial, pe distanța de 5000 de metri

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.