Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 940: Bombă peste azil și Telegram interzis! Rusia amenință Moldova, iar Kievul respinge oferta Poloniei

/VIDEO/ Bolea a refuzat să fie candidatul PAS la funcția de primar al Capitalei: Ce spune despre Spînu și Gavrilița

missing
14 februarie 2023, ora 23:16

Ministrul în exercițiu al Agriculturii, Vladimir Bolea, spune că a refuzat să fie candidatul PAS la alegerile pentru Primăria Capitalei din toamnă și că același lucru l-ar fi făcut și actualul secretar general al Președinției, Andrei Spînu. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 14 februarie a emisiunii „Freedom” de la TV8.

„Eu cunoșteam candidații care puteau fi și eram și eu unul, acum nu mai sunt, dar, în general, eu mi-am asumat niște lucruri în fața agricultorilor și trebuie să le duc până la capăt”, a precizat Vladimir Bolea.

Potrivit acestuia, în lista potențialilor candidați la funcția de primar al Chișinăului au rămas președintele comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, dar și „alți colegi care ar dori”.

În ceea ce privește o posibilă candidatură a lui Andrei Spînu, Bolea a afirmat că „dânsul s-a autoexclus din câte știu eu”.

Ministrul a mai menționat că Natalia Gavrilița „n-ar fi un candidat rău”, dar nu cunoaște dacă este un potențial candidat.

„Are o experiență în spate, cunoștințe, a administrat un stat, totuși”, a subliniat Vladimir Bolea.

Ultima oră! Vladimir Bolea confirmă că va rămâne ministru al Agriculturii: Ar putea fi avansat și în funcția de vicepremier

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.