Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și rachete ATACMS! General: "Iarna nu va încetini ofensiva. Marea reușită urmează"

/FOTO/ Spectacole, concerte și premieră! Topul evenimentelor recomandate în acest weekend de toamnă

15 septembrie 2023, ora 10:02

Alege calitatea în distracție! Caută evenimentele de top și asigură-ți locurile acum. Vrei să te distrezi și să-ți faci amintiri de neuitat? iTicket îți oferă acces la cele mai bune evenimente ale orașului. Descoperă-l pe blogul nostru și cumpără-ți biletele direct de pe site-ul iTicket.

Și restu-i tăcere 

Spectacolul "Și restu-i tăcere..." reprezintă un omagiu vibrant adus lui William Shakespeare și o pledoarie pentru puterea salvatoare a artei. Cu un decor auster, pe un fundal de cimitir, spectacolul explorează teme profunde precum iubirea, nașterea, violența și singurătatea. 

Prin imaginație și creație, el ne arată că putem găsi libertate chiar și în cele mai dificile situații. Este o experiență teatrală captivantă pe care nu trebuie să o ratați la festivalul "Reuniunea Teatrelor Naționale Românești".

Când? 15 septembrie 2023, ora: 17:00 

Unde? Teatrul fără nume 

Vezi detalii: aici 

Mastermind pentru Femei "Time Mastery - între Procrastinare și Burnout"

Descoperă arta gestionării timpului și evită burnout-ul la Mastermind-ul pentru Femei "Time Mastery". Un eveniment inspirat care te ajută să treci de la amânare la acțiune și să-ți păstrezi echilibrul. Află soluții practice, setează obiective și reîncarcă-ți energia într-un mediu de încredere. Obține instrumente esențiale pentru gestionarea timpului și beneficiază de un bonus special. Alătură-te și transformă-ți viața acum!

Când? 16 septembrie 2023, ora: 13:00 

Unde? Mojo Restobar, Strada Constantin Tănase 6

Vezi detalii: aici 

Revizorul 

Regizorul Petru Vutcărău aduce o reinterpretare modernă și captivantă a comediei satirice "Revizorul" de Nikolai Gogol. Intriga păstrează esența clasică a confuziei și a ipocriziei, dar este transpusă într-o lume contemporană afectată de corupție, abuzuri administrative și decadere morală. O privire amuzantă și provocatoare asupra societății actuale. Nu ratați această explorare a umorului și satirei sociale într-un spectacol de excepție!

Când? 17 septembrie 2023, ora: 19:00 

Unde? Teatrul Național ”Eugene Ionesco” 

Vezi detalii: aici 

Ave Maria

Pe 14 septembrie 2023, la ora 18:00, vă invităm la un concert extraordinar sub titlul „AVE MARIA”, parte a celei de-a 31-a ediții a Festivalului Internațional de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Festivalul „Maria Bieșu” este o tradiție culturală deosebită, iar această ediție promite să continue într-un mod strălucitor. Un eveniment ce celebrează arta lirică și baletul, aducând în prim-plan talente de înalt calibru și pasiunea pentru artă.

Nu ratați această oportunitate de a experimenta muzica și emoțiile la cel mai înalt nivel. Un moment de rafinament artistic în inima Republicii Moldova.

Când? 14 septembrie 2023, ora: 18:00 

Unde? Sala cu Orgă  

Vezi detalii: aici 

ФЭТ- ФРУМОС. ЛЕГЕНДА О ХРАБРОМ ВИТЯЗЕ (Făt-Frumos) 

În fascinanta lume a basmelor, fiecare țară are eroul său înzestrat cu putere și curaj, cel care se ridică împotriva răului și salvează situația.

(Re)Descoperă legenda captivantă cu Făt-Frumos, pusă în scenă în premieră la teatrul Cehov. Cu tăria tinereții și cu inima sa plină de curaj, Fat-Frumos se angajează într-o misiune epică, și reușește să îndeplinească sarcinile întunecate ale unei vrăjitoare malefice și înfruntă monstru înspăimântător. Totul pentru a-și elibera frumoasa iubită Ileana Cosânzeana  din ghearele captivității.

Când? 17 septembrie 2023, ora: 11:00 

Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”

Vezi detalii: aici 

Protocol Masterclass

Creste-ți cunoștintele despre protocol și etichetă la capacitate maximă. Vei explora subiecte precum: 

- Cunoștințe despre protocol și cum ne influențează imaginea

- Cunoștințe despre norme de salut, întâmpinare/conducere a oaspeților, etichetă și eleganță, arta conversațiilor mărunte, diferențele culturale în negocieri, comunicarea nonverbală, utilizarea cărților de vizită și multe alte sfaturi utile pentru domeniul privat/public

Investește în dezvoltarea ta și pregătește-te pentru succes! Înscrie-te acum la Protocol Masterclass!

Când? 16-17 septembrie 2023, ora: 14:00 

Unde? Online Zoom 

Vezi detalii: aici

Peripețiile lui Prepeleac 

Bucurați-vă de o aventură extraordinară în spectacolul "PERIPEȚIILE LUI PREPELEAC" alături de personajul emblematic Dănilă Prepeleac! Copiii sunt eroii principali, participând activ la poveste și interacționând cu personajele. Descoperiți autenticitatea, creativitatea și spiritul de echipă în acest spectacol captivant, perfect pentru întreaga familie. Gata să vă aventurați?

Când? 17 septembrie 2023, ora: 15:00 

Unde? Cinematograful „Odeon”

Vezi detalii: aici

Secret Show Cabaret 

Explorează misterul și strălucirea într-o noapte memorabilă la Secret Show Cabaret, pe 17 septembrie 2023, ora 20:00, la ORO.

Vei fi prins într-un spectacol exclusiv, cu artiști extraordinari, muzică live și dansuri seducătoare, într-o atmosferă de lux. 

Biletele se epuizează rapid, așa că asigură-ți acum locul la acest eveniment fabulos, unde glamul și strălucirea se întâlnesc într-o noapte specială!

Când? 17 septembrie 2023, ora: 20:00 

Unde? ORO, Bulevardul Decebal 34 

Vezi detalii: aici 

 TURANDOT 

Descoperă misterul și frumusețea operei "Turandot" de Giacomo Puccini la Festivalul Internațional de Operă și Balet „Maria Bieşu”, ediția a 31-a, pe 17 septembrie la ora 17:00.

Vei fi învăluit într-o poveste ce explorează iubirea și răzbunarea într-un cadru exotic, unde muzica lui Puccini cucerește sufletele. Cu artiști de talie internațională și o producție artistică de excepție, vei fi martorul unei experiențe remarcabile.

Fii parte dintr-o călătorie fascinantă prin Orientul misterios și lasă-te prins în intrigă!

Când? 17 septembrie 2023, ora: 17:00 

Unde? Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Vezi detalii: aici

 [ART]LEGIS. Connecting Creativity & Law

Ești un artist pasionat și dorești să-ți protejezi operele creative sau activezi în industria creativă și vrei să-ți maximizezi valoarea creațiilor? 

Alătură-te workshop-ului [ART]LEGIS!

Aici vei descoperi elementele esențiale ale Proprietății Intelectuale și ale Dreptului de Autor, într-un eveniment ce adună artiști, avocați și experți. Vei explora provocările și perspectivele actuale în ceea ce privește protejarea și gestionarea operelor artistice.

Speakeri de top: 

Andrei BRICEAC - Avocat, Managing Partner PB & Partners 

Eugeniu RUSU - Jurist Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) 

Eugen BOICO - Fondator & Director General Publicis Moldova

După workshop, te așteaptă o sesiune de networking pe acoperiș, însoțită de muzică și vin din partea CHATEAU CRISTI!

Cumpără-ți biletul acum și fii pregătit să-ți protejezi și să-ți valorifici creația artistică!

Când? 14 septembrie 2023, ora: 19:00 

Unde? Iusty Art Gallery, Bogdan Petriceicu Hașdeu nr.3  

Vezi detalii: aici

Premieră! 

Îți mai amintești titlurile știrilor în care o mașină a intrat într-un troleibuz? 

Acea scenă șocantă nu a fost nimic altceva decât o mică parte a efectelor speciale pe care le veți descoperi în filmul de acțiune ,,Puterea Probabilității”, regizat de Ivan Naniev.

Pe 23 septembrie veți fi martorii unei povești pline de acțiune, suspans și actori cunoscuți. Scenariul filmului redă cazul unor copii dispăruți, jocuri politice murdare, comploturi nebănuite și un secret care poate duce la o lovitură de stat.

Apropo, biletele pentru marea premieră sunt deja în vânzare, vreau la premieră. 

Îți mulțumim pentru că ai citit recomandările noastre de evenimente și sperăm că ai găsit ceva care să te inspire pentru weekendul ce vine. Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele prezentate și pentru a cumpăra bilete, vizitează site-ul iTicket.md sau blogul iTicket unde poți afla și mai multe detalii interesante. 

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Autoritățile de la Chișinău au trimis în Israel o cerere suplimentară pentru extrădarea lui Șor
Autoritățile de la Chișinău au trimis în Israel o cerere suplimentară pentru extrădarea lui Șor

Horoscop optimist de la ChatGPT pentru astăzi, 23 septembrie 2023: Pești cu nevoie de relaxare și Berbeci cu energie nelimitată

23 septembrie 2023, ora 09:30

Redacția TV8.md a apelat la ajutorul inteligenței artificiale, cu titlu de experiment, pentru a genera un horoscop optimist al zilei de astăzi, 23 septembrie.

Așadar, iată previziunile făcute de ChatGPT, care a subliniat că trebuie să ținem cont de faptul că horoscopul este o formă de divertisment și nu are bază științifică. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Astăzi, vei simți că ai energie nelimitată și că poți realiza orice îți propui. Folosește această energie pentru a te concentra asupra proiectelor tale personale și vei obține rezultate remarcabile.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Ziua promite să fie plină de satisfacții în plan profesional. Vei străluci în fața colegilor și superiorilor și vei primi recunoașterea pe care o meriți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Comunicarea ta va fi astăzi deosebit de fluidă și eficientă. Poți rezolva neînțelegeri sau conflicte cu ușurință și vei întări relațiile cu cei din jur.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Ziua aduce bucurii în sfera personală. Poate fi vorba despre o surpriză plăcută din partea partenerului sau despre o zi relaxantă alături de cei dragi.

Leu (23 iulie - 22 august): Ești în centrul atenției în toate interacțiunile sociale. Oamenii te vor aprecia pentru personalitatea ta carismatică și pentru abilitatea ta de a inspira ceilalți.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Ziua te încurajează să te concentrezi asupra sănătății și bunăstării tale. Fă mici schimbări în rutina ta zilnică pentru a te simți mai bine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): La mulți ani! Este ziua ta și astrele sunt aliniate pentru a-ți aduce fericire și armonie. Ia-ți timp pentru a te bucura de lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Ești plin de determinare și pasiune, ceea ce te va ajuta să atingi obiectivele tale într-un timp record. Ai încredere în tine și vei reuși cu siguranță.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Ai ocazia să explorezi noi idei și concepte astăzi. Aventurează-te în domenii noi și vei descoperi că ai un talent natural pentru ele.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Ziua aduce oportunități financiare remarcabile. Fii atent la posibilitățile de investiții sau economii care se pot prezenta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Ești în centrul atenției în sfera socială. Poți face noi prieteni sau consolida legăturile cu cei deja apropiați.

Pești (19 februarie - 20 martie): Ziua te încurajează să-ți acorzi timp pentru relaxare și reflecție. Meditația și activitățile creative te vor ajuta să te simți mai conectat la tine însuți.

Notă de la ChatGPT: Acesta a fost horoscopul pentru ziua de 23 septembrie, dar amintește-ți că influența astrelor este subiectivă și că propriile tale acțiuni și alegeri au un rol important în viața ta.

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/VIDEO/ Acuzații la adresa unei interprete din Rusia! Ar fi plagiat o melodie a Irinei Rimes. Vezi cât de similare sunt melodiile
/VIDEO/ Acuzații la adresa unei interprete din Rusia! Ar fi plagiat o melodie a Irinei Rimes. Vezi cât de similare sunt melodiile
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram