Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și capcana pentru crabi! General: "Marea reușită a ofensivei urmează"

„Plăți cu numărul Moldcell”: Serviciul este disponibil acum și în transportul public din Bălți /P/

15 septembrie 2023, ora 13:09

Cu scopul de a spori comoditatea și eficiența opțiunilor de plată în transportul public, Moldcell anunță extinderea serviciului „Plăți cu numărul Moldcell” pentru toate rutele de transport din orașul Bălți. Această inițiativă modernizează procesul de plată, promovează o economie fără numerar și oferă în același timp un confort sporit abonaților Moldcell.

În colaborare cu Î. M. „Direcția de Troleibuze din Bălți”, Moldcell își propune să eficientizeze și să digitalizeze în continuare experiența de plată pentru călătorii transportului public. Acest serviciu le oferă pasagerilor posibilitatea să efectueze plăți cu ajutorul telefonului mobil și numărului Moldcell. 

C:\Users\tsecrii\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Carolina Bugaian.jpg

Carolina Bugaian, Directoare Generală Moldcell:

„Moldcell nu este doar despre comunicare, Moldcell reprezintă soluții digitale. Suntem încântați să extindem serviciul nostru inovator „Plăți cu numărul Moldcell” în orașul Bălți. Această inițiativă se aliniază perfect cu angajamentul nostru față de progresele tehnologice, care simplifică activitățile zilnice pentru abonații noștri.” 

C:\Users\tsecrii\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Alexandr Usatîi.jpg

Alexandr Usatîi, Viceprimar al municipiului Bălți:

„Întreprinderea municipală suplinește continuu flota de troleibuze în mun. Bălți. Astfel, tichetarea electronică a pasagerilor, în acest caz cu ajutorul unui cod QR, vine ca o etapă logică în dezvoltare. Acest fapt demonstrează că administrația locală acordă o mare atenție calității deservirii pasagerilor, nu doar prin troleibuze confortabile, dar și prin modalitățile de tichetare. Aparent pare ceva neobițnuit, după care sunt sigur că nimeni nu va întimpina dificultăți în achitarea călătoriei prin QR cod.”

C:\Users\tsecrii\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Elena Maximciuc.jpg

Elena Maximciuc, Directoare Î.M. Direcţia de Troleibuze din Bălţi:

„Colaborarea cu Moldcell reprezintă un pas semnificativ în transformarea modului în care pasagerii interacționează cu sistemul nostru de transport public. Sunt foarte bucuroasă că am reușit. Acesta este un prim pas spre tichetarea electronică a călătoriilor, avem multe alte proiecte pe care le vom implementa cu Moldcell. Serviciul „Plăți cu numărul Moldcell” este o modalitatea de plată foarte simplă, comodă și rapidă, chiar și atunci când troleibuzul este plin. Aceasta va îmbunătăți considerabil experiența de călătorie a pasagerilor din Bălți.” 

C:\Users\tsecrii\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Olga Pavlic.jpg

Olga Pavlic, Directoare Inovare Business și Servicii Finaciare Mobile

„Tehnologiile digitale au ajuns cu încredere și în municipiul Bălți. Astăzi, călătoria cu transportul public poate fi accesibilă, ușoară și confortabilă, ai nevoie doar de telefonul mobil și de resurse în cont. Scanezi QR cod-ul din troleibuz și primești tichetul de călătorie prin SMS. Vă dorim o călătorie plăcută și vă promitem că vom promova în continuare tehnologiile digitale, iar confortul cu care veți călători nu se oprește aici. Suntem dedicați să oferim clienților noștri soluții sigure, eficiente și ușor de utilizat, care le îmbunătățesc viața de zi cu zi.”

Utilizarea serviciului este pe cât de simplă, pe atât de ușoară. Abonații Moldcell pot activa serviciul „Plăți cu numărul Moldcell” prin intermediul aplicației MyMoldcell sau prin SMS cu cifra „1” la numărul 4004. 

Odată activat, utilizatorii își pot folosi comod numărul Moldcell pentru a efectua plăți prin scanarea codului QR, afișat în transport. 

La scanarea codului, va fi generat un SMS care le asigură biletul de călătorie. Acest bilet SMS servește drept dovadă valabilă a plății și poate fi prezentat taxatorului. 

Alternativ, SMS-ul poate fi generat manual prin includerea în conținutul mesajului – numărul de bord a troleibuzului (număr din 4 cifre) și destinatar – numărul scurt 4004.

Despre Moldcell

Moldcell este un operator de telecomunicații digitale din Republica Moldova, care oferă abonaților săi inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate prin intermediul rețelei sale de magazine situate în toată țara, precum și prin intermediul Magazinului Online Moldcell.

Moldcell este o investiție străină directă, prezentă pe piața Republicii Moldova din anul 2000, iar din 25 martie 2020 face parte din Grupul CG Corp Global. Cu peste 23 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor, Moldcell se angajează să promoveze digitizarea economiei și să stimuleze incluziunea financiară pentru toți.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției
/VIDEO/ Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Autoritățile de la Chișinău au trimis în Israel o cerere suplimentară pentru extrădarea lui Șor
Autoritățile de la Chișinău au trimis în Israel o cerere suplimentară pentru extrădarea lui Șor

/VIDEO/ Campania aniversară Kaufland Moldova: „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult”! /P/

22 septembrie 2023, ora 13:20

Pe 26 septembrie, Kaufland marchează 4 ani în Republica Moldova! Cu această ocazie, va fi lansată campania aniversară - „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult!” Conceptul campaniei vine să sublinieze misiunea Kaufland Moldova – să facă viața clienților săi mai bună, prin tot ceea ce le oferă, fie că vorbim de produse de calitate, prospețime, varietate și prețuri reduse sau dacă vorbim de amabilitate și servicii pentru clienți - pentru a asigura o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. În acest fel, ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le mulțumim pentru că de 4 ani sunt alături de noi! 

Numărăm 4 ani de performanță și dedicare, 4 ani de provocări și reușite. În tot acest timp, am fost aici pentru a le oferi clienților noștri exact ceea ce au nevoie. Totodată, continuăm să extindem parteneriatele cu producătorii moldoveni și ne bucură că, prin proiectele noastre sociale contribuim la un „mâine” mai bun. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor din Kaufland. Sunt mândră de echipa noastră, alături de care am ajuns să fim o familie. Cuvintele de apreciere sunt adresate tuturor colegilor din magazine, care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland Moldova”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Campania aniversară se va desfășura în perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, vizibilă în toate mediile de comunicare – TV, online, revistă săptămânală, în magazine, materiale de PR și OOH). 

De asemenea, în cadrul campaniei va fi organizată o tombolă generoasă, zeci de activări și premii zilnice pentru clienții Kaufland care au sau își vor instala aplicația Kaufland Card. 

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți activezi participarea la tombolă în secțiunea „Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+ Activează“. Pasul doi este să faci cumperi de minimum 200 de lei și să scanezi de fiecare dată Kaufland Card. 

Iată care sunt premiile pe care Kaufland le va oferi la aniversarea sa: 

4444 de produse gratuite, 444 de vouchere de cumpărături a câte 400 de lei, 44 de vouchere de cumpărături a câte 1600 lei și premiul cel mare - 4 automobile Dacia Duster 4x4.

De asemenea, stickerul aniversar lipit pe mașină, le poate aduce clienților vouchere de cumpărături de 400 de lei fiecare și alte surprize pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul kaufland.md/ro/noutati/tombola.html.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram