Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și capcana pentru crabi! General: "Marea reușită a ofensivei urmează"

/VIDEO/ Festivalul Internațional de muzică clasică VinOpera, la Castel Mimi: Cum poți prinde un loc în primele rânduri /P/

21 august 2023, ora 17:20

Festivalul Internațional de muzică clasică VinOPERA, revine în acest an cu trei recitaluri în aer liber, desfășurate în trei locații diferite din raionul Anenii Noi: în satul Varnița, satul Bulboaca și la Castel Mimi.

Cu un singur bilet de intrare, petreceți trei seri de neuitat, în compania artiștilor preferați și a muzicii clasice de calitate!

Recitalurile din sat. Varnița și sat. Bulboaca sunt cu acces gratuit, iar pentru concertul de la Castel Mimi veți avea nevoie să procurați bilet din timp, pentru a fi siguri că prindeți un loc în primele rânduri.

Program al Festivalului Internațional de muzică clasică VinOpera:

30 August, satul Varnița (acces gratuit la eveniment)

16:00 Expoziția meșterilor populari

18:00 recital „Gândul Mâței”

19:00 Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii”

31 August, satul Bulboaca (acces gratuit la eveniment)

19:30 Constantin Moscovici- Recital  Artist emerit și cunoscut în lumea întreagă pentru pasiunea cu care redă muzica la nai.

20:30 Felicia Dunaf și DUNAFF Band

1 Septembrie, la Castel Mimi:

20:00 concert simfonic condus de Daniel Jinga, Maestru de Cor, Dirijor Principal al Orchestrei Metropolitane București, Dirijor fondator al Corului de Camera ”Accoustic” și director al Operei din București, acompaniat de Orchestra Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” din Chișinău.

Artiști cu nume sonore ale Operei Naționale din București și a Teatrului de Operă și Balet “Maria Bieșu” din Chișinău își dau întâlnire pe aceeași scenă -  la Castel Mimi.

-- Savurează muzica clasică în interpretarea lui Iordache Basalic, bariton, solist al Operei Naționale din București, care de-a lungul carierei sale a efectuat turnee în Europa și Asia și a cântat pe aceeași scenă cu nume mari ale Operei Mondiale.

-- Mădălina Barbu, solista Operei Naționale din București cu calităţi vocale unice, fiind încadrată în categoria rară a sopranelor de coloratură.

-- Lilia Istratii, ex mezzo soprano a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău și actual solistă la Opera Română Craiova. Finalista concursului ”Eva Maraton”, Budapesta, ”Opera Crown” din Tbilisi, ”Operalia” sub patronatul lui Placido Domingo și ”Neue Simmen” din Germania.

-- Și nu în ultimul rând inconfundabilul, Dumitru Mîțu, Artist Emerit al Republicii Moldova, solist al Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău și membru al formației „BrioSonoris”. În 2022 Dumitru Mîțu s-a clasat pe locul III, din tocmai 1400 de participanți veniți din 63 de țări ale lumii la concursul Internațional de canto „Neue Stimmen”, care are loc în Germania, iar în 2023  a fost declarat „fenomenul” concursului Internațional “SWR Junge Opernstars 2023.

Vă așteptăm cu familia și prietenii să savurați cea mai bună combinație dintre muzică, degustare de vinuri fine și bucuria de a petrece timpul împreună, sub cerul înstelat.

Vizitatorii sunt așteptați împreună cu familiile și prietenii, cu mașina proprie sau cu trenul Chișinău – Castel Mimi, dus-întors.

Trenul Vinului va porni la ora 18:30 de la Gara feroviară din Chișinău

Retur tren: 22:30.

Bilete:

Prețul biletelor Early Bird (până în 21.08.2023)

ZONA A – 1280 lei

ZONA B - 1100 lei

ZONA C - 880 lei

ZONA D - 440 de lei (locuri un picioare)

Standard

ZONA A – 1600 lei

ZONA B - 1350 lei

ZONA C - 1100 lei

ZONA D - 550 lei (locuri în picioare)

Prețul biletelor în zona A, B, C, D include un pahar de vin Welcome drink.

La eveniment vom avea și OperaBuffet contra cost.

Dress-code: ținute de seară.

Proiectul „Festivalul Internațional de muzică clasică VinOPERA” este finanțat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău”, Ministerul Culturii al Republicii Moldova, și este organizat de Fundația „Constantin Mimi” în colaborare cu Castel Mimi.

Partener General  - Mastercard

Fundația „Constantin Mimi” susține proiectele de promovare a valorilor și tradițiilor autentice naționale, proiecte de cercetare și dezvoltare culturală, economică, antreprenorială și socială, proiecte de educație și formare, proiecte de sporire a capitalului uman, precum și de creștere a competitivității și de suport a acțiunilor de dezvoltare durabilă din diverse domenii.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției
/VIDEO/ Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției

/VIDEO/ Campania aniversară Kaufland Moldova: „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult”! /P/

22 septembrie 2023, ora 13:20

Pe 26 septembrie, Kaufland marchează 4 ani în Republica Moldova! Cu această ocazie, va fi lansată campania aniversară - „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult!” Conceptul campaniei vine să sublinieze misiunea Kaufland Moldova – să facă viața clienților săi mai bună, prin tot ceea ce le oferă, fie că vorbim de produse de calitate, prospețime, varietate și prețuri reduse sau dacă vorbim de amabilitate și servicii pentru clienți - pentru a asigura o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. În acest fel, ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le mulțumim pentru că de 4 ani sunt alături de noi! 

Numărăm 4 ani de performanță și dedicare, 4 ani de provocări și reușite. În tot acest timp, am fost aici pentru a le oferi clienților noștri exact ceea ce au nevoie. Totodată, continuăm să extindem parteneriatele cu producătorii moldoveni și ne bucură că, prin proiectele noastre sociale contribuim la un „mâine” mai bun. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor din Kaufland. Sunt mândră de echipa noastră, alături de care am ajuns să fim o familie. Cuvintele de apreciere sunt adresate tuturor colegilor din magazine, care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland Moldova”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Campania aniversară se va desfășura în perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, vizibilă în toate mediile de comunicare – TV, online, revistă săptămânală, în magazine, materiale de PR și OOH). 

De asemenea, în cadrul campaniei va fi organizată o tombolă generoasă, zeci de activări și premii zilnice pentru clienții Kaufland care au sau își vor instala aplicația Kaufland Card. 

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți activezi participarea la tombolă în secțiunea „Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+ Activează“. Pasul doi este să faci cumperi de minimum 200 de lei și să scanezi de fiecare dată Kaufland Card. 

Iată care sunt premiile pe care Kaufland le va oferi la aniversarea sa: 

4444 de produse gratuite, 444 de vouchere de cumpărături a câte 400 de lei, 44 de vouchere de cumpărături a câte 1600 lei și premiul cel mare - 4 automobile Dacia Duster 4x4.

De asemenea, stickerul aniversar lipit pe mașină, le poate aduce clienților vouchere de cumpărături de 400 de lei fiecare și alte surprize pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul kaufland.md/ro/noutati/tombola.html.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”

/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram