/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 646: Ordinul lui Zelenski și oferta lui Orban! SUA: Rusia vrea să distrugă sistemul energetic ucrainean

/FOTO/ Newton House Grădina Botanică: Locuri de parcare subterane dotate cu prize pentru mașinile electrice /P/

25 octombrie 2023, ora 15:12

Oare cum se va schimba lumea și transportul urban în anii ce urmează? Probabil ai auzit că începând cu anul 2035, Europa va interzice producția mașinilor pe benzină și diesel? Echipa NEWTON HOUSE a acționat proactiv, integrând în complexul de la Botanica stații de încărcare electrice. Acestea permit locuitorilor ce procură avantajos, în rate pe 5 ani, un loc de parcare cu priză electrică — să încarce orice timp de transport electric. 

Mașinile pe benzină și diesel sunt pe cale să devină rarități odată ce Uniunea Europeană a propus ca, începând cu anul 2035, să fie interzisă producția lor. Multă lume evită încă mașinile electrice din considerentul lipsei stațiilor de încărcare. Mai cu seamă, pe timp de noapte este o adevărată problemă. Cu toate că reticența e încă mare, viitorul aparține mașinilor electrice. Iar disconfortul și timpul de așteptare pentru încărcarea lor pot fi rezolvate ușor dacă deții un loc de parcare propriu, dotat cu stație de încărcare specială. 

Beneficiile achiziționării unui loc de parcare cu priză electrică la NEWTON HOUSE Grădina Botanică:

Fiecare doritor de a contribui la un mediu ecologic, de a face economii la costurile de întreținere a mașinii sau, pur și simplu, care este în pas cu schimbările și inovațiile globale — are oportunitatea să cumpere un loc de parcare echipat cu priză electrică în complexul rezidențial NEWTON HOUSE Grădina Botanică și să beneficieze de facilități multiple: 

  • Confort și securitate. Proprietarii de vehicule electrice au ocazia să cumpere un un loc de parcare subteran dotat cu priză electrică și să încarce mașinile pe timp de noapte, beneficiind de confort și securitate suplimentară. Prizele sunt protejate de o cutie metalică și un lacăt pentru a preveni utilizarea neautorizată. De asemenea, fiecare priză este conectată la un contor pentru a monitoriza cantitatea de energie electrică consumată. Iar în cazuri de urgențe, conectarea unui redresor e simplă și rapidă.
  • Multiple moduri de utilizare. Prizele electrice sunt universale și pot fi utilizate în diverse scopuri, de la încărcarea mașinilor electrice și plug-in hibride, la bicicletele și trotinetele electrice, până la conectarea aspiratoarelor auto și a stabilizatoarelor de tensiune, pentru a alimenta acumulatorul.
  • Posibilitatea de partajare. Există și posibilitatea de a partaja atât locul de parcare dotat cu priză electrică cu vecinul, precum și costurile de achiziție. 
  • Susținerea mobilității ecologice. Un pas concret către contribuirea la un mediu mai ecologic și susținerea tranziției către mobilitatea electrică.
  • Metodă comodă de plată. Dezvoltatorul oferă o metodă extrem de avantajoasă, ce permite achitarea în rate pe o durată de 5 ani cu plata trimestrială, fără comisioane și gajuri. 
  • Investiție strategică. Acumularea unui avantaj competitiv prin investirea într-un loc de parcare echipat cu priză electrică, anticipând necesitățile viitoare în contextul reglementărilor europene privind vehiculele pe benzină sau diesel.

Conform statisticilor, se estimează că, până în 2030, aproximativ 31% dintre mașinile vândute vor fi electrice. Conform Agenției Internaționale pentru Energie (IEA), parcările rezidențiale dotate cu puncte de încărcare vor înregistra o creștere de 40% în aceeași perioadă. Iar pentru că NEWTON HOUSE Grădina Botanică este mereu în pas cu tendințele globale — facilitează accesul la stații de încărcare electrice, oferind locuitorilor din complex posibilitatea de a procura locuri de parcare cu prize electrice în parcarea subterană. 

Amintim că NEWTON HOUSE Grădina Botanică este unicul complex din Chișinău ce îmbină zona de parc și o infrastructură internă dezvoltată, cu toate facilitățile la distanță de câteva minute: parcare subterană multietajată, grădiniță, sală de fitness cu piscină acoperită, restaurant, centru comercial propriu, alee de promenadă, piste pentru biciclete, terenuri de joacă pentru 5 categorii de vârste, camere „baby care”, zone de relaxare imense, terenuri de sport fără precedent în țară, depozit pentru echipamentul sezonier și chiar o zonă amenajată pentru animalele de companie.  

Pentru detalii despre complex, beneficii și opțiunile de plată comode disponibile luați legătura cu reprezentanții NEWTON HOUSE Grădina Botanică la numărul de telefon:

076 01 51 27 sau vizitați oficiul de vânzări: str. Grădina Botanică 18 (peste drum de intrarea în parcul natural Grădina Botanică sau, de asemenea, puteți lăsa o cerere de apel pe site-ul: newtonhaus.md/botanica.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/VIDEO/ Newton House Grădina Botanică susține primul serviciu de închiriere a bicicletelor electrice din Moldova /P/
Newton House Grădina Botanică: Complexul rezidențial care oferă acces ușor spre toate sectoarele Chișinăului /P/
/VIDEO/ Cine s-ar face vinovat că doi oameni au murit sub zăpadă? „Potrivit legislației, Serviciul 112 nu poartă nicio răspundere”
/VIDEO/ Cine s-ar face vinovat că doi oameni au murit sub zăpadă? „Potrivit legislației, Serviciul 112 nu poartă nicio răspundere”
/VIDEO/ Pasiunea secretă a lui Vitalie Dani: „Am creat programe ce se folosesc pe plan mondial”. Cu ce s-ar fi ocupat dacă nu era muzica
/VIDEO/ Pasiunea secretă a lui Vitalie Dani: „Am creat programe ce se folosesc pe plan mondial”. Cu ce s-ar fi ocupat dacă nu era muzica
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 645: Rusia avertizează Moldova, atac nocturn, general ucis și risc atomic! Zelenski a apărut lângă front
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 645: Rusia avertizează Moldova, atac nocturn, general ucis și risc atomic! Zelenski a apărut lângă front
Apelul mamei tinerei ucise pe bd. Decebal: „E strigător la cer! Câți trebuie să moară ca să fie schimbată legea?”
Apelul mamei tinerei ucise pe bd. Decebal: „E strigător la cer! Câți trebuie să moară ca să fie schimbată legea?”
/VIDEO/ Comercializa sare, dar nu alimentară: Momentul în care un bărbat este reținut de mascați pentru vânzarea drogurilor
/VIDEO/ Comercializa sare, dar nu alimentară: Momentul în care un bărbat este reținut de mascați pentru vânzarea drogurilor

Televiziune și Internet acasă de la Moldtelecom: Divertisment și conexiune maximă /P/

01 decembrie 2023, ora 09:00

În acest an, Moldtelecom a sărbătorit trei decenii de inovație a serviciilor de telecomunicații și digitale, oferite celei mai extinse comunități de abonați din țară. Indiferent dacă ai ales serviciile Moldtelecom de la început sau recent, compania rămân generoasă în ofertele sale.

Te îndemnăm să-ți conectezi serviciile de Internet fibră acasă și Televiziune digitală, iar Moldtelecom îți va răsplăti alegerea cu o reducere semnificativă de 30%, oferită pe toată durata contractuală. Astfel, economisești 1800 lei la factură. Este modul Moldtelecom de a sărbători împreună și de a aduce mai multă viteză și divertisment în viața ta.

Alege abonamentul Family 500 și ai acces la Internet acasă cu o viteză de până la 500 Mbps, cu o simetrie perfectă între upload și download. Iar dacă aspiri la mai mult, abonamentul Family 1000 oferă o viteză uluitoare de până la 1000 Mbps. În plus, beneficiezi de echipament Wi-Fi 6 gratuit -  tehnologie de ultimă generație, care garantează o acoperire perfectă în fiecare colț al casei tale.

Descoperă și televiziunea interactivă cu acces de până la 150 de canale TV, dintre care 94 sunt în format HD. Ai mai multe opțiuni pentru filme și emisiuni, gestionezi conținutul cu funcții precum: pauză, reluare, înregistrare și control parental. Mai mult, adaugi și subtitrări pentru o experiență personalizată!

Și pentru că știm cât de important e să fii mereu conectat, dacă ești abonat Internet acasă sau Internet acasă + Televiziune, beneficiezi de oferte speciale la Telefonie mobilă. Alege abonamentul Smart 55 și ai 200 de minute naționale, 10 GB, 50 SMS naționale, acces nelimitat la rețelele sociale și minute nelimitate în rețeaua mobilă și fixă Moldtelecom sau poți opta pentru orice abonament de telefonie mobilă și ai reducere 50 de lei lunar pentru toată perioada cât ești abonat la Internet fix. 

De sărbători permiteți să îți dorești și mai mult, conectează 3 servicii - Internet fibră acasă, Televiziune digitală și Telefonie mobilă, și beneficiezi de 3600 lei reducere pentru achiziționarea unui televizor sau smartphone.

Alege acum abonamentul care îmbină comunicarea și divertismentul pe săturate! Bucură-te de Internet acasă cu o viteză de până la 500 Mbps, Televiziune cu 150 de canale TV și 94 HD, precum și Telefonie mobilă pentru și mai multă comunicare cu cei dragi – toate de la 370 de lei lunar. Primești gratuit și cel mai performant echipament Wi-Fi 6.

În plus, ai telefonie fixă gratuită pe viață, cu minute nelimitate în rețeaua fixă și mobilă Moldtelecom, astfel încât să poți suna către orice destinație națională.

Iar pentru a-ți aduce și mai multă distracție, oriunde și oricând, alege una din opțiunile de cinematografe online PREMIER, Иви sau Megogo, fiecare la doar 59 de lei lunar, pe care le poți activa în aplicația MyMoldtelecom.

Rămâi mereu conectat și bucură-te de ofertele Moldtelecom! Sună acum la 1180 sau comandă online pe moldtelecom.md, iar compania ne ocupăm de livrarea tuturor serviciilor direct la ușa ta!

Împreună creăm viitorul. De 30 de ani. Moldtelecom.

 

/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cine se află în spatele gazului ieftin promis de Șor. Planul ascuns pus la cale
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cine se află în spatele gazului ieftin promis de Șor. Planul ascuns pus la cale
/VIDEO/ Ca într-un film american! Cum arată spitalul din Taraclia, după reparația de milioane, susținută partenerii de dezvoltare ai UE
/VIDEO/ Ca într-un film american! Cum arată spitalul din Taraclia, după reparația de milioane, susținută partenerii de dezvoltare ai UE
/VIDEO/ Parlicov, despre gazul de 10 lei promis de Guțul: „Multe promisiuni înainte de alegeri. Toate s-au stins undeva”
/VIDEO/ Parlicov, despre gazul de 10 lei promis de Guțul: „Multe promisiuni înainte de alegeri. Toate s-au stins undeva”
/VIDEO/ Zăpada a adus și bucurie! Moș Crăciun pe lac și imagini de poveste din Capitală, surprinse de TV8
/VIDEO/ Zăpada a adus și bucurie! Moș Crăciun pe lac și imagini de poveste din Capitală, surprinse de TV8
/VIDEO/ Detalii cutremurătoare despre tragedia din Căușeni: Bărbatul a fost găsit mort în zăpadă, cu lopata alături
/VIDEO/ Detalii cutremurătoare despre tragedia din Căușeni: Bărbatul a fost găsit mort în zăpadă, cu lopata alături
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram