Război în Ucraina, ziua 346: Mall bombardat și embargo pentru Rusia. Zelenski: "Vom lupta pentru a păstra fortăreața Bahmut"

/HOROSCOP/ Balanțele trebuie să dea dovadă de toleranță față de prieteni, iar Fecioarele, îndemnate să-și păstreze calmul

21 ianuarie 2023, ora 09:37

Horoscop Berbec – 21 ianuarie 2023: S-ar putea să exagerezi cu nemulțumirile la adresa celor dragi, ca și cum abia acum le vezi neajunsurile. Poate că ai devenit tu mai puțin tolerant cu ei pentru că problemele lor nu sunt deloc noi.

Horoscop Taur – 21 ianuarie 2023: Chiar dacă multe nu-ți sunt pe plac, nu e deloc o zi potrivită ca să le faci inventarul. Dacă insiști, vei reuși să aduni nori negri, de furtună, pe cerul familiei, locul unde tu te regăsești, te revigorezi. 

Horoscop Gemeni – 21 ianuarie 2023: Ar fi bine să îți ții părerile pentru tine, în special în discuțiile cu cei din anturajul apropiat. Chiar dacă ești convins că e corect ceea ce spui și s-ar putea să-l ajute pe cel asupra căruia ți-ai fixat atenția. 

Horoscop Rac – 21 ianuarie 2023: Unele dintre problemele pe care te vezi nevoit să le rezolvi sunt prea complicate, cel puțin în acest moment. Poate ar fi mai bine să le lași pentru altădată, când situația va fi mai ușor de gestionat. 

Horoscop Leu – 21 ianuarie 2023: Este posibil să fii puțin prea subiectiv astăzi și să ajungi la concluzii greșite, inclusiv în chestiuni pe care le cunoști foarte bine. Ar fi bine să nu iei nimic prea personal, ca să nu te trezești prins în conflicte inutile.

Fecioară – 21 ianuarie 2023: Este important să îți păstrezi calmul, dar și mai mult va conta să respecți limitele bunul simț, fără a le forța. Poate că e dificil să suporți anumite situații, dar numai dacă stai cu gândul la ele. 

Horoscop Balanță – 21 ianuarie 2023: Va trebui să dai dovadă de mai multă toleranță față de prieteni și rude, inclusiv persoanele cu care nu prea te înțelegi. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să-i lași pe toți în pace, cu ale lor și să te ocupi de tine. 

Horoscop Scorpion – 21 ianuarie 2023: Poți ajunge la o dezamăgire uriașă, care să se transforme într-un mecanism distructiv, doar pentru că ceri prea mult de la cei din jur, și de la cei de acasă și de la cei de la serviciu. Și problema e că nici nu spui ce vrei, îi lași să ghicească. 

Horoscop Săgetător – 21 ianuarie 2023: E o chestiune de respect de sine să nu accepți să faci prea multe concesii, în situațiile ambigue, când te simți presat. Astăzi însă, ar fi bine să faci o concesie importantă față de tine, să-ți permiți să fii calm și binevoitor tot timpul. 

Horoscop Capricorn – 21 ianuarie 2023: Ar fi bine să analizezi la rece, atât cât vei putea, de ce te simți atât de des și de repede exclus din discuțiile importante, de exemplu cele despre împărțirea unor bunuri. Răspunsul îți va fi de mare ajutor, tot anul.

Horoscop Vărsător – 21 ianuarie 2023: Se adună norii negri pe cerul relațiilor de parteneriat și, la un moment dat, va veni și furtuna care va descărca toată această tensiune. Poți limita daunele, dacă vei da dovadă de bunăvoință, respect și generozitate. 

Horoscop Pești – 21 ianuarie 2023: Se pot produce mici explozii temperamentale în legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Este important să fii conștient că aceste mici descărcări previn o acumulare majoră de tensiune interioară.

Sursa: Libertatea.ro

Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
/VIDEO/ Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/VIDEO/ Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade

/HOROSCOP/ Dorințele neîmplinite ale Balanțelor pot exploda, iar Leii vor avea o zi dificilă: Ce prezic astrele celor 12 zodii

04 februarie 2023, ora 09:30

Peștii ar fi bine să-și propună, chiar de dimineață, să rămână calmi, indiferent ce apare și i-ar putea provoca. Dorințele neîmplinite ale Balanțelor pot exploda, iar Leii vor avea o zi dificilă.

Horoscop Berbec – 4 februarie 2023: Vei avea șansa de a-ți face ziua mai frumoasă, dacă vei accepta semnalele subtile care vor veni către tine din partea celor din jur. Dacă vei observa, de exemplu, că cineva nu e atent la ce spui, ar fi bine să te oprești din vorbit.

Horoscop Taur – 4 februarie 2023: Este o zi destul de tensionată, cu numeroase momente în care nu vei înțelege mare lucru din ceea ce se petrece în fața ta. Dar nici nu e cazul să-ți bați capul prea mult, dacă vrei să te odihnești sau să te ocupi de tine. 

Horoscop Gemeni – 4 februarie 2023: Este posibil să percepi într-un fel cu totul diferit propriile planuri, viitorul în ansamblu și să te lași cuprins de un pesimism nejustificat. Chiar dacă situația, în general, ți se pare instabilă, nu ai de ce să o consideri ostilă. 

Horoscop Rac – 4 februarie 2023: S-ar putea să ajungi la un conflict acut între dorințe și posibilități și să alegi să-ți asumi riscuri mari, doar pentru a vedea realizate dorințe care, ce e drept, așteaptă de mult să se împlinească. 

Horoscop Leu – 4 februarie 2023: Este o zi destul de dificilă, dar nu este imposibil să o transformi într-o zi agreabilă și favorabilă ție. Dar pentru asta, va trebui să fii ceva mai discret și mai binevoitor cu toți cei din jur și cu tine.

Horoscop Fecioară – 4 februarie 2023: Vorba lungă nu e bună astăzi, indiferent de context, așa că ar fi bine să scurtezi conversațiile și să îți vezi de treburi, harnic și conștiincios. Este important să îți menții buna dispoziție și să alungi gândurile negre, oricât de mult te-ar atrage. 

Horoscop Balanță – 4 februarie 2023: Dorințele neîmplinite stau să explodeze astăzi și se vor manifesta zgomotos, dincolo de limitele cu care ești obișnuit. Ca să nu transformi această zi în motive de regret, mai târziu, ar fi bine să temperezi orice impuls. 

Horoscop Scorpion – 4 februarie 2023: Poate fi o zi deosebit de dificilă din cauza unor schimbări pe care nu le poți nici măcar influența. Nu sunt, neapărat, neplăcute pentru tine, dar pot genera senzația acută de instabilitate, iar reacțiile tale exagerate să apară din acest motiv. 

Horoscop Săgetător – 4 februarie 2023: Este posibilă o schimbare majoră în programul acestei zile sau o succesiune de schimbări mai mici, dar la fel de supărătoare. Ar fi bine să le tratezi cu bunăvoință pe toate și să urmărești ce rezultate vor apărea, până la final. 

Horoscop Capricorn – 4 februarie 2023: Sunt posibile situații foarte greu de gestionat, din cauză că îți contrazic grav așteptările, de exemplu în relațiile cu cei dragi. Este important să fii conștient de faptul că fiecare are dreptul să ia decizii pentru el, chiar dacă nu se pricepe.

Horoscop Vărsător – 4 februarie 2023: Te vezi nevoit să accepți o schimbare a unor planuri pe care le credeai stabile. Ceea ce te stresează cel mai mult e faptul că vei ajunge să depinzi de alții, ceea ce nu-ți convine deloc, deși e cât se poate de firesc. 

Horoscop Pești – 4 februarie 2023: Ar fi bine să-ți propui, chiar de dimineață, să rămâi calm, indiferent ce apare și ți-ar putea provoca reacții puternice. Dacă vei reuși să rămâi calm, vei reuși să vezi dincolo de perdeaua de fum care ascunde lucrurile bune.

Sursa: Libertatea

/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
/VIDEO/ Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram