Război în Ucraina, ziua 346: Mall bombardat și embargo pentru Rusia. Zelenski: "Vom lupta pentru a păstra fortăreața Bahmut"

/HOROSCOP/ Berbecii au parte de câștiguri financiare, iar Peștii trebuie să fie atenți la alegerile pe care le fac

24 ianuarie 2023, ora 06:59

Astrele vor încerca să fie alături de nativi în această perioadă și să le ofere o mână de ajutor. Nativii trebuie să-și asculte mai mult intuiția și să nu se lase copleșiți de micile nereușite. Este o zi cu multe provocări, însă acestea pot fi depășite cu răbdare și înțelegere, scrie catine.ro.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii au parte de câștiguri financiare, spune horoscopul zilei de 24 ianuarie 2023. Pentru tine este o zi productivă. Veniturile tale vor crește, iar stresul se va diminua semnificativ. Acum te poți concentra mai mult asupra proiectelor personale. Totodată, vei avea o perspectivă mult mai clară asupra modului în care vrei să arate viitorul tău.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nimic nu este prea scump pentru un nativ din zodia Taurului. Astăzi ești pusă pe cheltuit bani. Unele lucruri nu-ți sunt necesare, însă este o perioadă în care îți dorești să fii răsfățată. Încearcă să nu abuzezi de economiile pe care le-ai făcut în ultima vreme.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să învețe să fie sinceri cu cei din jurul lor. Astrele spun că pentru tine s-ar putea să fie o zi dificilă. Nu uita că minciuna are picioare scurte, iar în cele din urmă adevărul are să iasă la iveală. Încearcă să-ți asculți intuiția și să-ți asumi deciziile luate. La sfârșitul zilei trebuie să fii mulțumită cu alegerile pe care le-ai făcut.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt zodii sensibile, iar acest lucru este văzut uneori ca un dezavantaj. Astăzi trebuie să înveți să-ți transformi punctele slabe în puncte tari. Încearcă să pui mai mult accent pe cunoștințele pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Doar în felul acesta vei putea să avansezi și să ai o viziune mult mai clară asupra perspectivelor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astrele spun că pentru tine este o zi productivă. Te vei face remarcată la locul de muncă, iar acest lucru te va motiva și mai mult în proiectele ce urmează. Ai grijă să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Ai nevoie de timp pentru a pune la punct toate aceste aspecte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2023 spune că nativii din zodia Fecioarei trebuie să fie atenți la alegerile pe care le fac. Încearcă să nu te critici prea dur atunci când faci o greșeală. Orice problemă are o soluție și o rezolvare. Ai încredere în intuiția ta și folosește-o cu atenție pe parcursul acestei zile. Cu puțină asumare o să ieși din orice încurcătură.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele se confruntă cu probleme pe plan emoțional. Astrele spun că treci printr-o perioadă incertă în relația de cuplu. S-ar putea ca partenerul să te pună într-o situație neplăcută. Câteva decizii importante vor fi luate în cea de-a doua parte a zilei. Există posibilitatea ca tu și cel pe care-l iubești să alegeți să mergeți pe drumuri separate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Femeile Scorpion sunt misterioase și puternice. Bărbații sunt atrași de tine ca de un magnet, iar acest lucru se va observa în cea de-a doua parte a zilei. Părea că dispui de toată energia necesară pentru a obține ceea ce îți dorești. Ai mare atenție la alegerile pe care le faci în prima parte a zilei. Acestea s-ar putea să te afecteze în următoarele săptămâni.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2023 spune că nativii din zodia Săgetătorului trebuie să muncească din greu pentru ceea ce și doresc. Astrele spun c vei ajunge să faci performanță în domeniul în care activezi. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de puțin efort din partea ta. Încearcă să dedici mai multă atenție studiului.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii trebuie să învețe să se relaxeze. Astrele spun că ai tendința să te stresezi cu fiecare mic detaliu din viața ta. Unele lucruri nu pot fi controlate, prin urmare ar trebui să fii puțin mai blândă cu tine și alegerile pe care le faci. Încearcă să nu mai depui atât de multă presiune și să privești viața dintr-o perspectivă nouă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii trebuie să fie atenți la oamenii din viața lor. Astrele spun că în această perioadă treci prin câteva transformări semnificative. Anumite aspecte ce țin de viața personală se vor afla în contrast cu valorile unor persoane din cercul de apropiați. Setează bariere sănătoase și încearcă să nu lași în viața ta oamenii care nu te merită cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2023 spune că nativii din zodia Peștilor trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Astrele spun că este o perioadă incertă pentru tine. Încearcă să fii atentă la alegerile pe care le faci. Nu pune presiune pe tine și nu lăsa orice lucru să te pună într-o poziție dificilă. Ai nevoie de odihnă în această perioadă.

Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
/VIDEO/ Replici acide! Bolea către Jacot: „Voi nu furați?”. Deputat PAS: „Aberații, cred că Ionesco l-ar invidia la teatrul absurdului”
Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/VIDEO/ Bobi, cel mai bătrân câine în viață din toate timpurile: Povestea sa ar fi putut avea un final tragic. Secretul longevității
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade
/METEO/ Îmbrăcați-vă călduros și atenție la ghețuș! Va ninge în toată țara, iar temperaturile scad până la -7 grade

/PROMO/ Moldova Gândește: O bătrână din Odesa locuiește de aproape un an în cort, la frontieră cu Ucraina. De ce nu vrea să plece

04 februarie 2023, ora 14:41

De aproape un an, o bătrână din Odesa locuiește în tabăra improvizată din satul Palanca, la frontieră cu Ucraina. Nu vrea să plece de aici, spunând că-i este greu să se adapteze la alte condiții. Dar și pentru că se simte mai aproape de casă, de care o despart circa 60 de kilometri. 

Vera Derevenko este una dintre cele aproape o sută de mii de cetățeni ucraineni care au rămas în Republica Moldova. Unii sunt din primele zile, alții au venit pe parcurs ori s-au întors, după ce s-au aflat în alte state. 

Sâmbătă, la Moldova Gândește, spunem povestea femeii care își duce traiul în cort. Ce se întâmplă acum în zona străbătută cândva de mii de ucraineni, vedeți pe 4 februarie, începând cu ora 19:45, doar la TV8.

/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Sicriul” din Laundromat! Cum a fost îngropat dosarul angajaților BNM. Legătura dintre Tăbîrță și Platon
Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
/FOTO/ Peste 70 de zile de la dispariția Mădălinei în SUA: Căutarea s-a mutat într-o zonă muntoasă. Ar fi fost zărită mașina mamei
Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
/VIDEO/ Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram