/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Newton House: 5 motive ca să alegi un complex cu toată infrastructura internă dezvoltată lângă parc /P/

missing
30 mai 2023, ora 17:32

Cum ar fi să ai posibilitatea să ajungi în parc, să-ți faci cumpărăturile, să lași copiii la grădiniță sau terenul de joacă, să mergi la bazin sau sport, să ieși cu bicicleta la plimbare, să te bucuri de diferite locuri de agrement la o distanță de doar 2-3 minute de casa ta?! 

NEWTON HOUSE Grădina Botanică este unicul complex rezidențial din Chișinău amplasat în zonă de parc, care oferă o multitudine de beneficii pentru fiecare membru al familiei – de la 300 de hectare sau 3 000 000 spații verzi și naturale de recreere până la facilități de viață urbană și toată infrastructura modernă necesară pentru un trai de cea mai înaltă calitate.

NEWTON HOUSE Grădina Botanică — totul într-un singur loc

Viața în capitală înseamnă pe lângă oportunități de carieră și un stil de viață mai calitativ și – timp pierdut în trafic, aglomerație, stres, adaptarea locuitorilor deprinși cu un stil de viață calm în apropierea naturii cu regulile și provocările orașului. 

Acum ai oportunitatea unică să trăiești în oraș fără a renunța la natură și toate facilitățile necesare pentru un trai extrem de confortabil cu accesibilitate comodă la locuințe moderne, educație, shopping și activități recreative într-un perimetru de doar 2-3 minute de propriul apartament. 

Complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică este unicul din oraș care îmbină mediul verde, chiar vis-a-vis de parcul natural Grădina Botanică și o infrastructură dezvoltată pentru un trai urban calitativ.

5 motive de ce să cumperi apartament într-un complex care are toată infrastructura necesară integrată pe teritoriu:

Confort și comoditate în viața de zi cu zi

Viața într-un complex unde este planificat fiecare metru pătrat oferă o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber pentru fiecare membru al familiei, astfel încât nimeni să nu se simtă neglijat. La NEWTON HOUSE Grădina Botanică spațiul comun este proiectat inteligent și practic. 

De exemplu, părinții se pot bucura de spațiile verzi, să meargă la cumpărături sau să aibă grijă de copii în timp ce aceștia se joacă. Copiii, la rândul lor, se pot distra în siguranță în zonele special amenajate pentru ei, cum ar fi locurile de joacă sau terenurile multifuncționale de sport. 

Proiectul de amenajare al complexului prevede spații de joacă pentru 5 categorii de vârste cu instalații produse și certificate în Uniunea Europeană, cu suprafețe de aprox. 1000 m2 pentru fiecare ogradă. La fel, pe teritoriu va fi construită grădiniță proprie conform standardelor contemporane de educație. 

Chiar și animalul de companie se poate juca la spațiul special amenajat și îngrădit pentru plimbarea câinilor. Perimetrul este amenajat cu grijă, cu camere baby-care pentru schimbarea bebelușilor în apropiere imediată de intrarea în scara blocurilor. 

Pentru comoditate în complex vor fi prevăzute locuri de parcări închise pentru cărucioare; locuri de colectare a aparatelor electrice pentru reciclare; loc special amenajat pentru colectarea gunoiului și modalități de evacuare moderne. Iar pentru a beneficia de spațiu suplimentar de depozitare fără a fi nevoit să te confrunți cu probleme incomode ale lipsei spațiului – poți alege propria debara la etajul dorit. 

Timp economisit 

Știai că pierdem aproximativ 32 de ore pe an în aglomerația din trafic? 

Atunci când ai toate facilitățile la îndemână, nu mai ai nevoie să te deplasezi în alte zone ale orașului sau să pierzi timp prețios în trafic în căutarea unor magazine, servicii sau activități de recreere. Complexul este dotat cu o gamă largă de facilități pentru a face viața urbană mai ușoară cum ar fi supermarket, restaurant, spații comerciale și chiar propriul centru comercial pe teritoriu. 

Iar dacă vii obosit de la serviciu, tocmai ai scăpat de ambuteiaje și soția te roagă să ieși cu copiii afară – atunci în complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică nu trebuie să-ți mai faci astfel de griji. Pentru că ai facilități de sport fără precedent în țară cu toată infrastructură pentru sport și activități multiple: sală de fitness cu piscină acoperită, terenurile multifuncționale de sport (volei, baschet, mini teren de fotbal),  benzi pentru ciclism amenajate; piste pentru bicicliști cu mai multe circuite, conectate la pistele principale din oraș; parcări pentru biciclete (rasteluri) în fiecare bloc. 

Siguranță și securitate pentru un trai urban de înaltă calitate

În primul rând, locuitorilor din complexul rezidențial NEWTON HOUSE Grădina Botanică li se va oferi securitate și liniște în timp ce petrec timpul liber în curte, deoarece toate mașinile vor fi în parcarea subterană. 

Automobilele vor fi și ele în siguranță maximă, deoarece sunt prevăzute 3000+ locuri de parcări — cantitatea locurilor de parcare fără precedent în țară cu ascensor care coboară în parcarea subterană, precum și locuri de parcare cu prize pentru încărcarea mașinilor electrice. 

Chiar și inventarul sezonier și bicicletele vor fi păstrate în siguranță în depozitul securizat amplasat pe teritoriu, beneficiu important pentru cei care își doresc să își depoziteze bunurile în siguranță. 

Mai apoi, vor fi luate măsuri de securitate necesare, inclusiv supraveghere video la terenul de joacă, în curte, parcare și scară – toate monitorizate 24/7/365. 

Astfel, menții mereu protecția și siguranța celor dragi, pentru că ai curte fără mașini și acces doar pentru pietoni, iar accesul direct spre terenurile de joacă și sportive, fără a traversa carosabilul oferă un alt motiv de siguranță sporită pentru fiecare. 

Îmbunătățirea sănătății și reducerea stresului

Datorită infrastructurii proprii dezvoltate menite să îți facă viața mai ușoară, vei avea ocazia să îți îmbunătățești considerabil starea sănătății și să ai un nivel mai scăzut de stres.  Ai la dispoziție toate facilitățile necesare pentru a-ți gestiona activitățile zilnice extrem de comod. 

Toate facilitățile sportive și recreative, precum și accesul apropiat la zonele verzi încurajează un stil de viață sănătos și activ. Suprafața imensă de peste 300 de hectare de spații verzi, atât din parc, cât și din zonele amenajate cu zone de recreere outdoor, propria alee pietonală – oferă o oportunitate excelentă pentru petrecerea timpului în aer liber, a te conecta cu natura și a petrece timpul într-un mod plăcut. 

De asemenea, timpul petrecut în aer liber și interacțiunea socială pot avea un impact pozitiv asupra sănătății mentale și stării de bine. Iar datorită proximității serviciilor de care ai nevoie în viața de zi cu zi, vei reduce și folosirii mașinilor – încurajând utilizarea bicicletelor și a mersului pe jos. Lucru ce are beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru mediu, reducând emisiile de dioxid de carbon și zgomotul din zona rezidențială. 

Mediu curat și amenajare estetică

Un asemenea complex de amploare, va avea o echipă dedicată de întreținere și curățenie, astfel încât spațiile comune vor fi întotdeauna curate și bine întreținute. În plus, perimetrul va fi amenajat cu gazon, arbori, plante, iluminare inteligentă, elemente peisagistice, mobilier urban contemporan în curte, bănci pentru odihnă, amplasate la umbra copacilor, flori – elemente ce adaugă frumusețe, armonie în peisajul urban și o atmosferă relaxantă, iar teritoriul zonat o mai mare intimitate pentru locatari. 

În general, toate acestea creează un spațiu în care toată lumea poate beneficia de un mediu curat, frumos și sigur. Avantajul de bază al unui asemenea proiect este faptul că fiecare detaliu este planificat și bine gândit din timp, astfel încât poți fi sigur că locuința ta va fi atât frumoasă, cât și funcțională. 

Chiar și echipamentele sunt selectate după culoare și textură pentru a crea un sentiment de armonie. Iar pentru a sigură rezidenților un trai mai confortabil, spațiul public va fi amenajat după conceptul inovativ „Mediu fără bariere”, pentru deplasarea ușoară cu biciclete, role și părinții cu cărucioare. 

Toate facilitățile unice fac din NEWTON HOUSE Grădina Botanică unul dintre cele mai atractive cartiere ale orașului – modern, frumos, sigur, comod, îndrăgit și plin de viață! Și unul din cele mai importante aspecte este că fiecare poate beneficia de oferta unica de achitare, în rate, pe un termen de 5 ani, direct de la dezvoltator, fără dobândă sau comisioane ascunse, fără certificat de salariu, doar cu buletinul. Metodă implementată pentru prima dată pe piața imobiliară de la noi de către NEWTON HOUSE. 

Dacă vrei să afli mai multe detalii, ia legătura cu reprezentanții oficiali la numărul: 076 01 51 27, adresa: str. Grădina Botanică 18 sau accesând site-ul: newton.md/botanica.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldoveneascǎ. /Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. /Șeful Agenției Servicii Publice face mai multe dezvăluiri incendiare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova, dar și cum îi susținem pe cei deja prezenți - discutăm astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți, Dumitru Vicol, analist financiar
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Dumitru Obadă, este invitatul de astăzi la Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
A tăiat bugetele pentru compensații, asistenți sociali și program prelungit în școli și le-a umflat pentru concerte și chefuri. Pe ce alege să cheltuie banii Primăria Chișinău?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari vine la Cutia Neagră Plus să ne spună cum s-a organizat licitația de la aeroport. De ce în funcțiile cheie a întreprinderilor de stat ajung oameni apropiați partidului de guvernare? Care este soarta bunurilor Republicii Moldova din Ucraina? Ce se întâmplă la „Metalferos”, „Moldtelecom” și ce va face APP pentru a aduce Hotelul Național în proprietatea statului. Detalii în emisiune!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Milioane de euro din AIR Moldova riscă să ajungă tot în buzunarul lui Șor și la partenerii săi de scheme din Rusia. Ce șanse au pasagerii păgubiți de Air Moldova să-și întoarcă banii?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Haos în sistemul judecătoresc? /De ce avem tot mai multe hotărâri controversate pe dosare de rezonanță? /Ce cred judecătorii despre cum își face munca CSM? / Despre acestea, dar și despre starea generală din sistemul judecătoresc, discutăm cu membrul CSM Ion Guzun și judecătoarea Angela Bostan.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Yandex, acuzată de evaziune fiscală și implicată în scandaluri de spionaj în mai multe state, și-a deschis reprezentanțǎ oficială în Moldova. Ce scopuri urmărește în Moldova compania apropiată lui Putin? Răspunsul îl aflați la Cutia Neagră PLUS!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
25 ari de teren în coasta Parcului Dendrariu - miza unui scandal cu amenințări și plângeri la Poliție. Luptă între o pensionară și un om de afaceri multimilionar ce vrea să-și construiască casă lângă parc.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cum o eroare de calcul a făcut ca Moldova să cumpere gaz scump în exces?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră va fi deschisă de șeful adjunct interimar al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi. • De ce procurorii ar putea să nu-și primească salariile? • Ce detalii noi au apărut în dosarele lui Andronachi, Plahotniuc, Dodon și alți fugari? • Ce se întâmplă cu deputații rămași fără imunitate? • Care va fi soarta dosarelor pornite pe fapte de îmbogățire ilicită? • Pe cine a încercat să consulte Veaceslav Platon?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Sute de persoane au fost incluse fictiv pe lista de donatori ai partidelor Renașterea, Șansă și MAN. Cutia Neagră Plus a găsit printre donatorii acestor partide politice mai mulți pensionari, femei de serviciu, studenți și angajați la stat.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus, într-un format mai neobișnuit. Alături de reporterii de investigație Victor Moșneag, Liuba Șevciuc și Ștefan Bejan discutăm despre provocările cu care se confruntă jurnalismul de investigație din Republica Moldova. De asemenea, reporterii oferă și unele detalii din spatele unor anchete renumite.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Am urmărit predicile rostite de preoți în bisericile conduse de Mitropolitul Vladimir și am aflat cum lucrează Moscova prin slujitorii săi îmbrăcați în sutane. Investigația dezvăluie rolul clericilor propagatori ai minciunilor elaborate în laboratoarele Kremlinului în războiul informațional dus de Rusia contra Moldovei.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Gazul de 10 lei promis de Ilan Șor și bașcana Evghenia Guțul locuitorilor din Găgăuzia ascunde în spate o schemă sofisticată cu ramificații până la Moscova. Companiile din Turcia și Germania, care s-au angajat să livreze gaze la preț preferențial nu sunt decât firme interpuse să camufleze livrări de gaze din Rusia. Mai exact, acestea duc spre un oligarh ucrainean prorus, apropiat de fostul președinte al țării vecine Victor Ianukovici și de gigantul rus Gazprom, arată cea mai nouă investigație Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Procurorul General Interimar pune cărțile pe masa... despre judecătorii corupți, legi ineficiente si soarta dosarelor de rezonanță.

Operațiunea de căutare a unui dispărut, complicată de „restricții legislative”. Cernăuțeanu: „Ne pun cumva în barieră”
Operațiunea de căutare a unui dispărut, complicată de „restricții legislative”. Cernăuțeanu: „Ne pun cumva în barieră”
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul
Senatul american a adoptat proiectul de lege privind vânzarea sau interzicerea TikTok în SUA
Senatul american a adoptat proiectul de lege privind vânzarea sau interzicerea TikTok în SUA
Cazul Anei-Maria vs. conexiuni cu alte crime neelucidate. Șeful IGP: „Suntem obligați să suprapunem probe, să examinăm tot”
Cazul Anei-Maria vs. conexiuni cu alte crime neelucidate. Șeful IGP: „Suntem obligați să suprapunem probe, să examinăm tot”

/VIDEO/ Brandul polonez 4F, acum și în Moldova: Singurul magazin oficial din țară îl găsești la PORT Mall/P/

missing
24 aprilie 2024, ora 20:56

Nu sunt imagini de la o competiție de performanță, ci momente de la lansarea brandului polonez 4F în Moldova. Singurul magazin oficial din țară, găsit la PORT Mall, oferă echipament și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate. 

„Trei, doi, unul. Start! Hai, hai, hai!”

„Eu sunt extrem de fericită. Pentru această cursă mi-am schimbat biletul la avion. Am vrut să ajung aici, pentru că astfel de evenimente se întâmplă nu foarte des în Republica Moldova. Eu sunt mare fană PORT Mall. Petrecem mult timp aici cu familia”, a declarat o femeie de afaceri, Olga Țăpordei.

„Un eveniment nemaipomenit. Avem noroc de o superbă organizare”.

„Mulți oameni ne-au motivat. Toți sunt prietenoși. E foarte super. O să mai participăm”.

Și copii au avut parte de o alergare pe o distanță de 800 de metri, iar apoi s-au aventurat să arate că sunt cei mai buni la starturi vesele.

„Mi-a plăcut atunci când au trecut prin cercuri”.

După o doză de adrenalină și bună dispoziție, cei peste 500 de participanți și invitați au urcat la etajul doi, unde a fost tăiată panglica roșie la intrarea în unicul magazin 4F din Moldova. 

Haideți să susținem cu aplauze aceste moment frumos. Felicitări, 4F!”.

„4F este un brand bazat pe sport, avem o experiență de lucru cu multe comitete olimpice în ultimii ani. De exemplu, la Vancouver în 2010, iar acum pregătim colecția pentru Paris 2024. Toată această experiență se regăsește în produsul nostru”, a menționat Global Export Director 4F, Kamila Bialek.

„Am vrut să oferim un produs de o calitate unică, de un design unic pentru cetățenii noștri. Un produs care se potrivește atât pentru începători, cât și un profesionist”, a vorbit cofondator 4F Moldova, Ștefan Schidu.

Brandul polonez 4F are peste 400 de magazine în toată lumea. Fii parte din comunitatea sportivă 4F. Alege pasiunea și mișcarea!

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus. 

Mitropolitul Vladimir îi cheamă înapoi pe preoții care au trecut la Mitropolia Basarabiei. După ce i-a renegat, interzicându-le să oficieze slujbe, aceasta îi îndeamnă să se pocăiască și să revină în subordinea lui. /Dosarul pe numele bașcanei Găgăuziei a ajuns pe masa judecătorilor. Evghenia Guțul riscă până la șapte ani de pușcărie pentru că a acceptat cu bună știință zeci de milioane de lei de la gruparea criminală Șor. /A plouat cu nisip adus din Africa. Un ciclon venit din Sahara a acoperit țara cu praf. Ce spune Agenția de Mediu despre nivelul de poluare?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Peste 20 de milioane de lei au fost confiscați la Aeroport de la oamenii lui Șor. Procurorii au deschis un dosar penal pentru contrabandă în proporții deosebit de mari în interesul unui grup criminal organizat. /Tânăra de la Orhei, găsită moartă după opt zile de căutări, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Rudele și sătenii fetei spun că vor cere ca vinovatul să primească pedeapsa maximă. /Atac cu drone la Odesa. Nouă persoane, printre care patru copii, au fost rănite. Militarii ruși au atacat cu drone și Kievul.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Apar primele detalii despre cauza decesului tinerei de 19 ani, dispărută la Orhei. Potrivit anchetei, Ana Maria ar fi decedat în urma unei traume cranio-cerebrale deschise. Mai mult, surse TV8 spun că pe trupul neînsulfețit al tinerei au fost găsite urme de tortură. /Costul terenurilor pentru construcții din Chișinău s-a dublat în ultimii doi ani. Experții dau vine pe pandemia de Covid, ce a declanșat o cerere sporită pentru loturile de construcții. /Agenția Servicii Publice ar putea fi obligată să plătească unei companii bulgare peste 100 de milioane de lei în dosarul schemelor cu pașapoarte. Direcotrul ASP susține că în spatele firmei bulgare sunt Vlad Plahotniuc, Vladimir Andronachi și Alexandru Vîlcu.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
30 de zile de arest pentru șoferul mașinii în care a urcat tânăra însărcinată, dată dispărută la Orhei. Acesta este suspectat de răpirea fetei de 19 ani. / Parlamentul inițiază procedurile tehnice pentru organizarea referendumului privind aderarea la Uniunea Europeană pe 20 octombrie. A fost înregistrat în Legislativ și proiectul de lege care prevede modificarea Constituției, astfel încât integrarea europeană a țării să devină ireversibilă. / Licitația pentru închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul Chișinău a eșuat pentru că gruparea Șor ar avea în continuare interes să o saboteze. Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu spune că o nouă licitație ar putea fi anunțată săptămâna viitoare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tragedie în timpul unui meci de fotbal. Un jucător de 24 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit. Incidentul a avut loc, aseară, în comuna Ciorescu. / Procurorii cer arest preventiv pe numele șoferului automobilului în care a urcat tânăra însărcinată, dată dispărută la Orhei. Oamenii legii au efectuat mai multe perchezitii la domiciliul bărbatului. / Complexul Memorial „Eternitate” trece în gestiunea Primăriei Chișinău. Solicitarea a venit din partea Ministerului Apărării.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Undă verde pentru referendum! Curtea Constituțională a dat avizat pozitiv inițiativei PAS privind organizarea referendumului pentru aderarea la UE! / Caz șocant la Orhei. O tânără de 19 ani însărcinată a dispărut după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Era studentă la pedagogie și se întorcea acasă, după ce a făcuse meditații cu un elev. / Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PAS-ul ar câștiga cele mai multe mandate, iar în Legislativ ar intra și partidul Șansă. La prezidențiale, actuala președintă, Maia Sandu, ar acumula cel mai mare scor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă o încercare de a alege procurorul general. Consiliul Superior al Procurorilor dă start noului concurs, după ce primul a eșuat. S-au modificat și regulile. / Securitate instabilă în Israel. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite călătoriile în această țară. / Cazuri noi de rujeolă și un val de Rotavirus în rândul copiilor din Chișinău. Specialiștii în sănătate îndeamnă părinții să-și imunizeze copiii.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Votul prin corespondență s-ar putea extinde. Deputații PAS propun ca acesta să fie testat la prezidențiale și referendum inclusiv în Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda. / Proces penal pe marginea licitației spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău. Procurorii Anticorupție investighează mai multe ilegalități, inclusiv abuz de serviciu. / Peste 60 de mii de locuințe au fost recenzate de la începerea recensământului, iar circa 130 de mii de persoane au completat chestionarele.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Parlamentul European a refuzat să voteze finanțarea pentru Consiliul Uniunii Europene, din cauză că țările UE nu au putut oferi Ucrainei noi sisteme Patriot. / Parlamentul European a refuzat să voteze finanțarea pentru Consiliul Uniunii Europene, din cauză că țările UE nu au putut oferi Ucrainei noi sisteme Patriot. / Lemne de peste 100 de mii de lei, vândute ilegal de angajați Moldsilva. Un director și doi subalterni vor compărea în fața magistraților.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tensiuni în timpul vizitei președintei Sandu la Comrat. Aceasta a fost huiduită de simpatizanții fugarului Ilan Șor, iar poliția a făcut un cordon viu pentru a ține protestarii la distanță. / Caz oripilant la Tiraspol. Doi copii s-au ales cu intoxicații serioase, după ce au fost serviți cu prăjituri în parc, de o necunoscută. Presa din stânga Nistrului scrie că acestea ar fi putut conține otravă pentru șoareci. / Guvernul anunță că este gata să compenseze cel puțin jumătate din costurile de izolare termincă a locuințelor. Vor fi eligibili atât cei cu locuințe particulare, cât și moldovenii de la bloc.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fiica deputatei Victoria Cazacu, cercetată penal într-un dosar de corupție, susține că este victima luptelor care se dau pentru funcția de șef de post al Serviciului Vamal de la aeroport. / Noul ambasador ucrainean la Chișinău vine în Moldova pentru a lupta cu separatismul rus, susține consilierul prezidențial de la Kiev, Mihailo Podoleac. Acesta e convins că Rusia va încerca în continuare să destabilizeze situația din țara noastră. / Crește numărul femeilor abuzate care cer ajutor la centrele specializate. Anul trecut 22 de femei au murit din cauza violențelor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Trei bunuri imobile, dar și două automobile care îi aparțin fugarului Ilan Șor ar putea fi scoase în curând la licitație, în folosul Băncii de Economii. / 116 cetățeni ai Republicii Moldova nu mai pot călători în România, după ce au încercat să ajungă la un protest la București. Restricțiile vizează tinerii plătiți de Ilan Șor să treacă Prutul, precizează șeful Interpol Moldova. / Astăzi începe Recensământul populației și a locuințelor. Circa patru mii de recenzori vor merge din casă în casă timp de trei luni ca să avem cifre despre nivelul de bunăstare, educația și apartenența etnică a cetățenilor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Directorul-adjunct și un șef de direcție al Agenției Rezerve Materiale au fost reținuți. Centrul Anticorupție îi acuză de aranjarea licitațiilor în procesul de achiziție a rezervelor strategice ale statului, căuzând prejudicii de milioane. / Guvernul de la Chișinău recunoaște că a blocat unele exporturi din regiunea transnistreană ca să prevină livrările de componente pentru industria militară a Rusiei. / Filmul bate viața, la Chișinău. Mai mulți oameni au întârziat astăzi la muncă, iar elevii la școală după ce autoritățile au blocat o stradă din capitală pentru filmarea unor secvențe de film. Ce spune ministrul culturii?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tragedie pe un poligon al Armatei Naționale. Un soldat a murit în timpul antrenamentelor. Reprezentanții Ministerului Apărării spun că tânărul s-ar fi sinucis cu arma din dotare. / Un judecător găsit vinovat de implicare în Laundromatul rusesc a scăpat de pușcărie. Motivul este că sentința a fost pronunțată după expirarea termenului de prescripție. / Noi fragmente de dronă militară depistate pe teritoriul țării noastre. Obiectele au fost descoperite din nou la Etulia, raionul Vulcănești, la 500 de metri de linia de frontieră moldo-ucraineană.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Cei trei inspectori vamali, reținuți la aeroport, au fost aduși astăzi în fața magistraților. Unul dintre ei, fiul fostului deputat PD Gheorghe Brașovschi, Constantin, își va petrece următoarele 30 de zile în penitenciar. /Guvernul de la Chișinău recunoaște că a blocat unele exporturi din regiunea transnistreană ca să prevină livrările de componente pentru industria militară a Rusiei. /Directorul-adjunct și un șef de direcție al Agenției Rezerve Materiale au fost reținuți. Centrul Anticorupție îi acuză de aranjarea licitațiilor în procesul de achiziție a rezervelor strategice ale statului, căuzând prejudicii de milioane.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Judecătorul Oleg Melniciuc va fi cercetat pentru hărțuirea sexuală a unei studente. Consiliul Superior al Magistraturii și-a dat acordul pentru pornirea urmăririi penale. / Plecări masive din PSDE, la PAS. 16 primari din Hîncești, în frunte cu președintele raionului, au părăsit Social Democrații Europeni și au aderat la Partidul Acțiune și Solidaritate. Ce spune PAS? / Medicamentele compensate nu vor mai fi prescrise pe hârtie. Medicii vor fi obligați să folosească softul e-Reteta, iar pacienții își vor putea ridica medicamentele doar cu buletinul.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Schemă de corupție la Aeroport cu implicarea unor copii de deputați. Este vorba despre fiica deputatei PAS, Victoria Cazacu, și fiul socialistului, Radu Mudreac. Aceștia sunt cercetați penal alături de alți cinci colegi, agajați ai Serviciului Vamal. / Rujeola se extinde. Încă un focar a fost depistat într-o familie cu cinci copii din capitală. Niciunul nu era vaccinat împotriva acestei afecțiuni contagioase. / Încă o tragedie pe terenul de fotbal. Un copil de șapte ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Incidentul a avut loc în raionul Sîngerei.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Rușii trimit acasă un angajat al Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova supărați că autoritățile de la Chișinău le-a cerut să-și țină acasă o delegație ce vrea să ajungă la noi în țară, în luna mai. / Guvernul a trecut la negocieri directe cu SUA în cazul fostului Stadion Republican. Prețul enunțat de autorități este de aproximativ 15 milioane de euro. / Se schimbă amabasadorul ucrainean în țara noastră. Mandatul diplomatului Marko Șevcenko a expirat, iar astăzi președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a semnat un decret privind rechemarea acestuia din funcție.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Expertiza imaginilor video din dosarul „kulioc” va începe abia peste un an și va costa aproape 90 de mii de lei. Procurorii sunt nemulțumiți și spun că asta va terguversa serios pronunțarea unei hotărâri. / Deputații partidului Șor, scos în afara legii, vor să ceară anularea alegerilor locale din toamnă. CEC-ul susține, însă, că nu există temei, deoarece scrutinul a fost declarat legale. / Încă o armă împotriva corupției în punctele de trecere a frontierei. Vameșii vor avea camere video prinse la piept, dar nu sunt obligați să le țină mereu pornite.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Furtul miliardului ar putea crea o nouă gaură în bugetul de stat. Banca Națională va fi obligată să achite 2,4 miliarde lei în cazul în care fosta conducerea BNM va fi găsită vinovată în devalizarea sistemului bancar. /Oamenii legii au organizat percheziții în trei penitenciare și la rudele unor deținuți, după ce un condamnat și-a pus capăt zilelor. Procurorii presupun că acesta nu a rezistat șantajului din penitenciar. /Protest în Ungaria. Mii de persoane au ieșit în stradă la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dar și a procurorului general. Se întâmplă după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească implicarea unui membru al guvernului său într-un caz de corupţie.

/ULTIMA ORĂ/ Tânăra de 19 ani, dispărută la Orhei, ar fi fost găsită moartă. Poliția a căutat-o timp de opt zile
/ULTIMA ORĂ/ Tânăra de 19 ani, dispărută la Orhei, ar fi fost găsită moartă. Poliția a căutat-o timp de opt zile
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/VIDEO/ Documentar TV8: Foametea din Basarabia 1946-1947. Amintiri cutremurătoare ale supraviețuitorilor: „Se mâncau unul pe altul”
/VIDEO/ Documentar TV8: Foametea din Basarabia 1946-1947. Amintiri cutremurătoare ale supraviețuitorilor: „Se mâncau unul pe altul”
/EXCLUSIV/ Bărbatul suspect în cazul morții Anei-Maria, adus de poliție acasă. Ce analizează oamenii legii
/EXCLUSIV/ Bărbatul suspect în cazul morții Anei-Maria, adus de poliție acasă. Ce analizează oamenii legii
/VIDEO/ Lacrimi și durere la Susleni: Zeci de oameni au venit să o conducă pe Ana-Maria  pe ultimul drum
/VIDEO/ Lacrimi și durere la Susleni: Zeci de oameni au venit să o conducă pe Ana-Maria pe ultimul drum

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram