Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și rachete ATACMS! General: "Iarna nu va încetini ofensiva. Marea reușită urmează"

Newton House: 5 motive ca să alegi un complex cu toată infrastructura internă dezvoltată lângă parc /P/

30 mai 2023, ora 17:32

Cum ar fi să ai posibilitatea să ajungi în parc, să-ți faci cumpărăturile, să lași copiii la grădiniță sau terenul de joacă, să mergi la bazin sau sport, să ieși cu bicicleta la plimbare, să te bucuri de diferite locuri de agrement la o distanță de doar 2-3 minute de casa ta?! 

NEWTON HOUSE Grădina Botanică este unicul complex rezidențial din Chișinău amplasat în zonă de parc, care oferă o multitudine de beneficii pentru fiecare membru al familiei – de la 300 de hectare sau 3 000 000 spații verzi și naturale de recreere până la facilități de viață urbană și toată infrastructura modernă necesară pentru un trai de cea mai înaltă calitate.

NEWTON HOUSE Grădina Botanică — totul într-un singur loc

Viața în capitală înseamnă pe lângă oportunități de carieră și un stil de viață mai calitativ și – timp pierdut în trafic, aglomerație, stres, adaptarea locuitorilor deprinși cu un stil de viață calm în apropierea naturii cu regulile și provocările orașului. 

Acum ai oportunitatea unică să trăiești în oraș fără a renunța la natură și toate facilitățile necesare pentru un trai extrem de confortabil cu accesibilitate comodă la locuințe moderne, educație, shopping și activități recreative într-un perimetru de doar 2-3 minute de propriul apartament. 

Complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică este unicul din oraș care îmbină mediul verde, chiar vis-a-vis de parcul natural Grădina Botanică și o infrastructură dezvoltată pentru un trai urban calitativ.

5 motive de ce să cumperi apartament într-un complex care are toată infrastructura necesară integrată pe teritoriu:

Confort și comoditate în viața de zi cu zi

Viața într-un complex unde este planificat fiecare metru pătrat oferă o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber pentru fiecare membru al familiei, astfel încât nimeni să nu se simtă neglijat. La NEWTON HOUSE Grădina Botanică spațiul comun este proiectat inteligent și practic. 

De exemplu, părinții se pot bucura de spațiile verzi, să meargă la cumpărături sau să aibă grijă de copii în timp ce aceștia se joacă. Copiii, la rândul lor, se pot distra în siguranță în zonele special amenajate pentru ei, cum ar fi locurile de joacă sau terenurile multifuncționale de sport. 

Proiectul de amenajare al complexului prevede spații de joacă pentru 5 categorii de vârste cu instalații produse și certificate în Uniunea Europeană, cu suprafețe de aprox. 1000 m2 pentru fiecare ogradă. La fel, pe teritoriu va fi construită grădiniță proprie conform standardelor contemporane de educație. 

Chiar și animalul de companie se poate juca la spațiul special amenajat și îngrădit pentru plimbarea câinilor. Perimetrul este amenajat cu grijă, cu camere baby-care pentru schimbarea bebelușilor în apropiere imediată de intrarea în scara blocurilor. 

Pentru comoditate în complex vor fi prevăzute locuri de parcări închise pentru cărucioare; locuri de colectare a aparatelor electrice pentru reciclare; loc special amenajat pentru colectarea gunoiului și modalități de evacuare moderne. Iar pentru a beneficia de spațiu suplimentar de depozitare fără a fi nevoit să te confrunți cu probleme incomode ale lipsei spațiului – poți alege propria debara la etajul dorit. 

Timp economisit 

Știai că pierdem aproximativ 32 de ore pe an în aglomerația din trafic? 

Atunci când ai toate facilitățile la îndemână, nu mai ai nevoie să te deplasezi în alte zone ale orașului sau să pierzi timp prețios în trafic în căutarea unor magazine, servicii sau activități de recreere. Complexul este dotat cu o gamă largă de facilități pentru a face viața urbană mai ușoară cum ar fi supermarket, restaurant, spații comerciale și chiar propriul centru comercial pe teritoriu. 

Iar dacă vii obosit de la serviciu, tocmai ai scăpat de ambuteiaje și soția te roagă să ieși cu copiii afară – atunci în complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică nu trebuie să-ți mai faci astfel de griji. Pentru că ai facilități de sport fără precedent în țară cu toată infrastructură pentru sport și activități multiple: sală de fitness cu piscină acoperită, terenurile multifuncționale de sport (volei, baschet, mini teren de fotbal),  benzi pentru ciclism amenajate; piste pentru bicicliști cu mai multe circuite, conectate la pistele principale din oraș; parcări pentru biciclete (rasteluri) în fiecare bloc. 

Siguranță și securitate pentru un trai urban de înaltă calitate

În primul rând, locuitorilor din complexul rezidențial NEWTON HOUSE Grădina Botanică li se va oferi securitate și liniște în timp ce petrec timpul liber în curte, deoarece toate mașinile vor fi în parcarea subterană. 

Automobilele vor fi și ele în siguranță maximă, deoarece sunt prevăzute 3000+ locuri de parcări — cantitatea locurilor de parcare fără precedent în țară cu ascensor care coboară în parcarea subterană, precum și locuri de parcare cu prize pentru încărcarea mașinilor electrice. 

Chiar și inventarul sezonier și bicicletele vor fi păstrate în siguranță în depozitul securizat amplasat pe teritoriu, beneficiu important pentru cei care își doresc să își depoziteze bunurile în siguranță. 

Mai apoi, vor fi luate măsuri de securitate necesare, inclusiv supraveghere video la terenul de joacă, în curte, parcare și scară – toate monitorizate 24/7/365. 

Astfel, menții mereu protecția și siguranța celor dragi, pentru că ai curte fără mașini și acces doar pentru pietoni, iar accesul direct spre terenurile de joacă și sportive, fără a traversa carosabilul oferă un alt motiv de siguranță sporită pentru fiecare. 

Îmbunătățirea sănătății și reducerea stresului

Datorită infrastructurii proprii dezvoltate menite să îți facă viața mai ușoară, vei avea ocazia să îți îmbunătățești considerabil starea sănătății și să ai un nivel mai scăzut de stres.  Ai la dispoziție toate facilitățile necesare pentru a-ți gestiona activitățile zilnice extrem de comod. 

Toate facilitățile sportive și recreative, precum și accesul apropiat la zonele verzi încurajează un stil de viață sănătos și activ. Suprafața imensă de peste 300 de hectare de spații verzi, atât din parc, cât și din zonele amenajate cu zone de recreere outdoor, propria alee pietonală – oferă o oportunitate excelentă pentru petrecerea timpului în aer liber, a te conecta cu natura și a petrece timpul într-un mod plăcut. 

De asemenea, timpul petrecut în aer liber și interacțiunea socială pot avea un impact pozitiv asupra sănătății mentale și stării de bine. Iar datorită proximității serviciilor de care ai nevoie în viața de zi cu zi, vei reduce și folosirii mașinilor – încurajând utilizarea bicicletelor și a mersului pe jos. Lucru ce are beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru mediu, reducând emisiile de dioxid de carbon și zgomotul din zona rezidențială. 

Mediu curat și amenajare estetică

Un asemenea complex de amploare, va avea o echipă dedicată de întreținere și curățenie, astfel încât spațiile comune vor fi întotdeauna curate și bine întreținute. În plus, perimetrul va fi amenajat cu gazon, arbori, plante, iluminare inteligentă, elemente peisagistice, mobilier urban contemporan în curte, bănci pentru odihnă, amplasate la umbra copacilor, flori – elemente ce adaugă frumusețe, armonie în peisajul urban și o atmosferă relaxantă, iar teritoriul zonat o mai mare intimitate pentru locatari. 

În general, toate acestea creează un spațiu în care toată lumea poate beneficia de un mediu curat, frumos și sigur. Avantajul de bază al unui asemenea proiect este faptul că fiecare detaliu este planificat și bine gândit din timp, astfel încât poți fi sigur că locuința ta va fi atât frumoasă, cât și funcțională. 

Chiar și echipamentele sunt selectate după culoare și textură pentru a crea un sentiment de armonie. Iar pentru a sigură rezidenților un trai mai confortabil, spațiul public va fi amenajat după conceptul inovativ „Mediu fără bariere”, pentru deplasarea ușoară cu biciclete, role și părinții cu cărucioare. 

Toate facilitățile unice fac din NEWTON HOUSE Grădina Botanică unul dintre cele mai atractive cartiere ale orașului – modern, frumos, sigur, comod, îndrăgit și plin de viață! Și unul din cele mai importante aspecte este că fiecare poate beneficia de oferta unica de achitare, în rate, pe un termen de 5 ani, direct de la dezvoltator, fără dobândă sau comisioane ascunse, fără certificat de salariu, doar cu buletinul. Metodă implementată pentru prima dată pe piața imobiliară de la noi de către NEWTON HOUSE. 

Dacă vrei să afli mai multe detalii, ia legătura cu reprezentanții oficiali la numărul: 076 01 51 27, adresa: str. Grădina Botanică 18 sau accesând site-ul: newton.md/botanica.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Autoritățile de la Chișinău au trimis în Israel o cerere suplimentară pentru extrădarea lui Șor
Autoritățile de la Chișinău au trimis în Israel o cerere suplimentară pentru extrădarea lui Șor

/VIDEO/ Campania aniversară Kaufland Moldova: „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult”! /P/

22 septembrie 2023, ora 13:20

Pe 26 septembrie, Kaufland marchează 4 ani în Republica Moldova! Cu această ocazie, va fi lansată campania aniversară - „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult!” Conceptul campaniei vine să sublinieze misiunea Kaufland Moldova – să facă viața clienților săi mai bună, prin tot ceea ce le oferă, fie că vorbim de produse de calitate, prospețime, varietate și prețuri reduse sau dacă vorbim de amabilitate și servicii pentru clienți - pentru a asigura o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. În acest fel, ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le mulțumim pentru că de 4 ani sunt alături de noi! 

Numărăm 4 ani de performanță și dedicare, 4 ani de provocări și reușite. În tot acest timp, am fost aici pentru a le oferi clienților noștri exact ceea ce au nevoie. Totodată, continuăm să extindem parteneriatele cu producătorii moldoveni și ne bucură că, prin proiectele noastre sociale contribuim la un „mâine” mai bun. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor din Kaufland. Sunt mândră de echipa noastră, alături de care am ajuns să fim o familie. Cuvintele de apreciere sunt adresate tuturor colegilor din magazine, care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland Moldova”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Campania aniversară se va desfășura în perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, vizibilă în toate mediile de comunicare – TV, online, revistă săptămânală, în magazine, materiale de PR și OOH). 

De asemenea, în cadrul campaniei va fi organizată o tombolă generoasă, zeci de activări și premii zilnice pentru clienții Kaufland care au sau își vor instala aplicația Kaufland Card. 

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți activezi participarea la tombolă în secțiunea „Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+ Activează“. Pasul doi este să faci cumperi de minimum 200 de lei și să scanezi de fiecare dată Kaufland Card. 

Iată care sunt premiile pe care Kaufland le va oferi la aniversarea sa: 

4444 de produse gratuite, 444 de vouchere de cumpărături a câte 400 de lei, 44 de vouchere de cumpărături a câte 1600 lei și premiul cel mare - 4 automobile Dacia Duster 4x4.

De asemenea, stickerul aniversar lipit pe mașină, le poate aduce clienților vouchere de cumpărături de 400 de lei fiecare și alte surprize pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul kaufland.md/ro/noutati/tombola.html.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/VIDEO/ Acuzații la adresa unei interprete din Rusia! Ar fi plagiat o melodie a Irinei Rimes. Vezi cât de similare sunt melodiile
/VIDEO/ Acuzații la adresa unei interprete din Rusia! Ar fi plagiat o melodie a Irinei Rimes. Vezi cât de similare sunt melodiile
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram