Război în Ucraina, ziua 577. Ceasul Apocalipsei și capcana pentru crabi! General: "Marea reușită a ofensivei urmează"

Cum compania OOK Group construiește o echipă IT puternică: 9 pași spre succes /P/

30 august 2023, ora 09:56

Într-o lume în continuă dezvoltare și schimbare, tehnologia joacă un rol esențial în transformarea societății și a economiei. Companiile IT au devenit motoarele inovației și progresului, iar pentru a reuși să se impună într-un mediu competitiv, este crucial să construiască echipe puternice și talentate. 

OOK Group, o companie IT din Moldova, cu o prezență globală, a reușit să se impună ca lider datorită abordării sale concentrate asupra valorilor, culturii, viziunii, misiunii și beneficiilor oferite angajaților. Acest articol explorează modul în care OOK construiește și menține o echipă IT de succes.

Recrutarea selectivă: OOK Group pune un accent deosebit pe valorile fundamentale, pe care le consideră drept elementul central al culturii lor organizaționale. Aceste valori subliniază angajamentul companiei față de utilizatori, învățare, feedback, colaborare, adaptare la schimbări și respect reciproc. În timpul procesului de recrutare, se caută candidați care împărtășesc aceste valori și care sunt dornici să aducă contribuții pozitive în echipă.

Ei caută profesioniști talentați și pasionați de tehnologie, care să se potrivească culturei companiei și să aducă o contribuție valoroasă la dezvoltarea produselor lor.

Cultura organizațională: Cultura organizațională joacă un rol crucial în construirea unei echipe IT puternice. OOK Group promovează un mediu de lucru deschis și prietenos, în care fiecare angajat se simte valorizat și încurajat să își exprime ideile și să contribuie la dezvoltarea companiei. Colaborarea și comunicarea eficientă sunt încurajate, iar echipa lucrează ca o unitate coezivă pentru a atinge obiectivele comune. OOK Group încurajează schimbul de idei și cooperarea între membrii echipei, ceea ce duce la îmbunătățirea calității produselor.

Investiția în dezvoltare: OOK Group conștientizează importanța dezvoltării profesionale și personale a angajaților și, în consecință, investește în formarea continuă a echipei. Compania asigură timp alocat zilnic pentru învățare (în timpul de lucru și plătit), ceea ce încurajează angajații să fie mereu în pas cu ultimele tendințe și descoperiri în tehnologie. Această abordare nu doar îmbunătățește abilitățile echipei, ci și reflectă angajamentul OOK Group față de creșterea profesională a fiecărui membru.

Beneficii atractive: Beneficiile competitive și echilibrul între viața personală și profesională constituie și ele un factor important în atragerea și menținerea talentelor. Asigurarea medicală, buget pentru sport si activități sportive, programul de lucru flexibil și posibilitatea de a lucra de acasă sunt doar câteva dintre avantajele pe care OOK Group le oferă angajaților săi.

Aceste beneficii sunt concepute pentru a sprijini echilibrul între viața personală și profesională a angajaților și pentru a crea un mediu de lucru sănătos și motivant.

Promovarea diversității și incluziunii: Într-o lume din ce în ce mai interconectată, OOK Group consideră diversitatea ca fiind un catalizator al inovației. OOK încurajează diversitatea în echipă și promovează un mediu de lucru incluziv, în care fiecare individ este respectat și valorizat pentru contribuția sa unică. Prin aducerea împreună a oamenilor cu experiențe și perspective variate, OOK Group stimulează inovația și creativitatea în dezvoltarea produselor lor.

Dezvoltarea leadershipului intern: Compania promovează dezvoltarea liderilor interni, permițând membrilor din echipă să crească profesional și să contribuie la gestionarea și îndrumarea celorlalți. OOK investește în dezvoltarea viitorilor lideri. Compania încurajează membrii echipei să își dezvolte abilitățile de conducere și să devină mentori pentru colegii lor. OOK nu doar consolidează viitoarea sa echipă de conducere, dar și creează o continuitate în transmiterea valorilor și viziunii sale organizaționale.

Flexibilitate în alegerea domeniului: OOK Group oferă libertatea membrilor din echipă să aleagă domeniul în care doresc să se dezvolte. Aceasta înseamnă că angajatii se pot concentra pe aprofundarea competențelor care îi interesează cel mai mult.

Teambuilding-uri lunare: Pentru a consolida legăturile dintre colegi și pentru a dezvolta încrederea și colaborarea, OOK organizează activități de teambuilding în fiecare lună. Aceste activități ajută la dezvoltarea unui sentiment de unitate în rândul echipei.

Explorarea lumii împreună: În fiecare an, OOK Group oferă membrilor echipei oportunitatea de a călători în străinătate. Această experiență nu doar că reprezintă o răsplată pentru eforturile lor, dar și promovează interacțiunea într-un cadru diferit. Călătoriile anuale creează amintiri de neuitat și întăresc legăturile dintre membri.

Prin concentrarea asupra acestor aspecte, OOK Group reușește să atragă, să dezvolte și să mențină o echipă de profesioniști talentați, dedicată și pasionați de tehnologie, care contribuie la crearea de soluții inovatoare și la poziționarea companiei ca un lider în domeniu.

Într-o piață IT dinamică și plină de provocări, abordarea OOK Group în construirea unei echipe puternice servește ca un model exemplu. Valorile centrate pe inovație, dezvoltarea personală și echilibrul vieții personale și profesionale, precum și angajamentul față de diversitate și incluziune, conferă companiei o poziție solidă în industria IT.

Pentru mai multe noutăți despre companie, puteți accesa site-ul ook.group, paginile de LinkedIn, Facebook sau Instagram.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
/PROMO/ Moldova gândește: Epopeea brățărilor electronice. De ce o singură companie a câștigat toate cele cinci licitații
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 576: Atac în Crimeea, ajutor din Vest și promisiunea lui Zelenski! Iohannis: 3 condiții pentru victorie
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției
/VIDEO/ Doi șefi pe un singur scaun la INP: Unul e proaspăt-numit, altul a fost repus recent în funcție. Ce spune Ministerul Justiției

/VIDEO/ Campania aniversară Kaufland Moldova: „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult”! /P/

22 septembrie 2023, ora 13:20

Pe 26 septembrie, Kaufland marchează 4 ani în Republica Moldova! Cu această ocazie, va fi lansată campania aniversară - „De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult!” Conceptul campaniei vine să sublinieze misiunea Kaufland Moldova – să facă viața clienților săi mai bună, prin tot ceea ce le oferă, fie că vorbim de produse de calitate, prospețime, varietate și prețuri reduse sau dacă vorbim de amabilitate și servicii pentru clienți - pentru a asigura o experiență de cumpărături plăcută și rapidă. În acest fel, ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le mulțumim pentru că de 4 ani sunt alături de noi! 

Numărăm 4 ani de performanță și dedicare, 4 ani de provocări și reușite. În tot acest timp, am fost aici pentru a le oferi clienților noștri exact ceea ce au nevoie. Totodată, continuăm să extindem parteneriatele cu producătorii moldoveni și ne bucură că, prin proiectele noastre sociale contribuim la un „mâine” mai bun. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor din Kaufland. Sunt mândră de echipa noastră, alături de care am ajuns să fim o familie. Cuvintele de apreciere sunt adresate tuturor colegilor din magazine, care, prin munca lor neobosită, scriu zi de zi povestea Kaufland Moldova”, a menționat Dona Răpciugă, Director Executiv Kaufland Moldova.

Campania aniversară se va desfășura în perioada 21 septembrie - 15 noiembrie, vizibilă în toate mediile de comunicare – TV, online, revistă săptămânală, în magazine, materiale de PR și OOH). 

De asemenea, în cadrul campaniei va fi organizată o tombolă generoasă, zeci de activări și premii zilnice pentru clienții Kaufland care au sau își vor instala aplicația Kaufland Card. 

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți activezi participarea la tombolă în secțiunea „Cupoane pentru mine” din Kaufland Card digital, apăsând butonul „+ Activează“. Pasul doi este să faci cumperi de minimum 200 de lei și să scanezi de fiecare dată Kaufland Card. 

Iată care sunt premiile pe care Kaufland le va oferi la aniversarea sa: 

4444 de produse gratuite, 444 de vouchere de cumpărături a câte 400 de lei, 44 de vouchere de cumpărături a câte 1600 lei și premiul cel mare - 4 automobile Dacia Duster 4x4.

De asemenea, stickerul aniversar lipit pe mașină, le poate aduce clienților vouchere de cumpărături de 400 de lei fiecare și alte surprize pe care clienții sunt invitați să le descopere atât în magazine, cât și pe site-ul kaufland.md/ro/noutati/tombola.html.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Tragedie la Călărași: Un bărbat a ars de viu în propria casă. Pompierii au reușit să stingă flăcările abia peste două ore
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
Pagina principală a site-ului TV8.md, clonată: Cum poți raporta falsul distribuit pe Facebook și Instagram
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/EXCLUSIV/ Va plăti Guvernul despăgubiri după anularea programului „cetățenie prin investiții”? Precizările Ministerului Economiei
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”
/VIDEO/ Interviu exclusiv la TV8 cu James Philip Rubin: „Spațiul informațional, una din arenele competiției geopolitice”

/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram