Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 927: Atac la Kiev, explozii în Rusia, rachete din Iran și film scandalos! CIA: Amenințări fără precedent

Traian Băsescu, despre regiunea transnistreană: Putin o poate ocupa într-o noapte, dar nu o poate ține nici trei zile

missing
06 martie 2024, ora 08:15

Fostul președinte român, Traian Băsescu, crede că Putin are capacitatea să ocupe regiunea transnistreană într-o noapte, însă nu poate păstra controlul asupra zonei nici măcar trei zile. Într-un interviu pentru Digi24, Băsescu a subliniat că Ucraina nu va tolera prezența militară masivă în regiune, iar Rusia s-ar regăsi în aceeași situație în care a fost cu Insula Șerpilor, respectiv că o poate ocupa, dar nu o poate cuceri și menține.  

„Putin poate ocupa Transnistria într-o noapte. Desantează o brigadă de infanterie în Transnistria și a ocupat-o. Lățimea maximă a Transnistriei e de 27 de kilometri. Dar Putin nu poate ține Transnistria nici măcar trei zile. Pentru că Ucraina nu va tolera prezență militară masivă în Transnistria. Și, așa cum a pățit cu Insula Șerpilor, ar păți cu Transnistria. Deci gogoașa - și eu chiar am intrat într-o dispută cu o televiziune - veniți să ne spuneți că e congresul de la Tiraspol și să ne spuneți ce va fi, cum se va lipi Transnistria la Federația Rusă. Rusia nu poate menține o ocupare a Transnistriei. Nu are cum, pentru că Ucraina va spulbera tot ce e de spulberat acolo și gândiți-vă că accesul nu poate veni decât de pe Marea Neagră prin aer. N-ai cum. N-a cucerit Odesa, nu poate cuceri Transnistria. O poate ocupa, dar nu o poate menține”, a explicat fostul președinte al României.

Fostul președinte a adăugat că avertismentele sale cu privire la amenințările reprezentate de Rusia au fost anterior ignorate sau ironizate, dar că acum se dovedesc a fi valide. El a subliniat că Rusia are capacitatea de a domina Marea Neagră și că prezența militară a acesteia trebuie privită cu seriozitate de către NATO și țările riverane, precum Turcia, Grecia, România și Bulgaria.

„Am văzut un optimist care spunea „Rusia a pierdut controlul Mării Negre”. E unu care iar habar n-are, ca și cei care, când am spus de Marea Neagră, au râs, au spus „a, e comandant și s-a plimbat și el prin Marea Neagră”. Rusia are submarine în Marea Neagră. Nu vă luați după forța pe care o vedeți la suprafața apei. Nimeni nu știe câte, nimeni nu știe ce capabilități militare au. Deci Rusia trebuie privită ca o forță care domină Marea Neagră până când NATO - în mod deosebit împreună cu Turcia, Grecia, România, Bulgaria - vor avea suficientă forță în Marea Neagră pentru a domina liniile de transport. Noi acum nu mai circulăm pe unde vrem prin Marea Neagră. Pentru că nu sunt libere căile navigabile. Asta înseamnă că Rusia domină. Nu lasă liberă navigația. Trebuie să vină pe coastă, e complicat”, a spus acesta.

Traian Băsescu a mai declarat la Digi24 că obiectivul lui Vladimir Putin ar fi să ajungă la gurile Dunării. Doar atunci va putea avea acces la regiunea transnistreană și, dacă vrea, poate lua și Republica Moldova. Băsescu a mai precizat că datorită Ucrainei, rușii sunt ținuți acum departe de Odesa și, implicit, de gurile Dunării.  

„Eu am spus-o de la început. Obiectivul lui Putin e să ajungă la gurile Dunării, atunci va putea lua Transnistria și dacă vrea poate lua și Moldova. Dar slavă domnului ucrainenii sunt niște eroi. Gândiți-vă că media de vârstă a armatei ucrainene e 47 de ani. Și oamenii ăștia nu s-au prea schimbat efectivele decât foarte puțin. Sunt de doi ani în tranșee. Să mulțumim Ucrainei că-i ține departe de Odesa și implicit de gurile Dunării. Eu nu prevestesc înfrângerea Ucrainei. Dar vreau să clarificăm ce înseamnă pentru noi, pentru occidentali, victorie în Ucraina”, a afirmat Traian Băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu a avertizat acum un deceniu cu privire la expansiunea agresivă a Rusiei și la schimbările geopolitice în regiune. Băsescu a subliniat că agresiunea Rusiei asupra Ucrainei nu este doar un incident izolat, ci poate prefigura schimbări majore în regiune.

„Lumea civilizată nu acceptă modul în care se manifestă Federația Rusă și președintele Putin. A fost o agresiune și este agresiune la adresa Ucrainei. Cred că vor mai urma acte de agresiune, nu împotriva statelor membre NATO, dar acolo unde NATO nu există, pentru Putin nimic nu există și există, după comportamentul său, bunul plac al domniei sale. De aceea, sunt îngrijorat de evoluţiile viitoare, chiar dacă nu există un pericol direct de agresiune la adresa României sau la adresa unui stat baltic sau la adresa Poloniei. Nu suntem într-un astfel de risc”, a spus fostul președinte al României.

Referindu-se la Marea Neagră, Băsescu a subliniat că aceasta devine tot mai mult sub influența Rusiei, dat fiind contextul conflictelor înghețate și anexarea Crimeei. El a reiterat necesitatea ca România, împreună cu aliații din NATO și Uniunea Europeană, să își concentreze eforturile pentru a consolida securitatea și stabilitatea în regiune, inclusiv prin integrarea rapidă a Republicii Moldova în structurile europene.

„Schimbarea frontierelor în regiune nu este exclusă şi poate cei care m-au blamat când am spus „Marea Neagră - lac rusesc”, acum, după ce văd Crimeea luată, poate îmi vor da dreptate. Pentru că asta pare a fi devenit Marea Neagră, după ce are în jur o salbă de conflicte înghețate și Crimeea smulsă din Ucraina și anexată. Expresia este una care defineşte o realitate politică, nu una politică, dar una militară. Acum, în Marea Neagră, Federaţia Rusă face ce vrea prin dispunerea recurselor militare. Sigur, totul până la teritoriul statelor NATO. Aici avem şi noi interese și împreună cu aliații și prietenii din UE obiectivul major trebuie să fie tractarea cât mai rapidă a Republicii Moldova către şi în Uniunea Europeană”, a declarat Traian Băsescu acum un deceniu.

TV8.md reamintește că pe 29 februarie, președintele rus Vladimir Putin, contrar presupunerilor unor mass-media, nu a menționat regiunea transnistreană în mesajul adresat Adunării Federale, în contextul în care așa-zișii aleși de la Tiraspol au solicitat „protecție”. 

Așa-zișii aleși locali din stânga Nistrului s-au reunit miercuri, 28 februarie, la așa-numitul congres al „deputaților de toate nivelurile” din stânga Nistrului și au aprobat o rezoluție prin care solicită Federației Rusesă apere Transnistria și cei 220.000 de cetățeni ruși”.

Biroul Politici de Reintegrare a respins „declarațiile propagandistice venite de la Tiraspol”, amintind că regiunea transnistreană „beneficiază de pe urma politicilor de pace, securitate și integrare economică cu Uniunea Europeană, avantajoase pentru toți cetățenii”.De asemenea, vicepremierul Oleg Serebrian a menționat pentru Euronews„regiunea transnistreană nu mai este controlată în totalitate de Federația Rusă”, iar „apariția mai multor centre de putere concurente este și un simbol de slăbiciune, de sfârșit și de colaps”.

Pe 5 martie, șeful Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Alexandru Musteață, a declarat că Federația Rusă planifică să genereze crize în mai multe domenii precum cel social-politic, de securitate sau ordine publică, prin ciocniri violente și instigare la ură interetnică:

Federația Rusă mizează pe crearea falsă de dezbinare socială prin continuarea acțiunilor de compromitere a eforturilor Chișinăului de apropiere de UTA Găgăuzia. De asemenea, se va utiliza în continuare potențialul din regiunea transnistreană în acțiuni hibride anti-Chișinău în contextul proceselor politice din Moldova, pe fundalul invocării unei așa-numite presiuni economice impuse de Chișinău pe regiune”.

Acțiunile date au scopul de a declanșa proteste în masă atât la Chișinău cât și în Autonomia Găgăuză. 

„Informațiile atestă perspective de reluare a protestelor începând cu luna martie, aprilie anul curent cu sub start pro-rus accentuat și apărarea vectorului euro asiatic. Planul acestora este să transforme protestele în acțiuni violente, de creare a haosului și destabilizărilor în masă. În completarea scenariului cu proteste, care vor fi organizate la Chișinău, UTA Găgăuzia urmează să se alinieze, care în viziunea Federației Ruse este privit ca unele din principalele focare de instabilitate în Republica Moldova”, a spus Musteață.

Șeful SIS a mai declarat că cel mai important actor pe care mizează Federația Rusă este gruparea lui Ilan Șor, care are indicația de a provoca radicalizare și violență, dar și de a compromite rezultatele referendumului. Pentru a-și atinge scopurile, șeful SIS spune că Moscova trimite bani cash în Republica Moldova, refuzând să ofere mai multe detalii la acest subiect. 

Apropiata lui Șor, Marina Tauber, respinge toate acuzațiile aduse de Musteață: „Eu nu știu despre ce vorbește sau despre ce visează domnul Musteașă. Nici nu știu cum mai diplomat să mă exprim, dar declarațiile lui îi aparțin. Eu nu știu cine și ce bani primește de la Federația Rusă, eu nu știu cine și ce destabilizări pregătește. Nu au fost niciodată depistate violențe sau destabilizare în cadrul protestelor sau acțiunilor democratice, libere, pașnice, organizate de echipa noastră”.

Nu este pentru prima dată când autoritățile de la noi vorbesc despre implicarea Federației Ruse în acțiuni de destabilizare a situației din țară. În luna noiembrie anul trecut, șeful Serviciului de Informații și Securitate a declarat că Federația Rusă ar fi alocat peste 1 miliard de lei pentru destabilizarea Republicii Moldova. Banii au ajuns la oamenii lui Ilan Șor care au organizat proteste regulat. Până acum, Ilan Șor a confirmat că a primit bani din Federația Rusă, însă a negat că aceștia ar fi fost folosiți pentru destabilizări.

Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova și cum îi susținem pe cei deja prezenți, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți și Dumitru Vicol, analist financiar.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Preşedintele Consiliului Superior al Procurorilor, Dumitru Obadă, este invitatul de astăzi la Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.

/VIDEO/ Istoriile unor profesoare care predau de 50 de ani. Au învățat carte chiar și trei generații. „Unii elevi ne-au adus nepoții”
/VIDEO/ Istoriile unor profesoare care predau de 50 de ani. Au învățat carte chiar și trei generații. „Unii elevi ne-au adus nepoții”
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Imagini cu drona: Cum a găsit poliția băiatul de 13 ani, dispărut la Soroca
/VIDEO/ Imagini cu drona: Cum a găsit poliția băiatul de 13 ani, dispărut la Soroca
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/ULTIMA ORĂ/ Istorie! Ion Basoc a cucerit primul argint pentru Moldova, la Jocurile Paralimpice
/ULTIMA ORĂ/ Istorie! Ion Basoc a cucerit primul argint pentru Moldova, la Jocurile Paralimpice

/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

missing
07 septembrie 2024, ora 19:48

Urmează o perioadă în care vom fi bombardați cu falsuri, manipulări, multă dezinformare, menite să ne provoace furie și frică. Cum rezistăm? Doar înarmați cu argumente și rațiune.

În cei peste 30 de ani de independență, R. Moldova a primit suport extern în valoare de peste 3,5 miliarde de euro. Asta înseamnă cam câte 1.400 de euro pentru fiecare cetățean al acestei țări. Cel mai important donator care a oferit bani R. Moldova este Uniunea Europeană. De aici am primit mai mult de jumătate din toată suma 2,2 miliarde de euro. Banii din UE au ajuns în Moldova în toate timpurile, dar mai cu seamă în perioade dificile pentru istoria statului nostru. 

Știți care este întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda rusească din Moldova? Câți bani a oferit Rusia ca suport Republicii Moldova? 

Cifrele oficiale nu mint, iar potrivit lor, în cei 33 de ani de independență, Rusia nu a oferit NICIUN bănuț Republicii Moldova. ZERO RUBLE! 

Tot ce am primit noi din Rusia în cei 30 de ani de independență sunt 12 KAMAZ-uri, 5 microbuze, 5 ambulanțe și 200.000 de doze de vaccin Sputnik, dintre care jumătate au avut ca destinație Transnistria. 

Cei care vă spun că Moldova nu are nevoie de suport extern vă mint cu nerușinare! Fără aceste injecții financiare din afară, Moldova niciodată nu se va putea dezvolta. Banii din buget ne-ar ajunge doar pentru pensii, salarii și întreținerea curentă a instituțiilor publice. Fără drumuri reparate, fără condiții mai bune de viață.

Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Trădare de țară? Fugarul Ilan Șor și-a adunat aliații la Moscova și i-a trimis acasă cu MILIOANE DE DOLARI. Cum urmau să fie folosiți banii, dar și ce pericole ne poate aduce “Pobeda” de la Moscova - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață.

/VIDEO/ Coșmar de dimineață, la Botanica: Un bătrân, lovit mortal de o mașină. Șoferul a încercat să fugă
/VIDEO/ Coșmar de dimineață, la Botanica: Un bătrân, lovit mortal de o mașină. Șoferul a încercat să fugă
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Viena i-a dat aripi: Povestea moldovencei care strălucește cu o vioară pe marile scene ale lumii
/VIDEO/ Incendiu groaznic la Slobozia. Flăcările distrug casele oamenilor și au nimicit animalele domestice
/VIDEO/ Incendiu groaznic la Slobozia. Flăcările distrug casele oamenilor și au nimicit animalele domestice
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Mesajul emoționant al jurnalistei TV8 Mariana Rață: "Pentru mine, Europa înseamnă acasă"
/VIDEO/ #VreauÎnEuropa. Mesajul emoționant al jurnalistei TV8 Mariana Rață: "Pentru mine, Europa înseamnă acasă"

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.