Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 747: Răspuns dur papei și steagul Suediei, arborat la NATO. Ambasadorul rus a fost convocat la MAE

11 martie 2024, ora 17:46

Forțele rusești au lansat un atac masiv cu drone asupra orașului Odesa în noaptea de duminică spre luni, potrivit The Kiyv Independent. Sistemele de apărare aeriană au respins timp de o oră și jumătate valurile de drone Shahed care se apropiau de oraș dinspre Marea Neagră. Au fost doborât 10 drone de atac în timpul nopții, a precizat armata. Potrivit rapoartelor preliminare, nu există victime.

Atacul a lovit o instalație de infrastructură din Odesa și a provocat un incendiu, pe care pompierii l-au stins. De asemenea, atacul a avariat clădiri administrative din oraș și a spart ferestrele mai multor locuințe. Resturile de la dronele căzute au avariat anexe din zonă.

UPDATE Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, va fi convocat mâine, 12 martie, la Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit MAE, în cadrul întrevederii, diplomatului rus îi va fi comunicată poziția de dezaprobare a deciziei referitor la deschiderea secțiilor de votare a Federației Ruse în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

UPDATE Germania refuză în continuare să trimită rachete Taurus Ucrainei, însă ministrul de Externe al țării, Annalena Baerbock, a declarat că este deschisă unui acord prin care Londra furnizează Kievului rachete Storm Shadow suplimentare în timp ce Berlinul ar umple la schimb stocurile britanice cu rachete cu rază lungă, relatează Kyiv Independent.

UPDATE Deși Chișinăul a interzis deschiderea altor secții de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia în afară de cea de la sediul ambasadei, Tiraspolul face exact invers. Presa locală scrie că, în această duminică, în stânga Nistrului vor fi deschise șase secții de votare pentru cei circa 220 de mii de cetățenii ruși care ar locui acolo. Solicitat de TV8, Ministerul Afacerilor Externe a spus că va reveni mai târziu cu o reacție. 

UPDATE Marinele chineză, iraniană și rusă vor efectua exerciții maritime comune în perioada 11-15 martie în apropierea Golfului Oman, a anunțat luni Ministerul chinez al Apărării, informează Reuters. Exercițiile au ca scop „menținerea în comun a securității maritime regionale”, a precizat ministerul într-o declarație. onform sursei citate, China va trimite două nave de război cu rachete ghidate și o navă de aprovizionare pentru a participa la exercițiu.

UPDATE Președintele francez Emmanuel Macron și-a amânat din nou vizita oficială în Ucraina, însă aceasta ar trebui să aibă loc în următoarele săptămâni, a declarat duminică biroul său prezidențial.

UPDATE Şefa diplomaţiei germane Annalena Baerbock a criticat ferm îndemnul Papei Francisc adresat Ucrainei de a negocia cu Moscova, afirmând că ea „nu înţelege” poziţia lui, informează AFP. „Nu înţeleg” acest îndemn, a declarat Baerbock. „Eu cred că unele lucruri nu pot fi înţelese decât dacă le vezi cu ochii proprii”, a adăugat ministrul german. În timpul discuţiilor sale cu copii ucraineni afectați de război, Baerbock a spus că s-a întrebat: „Unde este Papa? Papa trebuie să fie la curent cu aceste lucruri”. Oficialul a declarat că dacă Ucraina şi aliaţii săi „nu dau dovadă de forţă acum, nu va fi pace. Trebuie să fim alături de Ucraina şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a garanta că ea se poate apăra”. Germania este al doilea donator al Ucrainei, după SUA, de ajutor militar.

UPDATE Mass-media ruse, inclusiv ziarul pro-Kremlin Izvestia, au relatat în weekend că amiralul Nikolai Evmenov, comandantul-şef al marinei ruse, a fost înlocuit de comandantul Flotei de Nord, Alexander Moiseiev, scrie The Moscow Times.

UPDATE Drapelul național al Suediei a fost arborat luni la sediul NATO, consolidând locul țării nordice ca al 32-lea membru, la doi ani după ce invazia Rusiei în Ucraina a convins populația sa reticentă să caute siguranță sub umbrela de securitate a alianței. „Invazia rusă, brutală și la scară largă împotriva Ucrainei a unit Suedia în spatele concluziei că o aderare cu drepturi depline la NATO este singura alegere rezonabilă”, a declarat premierul suedez, scrie AP News.

UPDATE Europa şi-a dublat importurile de arme în ultimii cinci ani, în principal ca urmare a războiului din Ucraina, arată Institutul Internaţional de Cercetări privind Pacea din Stockholm (SIPRI). Datele SIPRI se referă la volumul livrărilor de arme, nu la valoarea lor financiară. Cel mai mare importator de arme din Europa a fost Ucraina, cu 23% din toate importurile de arme ale continentului. Cele mai importante două state exportatoare către Ucraina au fost SUA şi Germania, cu 69%, respectiv 30% din importurile ucrainene. În pofida acestui lucru, exporturile germane de arme au scăzut cu 14% în ultimii cinci ani. Pentru prima dată în ultimele decenii, Rusia nu se mai află printre primii doi exportatori de arme din lume. În timp ce SUA şi-au sporit exporturile de arme cu 17%, acoperind 42% din piaţa mondială, livrările de arme dinspre Rusia au scăzut cu 53%. Rusia a fost depăşită de Franţa, care şi-a crescut exporturile cu 47%, scrie Digi24.

UPDATE Kievul nu poate profita de slăbiciunea militară a Rusiei fără ajutorul SUA, iar timpul presează, avertizează Dara Massicot într-o analiză pentru revista „Foreign Affairs”. „Fără o creștere a ajutorului militar occidental și fără schimbări majore în strategia Kievului, poziția Ucrainei pe câmpul de luptă va continua să se înrăutățească până când va ajunge la un punct critic, posibil până în această vară. Pe cursul actual, în care nevoile ucrainene de muniție și de personal nu sunt satisfăcute, este probabil ca unitățile ucrainene să se golească, făcând ca avansarea rușilor să fie o posibilitate clară. Dar nu este momentul pentru disperare; este momentul pentru acțiuni urgente. Forțele rusești au vulnerabilități care pot fi exploatate și avantaje care pot fi erodate în timp, dar numai dacă Ucraina primește ceea ce are nevoie acum”, scrie Dara Massicot, conform adevarul.ro.

UPDATE Procurorul-șef al Ucrainei Andriy Kostin a declarat agenției de presă AFP că biroul său a înregistrat aproximativ 123.000 de presupuse crime de război comise de Rusia de când a început invazia sa în februarie 2022 și a identificat 511 suspecți. Kostin a spus că Rusia trebuie să răspundă acuzațiilor în instanță. „Rusia trebuie învinsă pe câmpul de luptă și în sala de judecată”, a spus el, potrivit Al Jazeera.

UPDATE Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg a fost închis pentru scurt timp după ce o dronă ucraineană a fost detectată în regiunea vecină Leningrad. Ministerul rus al Apărării a declarat că drona a fost doborâtă. Nu s-au raportat pagube sau victime.

UPDATE Un siloz mare de cereale a fost distrus complet în atacul cu rachete rusești în regiunea ucraineană de est Dnipro în acest weekend și a rănit o persoană, a declarat duminică seara proprietarul instalației, Ukrlandfarming, informează Reuters. Ukrlandfarming este una dintre cele mai mari exploatații agrare din Ucraina, care, în urma invaziei rusești din 2022, a suferit pierderi de aproximativ un miliard de dolari până la sfârșitul anului 2023.

UPDATE Ucrainenii afirmă că armata rusă a pierdut 920 soldați în ultima zi. De la începutul războiul, bilanțul soldaților pierduți de Rusia pe frontul din Ucraina se ridică la 424.980, potrivit armatei ucrainene.

UPDATE Premierul ungar Viktor Orban a spus că Donald Trump „nu va da nici un ban pentru războiul ucrainean-rus” dacă va câștiga alegerile prezidențiale din Statele Unite. Într-un interviu acordat M1, el l-a numit pe Trump un „om al păcii” ale cărui planuri de promovare a păcii coincid cu cele ale Ungariei. „A fost primul președinte de mult timp care nu a început un război în timpul mandatului său. Știm din președinție că este un om al păcii, iar acum nu își ascunde părerile, a arătat clar că scopul său este să aducem pacea în război între Rusia și Ucraina și nu vrem nimic mai puțin decât pace și încetarea focului”, a spus Orban.

UPDATE Primul Oscar din istoria Ucrainei a revenit documentarului „20 Days in Mariupol”. „Îmi doresc să nu fi făcut niciodată acest film”, a spus pe scenă, într-un discurs emoţionat, regizorul Mstyslav Chernov. „Îmi doresc să schimb premiul pentru 'Rusia nu a atacat niciodată Ucraina'. „Cinema-ul creează amintirile şi amintirile fac istoria”. „Aş renunţa la toată recunoaşterea pentru ca Rusia să nu ucidă zeci de mii de compatrioţi ai mei ucraineni. Îmi doresc ca ei să elibereze toţi ostaticii, toţi soldaţii care îşi protejează pământurile, toţi civilii care se află acum în închisorile lor. Dar nu pot schimba istoria, nu pot schimba trecutul”, a mai spus el. 

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a dat duminică seară o replică dură Papei Francisc, care îndemnase Ucraina să aibă curajul de a ridica steagul alb şi de a negocia pacea, arătând că, în războiul împotriva Rusiei, adevăraţii lideri spirituali sunt în prima linie şi îi ajută pe oameni cu rugăciuni, vorbe şi fapte, iar cei aflaţi la 2.500 de kilometri distanţă - aluzie la Vatican - nu pot emite pretenţii de a media virtual „între cineva care vrea să trăiască şi cineva care vrea să te distrugă”, „Când răul rusesc a început acest război, la 24 februarie, toţi ucrainenii s-au ridicat pentru a se apăra: creştini, musulmani, evrei, toată lumea. Mulţumesc fiecărui capelan ucrainean care se află în armată, în forţele de apărare. Ei sunt în prima linie. Ei protejează viaţa şi umanitatea. Ei ne sprijină cu rugăciuni, vorbe şi fapte. Aceasta este ceea ce este biserica - cu oamenii. Şi nu la două mii şi jumătate de kilometri distanţă, undeva unde să medieze virtual între cineva care vrea să trăiască şi cineva care vrea să te distrugă”, a declarat Zelenski în discursul video de duminică.

UPDATE Ucraina a avut un răspuns tăios, duminică, pentru Papa Francisc, promiţând că nu se va preda „niciodată” Rusiei, ca răspuns la apelul suveranului pontif de a avea „curajul să ridice steagul alb” şi să negocieze,  „Steagul nostru este galben-albastru. Este steagul pentru care trăim, murim şi triumfăm. Nu vom ridica niciodată un alt drapel”, a răspuns şeful diplomaţiei ucrainene, Dmitro Kuleba, într-un mesaj pe X (fostul Twitter). „În ceea ce priveşte steagul alb, cunoaştem strategia Vaticanului în prima parte a secolului XX. Vă invit să evitaţi să repetaţi greşelile trecutului şi să sprijiniţi Ucraina şi poporul său în lupta pentru viaţă”, a adăugat el, referindu-se în mod clar la perioada celui de-al Doilea Război Mondial şi la relaţiile Bisericii de la Roma cu Germania nazistă. În final, șeful diplomaţiei de la Kiev şi-a exprimat speranţa că Suveranul Pontif „va găsi ocazia de a face o vizită canonică în Ucraina”.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 967: Atac masiv și plan prezentat la Bruxelles. ISW: Putin ia în calcul invazia totală a Moldovei
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
 BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
BOP: Cine este favoritul moldovenilor la prezidențiale, dacă mâine ar avea loc alegerile
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner
/VIDEO/ Percheziții masive în Moldova: Arme, bani și drone! Planul cu 100 de tineri antrenați în trei țări, inclusiv de Wagner

/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie

missing
17 octombrie 2024, ora 23:00

Noul editorial Verde în ochi cu Mariana Rață este despre ziua de duminică, 20 octombrie. În ultimele două luni am fost martori ai unei ample campanii de promovare a minciunilor și de corupere a alegătorilor. Colegii noștri de la Ziarul de Gardă au surprins de minune cum exact funcționează această mașinărie din interior.

În luptă au fost aruncați zeci de milioane de euro, mai mulți politicieni-candidați ghidați din umbră de criminalul Ilan Șor și conserve mai vechi ale Kremlinului. În disperare să păstreze R. Moldova în sfera sa de influență, Rusia a înrolat chiar și preoți în armata sa de propagandiști. Nu a ezitat nicio clipă să amestece credința și cele sfinte în noroiul corupției politice și a partizanatului pentru minciună. Iar asta demonstrează, dincolo de cuvinte, că nu au nimic sfânt în ei.

Miza cea mare a acestor eforturi disperate ale Kremlinului este referendumul. Un referendum care ar putea spune verde-n ochi întregii lumi că cetățenii R. Moldova vor în UE. Nu parte a russkii mir, care seamănă ură, război și dezbinare. Ci parte a lumii civilizate care trăiește de peste jumătate de secol în pace și prosperitate.

În ultimele 6 săptămâni am încercat, prin editorialele Verde-n ochi, să vă arăt, prin probe concrete și date oficiale, cum este viața oamenilor care trăiesc în UE. Cum dincolo de propaganda anti-UE, promovată violent de elitele rusești, copiii și soțiile lor își trăiesc Dolce Vita în țări din Occident. La fel ca și copiii unor candidați din această campanie electorală care se opun integrării europene.

V-am arătat ce pensii au bătrânii din UE, față de cei din R. Moldova sau Rusia. V-am explicat de ce corupții lumii se tem de UE. Și cel mai important, v-am arătat cum UE a susținut financiar dezvoltarea R. Moldova. Reparația drumurilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor, dezvoltarea afacerilor și a agriculturii.

În cei peste 30 de ani de independenta, Moldova a primit suport extern în valoare de peste 3,5 miliarde de euro. Asta înseamnă cam 1400 de euro pentru fiecare cetățean al acestei țări. Cel mai important donator care a oferit bani Republicii Moldova a fost  este UE. De aici am primit mai mult de jumătate din toată suma.

Săptămâna trecută, Uniunea Europeană ne-a întins din nou mâna și a anunțat un nou sprijin, fără precedent pentru R. Moldova. Suport financiar de 1,8 miliarde de euro. Această sumă e aproape echivalentul întregului suport oferit de UE R. Moldova în cei 30 de ani de independență. Grație acestor bani, Moldova va putea crește, se va putea dezvolta și în sfârșit va deveni atractivă pentru copiii și nepoții noștri.

Avem o datorie față de generațiile care vin. În primul rând, NU avem dreptul să le furăm viitorul. NU avem dreptul să îl vindem și nici nu avem dreptul să îl tratăm cu nepăsare.

„În UE, dar NU acum” este egal cu nidiodată. În trenul schimbărilor mari trebuie să urci atunci când el ajunge în gara ta. Următoarea cursă ar putea să nu mai fie. Am tot auzit în ultimele luni că referendumul din 20 octombrie  este o luptă între UE și Rusia. Greșit. Aceasta este lupta noastră pentru a ne desprinde de un trecut trist, plin de șantaj, sărăcie și abuz. În 2015, R. Moldova a ratat ocazia să fie povestea de succes a Parteneriatului Estic. Am pierdut ocazia din cauza unor politicieni corupți și avari care erau mai preocupați de propriile interese, decât de cele ale țării. Atunci, șansa noastră era în mâinile lor. 

Astăzi, viitorul nostru e în mâinile noastre. Să avem grijă ce facem cu el. Cel mai important lucru este ca după 20 octombrie să ne putem privi în ochi copii și nepoții și să le putem spune sincer și verde în ochi că am ales ce e mai bun pentru ei. 

/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/PROMO/ Ediție Specială la TV8: Alege liber! Află primul rezultatele prezidențialelor și referendumului din 20 octombrie
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.