Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 940: Bombă peste azil și Telegram interzis! Rusia amenință Moldova, iar Kievul respinge oferta Poloniei

/VIDEO/ Schimbări majore la Eurovision: Fanii din țările non-participante își vor putea vota piesele preferate

missing
11 martie 2024, ora 22:26

Eurovision 2024 vine cu surprize. În premieră, țările din grupul Big Five, adică Franța, Germania, Italia, Spania, Regatul Unit, dar și Suedia ca țară gazdă, vor evolua live în semifinalele concursului. În plus, fanii din țările non-participante vor avea acum aproape 24 de ore pentru a-și vota piesele preferate înainte ca fiecare dintre spectacolele live să înceapă. 

Astfel, pentru prima dată, artiștii din țările Big Five și țara gazdă vor interpreta fiecare piesa lor în întregime, în direct, în timpul semifinalelor. În anii precedenți, doar un scurt clip al repetițiilor fiecăruia dintre ei era difuzat.  

Germania, Suedia și Regatul Unit vor cânta în prima semifinală, conform tragerii la sorț din ianuarie, iar Franța, Italia și Spania - în cea de-a doua. Și nu va trebui să așteptăm pauza pentru a asculta piesele - cele trei interpretări suplimentare din fiecare semifinală vor fi inserate între actele țărilor concurente.

„Credem că această schimbare oferă țărilor Big Five și țării gazdă un teren de joc mai echitabil în Marea Finală, deoarece acum au oportunitatea să interpreteze „pe bune” pe scenă în Semifinale. Este și o victorie atât pentru publicul din arenă, cât și pentru telespectatorii de acasă, deoarece au ocazia să vadă toate actele care concurează în acest an în direct înainte de Marea Finală”, a spus producătoarea executivă a Eurovision 2024, Ebba Adielsson.

„În sfârșit, vedem cele mai mari țări ale Europei și gazdele interpretând piesele lor în întregime în semifinale, ceea ce înseamnă că există și mai mult divertisment pentru fani și telespectatori și, la fel ca toți calificații, cele cinci mari și țara gazdă vor interpreta acum piesele lor în direct de două ori pe scena Eurovision”, a subliniat supervizorul executiv al concursului, Martin Österdahl.

Și mai sunt și alte noutăți! O altă schimbare la Malmö 2024 este extinderea perioadei de votare în Marea Finală. În ziua de sâmbătă, 11 mai, votarea va începe chiar înainte ca prima piesă să fie interpretată. Telespectatorii de acasă vor putea să-și exprime voturile pe măsură ce reprezentanții celor 26 de țări vor urca pe scenă, în loc să aștepte până la finalul interpretărilor, așa cum s-a întâmplat din momentul introducerii votului public în 1997 (cu excepția anilor 2010 și 2011 când votul a început și la începutul spectacolului).

În plus, fanii din țările non-participante vor avea aproape 24 de ore la dispoziție pentru a-și vota melodiile preferate înainte de începerea fiecărui show live. Votul online va fi deschis pentru Restul Lumii imediat după ce a fost finalizată a doua repetiție generală pentru fiecare semifinală și marea finală cu o noapte înainte și va rămâne deschis până când spectacolele live încep.

„Votarea în finală a început în trecut când toate cele 26 de intrări și-au terminat interpretarea. În schimb, dorim să oferim oportunitatea de a implica telespectatorii de la început - dacă vezi ceva ce-ți place, ar trebui să poți vota imediat. De asemenea, poți, desigur, să aștepți până la recapitularea de la sfârșit, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți. În plus, există telespectatori în alte părți ale lumii care doresc să voteze și vrem să le oferim oportunitatea de a participa mai bine la rezultat. Acum nu mai trebuie să-și pună alarma în miez de noapte”, a spus Ebba Adielsson.

„Până când votarea se deschide pentru marea finală, fiecare piesă participantă va fi deja interpretată pe scenă, astfel încât telespectatorii vor avea șansa să vadă toate actele care concurează pentru a câștiga spectacolul din acest an. Concursul Muzical Eurovision evoluează întotdeauna și cu mai multe interpretări și șanse de votare promite să fie cea mai captivantă ediție până acum”, adaugă Martin Österdahl.

Juriile naționale din fiecare țară participantă vor continua să voteze doar în marea finală (reprezentând aproape 50% din rezultatul final, cu puțin peste 50% provenind din voturile publicului) - și cele 10 calificări din fiecare semifinală vor fi decise doar prin votul publicului.

Nu va fi nicio schimbare în prezentarea rezultatelor atât în semifinale, cât și în marea finală.

TV8.md reamintește că orașul Malmö din Suedia găzduiește Eurovision 2024. Organizatorii concursului au anunțat că ediția din 2024 va uni țările participante la Malmö Arena. Semifinalele vor avea loc pe 7 și 9 mai, iar marea finală - pe 11 mai. United By Music (Uniți prin muzică) va fi sloganul oficial și permanent al Concursului Muzical Eurovision începând din 2024.

Cea de-a 68-a ediție a Eurovision Song Contest va avea loc în Suedia, după ce Loreen a câștigat trofeul la ediția din 2023. Aceasta a acumulat 583 de puncte. Republica Moldova, reprezentată de Pasha Parfeni, s-a clasat pe locul 18 cu 96 de puncte.

37 de țări vor participa la Eurovision 2024: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Moldova, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina și Marea Britanie.

În acest an, Republica Moldova este reprezentată de Natalia Barbu, cu piesa „In the Middle”.

Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) și radiodifuzorul SVT au dezvăluit deja primele imagini ale conceptului scenei Eurovision 2024, pe care cei 37 de participanți vor cânta la Malmö. Potrivit organizatorilor, Arena Malmö va fi plină cu LED-uri în luna mai. Scena va fi în formă de cruce și va fi plasată în mijlocul publicului, creând o experiență de 360 ​​de grade.

Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul APP, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Ce fac autoritățile ca să atragă investitori străini în Moldova și cum îi susținem pe cei deja prezenți, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: Natalia Bejan, director Agenția pentru Investiți și Dumitru Vicol, analist financiar.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Detalii exclusive din dosarul fraudei bancare! 26 de milioane de lei sustrași din Banca de Economii prin firma lui Vlad Andronachi, cheltuiți pe imobile, mașini, studii la Cambridge și tratament la o clinică de lux din Elveția.

/VIDEO/ Troleibuz plin cu pasageri, filmat cum lovește o mașină la Chișinău: Cine ar fi vinovatul
/VIDEO/ Troleibuz plin cu pasageri, filmat cum lovește o mașină la Chișinău: Cine ar fi vinovatul
/PROMO/ Cine omoară râurile mici? Adevărul din spatele ilegalităților - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Cine omoară râurile mici? Adevărul din spatele ilegalităților - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/VIDEO/ A plouat într-un weekend cât în patru luni! Raionul Leova, cel mai afectat: Pagubele, estimate la circa 80 de milioane de lei
/VIDEO/ A plouat într-un weekend cât în patru luni! Raionul Leova, cel mai afectat: Pagubele, estimate la circa 80 de milioane de lei
/PROMO/ „Lupta Generațiilor” revine la TV8: Pregătiți răspunsurile magice la întrebările vrăjitoarei supreme
/PROMO/ „Lupta Generațiilor” revine la TV8: Pregătiți răspunsurile magice la întrebările vrăjitoarei supreme
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 940: Bombă peste azil și Telegram interzis! Rusia amenință Moldova, iar Kievul respinge oferta Poloniei
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 940: Bombă peste azil și Telegram interzis! Rusia amenință Moldova, iar Kievul respinge oferta Poloniei

/VIDEO/ Nevăzătorul care seamănă lumină: Istoria impresionantă a unui profesor de informatică

missing
20 septembrie 2024, ora 22:00

Deși și-a pierdut vederea complet în studenție, acest lucru nu l-a împiedicat să-și finalizeze studiile și să devină profesor de informatică. Acum, Alexei Cozîrev îi învață pe nevăzători cum să folosească tehnologiile informaționale și calculatorul pentru a se descurca în viață, zi de zi.

Alexei are 38 de ani și și-a pierdut vederea treptat. Bărbatul nu a cedat în fața problemelor. Și-a finalizat studiile la Universitatea de Stat din Moldova și acum activează ca profesor de informatică la Centrul de Informare și Reabilitare a Nevăzătorilor. Aici, de mai bine de zece ani, el îi învață pe nevăzători cum să folosească calculatorul și diferite programe pentru a se descurca în viața de zi cu zi. 

„Oricum se știa dinainte că așa o să fie. Vă spun mai greu este atunci când într-adevăr, au fost oameni care seara te-ai culcat vezi și dimineața te trezești și nu mai vezi. Iată asta îi altceva. Dar mă rog, dacă îi mai întins în timp este altfel. Atunci m-am învățat eu singur, nu era cine să mă învețe, oricum era internet, era informații. Se primește că m-am învățat eu și deja îi învăț pe ceilalți”.

Alexei spune că, pe când era student, programele cu sonorizarea vocală nu erau îndeajuns de dezvoltate. 

„Atunci era mai puțin din soft-uri, nici același Android nu era. Totul s-a întâmplat în ultimii 10-15 ani. Acum în orice caz practic este tot, nu mai este nevoie să cauți, să rogi pe cineva să citească, adică înainte cum era. Te duceai la vecin să-ți citească, acum toți fac singuri”.

La ore l-am întâlnit pe Ștefan, un tânăr care a decis să lupte pentru viitorul său, după ce și-a pierdut vederea. Tânărul spune că la început era descurajat, dar a fost plăcut surprins să afle că tehnologiile oferă multe oportunități nevăzătorilor.

„Este foarte interesant, foarte util. Pentru că după ce am pierdut vederea, credeam că noi nevăzătorii nu suntem capabili de absolut nimic, după care venind la acest curs, mi-am dat seama că putem face foarte, foarte multe lucruri. Practic putem duce o viață aproape ca văzătorii. Sunt de trei săptămâni de zile, dar o să le cam prelungesc, pentru că este prea puțin o lună de zile, pentru a frecventa un astfel e curs”. 

Alina s-a înscris la cursurile de tehnologii informaționale pentru că vrea să devină jurnalistă, dar și pentru că își dorește să fie independentă, atât fizic, cât și financiar.

„Eu de mică vroiam să fiu jurnalistă, însă m-am descurajat din cauza vederii. Fiindcă mulți îmi spuneau, că dacă tu vei fi jurnalist, o să trebuiască să faci muncă pe teren, o să fie greu și am ales o cale care nu prea mi-a plăcut, am făcut pedagogia un an. Am înțeles că pedagogia nu e de mine, așa că tot am mers la jurnalism, doar că la comunicare și relații publice”. 

„Este foarte dureros, dar nu este mortal. Omul trebuie să se ia în mâini, să se adreseze la medici, la asistența socială, la alte persoane, care poate acorda un ajutor acolo în teritoriu, pe urmă să frecventeze centrul nostru, unde noi putem să-l ajutăm”.

Potrivit statisticilor, rata de angajare a persoanelor cu dizabilități în câmpul muncii este de trei ori mai mică decât a populației generale. În mare parte persoanele cu dizabilități muncesc în agricultură, aproape 40 la sută, acesta fiind un domeniu care solicită un nivel mai redus de calificare. Datele statistice arată că persoanele cu dizabilități au acces limitat și la educație și doar 10 la sută dețin studii superioare. 

Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, este invitata de astăzi a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.

/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Caruselul lui Șor! Un om din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc, sponsor de milioane al „GagauziyaLand”
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Caruselul lui Șor! Un om din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc, sponsor de milioane al „GagauziyaLand”
/PROMO/ Cine omoară râurile mici? Adevărul din spatele ilegalităților - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/PROMO/ Cine omoară râurile mici? Adevărul din spatele ilegalităților - sâmbătă, la „Moldova gândește”
/VIDEO/ Moldova sau Veneția? Imagini ca în filme din raioane: Mașini scoase cu macaraua de sub apă și drumuri transformate în râuri
/VIDEO/ Moldova sau Veneția? Imagini ca în filme din raioane: Mașini scoase cu macaraua de sub apă și drumuri transformate în râuri
/PROMO/ „Lupta Generațiilor” revine la TV8: Pregătiți răspunsurile magice la întrebările vrăjitoarei supreme
/PROMO/ „Lupta Generațiilor” revine la TV8: Pregătiți răspunsurile magice la întrebările vrăjitoarei supreme
/VIDEO/ Terifiant! Două tinere luate de apă au ajuns sub roțile unei mașini, pe o stradă din Chișinău. Alți locuitori înoată pe drumuri
/VIDEO/ Terifiant! Două tinere luate de apă au ajuns sub roțile unei mașini, pe o stradă din Chișinău. Alți locuitori înoată pe drumuri

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.