/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 827: Ajutor pentru R. Moldova și explozii în Kerci. Ucraina poate lovi cu F-16

externe

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 174: Autoritatea Palestiniană are un nou Guvern. Netanyahu vrea întrevedere cu SUA

28 martie 2024, ora 17:18

Război în Israel, ziua 174. Israelul revine asupra refuzului de a participa la o întrevedere cu SUA pe tema operațiunilor din Rafah. Biroul premierului israelian a refuzat să participe la o astfel de întrevedere planificată săptămâna aceasta. Ulterior, Benjamin Netanyahu a revenit și a cerut o reprogramare a întrevederii. Premierul israelian solicită o nouă întrevedere cu SUA pe tema operațiunii din Rafah. El a revenit la două zile după ce a anulat discuţiile planificate săptămâna aceasta pe această temă, a anunţatun înalt responsabil american, citat de France Presse.

UPDATE Mahmoud Abbas, președintele Autorității Palestiniene, care are puteri limitate în părți din Cisiordania ocupată, a aprobat noul guvern prezentat de premierul Mohammed Mustafa. Noii membri ai guvernului urmează să preia mandatul duminică. Mustafa a spus că „prioritatea națională de vârf” pentru noul guvern va fi sfârșitul războiului din Gaza, adăugând că cabinetul său „va lucra la formularea viziunilor pentru reunificarea instituțiilor, inclusiv asumarea responsabilității pentru Gaza”.

UPDATE În timp ce Israelul își continuă asediul spitalului al-Shifa din orașul Gaza pentru a zecea zi, biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, a declarat că informațiile preliminare arată că forțele israeliene au ucis 200 de palestinieni strămuți în interiorul complexului medical.

UPDATE Ministerul de Externe spune că va furniza peste 30 de milioane de euro (32,41 milioane de dolari) UNRWA în acest an pentru a-și sprijini operațiunile. „Vom aduce contribuțiile noastre, asigurându-ne în același timp că sunt îndeplinite condițiile pentru ca UNRWA să își îndeplinească misiunile într-un spirit lipsit de incitare la ură și violență”, a declarat purtătorul de cuvânt Christophe Lemoine jurnaliştilor.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Apărării Civile din Gaza, Mahmoud Basal, a declarat pentru Al Jazeera că armata israeliană a ucis 65 dintre membrii săi în zona spitalului al-Shifa din orașul Gaza. Ciocnirile dintre forțele israeliene și luptătorii palestinieni au loc în jurul unității medicale. Brigăzile al-Quds, aripa armată a Jihadului Islamic Palestinian (PIJ), au susținut anterior că au vizat soldații israelieni cu obuze de mortar pe fondul ciocnirilor aprige în jurul complexului.

âUPDATE Papa Francisc îşi exprimă solidaritatea cu catolicii din Ţara Sfântă, înainte de Paşte. Suveranul Pontif şi-a exprimat miercuri solidaritatea cu catolicii din Ţara Sfântă, odată cu apropierea Paştelui. El a făcut aceste comentarii la puţin timp după ce s-a întâlnit cu doi activişti în favoarea păcii, unul israelian şi unul palestinian. „Sunt aproape de voi, în diversele voastre rituri (...), mai ales de cei care, în acest moment dificil, suferă cel mai dureros din cauza dramei absurde a războiului”, scrie Papa argentinian într-o scrisoare publicată de Vatican.

UPDATE banca Berliner Sparkasse și-a înghețat conturile fără explicații și i-a cerut să trimită o listă a membrilor săi cu numele și adresele complete. „De ce ar trebui aceste informații să fie importante pentru Berliner Sparkasse? Sună mai degrabă ca o întrebare care ar putea fi pusă de un serviciu de informații sau de poliție, care ne persecută politic ca organizație evreiască de ceva timp”, a spus grupul într-un comunicat .

UPDATE Camera Reprezentanților SUA examinează un proiect de lege care solicită reevaluarea relației țării cu Africa de Sud, pe fondul tensiunilor dintre națiuni. Ministrul de Externe al Africii de Sud, Naledi Pandor, a vizitat recent Washington, DC, în ceea ce se crede că a fost o călătorie menită să facă comunitatea strategică a SUA să înțeleagă pozițiile Pretoria în domenii cheie de diferență cu Washingtonul.

UPDATE Agenția de presă Wafa, citând surse locale, spune că cel puțin cinci palestinieni au fost răniți de focul israelian în timpul raidurilor în tabăra de refugiați Qalandiya și orașul Nablus. Patru dintre victime au fost în Qalandiya, unde un număr mare de soldați israelieni însoțiți de un buldozer au percheziționat mai multe case. Ei au primit tratament în orașul Ramallah pentru rănile lor.

UPDATE Armata israeliană spune că un individ a deschis focul asupra vehiculelor pe o autostradă din apropierea orașului al-Auja din Cisiordania ocupată. Times of Israel, citând medici locali, relatează că cel puțin trei persoane au fost rănite, una grav, în urma împușcăturii, care a vizat un autobuz școlar și mai multe mașini.

UPDATE Al Jazeera Arabic raportează că cel puțin trei persoane au fost ucise și alte 20 au fost rănite într-un raid israelian asupra unei case din cartierul Shujaiya din orașul Gaza. Al Jazeera Arabic a mai spus că au existat victime ca urmare a unui atac israelian asupra Beit Lahiya, în nordul Gazei.

UPDATE Două treimi din cele 36 de spitale din Gaza sunt „nefuncționale”, în timp ce cele care rămân deschise sunt fie „minim”, fie „parțial” funcționale, potrivit Oficiului ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare (UNOCHA). Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie raportează că sistemul de sănătate din nordul Gazei „a fost în mare măsură distrus” și este în „pragul colapsului” în sud.

UPDATE Peste 130 de parlamentari din Regatul Unit au cerut guvernului să suspende imediat licențele de export pentru transferurile de arme către Israel. Într-o scrisoare – coordonată de deputatul laburist Zarah Sultana – grupul de legiuitori interpartide a remarcat cazurile din 2009 și 2014 când guvernul Regatului Unit a oprit sau a amenințat că va suspenda exporturile de arme și a spus: „Astăzi, amploarea violenței comise de israelieni. armata este mult mai mortală, dar guvernul nu a reușit să acționeze.”

UPDATE Mulțimi mari s-au adunat în orașele din Maroc pentru a denunța atacul Israelului asupra Gaza și a cere o încetare imediată a focului, potrivit videoclipurilor publicate online. Demonstranții – care s-au adunat în orașele Casablanca, Meknes și El Jadida – au cerut, de asemenea, guvernului marocan să nu normalizeze legăturile cu Israelul.

UPDATE Avioanele de vânătoare israeliene au lovit ţinte în apropierea a două orașe din nord-estul Libanului. În acest raiduri au fost uciși cel puțin doi militanți Hezbollah, au declarat surse de securitate. Acesta a fost cel mai îndepărtat bombardament de până acum de granița la care Hezbollah și Israel au avut mai multe schimburi de focuri. Israelul a confirmat loviturile în apropiere de Ras Baabelk și Hermel. Alerte de rachete au răsunat în nordul Israelului pe tot parcursul zilei de marți.  Hezbollah a declarat ulterior că a atacat cu 50 de rachete Katiuşa o cazarmă militară israeliană de pe Înălțimile Golan, ca răspuns la loviturile Israelului asupra Văii Bekaa.

/ULTIMA ORĂ/ Ion Munteanu ar putea fi oficial procuror general! A acumulat cel mai mare punctaj la proba interviu
/ULTIMA ORĂ/ Ion Munteanu ar putea fi oficial procuror general! A acumulat cel mai mare punctaj la proba interviu
Cerere de ofertă pentru achiziționare și livrare echipament
Cerere de ofertă pentru achiziționare și livrare echipament
Meta a șters peste o mie de conturi false care ținteau R. Moldova: Promovau mesaje despre Șor și criticau integrarea în UE
Meta a șters peste o mie de conturi false care ținteau R. Moldova: Promovau mesaje despre Șor și criticau integrarea în UE
Sistemul energetic al Republicii Moldova, sprijinit de SUA: Blinken a anunțat o investiție de 85 de milioane de dolari
Sistemul energetic al Republicii Moldova, sprijinit de SUA: Blinken a anunțat o investiție de 85 de milioane de dolari
A pierdut lupta cu boala. Actrița din Rusia, Anastasia Zavorotniuk, s-a stins la 53 de ani. Ce spun rudele
A pierdut lupta cu boala. Actrița din Rusia, Anastasia Zavorotniuk, s-a stins la 53 de ani. Ce spun rudele

/VIDEO/ Imagini spectaculoase din Islanda: Un vulcan a erupt pentru a cincea oară în ultimele şase luni

missing
30 mai 2024, ora 18:30

Un vulcan din Islanda a erupt pentru a cincea oară în ultima jumătate de an. Imaginile spectaculoase de la fața locului arată cum lava incandescentă este aruncată la peste 50 de metri în aer.

Fisura creată în pământ are o lungime de peste 3 km, transmite biroul meteorologic islandez. Autorităţile au atenționat cu privire la pericolul producerii unei noi erupții, după ce geologii au avertizat că magma s-a acumulat în subteran. 

Vulcanul este situat la sud de capitala Reykjavik. Cu toate acestea, zborurile cu avionul par să nu fi fost perturbate. Seria de erupții a început în decembrie, anul trecut. Atunci, mii de oameni au fost evacuați, iar mai multe case - distruse. 

Oamenii de știință cred că zona intră într-o nouă eră vulcanică, un fenomen care ar putea dura zeci de ani sau chiar secole.

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, este la Chișinău. Acesta a anunțat că Statele Unite ne acordă 50 de milioane de dolari pentru curățarea justiției, lupta cu dezinformarea și alegeri libere. Sosirea oficialului a fost marcată de proteste. / O nouă licitație pentru închirierea spațiilor comerciale de la aeroport. Autoritățile au schimbat regulile concursului. / Vom avea mai mulți militari de carieră. Guvernul a aprobat fondarea Colegiului Militar. Noua instituție se deschide la 1 septembrie.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă un judecător, achitat în dosarul Laundromat, așteaptă despăgubiri de 300 de mii de lei de la stat. Este vorba despre magistratul Mihail Moraru, care a solicitat 1 milion 250 de mii de lei cu titlu de prejudiciu moral. / Guvernul a anunțat cifrele programului guvernamental Prima casă Plus. Acesta va fi accesibil din luna iulie și va putea fi accesat de mai multe categorii de persoane. / A fost lansată platforma de înregistrare prealabilă pentru persoanele care vor vota peste hotare. Cum funcționează aceasta?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Doctoriță din Chișinău condamnată pentru malpraxis. Aceasta a fost găsită vinovată de tratarea superficială a situației medicale a unei gravide, care s-a soldat, în consecință, cu traumarea nou-născutului. / Probleme cu legea și pentru doi medici de la Orhei. Sunt suspectați că eliberau certificate medicale contra unor sume de până la 1 mie 500 de lei și au fost astăzi percheziționați de ofițerii CNA. / Mașinile electrice vor avea plăcuțe verzi cu numere de înmatriculare. Cât costă schimbarea acestora?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șefa Procuraturii Anticorupție este așteptată în Parlament, pentru a oferi explicații în cazul învinuirilor aduse fostei membre a Comisiilor Prevetting și Vetting, care și-a dat demisia. Deputații vor să știe mai exact, care sunt dovezile că Tatiana Răducanu ar avea legătură cu fugarii Veaceslav Platon și Ilan Șor. / Încă un judecător, cercetat în dosarul Laundromat pentru complicitate la spălarea banilor, și scos ulterior de sub urmărire penală, va fi despăgubit de stat. Acesta va primi jumătate de milion de lei. / Ministerul Educației cere pedepse pentru ultragierea personalului didactic. Se întâmplă la câteva zile după ce directoarea unei școli și-a pus capăt zilelor, după ce a fost atacată și denigrată de un grup de părinți.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandalul din justiție a ajuns la CNA! Procuratura Anticorupție susține că mesajele dintre Platon și Colenco despre fosta judecătoare Tatiana Răducanu se aflau de peste cinci ani în computerul de serviciu al unui ofițer de acolo. / Deținutul politic, Victor Pleșcanov, a fost pus în libertate de autoritățile separatiste de la Tiraspol. Semnarea actului de grațiere a avut loc cu o zi înainte de întrevederea de astăzi a vicepremierului Serebrian cu șeful diplomației regiunii. / Și-au transformat casa într-o speluncă de droguri. Un cuplu din capitală cultiva marihuana în apartament. Bărbatul a fost reținut de poliție.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Parlamentul a acceptat demisia Tatianei Răducanu din Comisiile Prevetting și Vetting. Președintele Legislativului susține, însă, că Răducanu s-a grăbit cu demisia și critică scrisoarea Procuraturii Anticorupție și activitatea Veronicăi Dragalin. / Ex-judecătorul Gheorghe Marchitan, cercetat în dosarul „Laundromat”, rămâne vinovat, dar scapă basma curată. Curtea de Apel Chișinău a menținut sentința primei instanțe. Magistratul a scăpat de răspundere penală din cauza expirării termenului de prescripție. / Incendiu la un service auto de pe strada Calea Basarabiei din capitală! Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichida flăcările.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
A fost ultima zi în care pretendenții la funcția de procuror general și-au putut depune dosarele. Sunt patru candidați la șefia Procuraturii Generale. / Încă o tranzacție cu banii lui Șor zădărnicită! Oamenii fugarului Ilan Șor au încercat să aducă de la Moscova echivalentul a peste două milioane de lei. Au rămas, însă, fără bani, la scurt timp după aterizarea la Chișinău. / Procuratura Anticorupție confirmă autenticitatea scrisorii, în care membra comisiei Pre-Vetting și Vetting, Tatiana Răducanu, este suspectată de legături cu fugarii Platon și Șor. Iar șefa statului cere probe pentru aceste acuzații.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă 30 de zile de arest pentru bărbatul suspectat de răpirea și uciderea cu deosebită cruzime a tinerei de la Orhei. Individul refuză în continuare să colaboreze cu ancheta și se declară nevinovat. / Scandal în justiție! Membra comisiei pre-vetting și evaluare a procurorilor, Tatiana Răducanu, a demisionat. Asta- după ce în spațiul public a apărut un document semnat de șefa Procuraturii Anticorupție, în care se menționează că Răducanu e investigată pentru acțiuni de corupție în interesele lui Platon și Șor. / Maladie periculoasă în capitală. Un copil de patru ani s-a îmbolnăvit de tetanos. Micuțul nu a fost vaccinat.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Creştinii ortodocşi își pomenesc astăzi morții. Oamenii au mers la cimitire pentru a cinsti memoria celor trecuţi în nefiinţă. La cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chişinău, cel mai mare din Europa, au venit mii de oameni. /Serviciul Meteorologic de Stat a emis Cod Galben de îngheț. Acesta intră în vigoare astăzi, și este valabil până pe 16 mai. Între timp, agricultorii spun că din cauza vremii, culturile de toamnă s-au dezvoltat rapid, dar nu calitativ și vom avea roadă mai puțină. /În anul 2023 au fost constatate peste 700 de mii de contravenţii, în creștere cu 75 de mii față de anul precedent. Cele mai multe nereguli au fost în traficul rutier.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Rusia încearcă să deschidă un nou front în Ucraina. Armata Moscovei a lansat azi dimineață un atac terestru cu blindate asupra regiunii ucrainene Harkiv. Kievul susține că a respins ofensiva. / Poliția va împărți aproape 200 de amenzi peroanelor care au purtat, ieri, panglica Sfântul Gheorghe, simbol interzis în Republica Moldova. Despre ce sancțiuni este vorba, vă spunem imediat. / Armata Națională anunță noi exerciții de mobilizare cu rezerviștii. Bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani sunt chemați pentru clarificarea situației militare și înmânarea ordinului de participare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Estimări optimiste de la comisarul european Johannes Hahn. De Ziua Europei acesta a venit la Chișinău ca să ne spună că țara noastră ar putea adera la familia europeană înainte de anul 2030, așa cum estimează autoritățile moldovenești. / Ziua Europei și Ziua Victoriei, sărbătorite în aceeași zi, au adus în capitală două lumi paralele. În timp ce unii au ținut să ajungă neapărat în orășelul european amenajat în Piața Marii Adunări Naționale, alții au fluturat drepelul sovietic și panglica sfântului Gheorghe. / Orașul Strășeni a prins astăzi culoare. Dansatori de la noi, dar și de peste Prut ,au defilat prin localitate și s-au prins în hore în cadrul unui festival al dansului popular.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Avertizare de la poliție. Toți cei care vor purta de 9 mai panglica Sf. Gheorghe riscă amenzi. Acestea pot ajunge până la 9 mii de lei pentru persoanele fizice, iar în cazul demnitarilor- până la 18 mii de lei. / Reguli mai simple de creditare prin intermediul programului 3.7.3. Care sunt modificările? / Ambasadorul UE la Chișinău spune că negocierile cu cele 27 de state membre ale Uniunii Europene ar putea începe la sfârșit de iunie. Asta chiar dacă racordarea legislației naționale la cea europeană este abia la prima etapă.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fostul premier Vlad Filat a fost declarat nevinovat într-un nou dosar de spălare de bani. Procurorii afirmă că vor contesta decizia primei instanțe. / Poliția a confiscat sute de mii de ziare și pliante propagandistice ale partidelor controlate de Șor. Oamenii legii susțin că aceste au fost tipărite ilegal, înainte de startul perioadei electorale. / Compania care a livrat în magazine tone de banane cu pesticide riscă să-și piardă licența de activitate pentru un termen cuprins între 3 luni și un an. Va plăti și amenzi- de maximum 21 mii de lei.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Un preot din raionul Drochia a descoperit ieri că, în noapte Învierii, i-au intrat hoții în casă. Slujitorul bisericii a fost prădat de 200 de mii de lei. / Programul „Prima Casă”, menit să asigure cu spații locative familiile tinere, este în prag de faliment. Statul este decis să revigoreze proiectul lansat de Plahotniuc. Cum anume? / Peste 20 hectare de stuf au ars azi dimineață pe lacul Dănceni, iar vântul puternic a umplut cu cenușă gospodăriile din preajmă. Pompierii cred că incendiul a fost provocat de neatenția oamenilor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
De astăzi plătim mai puțin pentru gaze. Decizia ANRE cu noul tarif a fost publicată în Monitorul Oficial. /Tone de banane cu pesticide s-au vândut la două rețele de magazine din Moldova, fiind retrase abia la a treia zi după ce testele de laborator au indicat că sunt nocive. Care este explicația autorităților? / De ziua Internațională a Libertății Presei zeci de ziariști și activiști civici au pichetat sediul Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, în semn de solidaritate cu jurnaliștii ruși care mai rămân liberi, dar în condiții de cenzură.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Se ieftinește gazul. Consumatorii casnici vor achita cu un leu și 35 de bani mai puțin. Noul tarif va intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial. / O nouă criză în sistemul judecătoresc! 17 magistrați de la Curtea de Apel Chișinău au anunțat că pleacă din funcție. Fug deoarece nu vor să fie supuși evaluării externe, susține președintele CSM. / Noi violențe la Tbilisi. Protestatarii au încercat să forțeze intrările și să intre în Parlament. Pentru a-i dispersa, poliția a recurs la gaze lacrimogene și grenade asurzitoare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
/Ziua Internațională a Muncii este sărbătorită astăzi în majoritatea țărilor lumii. În Republica Moldova epicentul sărbătorii a fost la Comrat, unde oameni din anturajul cârnăciorilor Ilan Șor au criticat guvernarea și au împărțit frigărui. /Îmbulzeală la aeroport. Înăsprirea regulilor de securitate ține afară oamenii care vin să-și petreacă sau să-și întâlneacă apropiații. Autoritățile promit să renunțe la restricții din 16 mai. /Focuri de armă în centrul capitalei. Un bărbat a tras, în plină stradă, dintr-un pistol în amicul său de pahar. Medicii luptă pentru viața victimei.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Mitropolitul Moldovei, subordonat canonic bisericii ruse, sugerează că în frecventele sale deplasări la Moscova le spune superiorilor săi că nu este de acord cu războiul din Ucraina, dar, în același timp, mitropolitul Vladimir evită să condamne agresiunea militară a Rusiei. /Directoarea spitalului de Psihiatrie din Bălți este acuzată că și-a cumpărat mobilă acasă din contul bolnavilor. CNA a pornit un dosar pe delapidarea a o sută de mii de lei din bugetul spitalului. /De mâine, Republica Moldova poate exporta carne de pasăre în Uniunea Europeană. Bruxelles-ul își deschide hotarul pentru produsele proaspete, dar și congelate, după trei ani de negocieri. Cât de atractivă este pentru producătorii noștri, aflați în câteva minute.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fără panglica Sfântul Gheorghe și în acest an. Autoritățile anunță amenzi de la 4 mii 500 la 18 mii de lei pentru cei care vor purta simbolul agresiunii ruse. /De la 1 mai, accesul pe Aeroportului Internațional Chișinău va fi permis doar pasagerilor. Măsurile sunt luate pentru a spori nivelul de siguranță de sărbători, odată cu creșterea fluxului de pasageri. /Schemă de însușire ilegală a terenurilor din capitală, deconspirată de CNA. Oamenii legii au descins pe 30 de adrese, într-un dosar de corupere pasivă și luare de mită.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tragedie într-o familie din Chișinău. Copilul acestora, în vârstă de opt ani, s-ar fi împușcat cu arma tatălui, deținută legal. Surse apropiate anchetei au declarat pentru TV8 că băiatul a făcut-o conștient. /Gazul natural s-ar putea ieftini. Moldovagaz a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică să revizuiască tariful de furnizare a gazelor naturale pentru consumatorii finali. /Cetățenii moldoveni care trăiesc în SUA, Canada, dar și alte patru țări vor putea vota prin corespondență la alegerile prezidențiale și la referendumul cu privire la aderarea la UE, care vor avea loc în această toamnă. Deputații au aprobat în lectura a doua un proiect de lege în acest sens.

/VIDEO/ „Opriți discriminarea pensionarilor!” Un bărbat din Ialoveni luptă de patru ani cu sistemul de pensii. Ce-a constatat pensionarul
/VIDEO/ „Opriți discriminarea pensionarilor!” Un bărbat din Ialoveni luptă de patru ani cu sistemul de pensii. Ce-a constatat pensionarul
Cerere de ofertă pentru achiziționare și livrare echipament
Cerere de ofertă pentru achiziționare și livrare echipament
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 822: Atacuri la Harkov, moarte la hipermarket și bilanț negru! Zelenski îi răspunde lui Putin
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 822: Atacuri la Harkov, moarte la hipermarket și bilanț negru! Zelenski îi răspunde lui Putin
/VIDEO/ Moldovenii își doresc mai aproape aleșii poporului, nu doar în campanii electorale: „Vin doar când se apropie alegerile”
/VIDEO/ Moldovenii își doresc mai aproape aleșii poporului, nu doar în campanii electorale: „Vin doar când se apropie alegerile”
/VIDEO/ Primea 4 mii de lei, dar leafa declarată era de 500 de lei. Acuzațiile unui pensionar aduse fostului angajator, cândva ministru
/VIDEO/ Primea 4 mii de lei, dar leafa declarată era de 500 de lei. Acuzațiile unui pensionar aduse fostului angajator, cândva ministru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram