Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1060: Atac mortal la Kiev și spioni pe Telegram. Condiția Germaniei pentru a trimite soldați în Ucraina

Interviu #meettheteam by Dreamups cu Sapori School: Cum un startup moldovenesc redefinește arta patiseriei online /P/

missing
22 decembrie 2023, ora 16:45

Viziune, pasiune, multă savoare și o lingură de inovație - acestea sunt ingredientele cheie ale startup-ului moldovenesc Sapori School. După un parcurs intensiv de 6 luni în acceleratorul UpNext by Dreamups, echipa Dolci Sapori este gata să-și pună amprenta pe scena globală a patiseriei, demonstrând că arta deserturilor este la îndemâna tuturor.

Ce este Sapori School?
Sapori School reprezintă mai mult decât o simplă platformă online - este un spațiu unde entuziaștii de patiserie pot învăța să creeze deserturi delicioase, îmbinând astfel pasiunea cu posibile oportunități de business.

În spatele fiecărui tutorial și lecție stă o echipă dedicată, care își propune să împărtășească experiența și cunoștințele cu cei care doresc să învețe arta patiseriei. Astăzi, avem plăcerea să vă introducem în lumea acestei echipe și să vă arătăm cum eforturile lor constante au dat naștere unei experiențe de învățare deosebite la Sapori School.

Cine sunt trio din spatele echipei Sapori?

Fortuna Grigore (CEO): Povestesc cu mare drag! Eu sunt Grigore Fortuna, CEO-ul Sapori School. Am adunat în jurul meu o echipă mică, dar extrem de voinică. Fiecare dintre noi aduce un plus valoros proiectului.

Vlad Placinta, CMO-ul nostru, este un expert în marketing digital cu o experiență impresionantă în achiziții media și PPC. Vlad a gestionat bugete semnificative pentru Meta și Google Ads și a lucrat în domenii variate, aducând o expertiză valoroasă în promovarea cursurilor noastre.

Elena Bobeico, responsabilă de PR, aduce o combinație unică de creativitate și abilități de comunicare. Expertiza ei în mai multe limbi și înțelegerea profundă a strategiilor de marketing contribuie la consolidarea și extinderea brandului nostru.

Vlad Placită (CMO, râzând): "Alegerea #foodporn ca prim tag a fost intenționată. Fiecare dintre noi are o latură hedonistă, iar în patiserie, aceasta se manifestă prin plăcerea vizuală și gustativă extraordinară. Dorim să capturăm acea emoție și pasiune care vine odată cu crearea și savurarea deserturilor. Când oamenii văd creațiile noastre, nu e doar despre învățarea unei rețete - este o experiență completă, care trezește toate simțurile."

Și cine beneficiază cel mai mult de pe urma cursurilor Sapori School?

Vlad Placită (CMO): " În mod evident, beneficiem cu toții. Cursanții noștri se transformă în gazde de excepție, impresionându-și invitații cu deserturi inegalabile, sau își urmează visul de a lucra în industria ospitalității. De asemenea, noi obținem satisfacția de a vedea cum ajutăm oameni să-și atingă visurile culinare. Fie că doresc să impresioneze ca amatori sau să se pregătească pentru o carieră profesională, cursurile noastre oferă toate cunoștințele necesare pentru a excela în acest domeniu."

Povestește-ne puțin despre cum a apărut ideea pentru Sapori School. Ce v-a motivat să porniți această aventură?

Grigore Fortuna (CEO): "Ideea pentru Sapori School a încolțit dintr-un precedent de succes pe care l-am avut în România și printre românii și moldovenii din diaspora. Proiectele noastre anterioare, pastryschool.ro și sapori.online, au devenit lideri pe piața de vorbitori de limba română la nivel mondial în doar trei ani. Acest succes ne-a inspirat să ne extindem la nivel global. Ne-am gândit să replicăm acest model de succes și în alte țări, căutând națiuni care ar avea un interes similar pentru arta patiseriei. Ideea noastră a fost să aducem această pasiune pentru patiserie și arta deserturilor unui public și mai larg, oferind o platformă accesibilă și inovatoare pentru învățarea acestui meșteșug."

Cum ați explica esența Sapori School unei persoane care nu cunoaște tehnologia?

Grigore Fortuna (CEO): "Imaginați-vă că Sapori School este un  loc virtual unde pasiunea pentru patiserie devine accesibilă tuturor, indiferent de nivelul lor de experiență. Este un spațiu online unde oferim cursuri detaliate pentru a crea deserturi excepționale, fie că vizează profitul în afaceri sau pur și simplu bucuria de a impresiona cu abilități culinare. Cursanții noștri beneficiază de îndrumare personală din partea unor instructori experimentați și primesc sprijin instantaneu de la asistenți AI pentru orice întrebare sau provocare întâmpinată în timpul lecțiilor. Fiecare curs este structurat în moduluri și lecții bine gândite, transformând arta patiseriei într-o experiență plăcută și ușor de asimilat pentru oricine, de acasă."

Care sunt caracteristicile unice ale Sapori School care vă diferențiază de concurență? Cu ce vă deosebiți de video-urile de gătit de pe Youtube?

Elena Bobeico (PR Manager): "Ceea ce ne face cu adevărat speciali sunt deserturile noastre interpretate și suportul direct al instructorilor. Ne străduim să aducem o latură umană proiectului pentru a menține o relație strânsă cu clienții noștri. În plus, integrarea inteligenței artificiale în platforma noastră ne diferențiază în mod semnificativ de concurenți. Această integrare AI are scopul de a simplifica și accelera procesul de învățare, asigurând o asimilare rapidă și ușoară a fiecărei lecții. Astfel, oferim o experiență unică și valoroasă cursanților noștri, combinând tradiția patiseriei cu cele mai moderne tehnologii de învățare."

Vlad Placintă (CMO): "Da, și aș adăuga că, spre deosebire de cursurile fizice, care nu sunt accesibile tuturor și sunt adesea costisitoare, cursurile noastre oferă o alternativă mult mai flexibilă și accesibilă. Și spre deosebire de videoclipurile gratuite de pe YouTube, care sunt mai mult în stilul unor emisiuni de gătit decât materiale educaționale, noi oferim o structură comprehensivă și interactivă, cu suport direct de la experți. Acest lucru asigură că studenții noștri nu doar urmăresc, ci și înțeleg și aplică ceea ce învață în mod practic."

Așadar, Sapori rezolvă problema accesibilității la arta patiseriei, indiferent de nivelul de experiență al cursanților?

Grigore Fortuna (CEO): "Corect! Vrem să demonstrăm că oricine poate învăța să creeze deserturi rafinate, chiar din confortul propriei bucătării. Scopul nostru este să facem abilitățile de patiserie accesibile tuturor, indiferent de locație sau experiență."

Care au fost unele dintre pivotările sau realizările cheie pe care le-ați avut în timp ce dezvoltați produsul?

Vlad Placinta (CMO): "Pe parcursul dezvoltării Sapori School, am înțeles că pentru un proiect la nivel global, avem nevoie de o soluție tehnică solidă și de un buget de marketing semnificativ. A fost vital să ne diferențiem prin conținut captivant și atractiv. Cel mai important insight a fost nevoia de a deveni subiectul de discuție al orașului, de a face ca oamenii să vorbească despre noi. Așadar, ne-am concentrat pe crearea unei comunități și pe oferirea unei experiențe de învățare care să fie nu doar educativă, ci și extrem de angajantă."

Cum pot potențialii clienți să vă găsească și să testeze cursurile Sapori? Există oferte speciale pentru cei interesați?

Grigore Fortuna (CEO): "Pentru a accesa cursurile noastre, totul este simplu. Oricine poate cumpăra un curs disponibil pe site-ul nostru și va avea acces imediat la biblioteca de cursuri pe Kajabi. Pentru orice întrebări, oferim suport instructiv direct prin grupul nostru de WhatsApp."

Vlad Placintă (CMO): "Și pentru cei care sunt curioși să experimenteze Sapori, avem oferte atractive. Oferim cursuri gratuite și reduceri de până la 50% pentru anumite cursuri, ca parte a programului nostru pentru early adopters și pentru cei care doresc să testeze platforma."

Nu pot să nu întreb, care a fost rolul ecosistemului Dreamups și al acceleratorului UpNext în procesul de dezvoltare a Sapori School?

Elena Bobeico (PR Manager): "Participarea în ecosistemul Dreamups și acceleratorul UpNext a fost un punct de cotitură pentru noi. Ne-au oferit o bază solidă pentru creșterea noastră ulterioară. Prin mentoratul primit, am reușit să ne structurăm și să ne legalizăm afacerea în mod corespunzător. Am învățat cum să atragem finanțare pentru dezvoltarea continuă și cum să adaptăm produsul nostru pentru piața internațională. De asemenea, am dobândit abilități valoroase în realizarea unui pitch eficient, înțelegând ce caută investitorii și cum să navigăm prin procesul de căutare și obținere a investițiilor. Experiența acumulată în cadrul acestui ecosistem a fost esențială pentru evoluția și maturizarea Sapori."

Și dacă cineva dorește să vă cunoască personal, ce opțiuni au?

Grigore Fortuna (CEO): "Dacă sunteți interesați să ne cunoașteți offline, vă invităm cu mare drag pe 28 decembrie la DemoDay x Christmas Party. Este ultima petrecere a anului 2023 organizată de echipa Dreamups. Nu am fi ratat-o pentru nimic, plus este o ocazie perfectă pentru a ne întâlni cu întreaga comunitate. Vom prezenta pitch-ul nostru și ne vom bucura să ciocnim un pahar de spumant împreună. Vă așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim împreună și să discutăm despre pasiunea noastră pentru patiserie și despre Sapori, inclusiv."

UpNext este susținut de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, cu sprijinul proiectului Innovate Moldova, finanțat de USAID - Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Suedia, UKaid, și susținut de comunitatea de business angels Mozaic și de Western NIS Enterprise Fund, care sprijină inițiativele ce promovează reforme în Ucraina și Moldova prin proiecte transformatoare.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Așa cum ne așteptam din start, gazul rusesc revine în Transnistria. Grinch și-a făcut treaba băgând frigul, întunericul și spaima în locuitorii din stânga Nistrului, iar acum, cu pompă, anunță ajutor umanitar pentru salvarea regiunii de dezastrul pe care tot el l-a produs. Haideți să vorbim verde-n ochi despre pagubele politice după noul raid energetic al Rusiei în Moldova.
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Grinch de la Moscova, morocănosul care fură Crăciunul moldovenilor
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Salariile mizerabile ale profesorilor vs. pensiile obraznice ale judecătorilor Curții Constituționale
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Cine este Călin Georgescu? Terapia cu șoc de la alegerile prezidențiale din România
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Epopeea reformelor de la Procuratura Anticorupție. De la DNA, la covata spartă?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Antieroii campaniei electorale. Cine sunt cei care incită la ură și dezbinare în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Referendum salvat la limită de diasporă. Alegerile au fost influențate de corupție, îngâmfare și lene
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: De ce hoții din Moldova se tem de UE și se opun procesului de integrare al țării noastre?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Unde sunt banii de la UE? Cum au fost cheltuiți 2,2 miliarde de euro în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

/VIDEO/ Mihaela Tabură, cea mai emoționată prezentatoare TV8. Cum s-a descurcat artista și cine a pășit pragul primei emisiuni din 2025
/VIDEO/ Mihaela Tabură, cea mai emoționată prezentatoare TV8. Cum s-a descurcat artista și cine a pășit pragul primei emisiuni din 2025
/VIDEO/ Bătut în plină stradă de un grup de persoane. Mărturiile unui tânăr homosexual și reacția poliției
/VIDEO/ Bătut în plină stradă de un grup de persoane. Mărturiile unui tânăr homosexual și reacția poliției
/HARTĂ/ Cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit
/HARTĂ/ Cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Înghesuială după agheasmă. Zeci de enoriași s-au îmbulzit în scuarul Catedralei, în ajun de Bobotează
/VIDEO/ Înghesuială după agheasmă. Zeci de enoriași s-au îmbulzit în scuarul Catedralei, în ajun de Bobotează

Sărbătoarea tradițiilor de iarnă se dă la Castel Mimi: Vin fiert nelimitat, ansambluri folclorice, ursul şi capra /P/

missing
14 ianuarie 2025, ora 14:22

Castel Mimi încheie ciclul sărbătorilor de iarnă cu un eveniment inedit, dedicat tradiţiilor noastre autentice. Sâmbătă, 18 ianuarie, sunteţi aşteptaţi cu toată familia la “Sărbătoarea tradiţiilor de iarnă”, pentru a vă bucura de atmosferă de poveste şi datini din strămoşi renăscute.

Colindele, urăturile şi cântecele de iarnă vor răsuna pe toată durata evenimentului. Interpreta Maria Iliuţ şi Ansamblul folcloric “Crenguţă de Iederă” vor prezenta un adevărat spectacol de la care nu vor lipsi îndrăgitele personaje ale sărbătorrilor de iarnă – ursul şi capra, care vor dansa împreună cu toţi participanţii, creând emoţii frumoase atât copiilor, cât şi adulţilor. Cu recitaluri şi cântece tradiţionale vor evolua şi ansamblurile folclorice Dorurele şi “Ştefan Vodă”, conducător Tudor Ungureanu.  

Sunteţi aşteptaţi cu bună dispoziţie, poftă de dans şi dorinţa de a cunoaşte vechile obiceiuri de iarnă ale locului. Atmosfera va fi condimentată cu bucate alese, gătite pe grătarele de la Open Air Kitchen. Nu vă fie frică de gerul de afară, pentru că adulţii se vor încălzi cu vin fiert, în cantităţi nelimitate, iar pentru copii, organizatorii pregătesc ceai fierbinte din partea casei.

Oaspeţii sunt aşteptaţi la Castel Mimi cu trenul, care va face o cursă specială, dedicată exclusiv acestui eveniment mult aşteptat al iernii.

„Sărbătoarea tradiţiilor de iarnă” se va încheia la foc de rug, acolo unde toată lumea prezentă va putea coace marshmallow şi savura o zi de ianuarie deosebită, la Castel Mimi.

Preţurile de acces pentru adulţi sunt de 400 de lei, iar pentru copii – 200 lei. Pentru detalii suplimentare accesaţi castelmimi.md. 

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.

TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni reporter de investigație sau editor video la „Cutia Neagră PLUS”
/VIDEO/ Bătut în plină stradă de un grup de persoane. Mărturiile unui tânăr homosexual și reacția poliției
/VIDEO/ Bătut în plină stradă de un grup de persoane. Mărturiile unui tânăr homosexual și reacția poliției
Președinta a dat-o în judecată pe cetățeana care i-a denigrat bunicul într-o postare pe Facebook. Când are loc prima ședință
Președinta a dat-o în judecată pe cetățeana care i-a denigrat bunicul într-o postare pe Facebook. Când are loc prima ședință
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Planul decuplării Tiraspolului de la gazul Rusiei. Recean explică vizita permisă lui Krasnoselski
/VIDEO/ Planul decuplării Tiraspolului de la gazul Rusiei. Recean explică vizita permisă lui Krasnoselski

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.