/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 788: Ajutor deblocat, punct fierbinte și bombardamentul propagandei. ISW: Rusia va intensifica ofensiva

externe

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 168: SUA și UE intensifică presiunea asupra Israelului. Proteste lângă casa lui Netanyahu

22 martie 2024, ora 17:36

Război în Israel, ziua 168. Secretarul de stat american, Antony Blinken, indică faptul că au fost înregistrate avansuri în conversațiile dintre Israel și Hamas privind încetarea ostilităților după întâlnirile cu aliații arabi din Cairo. Administrația americană continuă să insiste pentru încheierea unui acord în cadrul discuțiilor desfășurate la Doha, Qatar, a evidențiat el. La rândul lui, ministrul egiptean al Afacerilor Externe, Sameh Shoukry, a afirmat că obstacolele care împiedică livrările de ajutoare, o soluție cu două state pentru Palestina și Israel și „înfometarea” în curs în Gaza au fost discutate cu secretarul de stat american, Antony Blinken.

UPDATE Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a spus că Israelul a rămas hotărât să trimită trupe în orașul Rafah, din sudul Gazei, unde se adăpostesc peste 1 milion de palestinieni, și ar face acest lucru fără sprijinul SUA, dacă va fi necesar. Netanyahu a declarat într-o declarație că i-a spus secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, că nu există nicio modalitate de a învinge Hamas fără a intra în Rafah.

UPDATE Thomas-Greenfield a reacționat la vetourile Rusiei și Chinei asupra rezoluției SUA spunând că cele două țări „refuză să condamne Hamas pentru că ar fi ars oameni de vii, pentru că au împușcat civili nevinovați la un concert și pentru că au violat femei și fete”. „Acesta a fost cel mai grav atac asupra evreilor de după Holocaust, iar un membru permanent al Consiliului de Securitate nici măcar nu îl poate condamna”, a spus ea. „Îmi pare rău, dar acest lucru este scandalos și este sub demnitatea acestui trup.”

UPDATE Riyad Mansour, ambasadorul palestinian la ONU, spune că proiectul de rezoluție al SUA a fost respins din „motive evidente”, numind-o „unilateral” și menționând că a menționat Israelul o singură dată. „Respingem a încadra ceea ce se întâmplă ca o problemă de terorism. Este un genocid împotriva întregii populații a poporului palestinian din Fâșia Gaza”, a spus el reporterilor, exprimându-și sprijinul pentru un alt proiect de rezoluție prezentat de membrii aleși ai Consiliului de Securitate, care urmează să fie votat în curând.

UPDATE Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a subliniat necesitatea de a proteja civilii din Gaza în timpul întâlnirii sale cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, a declarat Departamentul de Stat. Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller, a declarat într-o declarație că Blinken a subliniat și necesitatea de a garanta livrarea ajutorului umanitar atât pe rutele terestre, cât și pe cele maritime.

UPDATE Rusia și China s-au opus prin veto unui proiect de rezoluție al SUA care lega încetarea imediată a focului în Gaza de eliberarea ostaticilor deținuți de Hamas, relatează BBC. A fost pentru prima dată când SUA au sprijinit apelurile pentru o încetare imediată a focului în regiune, după ce anterior au blocat astfel de cereri la ONU.

UPDATE Zeci de palestinieni s-au înghesuit în fața unei sucursale închise a Băncii Palestinei din Deir al-Balah, în centrul Gaza, pentru a retrage bani. Războiul din Gaza a închis băncile și a limitat operațiunile acestora, agravând sărăcia palestinienilor prinși între două focuri și sub loviturile israeliene. Cei care au venit pentru a accesa singurul bancomat funcțional din zonă au declarat că au stat la coadă de la răsăritul soarelui.

UPDATE Secretarul de stat american Antony Blinken a sosit vineri în Israel pentru ceea ce se anunţă a fi o întâlnire tensionată cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu pe tema războiului din Fâşia Gaza, transmite AFP. Sosit de la Cairo pentru ultima etapă a turneului său în Orientul Mijlociu, Blinken ar urma să insiste pe lângă Netanyahu în privinţa urgenţei de a creşte ajutorul umanitar în teritoriul palestinian devastat, şi să someze Israelul să nu lanseze o ofensivă terestră majoră la Rafah.

UPDATE Armata israeliană continuă operațiunile în și în jurul Spitalului al-Shifa din centrul Gazei, în timp ce oamenii fug din zonă. Un pacient în vârstă de 60 de ani, care și-a dat numele Younis, a declarat agenției de presă AFP că a fost forțat să iasă fără haine, legat la ochi și interogat înainte de a fi eliberat. Soldații „i-au bătut pe toți tinerii și i-au arestat”, a spus el, citat de agenție.

UPDATE Consiliul de Securitate al ONU urmează să voteze astăzi o rezoluție elaborată de SUA care cere încetarea focului în Gaza, deoarece UE a cerut o „pauză umanitară”, adăugând la presiunea asupra Israelului de a pune capăt bombardamentului său de cinci luni asupra Teritoriul Palestinian.

UPDATE Congresista americană Tlaib: Guvernul israelian folosește „foametea ca armă de război”
Rashida Tlaib , singurul membru palestinian american al Congresului SUA, a acuzat guvernul israelian că a comis unele dintre cele mai grave crime împotriva umanității „ale acestui secol” în războiul său din Gaza. „Acesta nu este un accident tragic”, a spus Tlaib într-un discurs de la etajul Camerei de joi. „La ceea ce asistăm, în întreaga lume, este că guvernul israelian folosește foametea ca armă de război. Foametea este rezultatul asediului total asupra Gazei și al țintirii intenționate a producției alimentare locale, a infrastructurii și a obstrucționării convoaielor de ajutor.”

UPDATE Marea Britanie și Australia au declarat necesitatea „încetării imediate a luptei” în Gaza. Apelul a venit după o întâlnire a miniștrilor de externe și apărării din Australia și Marea Britanie în orașul australian Adelaide.

UPDATE O declarație comună emisă de o colecție de miniștri de externe din țările arabe a cerut „înlăturarea tuturor barierelor impuse de Israel” asupra ajutorului umanitar care ajunge în Gaza pentru a „aborda nevoile extreme a peste două milioane de palestinieni care se confruntă cu foametea”. „Miniștrii din Egipt, Arabia Saudită, Iordania, Qatar și Emiratele Arabe Unite au cerut în comun deschiderea tuturor punctelor de trecere a frontierei dintre Israel și Fâșia Gaza pentru a permite furnizarea de asistență umanitară”, se arată în declarație.

/VIDEO/ Documentar TV8: Foametea din Basarabia 1946-1947. Amintiri cutremurătoare ale supraviețuitorilor: „Se mâncau unul pe altul”
/VIDEO/ Documentar TV8: Foametea din Basarabia 1946-1947. Amintiri cutremurătoare ale supraviețuitorilor: „Se mâncau unul pe altul”
/VIDEO/ A trecut prin două războaie, dar moare pe timp de pace. Biserica din Măcăreuca se prăbușește
/VIDEO/ A trecut prin două războaie, dar moare pe timp de pace. Biserica din Măcăreuca se prăbușește
/EXCLUSIV/ Bărbatul suspect în cazul morții Anei-Maria, adus de poliție acasă. Ce analizează oamenii legii
/EXCLUSIV/ Bărbatul suspect în cazul morții Anei-Maria, adus de poliție acasă. Ce analizează oamenii legii
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/VIDEO/ Imagini TV8 cu locul unde a fost găsită tânăra dispărută la Orhei. Peste 900 de oameni, implicați în căutări
/VIDEO/ Imagini TV8 cu locul unde a fost găsită tânăra dispărută la Orhei. Peste 900 de oameni, implicați în căutări

Zaharova, supărată pe Statele Unite: „Vor fi umilite ca în Vietnam sau în Afganistan”

missing
21 aprilie 2024, ora 18:25

Federația Rusă, supărată pe Statele Unite. Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a diplomației lui Putin, susține că ajutorul militar pe care SUA îl oferă Ucrainei  este un „război hibrid” al SUA împotriva Rusiei și că acesta „se va sfârșit într-o umilință similară cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relatează Reuters, citata de digi24.ro.

Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat sâmbătă, cu sprijin bipartizan larg, un pachet legislativ de 95 de miliarde de dolari care oferă asistenţă de securitate Ucrainei, Israelului şi Taiwanului, în urma obiecţiilor amare din partea unor republicani. 

Purtătoarea de cuvânt a ministerului de externe al Rusiei, Maria Zaharova, a spus că este clar că Statele Unite doresc ca Ucraina „să lupte până la ultimul ucrainean”, inclusiv cu atacuri „împotriva teritoriului suveran al Rusiei şi împotriva civililor”.

„Imersiunea din ce în ce mai profundă a SUA în războiul hibrid împotriva Rusiei se va transforma într-un fiasco la fel de puternic şi umilitor pentru Statele Unite precum cele din Vietnam şi Afganistan”, a afirmat Zaharova. 

Ea a spus că ucrainenii obişnuiţi sunt „conduşi cu forţa la sacrificare drept «carne de tun»”, dar că Statele Unite nu mai pariază, acum, pe o victorie ucraineană împotriva Rusiei. 

Liderii Occidentului şi Ucrainei au prezentat războiul din Ucraina drept o acaparare de teritoriu în stil imperial, ceea ce arată că Rusia post-sovietică este, alături de China, unul dintre cele două state care reprezintă cele mai mari pericole la adresa stabilităţii globale.

30 de zile de arest pentru șoferul mașinii în care a urcat tânăra însărcinată, dată dispărută la Orhei. Acesta este suspectat de răpirea fetei de 19 ani. / Parlamentul inițiază procedurile tehnice pentru organizarea referendumului privind aderarea la Uniunea Europeană pe 20 octombrie. A fost înregistrat în Legislativ și proiectul de lege care prevede modificarea Constituției, astfel încât integrarea europeană a țării să devină ireversibilă. / Licitația pentru închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul Chișinău a eșuat pentru că gruparea Șor ar avea în continuare interes să o saboteze. Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu spune că o nouă licitație ar putea fi anunțată săptămâna viitoare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tragedie în timpul unui meci de fotbal. Un jucător de 24 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit. Incidentul a avut loc, aseară, în comuna Ciorescu. / Procurorii cer arest preventiv pe numele șoferului automobilului în care a urcat tânăra însărcinată, dată dispărută la Orhei. Oamenii legii au efectuat mai multe perchezitii la domiciliul bărbatului. / Complexul Memorial „Eternitate” trece în gestiunea Primăriei Chișinău. Solicitarea a venit din partea Ministerului Apărării.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Undă verde pentru referendum! Curtea Constituțională a dat avizat pozitiv inițiativei PAS privind organizarea referendumului pentru aderarea la UE! / Caz șocant la Orhei. O tânără de 19 ani însărcinată a dispărut după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Era studentă la pedagogie și se întorcea acasă, după ce a făcuse meditații cu un elev. / Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PAS-ul ar câștiga cele mai multe mandate, iar în Legislativ ar intra și partidul Șansă. La prezidențiale, actuala președintă, Maia Sandu, ar acumula cel mai mare scor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă o încercare de a alege procurorul general. Consiliul Superior al Procurorilor dă start noului concurs, după ce primul a eșuat. S-au modificat și regulile. / Securitate instabilă în Israel. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite călătoriile în această țară. / Cazuri noi de rujeolă și un val de Rotavirus în rândul copiilor din Chișinău. Specialiștii în sănătate îndeamnă părinții să-și imunizeze copiii.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Votul prin corespondență s-ar putea extinde. Deputații PAS propun ca acesta să fie testat la prezidențiale și referendum inclusiv în Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda. / Proces penal pe marginea licitației spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău. Procurorii Anticorupție investighează mai multe ilegalități, inclusiv abuz de serviciu. / Peste 60 de mii de locuințe au fost recenzate de la începerea recensământului, iar circa 130 de mii de persoane au completat chestionarele.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Parlamentul European a refuzat să voteze finanțarea pentru Consiliul Uniunii Europene, din cauză că țările UE nu au putut oferi Ucrainei noi sisteme Patriot. / Parlamentul European a refuzat să voteze finanțarea pentru Consiliul Uniunii Europene, din cauză că țările UE nu au putut oferi Ucrainei noi sisteme Patriot. / Lemne de peste 100 de mii de lei, vândute ilegal de angajați Moldsilva. Un director și doi subalterni vor compărea în fața magistraților.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tensiuni în timpul vizitei președintei Sandu la Comrat. Aceasta a fost huiduită de simpatizanții fugarului Ilan Șor, iar poliția a făcut un cordon viu pentru a ține protestarii la distanță. / Caz oripilant la Tiraspol. Doi copii s-au ales cu intoxicații serioase, după ce au fost serviți cu prăjituri în parc, de o necunoscută. Presa din stânga Nistrului scrie că acestea ar fi putut conține otravă pentru șoareci. / Guvernul anunță că este gata să compenseze cel puțin jumătate din costurile de izolare termincă a locuințelor. Vor fi eligibili atât cei cu locuințe particulare, cât și moldovenii de la bloc.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fiica deputatei Victoria Cazacu, cercetată penal într-un dosar de corupție, susține că este victima luptelor care se dau pentru funcția de șef de post al Serviciului Vamal de la aeroport. / Noul ambasador ucrainean la Chișinău vine în Moldova pentru a lupta cu separatismul rus, susține consilierul prezidențial de la Kiev, Mihailo Podoleac. Acesta e convins că Rusia va încerca în continuare să destabilizeze situația din țara noastră. / Crește numărul femeilor abuzate care cer ajutor la centrele specializate. Anul trecut 22 de femei au murit din cauza violențelor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Trei bunuri imobile, dar și două automobile care îi aparțin fugarului Ilan Șor ar putea fi scoase în curând la licitație, în folosul Băncii de Economii. / 116 cetățeni ai Republicii Moldova nu mai pot călători în România, după ce au încercat să ajungă la un protest la București. Restricțiile vizează tinerii plătiți de Ilan Șor să treacă Prutul, precizează șeful Interpol Moldova. / Astăzi începe Recensământul populației și a locuințelor. Circa patru mii de recenzori vor merge din casă în casă timp de trei luni ca să avem cifre despre nivelul de bunăstare, educația și apartenența etnică a cetățenilor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Directorul-adjunct și un șef de direcție al Agenției Rezerve Materiale au fost reținuți. Centrul Anticorupție îi acuză de aranjarea licitațiilor în procesul de achiziție a rezervelor strategice ale statului, căuzând prejudicii de milioane. / Guvernul de la Chișinău recunoaște că a blocat unele exporturi din regiunea transnistreană ca să prevină livrările de componente pentru industria militară a Rusiei. / Filmul bate viața, la Chișinău. Mai mulți oameni au întârziat astăzi la muncă, iar elevii la școală după ce autoritățile au blocat o stradă din capitală pentru filmarea unor secvențe de film. Ce spune ministrul culturii?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tragedie pe un poligon al Armatei Naționale. Un soldat a murit în timpul antrenamentelor. Reprezentanții Ministerului Apărării spun că tânărul s-ar fi sinucis cu arma din dotare. / Un judecător găsit vinovat de implicare în Laundromatul rusesc a scăpat de pușcărie. Motivul este că sentința a fost pronunțată după expirarea termenului de prescripție. / Noi fragmente de dronă militară depistate pe teritoriul țării noastre. Obiectele au fost descoperite din nou la Etulia, raionul Vulcănești, la 500 de metri de linia de frontieră moldo-ucraineană.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Cei trei inspectori vamali, reținuți la aeroport, au fost aduși astăzi în fața magistraților. Unul dintre ei, fiul fostului deputat PD Gheorghe Brașovschi, Constantin, își va petrece următoarele 30 de zile în penitenciar. /Guvernul de la Chișinău recunoaște că a blocat unele exporturi din regiunea transnistreană ca să prevină livrările de componente pentru industria militară a Rusiei. /Directorul-adjunct și un șef de direcție al Agenției Rezerve Materiale au fost reținuți. Centrul Anticorupție îi acuză de aranjarea licitațiilor în procesul de achiziție a rezervelor strategice ale statului, căuzând prejudicii de milioane.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Judecătorul Oleg Melniciuc va fi cercetat pentru hărțuirea sexuală a unei studente. Consiliul Superior al Magistraturii și-a dat acordul pentru pornirea urmăririi penale. / Plecări masive din PSDE, la PAS. 16 primari din Hîncești, în frunte cu președintele raionului, au părăsit Social Democrații Europeni și au aderat la Partidul Acțiune și Solidaritate. Ce spune PAS? / Medicamentele compensate nu vor mai fi prescrise pe hârtie. Medicii vor fi obligați să folosească softul e-Reteta, iar pacienții își vor putea ridica medicamentele doar cu buletinul.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Schemă de corupție la Aeroport cu implicarea unor copii de deputați. Este vorba despre fiica deputatei PAS, Victoria Cazacu, și fiul socialistului, Radu Mudreac. Aceștia sunt cercetați penal alături de alți cinci colegi, agajați ai Serviciului Vamal. / Rujeola se extinde. Încă un focar a fost depistat într-o familie cu cinci copii din capitală. Niciunul nu era vaccinat împotriva acestei afecțiuni contagioase. / Încă o tragedie pe terenul de fotbal. Un copil de șapte ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Incidentul a avut loc în raionul Sîngerei.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Rușii trimit acasă un angajat al Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova supărați că autoritățile de la Chișinău le-a cerut să-și țină acasă o delegație ce vrea să ajungă la noi în țară, în luna mai. / Guvernul a trecut la negocieri directe cu SUA în cazul fostului Stadion Republican. Prețul enunțat de autorități este de aproximativ 15 milioane de euro. / Se schimbă amabasadorul ucrainean în țara noastră. Mandatul diplomatului Marko Șevcenko a expirat, iar astăzi președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a semnat un decret privind rechemarea acestuia din funcție.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Expertiza imaginilor video din dosarul „kulioc” va începe abia peste un an și va costa aproape 90 de mii de lei. Procurorii sunt nemulțumiți și spun că asta va terguversa serios pronunțarea unei hotărâri. / Deputații partidului Șor, scos în afara legii, vor să ceară anularea alegerilor locale din toamnă. CEC-ul susține, însă, că nu există temei, deoarece scrutinul a fost declarat legale. / Încă o armă împotriva corupției în punctele de trecere a frontierei. Vameșii vor avea camere video prinse la piept, dar nu sunt obligați să le țină mereu pornite.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Furtul miliardului ar putea crea o nouă gaură în bugetul de stat. Banca Națională va fi obligată să achite 2,4 miliarde lei în cazul în care fosta conducerea BNM va fi găsită vinovată în devalizarea sistemului bancar. /Oamenii legii au organizat percheziții în trei penitenciare și la rudele unor deținuți, după ce un condamnat și-a pus capăt zilelor. Procurorii presupun că acesta nu a rezistat șantajului din penitenciar. /Protest în Ungaria. Mii de persoane au ieșit în stradă la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dar și a procurorului general. Se întâmplă după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească implicarea unui membru al guvernului său într-un caz de corupţie.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Cel mai mare producător de ulei vegetal de la noi din țară şi-a sistat activitatea. /Ani grei de închisoare pentru liderul organizaţiei criminale „Machena”. Acesta va face peste douăzeci de ani de pușcărie, pentru că a comandat asasinarea unei autorități criminale rivale. /Proiectul de hotărâre a fost aprobat astăzi, de Guvern. Acum pensia minimă constituie 2 mii 778 lei.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Percheziții la o ex-deputată, bănuită de spălare de bani! Aproape două milioane de lei au fost confiscați de oamenii legii. /Imaginile cu o presupusă dronă, care ar fi lovit elicopterul la Tiraspol, sunt trucate, iar incidentul a fost provocat cu scopul de a crea panică în societate pe ambele maluri ale Nistrului. Este concluzia Biroului politici de reintegrare, la o săptămână de la incident. /Un antreprenor din Soroca a împrumutat bani pentru afacere și a înscenat falimentarea ei. Acesta și-a recunoscut vina.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Tentativa opoziției de a împiedica organizarea referendumului de aderare la UE, într-o zi cu prezidențialele, a eșuat. Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea depusă de blocul Comuniștilor și Socialiștilor. / Reforma Justiției este provocarea numărul unu în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniune Europeană. Revenită de la Bruxelles, vicepremierul pentru integrare a declarat că europenii așteaptă numirea judecătorilor la Curtea Supremă dar și un procuror general. / Ofițerii Anticorupție susțin că au prins un avocat în timp ce lua 70 de mii de lei mită. Flagrantul a fost organizat la sesizarea unei femei care încearcă să-și scape soțul de pușcărie.

/ULTIMA ORĂ/ Tânăra de 19 ani, dispărută la Orhei, ar fi fost găsită moartă. Poliția a căutat-o timp de opt zile
/ULTIMA ORĂ/ Tânăra de 19 ani, dispărută la Orhei, ar fi fost găsită moartă. Poliția a căutat-o timp de opt zile
/VIDEO/ A trecut prin două războaie, dar moare pe timp de pace. Biserica din Măcăreuca se prăbușește
/VIDEO/ A trecut prin două războaie, dar moare pe timp de pace. Biserica din Măcăreuca se prăbușește
/VIDEO/ Documentar TV8: Foametea din Basarabia 1946-1947. Amintiri cutremurătoare ale supraviețuitorilor: „Se mâncau unul pe altul”
/VIDEO/ Documentar TV8: Foametea din Basarabia 1946-1947. Amintiri cutremurătoare ale supraviețuitorilor: „Se mâncau unul pe altul”
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/EXCLUSIV/ Bărbatul suspect în cazul morții Anei-Maria, adus de poliție acasă. Ce analizează oamenii legii
/EXCLUSIV/ Bărbatul suspect în cazul morții Anei-Maria, adus de poliție acasă. Ce analizează oamenii legii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram