/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina 679. Cheltuieli de peste jumătate de miliard de dolari și daune la scară largă. Avertismentul lui Zelenski

03 ianuarie 2024, ora 19:13

Atacurile rusești cu rachete și drone asupra Kievului și a orașului din nord-estul Harkiv au ucis cel puțin cinci persoane marți și au rănit alte zeci, au declarat oficialii ucraineni. Atacurile au provocat daune pe scară largă și au lovit sursele de alimentare. Între timp, preşedintele Volodimir Zelenski a declarat într-un interviu publicat luni de revista The Economist, citat de Libertatea, că ideea că Rusia a câştigat războiul este doar o „percepţie” şi că în realitate Moscova încă suferă pierderi grele pe câmpul de luptă. 

Totodată, atacul masiv cu rachete asupra Ucrainei de marți, 2 ianuarie, a costat Rusia aproximativ 620 de milioane de dolari.

UPDATE Rusia poate ataca Europa în câțiva ani dacă țările din Uniunea Europeană nu trag concluzii din restructurarea economiei ruse pe linii militare și nu își întăresc dramatic capacitățile industriei de apărare, a avertizat miercuri premierul polonez Donald Tusk.

UPDATE Rusia și Ucraina au făcut un schimb masiv de prizonieri de război, cu medierea Emiratelor Arabe Unite. Ministerul rus al Apărării a anunțat miercuri că 248 de prizonieri de război ruși au fost returnați în Rusia din Ucraina, în urma unor negocieri „complexe” care au implicat medierea Emiratelor Arabe Unite. „În urma unui proces complex de negociere, 248 de militari ruși au fost repatriați de pe teritoriul controlat de regimul de la Kiev”, a scris ministerul rus pe Telegram. Separat, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a anunțat că peste 200 de prizonieri ucraineni au fost recuperați din Rusia. „Ai noștri sunt acasă”, a scris Zelenski într-o postare, însoțită de un scurt video cu o parte dintre prizonierii de război eliberați. Cele două țări au mai făcut anterior schimburi de prizonieri în diferite momente pe parcursul celor 22 de luni de război.

UPDATE Grupul energetic rusesc Gazprom a anunţat miercuri că a stabilit un nou record în ceea ce priveşte livrările sale zilnice de gaze către China via conducta Power of Siberia. Gazprom nu a oferit o cifră concretă privind noul record, dar a precizat că exporturile sale totale de gaze spre China s-au ridicat la 22,7 miliarde metri cubi în anul 2023, de aproape 1,5 ori mai mult decât cele 15,4 miliarde metri cubi livrate în 2022.

UPDATE NATO a anunțat miercuri că agenția sa de achiziții militare va susține un grup de state membre, printre care Germania, Olanda, România și Spania, cu un contract de cumpărare a 1.000 de rachete GEM-T folosite de sistemele de apărare antiaeriană Patriot.

UPDATE Explozii puternice au fost auzite în unele părţi din sud-vestul Rusiei şi în Crimeea ocupată, în cursul nopţii. Oficialii ruşi spun că oraşul de frontieră Belgorod, unde 25 de persoane au fost ucise sâmbătă, a fost atacat din nou, precum şi Sevastopol, în Crimeea, unde o rachetă ucraineană a fost doborâtă. În ultimele zile, războiul aerian dintre Rusia şi Ucraina s-a intensificat.

UPDATE Ministrul polonez de externe le-a cerut miercuri aliaților să livreze Ucrainei rachete cu rază lungă pentru a ajuta Kievul să vizeze „locurile de lansare și centrele de comandă” pe fondul unui nou val de atacuri rusești, scrie The Guardian. Miercuri, principalul diplomat al Poloniei, Radosław Sikorski, a declarat pe rețelele de socializare că Occidentul ar trebui să răspundă „într-un limbaj pe care Putin îl înțelege”. El a cerut aliaților să furnizeze Kievului „rachete cu rază lungă de acțiune care îi vor permite să elimine locurile de lansare și centrele de comandă”.

Polonia se numără printre cei mai fideli aliați ai Ucrainei, noua administrație de la Varșovia dublandu-și sprijinul politic acordat țării vecine. Sikorski a mai spus că răspunsul pentru Rusia ar trebui să includă „înăsprirea” sancțiunilor occidentale împotriva Moscovei, astfel încât „să nu poată fabrica noi arme cu componente de contrabandă”.

Numit în decembrie ministru de externe al Poloniei în noul guvern pro-UE, Sikorski a ales Ucraina pentru prima sa vizită în străinătate, unde a spus că Occidentul ar trebui să-și „mobilizeze” economia pentru a înarma Ucraina.

UPDATE Vladimir Putin încearcă să convingă Occidentul să trădeze Ucraina şi să înceapă negocieri de la care Kievul ar fi exclus, consideră Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) de la Washington în cea mai recentă analiză a sa.

Grupul de reflecţie cu sediul în SUA susţine că Putin a reformulat în mod deliberat războiul pe plan intern şi internaţional ca fiind o luptă împotriva Occidentului, şi nu a Ucrainei, ceea ce îi oferă o poziţie mai puternică la masa negocierilor, scrie News.ro.

UPDATE Estimarea ucraineană a pierderilor rusești de ieri: 680 soldați, 7 blindate de luptă, 15 tunuri, 3 sisteme antiaeriene, 14 echipamente speciale și 26 diferite vehicule și cisterne.

UPDATE Occidentul ar trebui să înăsprească sancțiunile împotriva Rusiei și să furnizeze Kievului rachete cu rază lungă de acțiune ca răspuns la ultimele bombardamente ale Moscovei asupra Ucrainei, a declarat miercuri ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski.

„Ar trebui să răspundem ultimului atac asupra Ucrainei într-un limbaj pe care Putin îl înțelege: prin înăsprirea sancțiunilor, astfel încât să nu poată fabrica noi arme cu componente de contrabandă și prin oferirea de rachete cu rază lungă de acțiune Kievului, care să îi permită să distrugă instalațiile de lansare și centrele de comandă", a scris Sikorski pe platforma X.

UPDATE Loviturile rusești cu rachete și drone asupra Kievului și a orașului din nord-estul Harkiv au ucis cel puțin cinci persoane marți și au rănit alte zeci, au declarat oficialii ucraineni. Atacurile au provocat daune pe scară largă și au lovit sursele de alimentare, au declarat autoritățile ucrainene.

UPDATE Atacul masiv cu rachete asupra Ucrainei de marți, 2 ianuarie, a costat Rusia aproximativ 620 de milioane de dolari, potrivit calculelor revistei Forbes, bazate pe date ale Forțelor Aeriene ucrainene, scrie Adevărul. Potrivit datelor preliminare, în noaptea și în dimineața zilei de 2 ianuarie, trupele rusești au folosit în total 99 de rachete de diferite tipuri și drone de atac împotriva Ucrainei:

-în primul val, inamicul a atacat cu drone Shahed-136/131 - toate cele 35 de drone au fost distruse; 

-în cursul dimineții, inamicul a folosit aviația strategică - bombardiere Tu-95MS, care au lansat cel puțin 70 de rachete de croazieră X-101/X-555/X-55;

-inamicul a lansat, de asemenea, zece rachete aerobalistice X-47M2 "Kinjal" de pe avioane de vânătoare MiG-31K;

- trei rachete de croazieră Kalibr;

-12 rachete Iskander-M/S-300/S-400;

-4 rachete antiradar X-31P.

Comandantul-șef al forțelor armate ucrainene, Valeri Zalujnîi, a declarat că apărătorii ucraineni au distrus 10 din 10 rachete aerobalistice X-47M2 Kinjhal, 59 din 70 de rachete de croazieră X-101/X-555/X-55 și trei din trei rachete de croazieră Kalibr.

„Având în vedere că distribuția exactă a rachetelor în funcție de tip rămâne necunoscută, Forbes estimează valoarea lor la aproximativ 620 de milioane de dolari”, scrie publicația.

Pentru calcul au fost folosite următoarele estimări: costul rachetei X-101 este de 13 milioane de dolari, cel al rachetei Kalibr este de 6,5 milioane de dolari, cel al rachetei Iskander este de 3 milioane de dolari, cel al rachetei Oniks este de 1,25 milioane de dolari, cel al rachetei X-22 este de 1 milion de dolari, cel al rachetei Tocika-U este de 0,3 milioane de dolari, cel al rachetei X-55 este de 2 milioane de dolari, cel al rachetei X-555 este de 4 milioane de dolari, cel al rachetei X-47 Kinjal este de 15 milioane de dolari, iar cel al rachetei Shahed-136 este de 50.000 de dolari.

/VIDEO/ Smochine crescute în Moldova. Pomicultorul își laudă roada: „Pun fotografii pe Facebook și imediat vând”
/VIDEO/ Smochine crescute în Moldova. Pomicultorul își laudă roada: „Pun fotografii pe Facebook și imediat vând”
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin
O singură companie, înscrisă la licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport. Ar putea fi declarată câștigătoare
O singură companie, înscrisă la licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport. Ar putea fi declarată câștigătoare
/VIDEO/ Record meteo: În ultimii 26 de ani nu au mai fost înregistrate temperaturi atât de ridicate în luna aprilie
/VIDEO/ Record meteo: În ultimii 26 de ani nu au mai fost înregistrate temperaturi atât de ridicate în luna aprilie

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

15 aprilie 2024, ora 23:25

În ultimele zile, situația de pe frontul ruso-ucrainean a devenit mai complicată, a declarat Volodimir Zelenski. Potrivit lui, într-un război atât de fierbinte, situația de pe front este întotdeauna dificilă, dar în zilele noastre - și mai ales în direcțiile Donețk - devine din ce în ce mai dificilă. De asemenea, liderul de la Kiev a subliniat că Ucraina are nevoie de ajutorul aliaților săi pentru a evita atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliații săi pentru a distruge amenințările inamice. „Întreaga lume a văzut că Israelul nu a fost singur în apărarea sa – amenințările de pe cer au fost, de asemenea, distruse de aliații săi. Și când Ucraina spune că aliații nu pot închide ochii la rachetele și dronele rusești, înseamnă că este necesar să acționăm și să acționăm cu fermitate”, a spus Zelenski.

UPDATE Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene printr-un coridor maritim sigur în Marea Neagră şi chiar au ajuns la un acord în acest sens care urma să fie anunţat public de Ankara, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat întrucât Kievul s-a retras brusc, relatează luni agenția Reuters, citând patru persoane implicate.

UPDATE Olanda a alocat 4,4 miliarde de euro pentru a sprijini Ucraina până în 2026, a anunțat guvernul olandez, luni, în „memorandumul de primăvară”, document preliminat în care sunt prezentate planurile privind bugetul de stat pentru anul următor. Potrivit guvernului olandez, fondurile vor fi folosite „pentru sprijinul militar și umanitar acordat Ucrainei pentru perioada 2024-2026”.

UPDATE În timp ce fac prăpăd în Ucraina, rușii cer Israelului și Iranului să înceteze războiul. Rusia a chemat luni Iranul şi Israelul la 'reţinere' pentru evitarea oricărei noi 'escaladări' după atacul întreprins de Teheran împotriva teritoriului israelian ca ripostă la lovitura mortală asupra consulatului iranian la Damasc, transmite AFP şi Reuters.

UPDATE Ucraina primește avioane F-16 cu armament de ultimă generație, scrie Newsweek. Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, și omologul său norvegian, Espen Barth Eide, au confirmat, într-o conferință comună de presă, că armamentul cu rază lungă de acțiune va putea fi utilizat pentru a ataca adânc pe teritoriul țării agresoare, Rusia.

UPDATE Situaţia Ucrainei ar trebui să beneficieze de un ajutor similar celui primit de Israel în urma atacurilor iraniene cu drone şi rachete, au declarat unii oficiali cehi, scrie Euractiv.

UPDATE Forțele ruse au folosit o nouă rachetă de croazieră subsonică aer-sol în bombardamentul care a distrus zilele trecute o importantă centrală electrică din apropierea Kievului, au declarat surse ucrainene.

UPDATE Un tribunal militar rus a pronunțat o sentință de 14 ani de închisoare împotriva unui bărbat de 29 de ani, acuzat că ar fi colaborat cu Ucraina și s-ar fi implicat în activități teroriste, scrie B1.

UPDATE Autorităţile locale ucrainene anunță luni, 15 aprilie, că patru civili au fost ucişi într-un atac rus cu lansatoare multiple de rachetă la Siversk, în regiunea Doneţk, în estul Ucrainei, relatează AFP.

UPDATE Atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului și războiul pe scară largă al Rusiei în Ucraina - ambele derulate în ciuda apelurilor la reținere - par să expună o slăbiciune crescândă a aliaților occidentali în ceea ce privește descurajarea amenințărilor, scrie luni, 15 aprilie, Sky News. Dacă problema nu va fi rezolvată, atunci acest lucru ar putea duce la destrămarea unei ordini globale care a favorizat democrațiile liberale în detrimentul regimurilor autoritare după sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, scrie Libertatea.

UPDATE 15 vapoare rusești au trecut în Marea Meagră într-o singură zi, „escortate” de o navă de luptă, potrivit monitorizării făcute de Ucraina. Cel mai probabil vapoarele erau cu interese comerciale, iar nava de luptă patrulează și pentru a le asigura protecția, notează NewsWeek.

UPDATE Oligarhii și oficialii ruși încearcă să-și modifice biografiile de pe Wikipedia astfel încât să nu mai fie asociați cu sancțiuni, acte de corupție și legături cu Kremlinul, dezvăluie o investigație efectuată de iStories și Wikiganda. În schimb, observă cele două publicații, oligarhii și oficialii ruși caută să adauge informații în care sunt puși într-o lumină pozitivă. iStories și Wikiganda oferă mai multe exemple în acest sens.

UPDATE Un atac al rușilor a lovit luni o unitate de învățământ din regiunea Harkov și a ucis două persoane, a anunțat guvernatorul regiunii ucrainene, citat de Reuters. Armata rusă a folosit o bombă aeriană ghidată asupra satului Lukiantsi, situat în apropiere de granița cu Rusia, a precizat într-o postare pe Telegram guvernatorul Oleg Sinegubov. Acesta a mai precizat că nu deține informații complete cu privire la numărul persoanelor rănite în urma atacului.

UPDATE Apărarea aeriană ucraineană apără şi vecinii din Moldova, România şi Polonia de ameninţarea imediată ca rachetele şi dronele ruseşti să intre în spaţiul lor aerian - a transmis luni ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba, făcând din nou apel către aliați să facă „paşi extraordinari şi îndrăzneţi” în vederea furnizării de apărare aeriană pentru a ajuta la apărarea împotriva valurilor de atacuri aeriene ruseşti care au vizat sistemul energetic în ultimele săptămâni.

UPDATE Zelenski a anunțat că țara sa a semnat un acord de securitate cu Letonia, „alt pas spre consolidarea apărării noastre împotriva terorii rusești”. „Mulțumim guvernului și poporului leton pentru sprijinul lor constant și pentru disponibilitatea de a ajuta poporul ucrainean. Ucraina a încheiat deja nouă astfel de acorduri: cu Regatul Unit, Germania, Franța, Danemarca, Canada, Italia, Olanda, Finlanda și Letonia. Și vom continua să lucrăm la noi acorduri cu alte țări”, a scris Zelenski pe X.

UPDATE O creștere dramatică a prețurilor la energie în Europa este inevitabilă dacă distrugerea de către Rusia a infrastructurii energetice ucrainene va continua fără opreliști, a avertizat fostul director executiv al companiei petroliere de stat din Ucraina. Andriy Kobolyev, un fost șef al Naftogaz, a declarat într-un interviu acordat publicației The Guardian: „Rusia încearcă să ducă un război energetic global, iar Ucraina face parte din acest război, iar dacă piețele vor percepe că Rusia câștigă acest război, consecințele vor fi foarte grave. Veți vedea o creștere bruscă a prețurilor pe tot globul”. El a declarat că nu ar mai avea rost să se organizeze alte conferințe privind reconstrucția Ucrainei până când Ucraina nu va fi aprovizionată cu arme pentru a-și salva infrastructura energetică de valul de atacuri cu drone și bombe ghidate Shahed de fabricație iraniană. „Nu va exista o economie ucraineană care să fie reconstruită”, a spus el.

UPDATE Forțele de apărare din sudul Ucrainei au prezentat o înregistrare video cu modul în care arată satul Robotîne din regiunea Zaporojie, care este bombardat fără milă de ruși. „Așa arată acum Robotîne, care nici măcar nu poate fi numit o așezare, deoarece nu mai există populație... Fugind de ruși, oamenii au fost nevoiți să plece, pentru că nu a mai rămas nici măcar o casă... Aceasta este fața `lumii ruse`. Așa acționează cei care pretind că vin și `eliberează` teritoriile noastre... ne eliberează de grădinile înflorite, de casele confortabile, de râsetele copiilor și de viață. Și apoi, lăudându-se pe ruine, raportează despre `succesele de pe front`", a spus sursa citată.

UPDATE Jumătate dintre tinerii francezi sunt dispuși să lupte în Ucraina pentru a proteja Franța, potrivit unui sondaj de opinie citat de Le Parisien. Institutul de Studii Strategice al Școlii Militare (IRSEM) și Direcția Generală pentru Relații Internaționale și Strategie (DGRIS) au intervievat vara trecută 2.300 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Acestea, care fac parte din Ministerul francez al Apărării, au pus întrebarea: „Dacă protecția Franței ar necesita ca țara să se angajeze în războiul din Ucraina, ați fi gata să vă apărați țara?”.

UPDATE Forțele aeriene ucrainene au raportat amenințarea unor atacuri cu rachete balistice rusești dinspre est azi-noapte, iar în orașul Dnipro s-au auzit explozii, scrie Ukrainska Pravda. O alertă de raid aerian a fost emisă în mai multe oblasturi ucrainene. Forțele aeriene au avertizat la ora 03:01 că „o rachetă se îndreaptă spre Kremenchuk", iar alarma aeriană a fost ridicată la 03:32. De asemenea, postul public Suspilne a transmi la ora 03:02 că „au avut loc explozii în Dnipro".

UPDATE Armata ucraineană declară că va distruge cel mai iubit pod al lui Vladimir Putin până la mijlocul lunii iulie. Cu alte cuvinte, Ucraina are aproximativ 100 de zile pentru a efectua un atac decisiv asupra podului Crimeea. Conform The Sun, structura evaluată la câteva miliarde de dolari va fi distrusă prin lovitură de rachetă Storm Shadow, drone maritime și cu ajutorul avioanelor de vânătoare F-16 occidentale. „Pentru Ucraina, acesta este obiectivul numărul unu - o demonstrație grotescă a celor 10 ani de ocupație rusă. Distrugerea sa ar fi un pas important în câștigarea războiului în Marea Neagră, blocând principala rută de aprovizionare militară rusă și blocând mașina militară a lui Putin”, scrie publicația.

UPDATE Casa Albă a cerut ca problema asistenței pentru Ucraina și Israel să fie discutată în Camera Reprezentanților cât mai curând posibil. „Nu aveam nevoie de mementouri despre ceea ce se întâmplă în Ucraina. Dar noaptea trecută subliniază cu siguranță în mod semnificativ amenințarea cu care se confruntă Israelul într-un cartier foarte, foarte dificil”, a declarat John Kirby, consilier pentru comunicații pentru securitate națională a Casei Albe. Potrivit acestuia, Camera Reprezentanților trebuie doar să aprobe și să voteze proiectul de lege privind ajutorul extern.

UPDATE Rusia plănuiește o altă provocare sub steag fals la centrala nucleară din Zaporojie, potrivit unor informații ale serviciilor secrete ucrainene.

UPDATE Președintele Volodimir Zelenski a declarat duminică că Ucraina are nevoie de ajutorul aliaților săi pentru a evita atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliații săi pentru a distruge amenințările inamice, relatează Reuters. „Întreaga lume a văzut că Israelul nu a fost singur în apărarea sa – amenințările de pe cer au fost, de asemenea, distruse de aliații săi. Și când Ucraina spune că aliații nu pot închide ochii la rachetele și dronele rusești, înseamnă că este necesar să acționăm și să acționăm cu fermitate”, a spus Zelenski.

UPDATE Forțele rusești au făcut duminică progrese confirmate la est de Ceasov Iar și au continuat operațiunile ofensive în zonă, notează Institutul pentru Studiul Războiului (ISW). Imaginile geolocalizate publicate duminică indică faptul că forțele rusești au avansat la nord-est de Kanal Microraion (cea mai estică parte a Ceasov Iar) și de-a lungul unei linii la sud-est de Ceasov Iar. Purtătorul de cuvânt al Grupului de forțe ucrainene Khortytsia, locotenent-colonelul Nazar Voloshyn, a declarat că forțele rusești atacă Ceasov Iar și zonele înconjurătoare în mici grupuri de asalt „aproape 24 de ore pe zi" și că direcțiile Bahmut și Avdiivka sunt cele mai active sectoare ale liniei frontului din estul Ucrainei.

UPDATE Ucraina a admis că situația este „tensionată” pe frontul de est, unde o armată rusă „superioară numeric” face presiuni tot mai mari pentru a cuceri orașul strategic Ceasov Iar de la forțele ucrainene, care au stocuri limitate de muniție, a declarat ministrul ucrainean al Apărării, Rustem Umerov care a vizitat soldații din zona în care au loc în prezent luptele. Comandantul-șef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sîrski, a declarat și el că trupele care apără orașul Ceasov Iar au primit armament suplimentar pentru a bloca mai bine forțele rusești care încearcă să cucerească acest punct strategic. În ciuda pierderilor suferite, rușii desfășoară „noi unități de blindate”, ceea ce le permite să obțină „succese tactice”, a adăugat el, potrivit HotNews.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 781: Atac mortal, punct fierbinte și „risc serios”. Sîrski: „Situația s-a deteriorat considerabil la Est”
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 780: Rușii au mai ocupat un sat din Donețk. Moscova cheamă rezerviști la instrucție militară
/VIDEO/ Livadă super-intensivă, cu investiții de milioane, la Orhei. „Un agricultor nu trebuie să stea numai în câmp”
/VIDEO/ Livadă super-intensivă, cu investiții de milioane, la Orhei. „Un agricultor nu trebuie să stea numai în câmp”
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
Sprijină jurnalismul de calitate! Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit către TV8
/VIDEO/ Insulă de lalele, inaugurată la Grădina Botanică. În mica „Olandă” poate fi admirată și floarea numită Maia Sandu
/VIDEO/ Insulă de lalele, inaugurată la Grădina Botanică. În mica „Olandă” poate fi admirată și floarea numită Maia Sandu
/VIDEO/ Accidentul de la Măgdăcești: Șoferul camionului a fost reținut. Noi imagini cu momentul impactului
/VIDEO/ Accidentul de la Măgdăcești: Șoferul camionului a fost reținut. Noi imagini cu momentul impactului
/PROMO/ O nouă premieră la TV8: Emisiune socială LIVE, cu apeluri în direct!
/PROMO/ O nouă premieră la TV8: Emisiune socială LIVE, cu apeluri în direct!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram