Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin

Război în Ucraina, ziua 648: Peste 900 de localități, rămase fără curent. Execuția militarilor neînarmați și atacuri în Donețk

missing
03 decembrie 2023, ora 19:48

Forțele rusești au redus asalturile asupra orașului Avdiivka din estul Ucrainei, pe care încearcă să-l cucerească de la mijlocul lunii octombrie, iar informații neoficiale din regiune arată că nu au reușit să captureze orașul devastat Mariinka din sud-vest, așa cum susținuseră unele surse rusești zilele trecute.

UPDATE Ucraina a declarat că cel puțin două persoane au fost ucise și patru rănite de bombardamentele rusești în regiunea Herson duminică, în timp ce apărarea aeriană a doborât 10 drone rusești în timpul nopții, potrivit The Guardian. Herson a fost recucerit de forțele ucrainene în noiembrie 2022, dar de atunci s-a confruntat cu bombardamente neîncetate din partea forțelor ruse de pe malul opus al râului adiacent Nipru.

UPDATE Peste 500 de localități din 12 regiuni ucrainene au suferit întreruperi de energie electrică din cauza vremii nefavorabile, iar alte peste 400 au rămas fără curent din cauza atacurilor rusești și a perturbărilor echipamentelor, a anunțat Ministerul Energiei duminică, potrivit The Kyiv Independent.

UPDATE Forțele rusești au redus numărul de atacuri aeriene împotriva Ucrainei, dar au intensificat activitatea infanteriei pe linia frontului din sud-estul țării, a raportat generalul Oleksandr Tarnavskyi, comandantul Grupului Tavria, duminică, 3 decembrie, potrivit The Kyiv Indepednent. El a declarat că 55 de confruntări între forțele ucrainene și rusești au fost înregistrate pe linia frontului din sud-est în ultima zi.

UPDATE Forțele Armate ucrainene au bombardat districtul Leninski din Donețk, informează Izvestia, cel puțin cinci persoane au fost rănite. Datele oficiale privind numărul victimelor sunt în curs de clarificare. În ultimele 24 de ore, autoritățile autointitulatei Republici Populare Donețk (DPR) la Centrul Comun pentru Control și Coordonare a Problemelor legate de Crimele de Război din Ucraina (JCCC) au raportat 12 atacuri ucrainnene, la Gorlovka, Donețk și Staromihailovka..

UPDATE Procuratura Generală a anunțat începerea anchetei după difuzarea unui videoclip în care se înfățișează ocupanții ruși împușcând soldați ucraineni care s-au predat în calitate de prizonieri, informează Ukrainska Pravda. Până în acest moment, filmarea nu a putut fi verificată independent. Potrivit datelor preliminare de la Parchetul General, incidentul a avut loc în apropierea unuia dintre punctele de observare din zona satului Stepnoi din districtul Pokrovski, regiunea Donețk.

UPDATE În noaptea de 3 decembrie, apărarea aeriană a distrus 10 din 12 UAV-uri Shahed trase de ruși și a ratat o rachetă Kh-59 din spațiul aerian al regiunii Belgorod, precizează Air Force Ucraina. „Dronele au atacat în mai multe valuri, au intrat în regiunea Nikolaev prin regiunea Herson ocupată”, au precizat Fortele Aeriene de la Kiev.

UPDATE „În ziua de 2 decembrie, au avut loc 88 de lupte, iar inamicul a lansat un total de 3 ori rachete și 22 de lovituri aeriene”, a transmis Statul Major ucrainean, în raportul de dimineață. „Atacurile teroriste rusești au rănit civili. Clădirile rezidențiale private și alte infrastructuri civile au fost distruse sau avariate. Noaptea trecută, ocupanții ruși au lansat încă un atac asupra Ucrainei, folosind o rachetă ghidată Kh-59 și 12 drone Shahed-136/131. Forțele ucrainene de apărare aeriană au distrus 10 dintre ele”, transmit ucrainenii.

UPDATE Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a declarat, într-un interviu pentru publicația elvețiană 20 Minuten, că acum „ar fi o prostie” să se gândească la ambițiile prezidențiale, deoarece încă se pune problema existenței Ucrainei ca stat. „Ar fi stupid să ne gândim la asta astăzi. Astăzi singura întrebare este dacă Ucraina va exista. Putin nu percepe Ucraina ca un stat independent, El spune că Ucraina aparține Imperiului Rus. Luptăm pentru libertatea și independența noastră. În același timp, politicienii noștri duc deja un război de tranșee – într-o țară a cărei existență este precară. Acesta este o prostie. Prin urmare, ar fi o prostie să vorbesc acum despre ambițiile mele politice”, a spus Kliciko.

UPDATE În ultimele 24 de ore, rușii au lansat 22 de atacuri în zona de frontieră a regiunii Sumî, transmite administrația militară locală, preluată de Ukrainska Pravda. Un total de 149 de explozii au fost înregistrate, însă nu au fost comunicate detalii despre posibile victime. Obuzele rusești au ucis un civil și au distrus 2 case în orașul Ciasiv Iar, din est, sâmbătă , a anunțat Ministerul de Interne al Ucrainei. Localitarea se află la mai puțin de 5 kilomentri vest de orașul Bahmut, pe care Rusia a pretins că l-a capturat în mai, după un atac devastator de luni de zile, relatează The Guardian.

UPDATE Ucraina a acuzat Rusia, sâmbătă, că a comis o „crimă de război” prin executarea soldaţilor ucraineni care şi-au manifestat intenţia de a se preda, în urma publicării în social media a unor imagini a căror autenticitate nu a putut fi verificată de afenția France Presse, scrie agenția News.ro. Un scurt filmuleţ postat canalul de Telegram DeepState arată doi bărbaţi ieşind dintr-un adăpost, unul cu mâinile deasupra capului, înainte de a se întinde pe jos în faţa unui alt grup de soldaţi. Urmează ceea ce pare a fi focuri de armă şi apare fum, înainte ca videoclipul să se întrerupă brusc.

UPDATE Rusia a lansat 12 drone şi o rachetă de croazieră asupra Ucrainei în cursul nopţii, iar sistemele de apărare aeriană ucrainene au distrus 10 drone înainte ca acestea să-şi atingă ţintele, potirivit forţelor aeriene ucrainene.

Racheta de croazieră nu a fost distrusă, dar nu şi-a atins ţinta, precizează autorităţile ucrainene, fără a oferi mai multe detalii. Armata ucraineană nu a precizat ce s-a întâmplat cu cele două drone care nu au fost distruse.

UPDATE Centrala nucleară Zaporojie ocupată de ruși și-a pierdut alimentarea cu energie după ce ultima linie rămasă către ea din teritoriul controlat de ucraineană a fost întreruptă, dar de atunci a fost reparată, relatează Reuters.

Potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Energiei al Ucrainei pe Telegram, o linie electrică către centrală a fost întreruptă vineri seara, în timp ce ultima linie de 750 kW a fost întreruptă sâmbătă la ora 2.31. În declarația sa, ministerul energiei a declarat că a fost cea de-a opta întrerupere a centralei nucleare, care a fost capturată de Rusia la începutul lunii martie 2022. Ministerul a avertizat că acest ultim incident ar fi putut duce la „catastrofă nucleară”.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Oleksandr Ștupun, a declarat la televiziunea națională că atacurile rusești asupra Avdiivka s-au înjumătățit în ultimele 24 de ore, în mare parte ca urmare a pierderilor grele.

„Cocseria este controlată de forțele armate ucrainene. Forțele inamice încearcă să pătrundă înăuntru, dar suferă pierderi de trupe de infanterie și de echipamente", a declarat Ștupun.

Luptele sunt în continuare intense, a spus el, într-o zonă adiacentă orașului, cunoscută sub numele de „zona industrială". Cunoscutul blog rusesc de război Rybar a susținut că zona a căzut sub control rusesc.

Vitaliy Barabash, șeful administrației militare a orașului, a spus pentru postul de televiziune Channel 24 că Avdiivka „începe să arate ca Mariinka, o așezare care practic nu mai există. A fost rasă din temelii". (Reuters)

UPDATE Comisarul rus pentru drepturile omului, Tatiana Moskalkova, și avocatul poporului din Ucraina, Dmytro Lubinets, intenționează să efectueze mai multe vizite la prizonierii de război aflați în mâinile inamicului, a anunțat duminică agenția de presă rusă RIA.

„Personalul militar rus va fi vizitat pe teritoriul ucrainean. Personalul militar ucrainean va fi vizitat pe teritoriul rusesc. Vor avea loc mai multe astfel de vizite, avem un program", a spus Moskalkova.

Așa cum ne așteptam din start, gazul rusesc revine în Transnistria. Grinch și-a făcut treaba băgând frigul, întunericul și spaima în locuitorii din stânga Nistrului, iar acum, cu pompă, anunță ajutor umanitar pentru salvarea regiunii de dezastrul pe care tot el l-a produs. Haideți să vorbim verde-n ochi despre pagubele politice după noul raid energetic al Rusiei în Moldova.
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Grinch de la Moscova, morocănosul care fură Crăciunul moldovenilor
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Salariile mizerabile ale profesorilor vs. pensiile obraznice ale judecătorilor Curții Constituționale
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Gazul otrăvit al Rusiei. Cum Moldova a ajuns din nou în capcana Gazprom?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Cine este Călin Georgescu? Terapia cu șoc de la alegerile prezidențiale din România
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: 1000 de zile de război. Ucraina rezistă contra ursului turbat, înnebunit după miros de sânge
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Epopeea reformelor de la Procuratura Anticorupție. De la DNA, la covata spartă?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Antieroii campaniei electorale. Cine sunt cei care incită la ură și dezbinare în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Referendum salvat la limită de diasporă. Alegerile au fost influențate de corupție, îngâmfare și lene
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: UE sau russkii mir? Să avem grijă ce alegem la referendumul din 20 octombrie
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Pensii de lux în UE vs. sărăcia pensionarilor din Republica Moldova și Rusia
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: De ce hoții din Moldova se tem de UE și se opun procesului de integrare al țării noastre?
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi: Unde sunt banii de la UE? Cum au fost cheltuiți 2,2 miliarde de euro în Moldova
Verde-n ochi
Verde-n ochi
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 1064: Schema lui Șor, alerta UE, 100 de zile și ucigaș tăcut. Trump îl avertizează pe Putin
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Valleria, descalificată de la Eurovision Moldova 2025, vrea să reprezinte altă țară. Unde a depus dosarul
/VIDEO/ Valleria, descalificată de la Eurovision Moldova 2025, vrea să reprezinte altă țară. Unde a depus dosarul
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
/METEO/ Cer noros și ploi în nordul țării. Cum va fi vremea astăzi, 22 ianuarie 2025
/METEO/ Cer noros și ploi în nordul țării. Cum va fi vremea astăzi, 22 ianuarie 2025

1.000 de soldați nord-coreeni ar fi fost uciși, iar alți 3.000 ar fi fost răniți în regiunea Kursk

missing
22 ianuarie 2025, ora 22:56

1.000 de soldați nord-coreeni au fost uciși în regiunea Kursk și 3.000 au fost răniți până în prezent, potrivit oficialilor vestici. Cifrele sunt destul de alarmante, având în vedere că au fost trimiși 11.000 de militari din Coreea de Nord, potrivit corespondentului de securitate al BBC, Frank Gardner.

Anul trecut, Ucraina și Coreea de Sud raportaseră faptul că Phenianul a trimis cel puțin 10.000 de militari Rusiei, lucru negat în repetate rânduri de ambele state, scrie Adevărul

La mijlocul lunii, Serviciile Naționale de Informații ale Coreei de Sud au raportat că peste 300 de soldați nord-coreeni care luptau pentru Rusia au fost uciși, și cel puțin 2.700 au fost răniți. De asemenea, aceștia declaraseră că cei 10.000 de soldați au fost trimiși Rusiei pe post de „carne de tun”.

În schimb, Rusia a oferit asistență tehnică pentru programele de arme şi sateliţi ale Phenian-ului puternic sancţionate.

Tot în ianuarie, Ucraina a reușit să captureze doi soldați nord-coreeni, care primesc în prezent îngrijiri medicale. În urma interogatoriului, publicat de Zelenski pe X, lumea a a aflat informații prețioase cu privire la modul în care au fost folosite trupele nord-coreene în război.

Unul din soldații capturați a recunoscut Rusia i-a oferit documente false, prin care să ateste că e cetățean rus, după care l-a trimis pe front.

Potrivit unei noi înregistrări, acesta povestește că a intrat în armata Coreei de Nord ca recrut și servea într-un batalion de recunoaștere. Susține că nu știa că este trimis la război și nici cine este inamicul, și că el personal nu a primit instruire.

La 12 ianuarie, după ce soldații au fost capturați, Zelenski declarase că este dispus să ofere înapoi soldații nord-coreeni în schimbul eliberării trupelor ucrainene.

„Ucraina este pregătită să-i predea soldații lui Kim Jong Un dacă acesta poate organiza un schimb pentru războinicii noștri care sunt ținuți captivi în Rusia”, a transmis Zelenski.

Cutie Neagră PLUS cu vicepremierul pentru Reintegrarea Republicii Moldova, Oleg Serebrian
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Investigațiile anului 2024. Analizăm provocările jurnaliștilor și (in)acțiunile autorităților astăzi la Cutia Neagră PLUS. Invitate: Alina Radu, directoarea Ziarului de Gardă și Cornelia Cozonac, directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, este invitatul emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Republica Moldova a fost vizitată, în secret, de mai mulți miliardari ruși în 2023. Unii dintre ei se regăsesc pe lista de sancțiuni a Ucrainei, pentru suspiciuni că ar finanța armata rusă. Alții au fost declarați indezirabili în state membre UE pentru aceleași motive. La Chișinău i-a adus un scop comun - obținerea cetățeniei moldovenești. După închiderea programului cetățenie prin investiții, în Moldova s-a dezvoltat o piața neagră de servicii de facilitare a obținerii cetățeniei. Afacerea se bazează pe falsificarea certificatelor de naștere. În calitate de părinți ai oligarhilor ruși sunt persoane decedate, în fragedă copilărie, încă acum 75 de ani. Cutia Neagră PLUS a identificat printre beneficiarii schemei și un businessman rus, care s-a ocupat de administrarea banilor oligarhului Roman Abramovici.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Comisia Pre-vetting a ajuns pe final de mandat. Despre cele mai importante provocări și scandaluri legate de procesul de evaluare a candidaților și de membrii Comisiei. Invitați: Herman von Hebel și Nadejda Hriptievschi.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
De ce trenează schimbările în justiție? Cum a ajuns reforma anticorupție un eșec? De ce durează atât de mult curățenia în sistem? Aflăm răspunsurile de la ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a intrat în posesia mai multor ore de înregistrări audio ale discuțiilor purtate de Veaceslav Platon cu Ilan Șor, doi prieteni buni în acea perioadă. Discuțiile ne-au ajutat să reconstruim, piesă cu piesă, întregul puzzle al celei mai mari crime financiare din istoria Republicii Moldova - „Furtul miliardului”.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Vettingul este cea mai discutată reformă din domeniul Justiției. Urmează noi demisii la Curțile de apel Bălți, Cahul și Comrat? Câți judecători de la Curtea de Apel Chișinău vor promova testul de integritate? Cine și cum influențează procesul de evaluare a magistraților? Cum se simte vettingul pe interior, dar și care este impactul acestuia asupra întregului sistem, discutăm la Cutia Neagră PLUS. Invitați: vicepreședintele Comisiei Vetting Andrei Bivol și judecătorul Dumitru Racoviță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Candidatul la funcția de președinte Alexadr Stoianoglo și-a petrecut, anul acesta, Crăciunul pe stil vechi în prestigioasa stațiune balneară cehă, Karlovy Vary. Stoianoglo și soția sa Țvetana Curdova au mers acolo însoțiți de prieteni de familie. Cel care a plătit hotelul pentru toți este un moldovean cu afaceri în România, care în utimii doi ani a sponsorizat cu milioane de lei diverse proiecte sociale promovate de Șor. Sponsorul lui Șor l-a însoțit pe Stoianoglo în această vacanță.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman

/VIDEO/ A greșit sau nu Chișinăul, lăsându-l pe Krasnoselski să plece la Moscova? Serebrian: „Unii parteneri au apreciat”
/VIDEO/ A greșit sau nu Chișinăul, lăsându-l pe Krasnoselski să plece la Moscova? Serebrian: „Unii parteneri au apreciat”
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ Verde-n ochi: Noul raid energetic al Rusiei în Moldova. Grinch de la Moscova și-a făcut treaba
/VIDEO/ „Atacurile Tiraspolului la adresa Chișinăului au atins cote fără precedent”: Serebrian explică scopul Moscovei în timpul crizei
/VIDEO/ „Atacurile Tiraspolului la adresa Chișinăului au atins cote fără precedent”: Serebrian explică scopul Moscovei în timpul crizei
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
„Strategie clară de destabilizare”: Interesele din umbra declarațiilor alarmante ale lui Patrușev despre Moldova
/VIDEO/ ZdG: Scandal cu iz politic. Care e adevărul despre „bunicuța” dată în judecată de președinta Maia Sandu
/VIDEO/ ZdG: Scandal cu iz politic. Care e adevărul despre „bunicuța” dată în judecată de președinta Maia Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2025 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.