/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 848: Atacuri nocturne la Kiev și soldat decapitat. Ucraina ar putea semna un acord de securitate cu UE

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 830. Zelenscki acuză China, iar Scholz îl amenință pe Putin. Crește numărul crimelor de război

02 iunie 2024, ora 21:22

Hidrocentrala Dnipro din Zaporijia, cea mai mare centrala hidroelectrica din Ucraina, este în stare critică după ce forțele ruse au atacat-o în noaptea de 1 iunie. Între timp,  Volodimir Zelenski a mers la Singapore ca să obţină sprijin din Asia pentru summitul de pace din Elveţia. Acolo președintele ucrainean a avut o întâlnire "foarte bună" cu secretarul american al Apărării. Ucrainenii salută decizia SUA de a le permite să folosească anumite arme occidentale împotriva unor ţinte inamice pe teritoriul Rusiei, dar speră că vor fi ridicate mai multe restricţii în acest sens pentru a evita un număr şi mai mare de victime şi de oportunităţi pierdute în încercarea de a opri agresiunea Moscovei, scrie hotnews.ro.

UPDATE Numărul crimelor de război ruse în Ucraina a crescut puternic, spune un oficial german. Un număr total de 133.000 de cazuri de crime de război ruse în Ucraina sunt investigate în prezent, a declarat consilierul german al procurorului general ucrainean într-un interviu pentru presa germană. Numărul reprezintă o „creştere uriaşă”, a declarat Klaus Hoffmann, care a adăugat că „multe dintre ele sunt complet documentate”, scrie hotnews.ro.

Multe dintre presupusele crime de război au fost documentate chiar de ruşi, în contextul în care ofiţerii de comandă responsabili au fost recompensaţi pentru acestea, a precizat oficialul german.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat duminică China că încearcă să „împiedice” țările să participe la un summit de pace privind Ucraina, pe care Beijingul l-a criticat pentru că Rusia nu a fost invitată, potrivit AFP, citata de hotnews.ro. „Din nefericire, China încearcă acum să împiedice țările să vină la summitul de pace”, a declarat Zelenski reporterilor în marja unui forum de securitate din Singapore.

UPDATE  „Vom apăra fiecare centimetru pătrat de teritoriu”. Decizia recentă a NATO de a-şi consolida frontiera estică este menită să descurajeze Rusia, a declarat, duminică, cancelarul german, Olaf Scholz, adăugând că ar trebui să fie clar pentru regimul de la Kremlin că Alianţa va fi gata să se apere dacă va fi necesar, relatează Reuters, citat de digi24.ro.

UPDATE După înlăturarea șocantă, în urmă cu două săptămâni, a lui Serghei Șoigu din funcția de ministru al apărării, un val de arestări a eviscerat conducerea ministerului apărării sub pretextul unei campanii anticorupție.

Momentul este la fel de intrigant ca și arestările și remanierile. După aproape trei ani de eșecuri pe câmpurile de luptă din Ucraina, Rusia tocmai a obținut avantajul. În ultimele săptămâni, a lansat o ofensivă în mare parte reușită în nord, spre Harkov, dublată de victorii și în regiunea Donbas, în est, scrie CNN, citata de hotnews.ro.

UPDATE Ministerul rus al Apărării a revendicat duminică cucerirea unui sat din regiunea Donețk din estul Ucrainei, unde armata sa se află în ofensivă, potrivit AFP, citat de hotnews.ro. „Unităţile grupului de trupe Centru au reuşit să elibereze satul Umanskoie (Umanske, în ucraineană) din Republica populară Doneţk”, a indicat ministerul rus într-un comunicat. Umanske, care avea mai puțin de 180 de locuitori înainte de începerea ofensivei ruse în Ucraina în februarie 2022, este situat la aproximativ 25 km nord-vest de Donețk, un important oraș regional aflat sub control rusesc.

UPDATE Un adjunct al șefului de district rus a fost ucis și alți trei funcționari au fost răniți după ce o bombă pe care o inspectau în regiunea rusă Belgorod a explodat, a afirmat guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, citat de Kyiv Independent, citat de hotnews.ro. Potrivit lui Gladkov, șeful adjunct al administrației districtului Korochan, Igor Viktorovici Nechiporenko, a murit „în urma detonării muniției”.

UPDATE Guvernul rus a relaxat condiţiile privind vânzările obligatorii de valută străină ale exportatorilor, dacă mai mult de jumătate din valoarea contractelor lor este plătită în ruble, potrivit modificărilor aduse unui decret guvernamental, transmite Reuters. 

Preşedintele Vladimir Putin a semnat în octombrie decretul prin care se impune reintroducerea controalelor de capital, care afectează zeci de companii din industria combustibilului, energiei, metalelor, chimiei, lemnului şi cerealelor, pentru a susţine rubla. Moneda rusă era sub presiunea ieşirilor de capital şi a ofertei limitate de valută străină.

UPDATE Volodimir Zelenski a avut duminică o întâlnire "foarte bună" cu secretarul american al Apărării la Singapore, potrivit hotnews.ro. Zelenski s-a întâlnit cu Lloyd Austin în marja Dialogului Shangri-La, un forum care reuneşte lideri din întreaga lume.

Întâlnirea a avut loc după ce preşedintele ucrainean a salutat vineri "un pas înainte", în urma undei verzi date de Statele Unite pentru utilizarea de către Kiev a armelor furnizate de americani pentru a lovi ţinte de pe teritoriul rusesc, sub rezerva unor condiţii. Chestionat de jurnalişti la ieşirea din sală, preşedintele ucrainean a declarat că întâlnirea a fost "foarte bună". Austin nu a făcut niciun comentariu.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a întâlnit la Singapore cu mai mulţi lideri încercând să obţină sprijin pentru summitul de securitate din Elveţia.  Zelenski a declarat că diplomaţia, sub forma unui summit de pace la sfârşitul acestei luni, este cea mai bună modalitate de a pune capăt unui „război crud” care a ucis mii de oameni în ţara sa din 2022, potrivit Reuters.

Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri la conferinţa de securitate din Singapore, Zelenski a spus că 106 ţări şi organizaţii au semnat pentru summitul pentru pace din Elveţia. El s-a declarat dezamăgit de faptul că unii lideri mondiali nu şi-au oferit încă sprijinul şi că Rusia încearcă să perturbe eforturile de pace

Un discurs a ţinut şi ministrul chinez al Apărării, Dong Jun. El a spus că ţara sa nu sprijină Rusia sau Ucraina în cadrul războiului. Totuşi, Beijingul a decis să nu participe la summitul din Elveţia.

UPDATE Hidrocentrala Dnipro din Zaporijia, cea mai mare centrala hidroelectrica din Ucraina, este în stare critică după ce forțele ruse au atacat-o în noaptea de 1 iunie, a declarat guvernatorul regiunii Zaporijia, Ivan Fedorov, scrie Kyiv Independent, citat de digi24.ro

El a spus că centrala electrică, cunoscută sub numele de Barajul Dnipro, a oprit producția de energie electrică. „În prezent, Hidrocentrala Dnipro este în stare critică. Nu mai vorbim despre generarea de energie electrică”, a spus Fedorov.

Traficul peste barajul Dnipro a fost blocat în urma atacului rusesc, așa că a fost recomandată circulația pe o rută ocolitoare, pe două poduri, a afirmat guvernatorul. El nu a dat detalii despre pagubele produse.

Rusia a lansat un atac la scară largă cu drone și rachete asupra Ucrainei în noaptea de 1 iunie, distrugând infrastructura energetică din diferite regiuni din țară. Cel puțin 20 de persoane, inclusiv copii, au fost rănite în urma atacurilor. 

/VIDEO/ Apa din havuzuri - periculoasă? Un copil de 2 ani a ajuns la spital după ce s-a jucat în apă
/VIDEO/ Apa din havuzuri - periculoasă? Un copil de 2 ani a ajuns la spital după ce s-a jucat în apă
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
Revolut părăsește Republica Moldova la exact un an de la lansare. Reacția ministrului Dumitru Alaiba
Revolut părăsește Republica Moldova la exact un an de la lansare. Reacția ministrului Dumitru Alaiba
Țara în care se mută anul acesta aproape 7.000 de milionari. E un „magnet pentru bogați”
Țara în care se mută anul acesta aproape 7.000 de milionari. E un „magnet pentru bogați”
Manfred Weber şi Siegfried Mureşan au fost realeși în echipa de conducere a Grupului PPE
Manfred Weber şi Siegfried Mureşan au fost realeși în echipa de conducere a Grupului PPE

/VIDEO/ Furtună cumplită la Moscova: Copaci scoși din rădăcini, străzi sub ape și oameni răniți

missing
20 iunie 2024, ora 17:27

Moscova a fost prinsă în vârtejul unei furtuni teribile pe 20 iunie. Oamenii se plâng că în oraș a început o adevărată ploaie torențială. Despre aceasta relatează mass-media rusă. 

În videoclipurile distribuite de martori oculari se poate vedea cum străzile sunt acoperite de apă, iar copacii sunt doborâți de uragan.

Conform relatărilor din presa rusă, Moscova Nouă a început deja să fie inundată. Străzile sunt acoperite de apă, iar precipitațiile și vântul sunt foarte puternice.

Mass-media rusă relatează că cel puțin cinci persoane au fost rănite din cauza uraganului „Edgar” în Moscova și regiunea Moscova.

Un om a rămas blocat într-o toaletă ecologică în Dorohoomilovo, după ce din cauza vântului, construcția a căzut cu ușa pe pământ. 

O altă persoană a fost blocată într-o mașină în Zelenograd din cauza unui copac căzut. Pe șoseaua Volokolamsk, un copac a căzut peste șase mașini, rănind o persoană.

De asemenea, printre cei afectați a fost și un copil.

Primarul capitalei, Serghei Sobianin, a declarat că joi, între orele 3 dimineața și 22 seara, în unele zone ale orașului sunt așteptate furtuni puternice și ploi torențiale. De asemenea, există posibilitatea de grindină și vânt puternic cu rafale de până la 18-23 m/s. Între orele 12 și 17 există și probabilitatea formării tornadelor.

Мoscova a închis grădina zoologică din cauza condițiilor meteorologice anormale. De asemenea, au fost închise temporar spațiile pentru festivaluri, parcurile de cultură și recreere. 

Autoritățile capitalei au cerut proprietarilor de cafenele și restaurante să nu servească temporar clienții pe terase și să îndepărteze structurile de pe străzi care ar putea fi răsturnate de vânt.

O șefă de secție de la asistența socială din Bălți a fost reținută de ofițerii anticorupție. Aceasta și câțiva dintre colegii ei sunt suspectați că a lăsat fără apartamente doi pensionari singuratici. / Deși a fost finalizat, drumul Leova-Bumbăta nu poate fi dat în exploatare. Primarul de la Leova refuză recepția atât timp cât Procuratura Anticorupție investighează cine și cât a furat din acest proiect de infrastructură. / O competiție din Rusia a certat Guvernul de la Chișinău cu mai multe federații sportive din țară. Ministerul Educației amenință că va tăia finanțările celor care au trimis sportivi la Kazan, calificând participarea noastră la competiție drept act de încurajare a agresorului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Italia s-a angajat să sprijine Republica Moldova în parcursul său european, dar și în domeniul cultural. Două acorduri în acest sens au fost semnate, astăzi, la întâlnirea oficială a șefei statului Maia Sandu și omologul său italian, Sergio Mattarella. /Mai mulți bani pentru petroliști. Autoritățile le-au dat voie companiilor petroliere să încaseze cu 11 bani mai mult din vânzarea fiecărui litru de motorină sau benzină. / Liderii Uniunii Europene au încheiat luni discuțiile privind posturile de conducere ale blocului comunitar pentru următorii cinci ani fără a ajunge la un acord, urmând să ia o decizie la summitul de săptămâna viitoare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Primarul de la Boldurești, acuzat că a accidentat mortal un copil de 14 ani a compărut în fața judecătorilor la prima lui ședință de judecată. Acesta pledează nevinovat și refuză să facă declarații de presă. / Banca Mondială oferă Republicii Moldova 40 de milioane de dolari. Banii sunt destinați pentru sprijinul refugiaților ucraineni, familiilor care îi susțin, dar și dezvoltarea economiei țării. /Exploatați de cea care trebuia să îi apere. O polițistă din Edineț a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de copii și de ființe umane.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Zi fierbinte la Parlament. Deputații lui Ilan Șor s-au îmbrânzit cu agenții de pază, iar aproape 30 dintre activiștii de la un protest organizat de ei au ajuns la poliție. /O cursă charter plătită de Șor să aducă acasă moldoveni adunați la un eveniment politic la Moscova, a fost deviată spre București. Avionul a mobilizat forțele de ordine și personalul de pe aeroportul Otopeni, după o alertă cu bombă. / Ploaia puternică din această după-amiază a transformat unele străzi din capitală în râuri. A fost afectată și circulația transportului public. Îngropate în noroi după ploaia de aseară au fost și peste 30 de drumuri naționale.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a deschis un dosar penal în cazul fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei. / Evaziune fiscală de aproape 20 de milioane de lei. Este vizată o rețea de restaurante din țară. Aceștia evitau să dea bonul fiscal clienților, iar banii în numerar nu îi reflectau în evidența contabilă. / Peste zece localități din raionul Orhei, Cahul și Ceadâr Lunga sunt și astăzi parțial în beznă, după ploaia și furtuna puternică de acum aproape două zile. Între timp, meteorologii au emis un nou Cod galben de instabilitate atmosferică.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Furtuna și ploaia puternică de aseară a făcut două victime. O copilă de 13 ani, dar și regizorul Arcadie Spoială au murit striviți de copaci. Zeci de localități din țară rămân în beznă și la această oră. În capitală a fost anunțată situație de forță majoră. /Gheorghe Cotorobai, învinuit de răpirea și uciderea cu deosebită cruzime a tânărei din Orhei, însărcinată, s-a mai ales cu un capăt de acuzare. Acesta este învinuit de viol. Procurorii au cerut astăzi prelungirea mandatului de arest cu încă 30 de zile. /Politicieni moldoveni au sărbătorit, astăzi, ziua Rusiei chiar în centrul Chișinăului. Deputații, asociați cu fugarul Ilan Șor, dar și fostul premier Vasile Tarlev au onorat invitația ambasadei Rusiei de a participa la recepția organizată cu ocazia sărbătorii.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Ploile puternice au făcut prăpăd în mai multe raioane din țară. Sute de hectare de floarea de soarelui, viță de vie, porumb și grâu au fost distruse. /Încă o persoană a fost arestată în dosarul INTERPOL. Aceasta va sta după gratii 30 de zile, dar procurorii nu spun despre cine este vorba. /După câteva tergiversări a finalizării lucrărilor de pe strada Mihai Viteazul, primăria anunță o soluție de alternativă pentru ambuteiajele imense din zonă- un nou traseu care să ocolească zona șantierului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele europene de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. / Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, va ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Apă-Canal Chișinău cere scumpirea apei. Tariful propus pentru apă și canalizare este cu 6 lei mai mare decât cel actual.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
lan Șor și politicienii afiliați lui au fost incluși în categoria „organizațiilor și persoanelor periculoase” de compania care deține rețeau Faceebok și Instagram. Șor amenință Meta cu judecata. / Fostul deputat moldovean, Vadim Vacarciuc, a fost arestat în SUA. Acesta este acuzat de utilizarea neautorizată a documentelor. / Anchetă internă la Ministerul Culturii, după ce unii membri ai ansamblului Joc au dansat la un eveniment organizat la Sankt Petersburg, la care a participat și fugarul Ilan Șor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șeful biroului Interpol Moldova a fost băgat după gratii pentru 30 de zile. Viorel Țentiu este acuzat că face parte dintr-o grupare ce a asigurat refugiu în Republica Moldova pentru persoane influente date în căutare de Interpol. / Generalul acuzat că a spionat pentru ruși a ajuns și în vizorul justiției. Procuratura Generală anunță că-l investighează pe fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, iar președintele Parlamentului cere procurorilor să facă publice mai multe detalii. / De astăzi moldovenii pot purta toate actele în telefon. Statul a lansat aplicația numită EVO, obligând și instituțiile să recunoască autenticitatea documentelor digitale. Câte acte încap într-un smartphone?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandal uriaș de spionaj în Armată. Fostul şef al Statului Major al R. Moldova, Igor Gorgan, ar fi informator al spionajul militar rusesc. Sunt datele unei investigații The Insider. Președinția a condamnat actul de trădare. / Au apărut mai multe nume în dosarul schemei de corupție privind manipularea datelor INTERPOL. Printre bănuiți ar fi șeful biroului Interpol din Moldova,șeful Inspectoratului pentru Migrație, un fost viceministru al Justiției și un avocat. Informațiile nu au fost confirmate de autorități. / În India au avut loc cele mai masive alegeri din lume. Au fost 44 de zile de vot, iar la urne au fost chemaţi aproape un miliard de alegători.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Milioane de dolari pentru a ajuta persoane date în căutare de Interpol să obțină azil sau statut de refugiat în Republica Moldova. Procuratura Anticorupție anunță că au fost reținuți patru funcționari de la noi. / Percheziții într-un dosar de corupție la oficiile Serviciului Fiscal din Bălți și raioanele Florești, Fălești, Soroca și Șoldăneși. Oamenii legii au ridicat un milion 500 de mii de lei. / A început sesiunea de Bacalaureat. Primii au intrat în febra examenelor absolvenții de lidceu din școlile alolingve.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Noi percheziții la partidele afiliate lui Ilan Șor. Procurorii au mai ridicat trei milioane de lei de la oamenii din anturajul oligarhului fugar și spun că acesta a pus în aplicare o nouă schemă ilegală de a aduce bani în Republica Moldova. / Ședință de judecată cu proteste și o alertă cu bombă. S-a întâmplat la Judecătoria Centru, cu sediul Buiucani, unde a avut loc o nouă şedinţă în dosarul bașcanei Găgăuziei. Organizatorii dau vina pe poliție pentru alerta cu bombă. / Președintele ucrainean acuză China că ajută Federația Rusă să compromită Summitul de pace privind Ucraina. Evenimentul este programat pentru jumătatea acestei luni, în Elveția.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Președinta, Maia Sandu și premierul Dorin Recean vor fi audiați în calitate de martori în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Cum a reacționat Președinția? Un polițist a fost făcut colonel după ce a refuzat mită de 20 de mii de dolari. Operațiunea CNA s-a soldat cu reținerea unei femei de afaceri din Ucraina. Germania mai oferă 14 blindate ”Pirahna” Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării de la Berlin după ce omologul său de la Chișinău i-a arătat dorările armatei naționale.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
CSP a ales un procuror general. Câștigătorul concursului este Ion Munteanu. Acesta urmează să fie numit în funcție de șefa statului. /Râuri pe mai multe străzi din capitală după ploile torențiale. Șoferii surprinși de șuvoaie au trecut prin momente de calvar. Între timp, meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea. /Dezinformarea publică ar putea fi tratată drept trădare de patrie! Legea propusă de PAS este criticată dur de opoziție, care spune că e un instrument de luptă cu politicienii și presa incomodă.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, este la Chișinău. Acesta a anunțat că Statele Unite ne acordă 50 de milioane de dolari pentru curățarea justiției, lupta cu dezinformarea și alegeri libere. Sosirea oficialului a fost marcată de proteste. / O nouă licitație pentru închirierea spațiilor comerciale de la aeroport. Autoritățile au schimbat regulile concursului. / Vom avea mai mulți militari de carieră. Guvernul a aprobat fondarea Colegiului Militar. Noua instituție se deschide la 1 septembrie.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă un judecător, achitat în dosarul Laundromat, așteaptă despăgubiri de 300 de mii de lei de la stat. Este vorba despre magistratul Mihail Moraru, care a solicitat 1 milion 250 de mii de lei cu titlu de prejudiciu moral. / Guvernul a anunțat cifrele programului guvernamental Prima casă Plus. Acesta va fi accesibil din luna iulie și va putea fi accesat de mai multe categorii de persoane. / A fost lansată platforma de înregistrare prealabilă pentru persoanele care vor vota peste hotare. Cum funcționează aceasta?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Doctoriță din Chișinău condamnată pentru malpraxis. Aceasta a fost găsită vinovată de tratarea superficială a situației medicale a unei gravide, care s-a soldat, în consecință, cu traumarea nou-născutului. / Probleme cu legea și pentru doi medici de la Orhei. Sunt suspectați că eliberau certificate medicale contra unor sume de până la 1 mie 500 de lei și au fost astăzi percheziționați de ofițerii CNA. / Mașinile electrice vor avea plăcuțe verzi cu numere de înmatriculare. Cât costă schimbarea acestora?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șefa Procuraturii Anticorupție este așteptată în Parlament, pentru a oferi explicații în cazul învinuirilor aduse fostei membre a Comisiilor Prevetting și Vetting, care și-a dat demisia. Deputații vor să știe mai exact, care sunt dovezile că Tatiana Răducanu ar avea legătură cu fugarii Veaceslav Platon și Ilan Șor. / Încă un judecător, cercetat în dosarul Laundromat pentru complicitate la spălarea banilor, și scos ulterior de sub urmărire penală, va fi despăgubit de stat. Acesta va primi jumătate de milion de lei. / Ministerul Educației cere pedepse pentru ultragierea personalului didactic. Se întâmplă la câteva zile după ce directoarea unei școli și-a pus capăt zilelor, după ce a fost atacată și denigrată de un grup de părinți.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandalul din justiție a ajuns la CNA! Procuratura Anticorupție susține că mesajele dintre Platon și Colenco despre fosta judecătoare Tatiana Răducanu se aflau de peste cinci ani în computerul de serviciu al unui ofițer de acolo. / Deținutul politic, Victor Pleșcanov, a fost pus în libertate de autoritățile separatiste de la Tiraspol. Semnarea actului de grațiere a avut loc cu o zi înainte de întrevederea de astăzi a vicepremierului Serebrian cu șeful diplomației regiunii. / Și-au transformat casa într-o speluncă de droguri. Un cuplu din capitală cultiva marihuana în apartament. Bărbatul a fost reținut de poliție.

/EXCLUSIV/ „A fost complicat, dar vesel”: Imagini din culisele filmărilor „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist
/EXCLUSIV/ „A fost complicat, dar vesel”: Imagini din culisele filmărilor „Dă-mă mamă după Iura”, lansată de Magnat și Feoctist
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
/PROMO/ Cine seamănă falsuri și cum deosebim adevărul de minciună? De la 20:00, la „Moldova Gândește LIVE”
/EXCLUSIV/ „Să refaci o piesă legendară e un risc”: Cum au reînviat Kapushon, Valera Leovskii și Ian Raiburg piesa „Ce seară minunată”
/EXCLUSIV/ „Să refaci o piesă legendară e un risc”: Cum au reînviat Kapushon, Valera Leovskii și Ian Raiburg piesa „Ce seară minunată”
/VIDEO/ O femeie, grațiată în 2021, acuzată de un moldovean că nu și-a onorat promisiunile pentru munca în Germania. „Eu nu fac angajări”
/VIDEO/ O femeie, grațiată în 2021, acuzată de un moldovean că nu și-a onorat promisiunile pentru munca în Germania. „Eu nu fac angajări”
/VIDEO/ „Au fost duși de companie la hotel”: Ce spune Marina Tauber despre oamenii întorși la Erevan și cine suportă cheltuielile
/VIDEO/ „Au fost duși de companie la hotel”: Ce spune Marina Tauber despre oamenii întorși la Erevan și cine suportă cheltuielile

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram