Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 876: Explozii la Kiev, atac în Crimeea și 3 lucruri cerute de Zelenski. ISW explică planul Rusiei

externe

/LIVE TEXT/ Război în Israel, ziua 248: Atacuri intense în Gaza și Liban. Blinken cere încetarea focului

12 iunie 2024, ora 21:01

O dronă israeliană a fost doborâtă deasupra Libanului de către Hezbollah, confirmând avarierea și prăbușirea UAV-ului israelian Hermes 900. Israelul a recunoscut atacul, în timp ce Hezbollah susține că acesta se pregătea să efectueze atacuri în sudul Libanului, alimentând temerile unei extinderi regionale a conflictului.

UPDATE Marți seară, un atac aerian israelian din sudul Libanului l-a ucis pe Sami Abdallah, comandant militar al Hezbollah. Moartea acestuia a fost confirmată și de mișcarea șiită libaneză, aliată cu Hamas, potrivit AFP. „Cu mare mândrie şi onoare, Rezistenţa islamică anunţă martiriul comandantului Taleb Sami Abdallah. Cunoscut sub numele de +Hajj Abu Taleb+, acesta s-a născut în 1969 în oraşul Adchit din sudul Libanului. A urcat ca martir pe drumul Ierusalimului", a declarat Hezbollah într-un comunicat.

UPDATE Declarații de un cinism fără precedent ale liderului militar al teroriștilor palestinieni din Hamas au fost interceptate și publicate de The Wall Street Journal. În aceste declarații Yahya Sinwar, liderul militar al grupării teroriste Hamas, spune că moartea civililor din Fâșia Gaza este un „sacrificiu necesar”, prin care a câștigat puterea asupra Israelului și l-a adus acolo unde și-a dorit. Numărul mare al morților civili din Gaza lucrează în favoarea grupării teroriste, consideră liderul militar al teroriștilor palestinieni. „Avem israelienii exact acolo unde vrem noi”, le-a spus  Yahya Sinwar altor lideri Hamas, potrivit unuia dintre mesajele interceptate de WSJ. În altă declarație, Sinwar a spus că moartea civililor este un „sacrificiu necesar”, citând conflictele anterioare legate de independența unor țări precum Algeria.

UPDATE O dronă israeliană a fost doborâtă deasupra Libanului de o rachetă sol-aer, potrivit armatei israeliene. „O rachetă sol-aer a fost lansată spre un UAV [vehicul aerian fără pilot] al Forțelor Aeriene israeliene care opera în spațiul aerian libanez. Ca urmare, UAV-ul a fost avariat și a căzut pe teritoriul libanez”, a precizat armata.

UPDATE Forțele aeriene israeliene au recunoscut că una dintre dronele sale a fost doborâtă. Hezbollah afirmă că sistemele sale de apărare aeriană au doborât avionul israelian Hermes 900 fără pilot la bord, în timp ce se pregătea să efectueze atacuri în sudul Libanului. De la izbucnirea războiului în Gaza, la 7 octombrie, Hezbollah a efectuat schimburi de focuri mortale la granița cu Israelul, alimentând îngrijorările internaționale cu privire la extinderea conflictului în întreaga regiune.

UPDATE Israelul a folosit o zonă „în apropierea” cheiului militar american în timpul raidului sângeros asupra taberei de refugiați Nuseirat pentru a recupera patru prizonieri israelieni, potrivit unui purtător de cuvânt al Pentagonului american. Asaltul a ucis cel puțin 274 de palestinieni și a rănit sute de persoane.

UPDATE Blinken în timpul întâlnirii sale cu el-Sisi pentru a discuta despre o „încetare imediată a focului” în Gaza, secretarul de stat american a „subliniat, de asemenea, necesitatea urgentă de a redeschide punctul de trecere a frontierei Rafah” cu Egiptul, deoarece lipsa alimentelor, a combustibilului și a medicamentelor îi amenință pe cei 2,3 milioane de locuitori din Gaza. Blinken se află în Orientul Mijlociu ca parte a unui efort al SUA de a promova cea mai recentă propunere de încetare a focului.

UPDATE Secretarul de stat american, care se află la Cairo pentru o întâlnire cu președintele Egiptului, a îndemnat liderii regionali să facă presiuni asupra Hamas pentru a accepta propunerea de încetare a focului anunțată de SUA. Blinken a declarat că Israelul a fost deja de acord cu o încetare a focului în trei etape și cu schimbul de prizonieri, iar Hamas este singura barieră în calea finalizării acesteia. Cu toate acestea, liderii israelieni, inclusiv Netanyahu, au transmis mesaje contradictorii cu privire la această propunere, Netanyahu afirmând că orice acord trebuie să permită Israelului să elimine Hamas.

UPDATE Societatea Semilună Roșie Palestiniană (PRCS) a declarat că Israelul continuă să închidă punctul de trecere a frontierei Rafah din Gaza cu Egiptul „pe fondul unor niveluri iminente de foamete acută în întreaga Fâșie Gaza”. „Această aplicare a pedepsei colective asupra populației palestiniene din Gaza nu numai că exacerbează și mai mult situația umanitară din Fâșie, dar reprezintă o încălcare directă a Ordinului din mai al Curții Internaționale de Justiție privind măsurile provizorii și a dreptului umanitar internațional”, a declarat organizația medicală caritabilă pe X.

UPDATE Mai mult de jumătate din clădirile din Fâșia Gaza au fost distruse de atacurile israeliene începând cu 7 octombrie, potrivit agenției ONU pentru refugiații palestinieni (UNRWA). „Distrugerile din Gaza sunt de nedescris”, a declarat aceasta pe X, citând date ale Centrului de sateliți al Națiunilor Unite (UNOSAT).

UPDATE Houthis din Yemen au avariat două nave comerciale în atacuri cu rachete în Golful Aden în ultimele 24 de ore, ca parte a campaniei în curs de desfășurare a grupării împotriva navelor legate de Israel, a declarat duminică seara târziu Comandamentul Central al SUA (CENTCOM). Houthis au lovit Tavvishi, o navă de containere sub pavilion liberian și deținută de elvețieni, cu o rachetă balistică antinavă, a precizat CENTCOM. Nava a fost avariată, dar niciun membru al echipajului nu a fost rănit, potrivit CENTCOM.

UPDATE Oficiali de la Casa Albă au discutat despre posibilitatea de a încheia un acord unilateral cu Hamas pentru eliberarea a cinci prizonieri americani din Gaza, dacă Israelul nu ajunge la un acord de schimb de prizonieri cu grupul, relatează NBC News, citând doi actuali și doi foști oficiali americani care au cunoștință de aceste discuții. Mediatorii din Qatar ar ajuta la facilitarea unui astfel de acord cu SUA, care ar exclude Israelul, au declarat oficialii pentru NBC News. Aceștia nu au oferit informații despre ce ar putea oferi SUA Hamas în schimbul eliberării prizonierilor.

UPDATE Cinci palestinieni au fost găsiți uciși și alți 30 au fost răniți în districtul Rafah din sudul Gazei, raportează colegii noștri de la Al Jazeera Arabic, citând o sursă medicală locală. Victimele au fost aduse la Spitalul Nasser, dar întreruperea energiei electrice de acolo ar putea îngreuna tratarea răniților, potrivit raportului.

UPDATE Atacurile israeliene din cursul nopții au ucis și rănit mai mulți palestinieni din nordul și sudul Fâșiei Gaza, relatează agenția de presă Wafa. Potrivit rapoartelor sale, acestea includ: Bombardarea unei case de familie din cartierul Shujaya din orașul Gaza, care a ucis două persoane și a rănit altele, și atacuri de artilerie asupra unor case din cartierele Zeitoun și Tal al-Hawa din orașul Gaza. Atacuri de artilerie în mai multe zone la nord de Rafah, inclusiv Khirbet al-Adas și al-Hashaashin, care au provocat un număr nedeterminat de victime. Raiduri aeriene asupra orașului Deir el-Balah.

UPDATE Armata israeliană afirmă că a efectuat mai multe lovituri aeriene și „raiduri țintite” în centrul Gaza, ucigând luptători Hamas și distrugând infrastructura militară. Potrivit armatei israeliene, mai mulți dintre luptătorii Hamas uciși prin lovituri aeriene erau membri ai forțelor de elită Nukhba ale grupului. Ultimele atacuri ale Israelului în întreaga Gaza au ucis, de asemenea, civili, inclusiv femei și copii care se adăposteau în casele lor din orașul Gaza, potrivit agenției de știri Wafa.

UPDATE O coloană de tancuri a pătruns în două noi cartiere, într-un aparent efort de a finaliza încercuirea întregii părți estice a orașului Rafah, declanșând ciocniri cu luptătorii palestinieni săpați în interior, potrivit rezidenților blocați în casele lor. Medicii palestinieni au declarat că un atac aerian israelian asupra unei case din Tal as-Sultan, în vestul Rafah, a ucis două persoane. Armata israeliană a declarat că trupele diviziei sale 162 au efectuat raiduri în unele cartiere din Rafah, unde au localizat „numeroase puțuri suplimentare de tuneluri teroriste, mortiere și [alte] arme” aparținând grupărilor armate palestiniene.

Tragedie într-un parc din Capitală! O fetiță de 11 ani a murit după ce s-a electrocutat. Un băiețel de 6 ani e la spital
Tragedie într-un parc din Capitală! O fetiță de 11 ani a murit după ce s-a electrocutat. Un băiețel de 6 ani e la spital
/INFOGRAFIC/ Topul încrederii în sursele de informare din Moldova: TV8 este printre lideri
/INFOGRAFIC/ Topul încrederii în sursele de informare din Moldova: TV8 este printre lideri
Schimbări în orarele unor autobuze! Decizia, luată după scăderea numărului de călători în timpul verii
Schimbări în orarele unor autobuze! Decizia, luată după scăderea numărului de călători în timpul verii
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Premieră! Încă o șansă pentru absolvenții claselor a IX-a: Cei care nu au susținut examenele o pot face și în august
/VIDEO/ Premieră! Încă o șansă pentru absolvenții claselor a IX-a: Cei care nu au susținut examenele o pot face și în august

/VIDEO/ Satul olimpic şi-a deschis porţile: Primii sportivi au ajuns la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice

missing
18 iulie 2024, ora 22:47

Satul olimpic şi-a deschis oficial porţile pentru sportivi, joi dimineaţă, cu opt zile înainte de debutul Jocurilor Olimpice, iar primele delegaţii sunt aşteptate să sosească, dar departe de valul de sosiri care va culmina cu peste 14.000 de persoane. 

„Deschiderea Satului olimpic şi sosirea primilor sportivi reprezintă întotdeauna un moment special pe durata Jocurilor. Este momentul când Satul prinde viaţă”, a declarat adjunctul delegaţiei franceze, Andre-Pierre Goubert. 

De o săptămână, în Satul olimpic au sosit deja o parte din şefii din delegaţii şi staffurile lor responsabile cu primirea echipelor lor. 

Satul olimpic va găzdui 14.500 de persoane, dintre care 9.000 de sportivi, însă „marile naţiuni vor sosi în ziua de deschidere, aşa cum obişnuiesc Anglia, Statele Unite, Noua Zeelandă, Brazilia sau Elveţia”, a mai spus Andre-Pierre Goubert. 

Directorul Satului, Laurent Michaud, a precizat că 4.000 de persoane vor lucra pentru buna desfăşurare a activităţilor, în special în domeniile de curăţenie şi restaurant, precum şi 1.500 de voluntari, care vor lucra zilnic. 

La Jocurile Olimpice de la Paris, țara noastră va fi reprezentată de 26 de sportivi. 

 

Încă patru vameși au fost reținuți în urma unor percheziții la postul vamal Leușeni. Aceștia sunt bănuiți că luau mită de la transportatorii de colete și pasageri pentru a-i scuti de anumite taxe. /Atenție, cod roșu de escrocherie. Zeci de moldoveni sunt înșelați zilnic prin așa-numita schemă „ruda implicată în accident”. Poliția susține că doar de la începutul anului escrocii au reușit să ia de la oameni cel puțin 20 de milioane de lei. /Ploile, vântul puternic și grindina din după-amiaza zilei de ieri au distrus acoperișuri și au doborât mai mulți copaci în nordul țării. A fost nevoie de intervenția pompierilor în 15 raioane, cele mai afectate fiind Glodeni și Dondușeni. / Preşedintele american Joe Biden a fost testat pozitiv la Covid-19. Liderul de la Casa Albă spune că se simte „bine” și că își va onora obligațiunile în izolare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Câte 1000 de lei lunar, timp de doi ani pentru părinții de la sate, care își vor da copiii la școlile mai mari din localitățile vecine. Guvernul a aprobat procedura, menită să încurajeze populația să accepte optimizarea sistemului educațional. /Incendiu puternic la Edineț. Un depozit al fostei fabrici de tutun din Cupcini a luat foc. Șapte echipe de salvatori au intervenit în lupta cu flăcările. /Moldoveancă ucisă în România. Femeia lucra stomatolog în orașul Brăila și a fost găsită moartă în propriul cabinet.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Peste 120 de hectare de vegetație au fost mistuite de flăcări, în mai multe raioane ale țării. La Cahul a ars pădurea de lângă oraș, iar în raionul Florești focul s-a extins pe 80 de hectare de vegetație uscată. /Energia electrică cumpărată de stat la bursa română s-a scumpit de patru ori, în ultimelel zile pe fundalul creșterii consumului și diminuării producției de curent. Din fericire, Republica Moldova importă de peste Prut doar opt la sută din necesitățile țării.. /Roberta Metsola a mai obținut un mandat de președinte al Parlamentului European, iar joi deputații vor pune la vot și candidatura Ursulei von der Leyen la șefia Comisiei Europene.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șase hectare de pădure au fost mistuite de flăcări la Cahul. Meteorologii au emis avertizare cod galben de incendii, în paralel cu cel roșu de caniculă, de care vom scăpa abia joi. /A început admiterea în instituțiile de învățământ profesional tehnic. Sunt peste 12 mii de locuri bugetare și peste șapte mii- cu taxă. /Reparațiile de pe podul de la Mihai Viteazul se lungesc. Acum primăria invocă faptul că CFM refuză să deschidă circulația peste calea ferată la strada Petru Rareș, pentru ca podul să fie închis în totalitate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Prima zi de cod roșu de caniculă, cu temperaturi care au trecut de 40 de grade! Oamenii au făcut cu greu față căldurii sufocante, în special cei nevoiți să muncească sub razele arzătoare ale soarelui. /Curtea Constituțională a respins solicitarea unui grup de deputați comuniști, care au cerut examinarea constituționalității Decretului prezidențial prin care Alexandr Stoianoglo a fost demis din funcția de procuror general. / Rusia a vrut să îl asasineze pe directorul executiv al Rheinmetall, care furnizează obuze Ucrainei. Complotul a fost dejucat de SUA și Germania.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Poliția anunță că a reținut doi complici la crima odioasă de ieri, dar recunoaște că la 24 de ore după executarea unui bărbat la o terasă din capitală, killer-ul rămâne în libertate. /Cauza penală pe numele fostului procuror general, Alexandr Stoianoglo, și doi procurori PCCOCS a fost deblocată. Colegiul Penal al Curții de Apel a respins recursurile depuse de cei doi procurori vizați în dosar. Între timp, Stoianoglo o acționează în judecată pe Maia Sandu. /Temperaturi tot mai fierbinți! Meteorologii au emis cod roșu de caniculă în centrul și sudul țării, iar la nord - cod portocaliu. Alertele meteo intră în vigoare mâine și vor fi valabile până pe 17 iulie inclusiv.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Asasinat în plină zi în capitală. Un bărbat a fost împușcat mortal la o terasă de un individ pe trotinetă. Victima este de origine turcă, membru al unei organizații criminale. /Punct și de la capăt în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Astăzi a fost schimbat completul de judecată, al treilea la număr. Ce urmează? /Accident grav la Taraclia. Un copil de 8 ani și tatăl său au decedat, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac pe un drum local.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Consiliul Superior al Magistraturii are un nou președinte. Este Sergiu Caraman, care a asigurat până acum interimatul. / Șase persoane au fost astăzi reținute, în urma unor descideri la sediul Partidului „Victoria”, afiliat fugarului Ilan Șor din Comrat. Perchezițiile au loc într-un dosar de finanțare ilegală a partidului. / Ne vom topi la soare! De mâine, întră în vigoare codul portacoliu de caniculă. Acesta va fi valabil în partea de centru și sud a țării.Temperaturile vor atinge 39 de grade Celsius. Alerta meteo este valabilă până pe 16 iulie inclusiv.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, este propus de PSRM drept candidat neafiliat politic la alegerile prezidențiale din toamnă. Socialistul Igor Dodon, face apel la opoziție să îl susțină. / Bloc cu 12 etaje, ridicat cu încălcări ale normelor în construcții. Ofițerii anticorupție au decins astăzi cu percheziții la o companie de construcție din capitală. Sunt vizați și responsabili din cadrul primăriei Chișinău. / Ieri, 7 iulie, a fost ultima zi a recensământului populației. Ultimele date publicate de Biroul Național de Statistică arată că până în ultima zi au fost recenzate circa două milioane 438 mii de persoane și circa un milion 654 mii de locuințe.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
30 de zile de arest pentru Șeful biroului Nord al Serviciului Vamal și cinci subalterni de-ai săi. Cei șase sunt suspectați de corupție. /Consilierul socialist și sportivul care s-au încăierat săptămâna trecută la Bălți au fost eliberați. Aceștia au stat o săptămână în arest preventiv. /Vom plăti mai mult pentru băuturile în sticle din plastic, dar dacă le returnăm, primi înapoi banii pe recipiente. Ministerul Mediului vrea astfel să micșoreze cantitatea deșeurilor care ajung la gropile de gunoi.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică din Uniunea Europeană. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. /Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Serviciile de apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea să se scumpească cu aproape 40 la sută. „Apă-Canal Chișinău” spune că a acumulat devieri financiare de peste 150 de milioane de lei, iar acestea trebuie recuperate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Percheziții soldate cu rețineri la Biroul vamal „Nord”. 6 vameși, inclusiv șeful Biroului, au fost reținuți pentru corupere pasivă. /Amenzi de peste 480 de milioane de lei pentru șase companii de pe piața petrolieră. Sunt acuzate că au recurs la înțelegeri de cartel pentru a menține prețul majorat la carburanți. /Se caută un șef interimar la Interpol. Acesta îi va lua locul lui Viorel Țentiu, aflat în arest. Sunt examinate mai multe candidaturi.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Alertă cu bombă la Aeroportul Chișinău! Toți pasagerii și personalul au fost evacuați, iar procesul de înregistrare a fost întrerupt. /Ședință cu fermierii la Ministerul Agriculturii, după ce aceștia au amenințat cu proteste masive. Ce li s-a promis, vedeți în continuare. / Curtea Supremă din SUA i-a acordat imunitate lui Donald Trump în ancheta asaltului asupra Capitoliului. „Un precedent periculos”, a reacționat actualul președinte Joe Biden.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Se scumpesc semnificativ carburanții. Mâine, prețul benzinei cu cifra octanica 95 va ajunge la 25 de lei per litru. Cum explică ANRE motivele? / Consiliului Superior al Magistraturii nu a reușit nici astăzi să aleagă un președinte a CSM. Doi candidați Aliona Miron și Sergiu Caraman au fost înscriși în concurs, însă au solicitat timp pentru a se pregăti. / Încă o șansă pentru elevii din clasa a 9, care nu au susținut examenele din prima. Astăzi a început sesiunea suplimentară pentru absolvenții de gimnaziu.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Un consilier PSRM de la Bălți a fost reținut, după ce a fost implicat într-o bătaie.„Provocare criminală organizată”, au reacționat socialiștii. De la ce a pornit totul? / Concursul pentru șefia Consiliului Superior al Magistraturii a eșuat. Ion Guzun și Vasile Șchiopu și-au retras candidaturile. Cum și-au argumentat deciziile? /Dezastru ecologic la nordul țării. De mai bine de cinci decenii, deșeurile din orașul Glodeni sunt aruncate pe un câmp de la periferia orașului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică din Uniunea Europeană. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. / Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Serviciile de apă și canalizare în municipiul Chișinău ar putea să se scumpească cu aproape 40 la sută. „Apă-Canal Chișinău” spune că a acumulat devieri financiare de peste 150 de milioane de lei, iar acestea trebuie recuperate.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Republica Moldova și Ucraina au început negocierile de aderare la Uniunea Europeană. Guvernarea de la Chișinău speră că procesul se va încheia până în anul 2030. / O nouă schemă de escrocherie. Mai mulți cetățeni au primit conturi de plată pentru ca să-și poată primi coletele de peste hotare. / Fermierii amenință, din nou, cu proteste. De această dată sunt nemulțumiți că statul nu va mai prelungi restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Astăzi se dă startul negocierilor de aderare a Republicii Moldova și Ucrainei la UE. Este un moment solemn, organizat la Luxembourg, unde a zburat mai bine de jumătate din Cabinetul de Miniștri de la Chișinău. / Calea Ferată din Moldova a intrat, din nou, în datorii. Întrepriderea se confruntă cu pierderi uriașe și are restanțe la plata salariilor angajaților încă din luna martie. Ce soluții au autoritățile / Flăcările au cuprins una dintre cele mai înalte clădiri din Bălți. Doi pensionari au fost duși la spital, iar zeci de persoane au fost evacuate, după un incendiu izbucnit într-o clădire cu 16 etaje.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Zi de doliu național în Republica Moldova. Cu cărți în mâini și flori, zeci de oameni au venit să-l petreacă pe maestrul Spiridon Vangheli pe ultimul drum! /Circulația pe podul Mihai Viteazul ar putea fi închisă pentru două luni. Solicitarea a fost făcută de agentul economic, care se ocupă de reparația podului. Pe unde ar putea circula șoferii? /Un tânăr a căzut de pe o stâncă de la o înălțime de circa 30 de metri. Cazul a avut loc în seara de 23 iunie, pe teritoriul mănăstirii Saharna din Rezina. Victima a fost transportată la spital.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Guguță a rămas orfan. Celebrul Spiridon Vangheli a decedat la onorabilă vârsta de 92 de ani. / Fosta șefă a asistenței sociale din Bălți a fost reținută. Aceasta este acuzată că a luat cinci mii de euro mită ca să nu intervină în planul de deposedare de apartamente a doi bătrâni singuratici. /Mașinile fugarului Ilan Șor au fost scoase la licitație în efortul de a recupera prejudiciile aduse de frauda bancară. Cât costă acestea?

/FOTO/ Vara, sezonul turiștilor în Moldova. Topul celor mai scumpe și al celor mai accesibile hoteluri din Chișinău
/FOTO/ Vara, sezonul turiștilor în Moldova. Topul celor mai scumpe și al celor mai accesibile hoteluri din Chișinău
/INFOGRAFIC/ Topul încrederii în sursele de informare din Moldova: TV8 este printre lideri
/INFOGRAFIC/ Topul încrederii în sursele de informare din Moldova: TV8 este printre lideri
/EXCLUSIV/ „Era înfricoșător”! Mărturii cutremurătoare pentru TV8, după atacul rusesc la spitalul de copii din Kiev
/EXCLUSIV/ „Era înfricoșător”! Mărturii cutremurătoare pentru TV8, după atacul rusesc la spitalul de copii din Kiev
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: „Locotenenții propagandei”. Mesajele toxice transmise de portavocele Rusiei în Moldova
/VIDEO/ Nu va participa la „nunți politice”: Renato Usatîi, despre susținerea candidaturii lui Stoianoglo la prezidențiale
/VIDEO/ Nu va participa la „nunți politice”: Renato Usatîi, despre susținerea candidaturii lui Stoianoglo la prezidențiale

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram