/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 852: Patru morți și 144 răniți într-un atac la Sevastopol. Serbia admite vânzarea de muniții

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 844: Nouă strategie pe front, blocadă la Vovceansk și discuții de pace în Elveția

16 iunie 2024, ora 10:44

Războiul din Ucraina continuă cu schimbări strategice și intense activități diplomatice. Ucraina distruge sistemele rusești de apărare aeriană, pregătindu-se pentru sosirea avioanelor F-16. Rușii sunt blocați la Uzina de agregate Vovcensk din cauza lipsei de aprovizionare. Rusia lansează o campanie de dezinformare înaintea Summitului pentru Pace din Elveția, care discută pacea fără negocieri directe cu Rusia. Propunerile de pace ale lui Putin sunt respinse de Occident ca neconstructive. Uniunea Europeană are dificultăți în adoptarea unui nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. Președintele Zelenski vrea ca planul de pace să fie agreat de comunitatea internațională înainte de a-l prezenta Rusiei.

UPDATE Forțele armate ale Ucrainei își schimbă strategia pe front, pregătind venirea avioanelor F-16. Ele se concentrează acum pe distrugerea apărării aeriene rusești, arată o analiză a surselor deschise, făcută de Julian Röpke, de la Bild, care comenta recentul videoclip al distrugerii în Ucraina a sistemului rus de apărare antiaeriană Buk-M2 și a complexului de comunicații radio releu P-416ГМ „Granit-M” . Anterior, Forțele Armate au atacat și mai multe complexe S-300 și S-400, în special în Crimeea și regiunile de graniță ale Rusiei.

UPDATE Rușii s-au trezit blocați la Uzina de agregate Vovcensk- artileria ucraineană a tăiat punctele de livrare a muniției și hranei. Luptătorii ucraineni au înțeles că aceste puncte pot fi ușor tăiate, deoarece erau doar câteva căi prin care rușii puteau ajunge la această uzină.

UPDATE Conform datelor furnizate de partea ucraineană, pierderile totale ale Rusiei în Ucraina, de la începutul războiului, sunt de 525.150 de militari. Forțele armate ale Ucrainei au neutralizat alți 1.090 de militari ruși în ziua trecută (14 iunie). În plus, Rusia a pierdut pe câmpul de luptă cel puțin: 7.956 tancuri (+20 pe zi), vehicule de luptă blindate – 15.263 (+29); sisteme de artilerie – 13.855 (+37); echipament de apărare aeriană - 853 (+4).

UPDATE În noaptea de dinaintea Summitului pentru Pace din Elveția, boții de la Kremlin au publicat 120.000 de postări cu citate false de la celebrități mondiale precum Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Alain Delon și alții - despre „prăbușirea Ucrainei și a Europei”, relatează „Agenția”. Încă de vineri seară, boți ai rețelei Dvoynik, legați de guvernul rus, cea mai mare rețea de dezinformare a Kremlinului care lucrează pentru publicul occidental, au început o campanie masivă de distribuire a imaginilor cu citate false de la celebrități. 

UPDATE Formatul Summit-ului pentru pace din Elveția nu implică negocieri directe cu Federația Rusă. Acest lucru a fost declarat de șeful adjunct al Biroului Președintelui Ucrainei, Ihor Zhovkva. "Pentru ce este acest summit? Acest summit este pentru a începe procesul de pace. La acest summit, am adunat acele țări care sunt gata să vorbească obiectiv și să acționeze pentru a stabili pacea", a spus el. Zhovkva a subliniat că actualul summit este „inaugural și inițial”, deoarece începe procesul și nu are ca scop rezolvarea tuturor problemelor.

UPDATE  Kremlinul a declarat sâmbătă că Occidentul a reacţionat neconstructiv la propunerile preşedintelui rus Vladimir Putin privind o nouă arhitectură de securitate şi discuţii de pace cu Ucraina, potrivit Reuters. "Sunt foarte multe, foarte multe reacţii oficiale, declaraţii oficiale. De natură neconstructivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, ca răspuns la o întrebare dacă a existat o reacţie oficială la propunerile lui Putin, au relatat agenţiile de presă ruse. Putin a prezentat vineri condiţiile prealabile ale Rusiei pentru începerea discuţiilor de pace cu Ucraina. El a spus că Moscova va pune capăt războiului doar dacă Kievul va fi de acord să renunţe la aspiraţia sa de a adera la NATO şi la patru regiuni revendicate de Moscova (Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie) - cereri pe care Kievul le-a respins imediat ca fiind echivalentul unei capitulări.

UPDATE Premierul Estoniei a avertizat asupra tentației unora de a „potoli” Rusia prin concesii teritoriale, subliniind că aceasta nu este o cale către pace, ci către un nou mare război. „Sunt îngrijorată când aud că există inițiative de pace care nu țin cont de principiile Cartei ONU. Ar trebui să avem grijă să nu creăm impresia că unele principii, precum integritatea teritorială a Ucrainei, sunt secundare”, a declarat premierul Estoniei, Kaja Kallas, în marja summitului pentru pace organizat sâmbătă și duminică în Elveția.

UPDATE Uniunea Europeană nu a putut să cadă de acord asupra celui de-al 14-lea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei din cauza faptului că Germania nu a fost mulțumită de clauza privind responsabilitatea companiilor europene pentru încălcarea restricțiilor. Următoarea discuție a pachetului de sancțiuni împotriva Rusiei este programată pentru 19 iunie, a relatat Reuters cu referire la diplomații europeni. Se remarcă faptul că oficialii din 27 de țări UE au discutat de mai bine de o lună pachetul, care include o interdicție a transbordării GNL rusesc și un plan de a responsabiliza operatorii UE pentru încălcările sancțiunilor de către subsidiare și parteneri din țări terțe.

UPDATE Consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe, Jake Sullivan, a declarat sâmbătă că ultima propunere de pace a Rusiei pentru Ucraina reprezintă o „viziune complet absurdă”, relatează Reuters, potrivit Agerpres. De asemenea, el a declarat că absenţa Chinei de la summitul pentru pace în Ucraina este probabil rezultatul rugăminţilor Rusiei de a nu participa. Pe de altă parte, vicepreşedinta SUA, Kamal Harris, a respins condiţiile cerute de preşedintele rus Vladimir Putin pentru începerea negocierilor de pace cu Ucraina, considerându-le, la fel ca Sullivan, absurde.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că va face propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de către comunitatea internaţională, relatează AFP. „Când planul de acţiune va fi pe masă, acceptat de toţi şi transparent pentru oameni, atunci el va fi comunicat reprezentanţilor Rusiei, astfel încât să putem pune cu adevărat capăt războiului”, a declarat preşedintele ucrainean în deschiderea primului summit pentru pace în Ucraina, care se desfăşoară în acest weekend în Elveţia, dar fără Rusia.

Un tânăr a căzut în gol 30 de metri, după ce a alunecat de pe o stâncă, la Mănăstirea Saharna
Un tânăr a căzut în gol 30 de metri, după ce a alunecat de pe o stâncă, la Mănăstirea Saharna
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Provocări cu iz FSB-ist pe axa Paris-Chișinău, cu implicarea cetățenilor moldoveni
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Provocări cu iz FSB-ist pe axa Paris-Chișinău, cu implicarea cetățenilor moldoveni
/VIDEO/ Cu lacrimi și dor de casă. Povestea unei foste învățătoare din Orhei, care a lucrat peste 20 de ani badantă în Italia
/VIDEO/ Cu lacrimi și dor de casă. Povestea unei foste învățătoare din Orhei, care a lucrat peste 20 de ani badantă în Italia
Ce s-a ales de grupul Wagner, la un an de la revolta lui Prigojin împotriva lui Putin
Ce s-a ales de grupul Wagner, la un an de la revolta lui Prigojin împotriva lui Putin
/VIDEO/ Adio, Spiridon Vangheli! Cu cărți în mâini, zeci de oameni au venit la funeraliile scriitorului
/VIDEO/ Adio, Spiridon Vangheli! Cu cărți în mâini, zeci de oameni au venit la funeraliile scriitorului

Unul dintre cei mai căutaţi traficanţi de droguri bulgari s-a predat poliţiei. Era condamnat şi în România

missing
24 iunie 2024, ora 15:51

Unul dintre cei mai căutaţi traficanţi de droguri bulgari, dat în urmărire din 2018 şi vizat de o notificare de alertă roşie a Interpol, s-a predat luni dimineaţa autorităţilor, a anunţat Ministerul de Interne al Bulgariei, informează Agerpres, care citează AFP.

Evelin Banev, supranumit „Brendo”, „care face obiectul unui mandat de urmărire internaţional, s-a prezentat de bună voie” la închisoarea din Sofia, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului bulgar.

Ras pe cap şi cu şapcă gri, bărbatul de 59 de ani apare alături de avocatul său Petar Zafirov îndreptându-se spre intrarea penitenciarului din capitala bulgară, într-o înregistrare video postată pe Facebook de site-ul de ştiri flagman.bg.

„Banev se predă pentru a executa pedeapsa pronunţată împotriva lui”, a explicat Zafirov.
În 2013, fostul luptător Evelin Banev a fost condamnat în Bulgaria la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru participare la o reţea de spălare a banilor. În final, în 2018, verdictul a fost redus la şase ani de Curtea Supremă a Bulgariei.

El nu şi-a ispăşit niciodată pedeapsa, profitând de o punere în libertate pentru a fugi din Bulgaria.
„Brendo” fusese arestat în septembrie 2021 în Ucraina, însă a fost rapid eliberat de autorităţile acestei ţări a cărei cetăţenie o dobândise. De atunci, urma lui se pierduse.

El fusese condamnat în 2017 la 20 de ani de închisoare în Italia, unde a fost declarat vinovat de importarea a 40 de tone de cocaină din American Latină în folosul celebrei mafii calabreze ‘Ndrangheta, între 2004 şi 2007.

El a fost condamnat de asemenea în România la puţin peste 10 ani de închisoare.
Într-unul dintre evenimentele cele mai marcante ale istoriei recente bulgare, fiica lui, pe atunci în vârstă de 10 ani, fusese răpită în martie 2013 în faţa domiciliului său dintr-o suburbie de lux a Sofiei. Ea fusese eliberată 47 de zile mai târziu, după plata unei răscumpărări, în condiţii misterioase.

Guguță a rămas orfan. Celebrul Spiridon Vangheli a decedat la onorabilă vârsta de 92 de ani. / Fosta șefă a asistenței sociale din Bălți a fost reținută. Aceasta este acuzată că a luat cinci mii de euro mită ca să nu intervină în planul de deposedare de apartamente a doi bătrâni singuratici. /Mașinile fugarului Ilan Șor au fost scoase la licitație în efortul de a recupera prejudiciile aduse de frauda bancară. Cât costă acestea?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Apa din Nistru poate fi contaminată, în urma unei scurgeri de reziduri în regiunea transnistreană. Ministerul Mediului de la Chișinău ne recomandă să evităm scăldatul în aval de orașul Tighina, până vor fi gata rezultele unei analize prelevate de Agenția de Mediu. / La un an după lansare, compania finaciară Revolut pleacă din Republica Moldova. Clienții au fost anunțați că din 20 iulie nu vor mai putea face operațiuni prin aplicație. /România a decis a decis donarea unui sistem de apărare aeriană Patriot către Ucraina. Anunțul vine în ziua în care și președintele Iohannis a declarat că se retrage din cursa pentru șefia NATO, în favoarea candidatului olandez.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
O șefă de secție de la asistența socială din Bălți a fost reținută de ofițerii anticorupție. Aceasta și câțiva dintre colegii ei sunt suspectați că a lăsat fără apartamente doi pensionari singuratici. / Deși a fost finalizat, drumul Leova-Bumbăta nu poate fi dat în exploatare. Primarul de la Leova refuză recepția atât timp cât Procuratura Anticorupție investighează cine și cât a furat din acest proiect de infrastructură. / O competiție din Rusia a certat Guvernul de la Chișinău cu mai multe federații sportive din țară. Ministerul Educației amenință că va tăia finanțările celor care au trimis sportivi la Kazan, calificând participarea noastră la competiție drept act de încurajare a agresorului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Italia s-a angajat să sprijine Republica Moldova în parcursul său european, dar și în domeniul cultural. Două acorduri în acest sens au fost semnate, astăzi, la întâlnirea oficială a șefei statului Maia Sandu și omologul său italian, Sergio Mattarella. /Mai mulți bani pentru petroliști. Autoritățile le-au dat voie companiilor petroliere să încaseze cu 11 bani mai mult din vânzarea fiecărui litru de motorină sau benzină. / Liderii Uniunii Europene au încheiat luni discuțiile privind posturile de conducere ale blocului comunitar pentru următorii cinci ani fără a ajunge la un acord, urmând să ia o decizie la summitul de săptămâna viitoare.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Primarul de la Boldurești, acuzat că a accidentat mortal un copil de 14 ani a compărut în fața judecătorilor la prima lui ședință de judecată. Acesta pledează nevinovat și refuză să facă declarații de presă. / Banca Mondială oferă Republicii Moldova 40 de milioane de dolari. Banii sunt destinați pentru sprijinul refugiaților ucraineni, familiilor care îi susțin, dar și dezvoltarea economiei țării. /Exploatați de cea care trebuia să îi apere. O polițistă din Edineț a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic de copii și de ființe umane.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Zi fierbinte la Parlament. Deputații lui Ilan Șor s-au îmbrânzit cu agenții de pază, iar aproape 30 dintre activiștii de la un protest organizat de ei au ajuns la poliție. /O cursă charter plătită de Șor să aducă acasă moldoveni adunați la un eveniment politic la Moscova, a fost deviată spre București. Avionul a mobilizat forțele de ordine și personalul de pe aeroportul Otopeni, după o alertă cu bombă. / Ploaia puternică din această după-amiază a transformat unele străzi din capitală în râuri. A fost afectată și circulația transportului public. Îngropate în noroi după ploaia de aseară au fost și peste 30 de drumuri naționale.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a deschis un dosar penal în cazul fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei. / Evaziune fiscală de aproape 20 de milioane de lei. Este vizată o rețea de restaurante din țară. Aceștia evitau să dea bonul fiscal clienților, iar banii în numerar nu îi reflectau în evidența contabilă. / Peste zece localități din raionul Orhei, Cahul și Ceadâr Lunga sunt și astăzi parțial în beznă, după ploaia și furtuna puternică de acum aproape două zile. Între timp, meteorologii au emis un nou Cod galben de instabilitate atmosferică.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Furtuna și ploaia puternică de aseară a făcut două victime. O copilă de 13 ani, dar și regizorul Arcadie Spoială au murit striviți de copaci. Zeci de localități din țară rămân în beznă și la această oră. În capitală a fost anunțată situație de forță majoră. /Gheorghe Cotorobai, învinuit de răpirea și uciderea cu deosebită cruzime a tânărei din Orhei, însărcinată, s-a mai ales cu un capăt de acuzare. Acesta este învinuit de viol. Procurorii au cerut astăzi prelungirea mandatului de arest cu încă 30 de zile. /Politicieni moldoveni au sărbătorit, astăzi, ziua Rusiei chiar în centrul Chișinăului. Deputații, asociați cu fugarul Ilan Șor, dar și fostul premier Vasile Tarlev au onorat invitația ambasadei Rusiei de a participa la recepția organizată cu ocazia sărbătorii.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Ploile puternice au făcut prăpăd în mai multe raioane din țară. Sute de hectare de floarea de soarelui, viță de vie, porumb și grâu au fost distruse. /Încă o persoană a fost arestată în dosarul INTERPOL. Aceasta va sta după gratii 30 de zile, dar procurorii nu spun despre cine este vorba. /După câteva tergiversări a finalizării lucrărilor de pe strada Mihai Viteazul, primăria anunță o soluție de alternativă pentru ambuteiajele imense din zonă- un nou traseu care să ocolească zona șantierului.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Partidele europene de centru-dreapta şi de extremă-dreapta au obținut cel mai mare număr de locuri la alegerile de duminică. Conservatorii din Partidul Popular European își păstrează primul loc în Parlamentul European. / Tatăl care și-ar fi violat fiica vitregă de 11 ani, care ulterior a rămas însărcinată și a născut, va ajunge pe banca acuzaților. Dosarul penal pe numele acestuia a fost transmis în instanța de judecată. / Apă-Canal Chișinău cere scumpirea apei. Tariful propus pentru apă și canalizare este cu 6 lei mai mare decât cel actual.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
lan Șor și politicienii afiliați lui au fost incluși în categoria „organizațiilor și persoanelor periculoase” de compania care deține rețeau Faceebok și Instagram. Șor amenință Meta cu judecata. / Fostul deputat moldovean, Vadim Vacarciuc, a fost arestat în SUA. Acesta este acuzat de utilizarea neautorizată a documentelor. / Anchetă internă la Ministerul Culturii, după ce unii membri ai ansamblului Joc au dansat la un eveniment organizat la Sankt Petersburg, la care a participat și fugarul Ilan Șor.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Șeful biroului Interpol Moldova a fost băgat după gratii pentru 30 de zile. Viorel Țentiu este acuzat că face parte dintr-o grupare ce a asigurat refugiu în Republica Moldova pentru persoane influente date în căutare de Interpol. / Generalul acuzat că a spionat pentru ruși a ajuns și în vizorul justiției. Procuratura Generală anunță că-l investighează pe fostul șef al Marelui Stat Major, Igor Gorgan, iar președintele Parlamentului cere procurorilor să facă publice mai multe detalii. / De astăzi moldovenii pot purta toate actele în telefon. Statul a lansat aplicația numită EVO, obligând și instituțiile să recunoască autenticitatea documentelor digitale. Câte acte încap într-un smartphone?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Scandal uriaș de spionaj în Armată. Fostul şef al Statului Major al R. Moldova, Igor Gorgan, ar fi informator al spionajul militar rusesc. Sunt datele unei investigații The Insider. Președinția a condamnat actul de trădare. / Au apărut mai multe nume în dosarul schemei de corupție privind manipularea datelor INTERPOL. Printre bănuiți ar fi șeful biroului Interpol din Moldova,șeful Inspectoratului pentru Migrație, un fost viceministru al Justiției și un avocat. Informațiile nu au fost confirmate de autorități. / În India au avut loc cele mai masive alegeri din lume. Au fost 44 de zile de vot, iar la urne au fost chemaţi aproape un miliard de alegători.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Milioane de dolari pentru a ajuta persoane date în căutare de Interpol să obțină azil sau statut de refugiat în Republica Moldova. Procuratura Anticorupție anunță că au fost reținuți patru funcționari de la noi. / Percheziții într-un dosar de corupție la oficiile Serviciului Fiscal din Bălți și raioanele Florești, Fălești, Soroca și Șoldăneși. Oamenii legii au ridicat un milion 500 de mii de lei. / A început sesiunea de Bacalaureat. Primii au intrat în febra examenelor absolvenții de lidceu din școlile alolingve.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Noi percheziții la partidele afiliate lui Ilan Șor. Procurorii au mai ridicat trei milioane de lei de la oamenii din anturajul oligarhului fugar și spun că acesta a pus în aplicare o nouă schemă ilegală de a aduce bani în Republica Moldova. / Ședință de judecată cu proteste și o alertă cu bombă. S-a întâmplat la Judecătoria Centru, cu sediul Buiucani, unde a avut loc o nouă şedinţă în dosarul bașcanei Găgăuziei. Organizatorii dau vina pe poliție pentru alerta cu bombă. / Președintele ucrainean acuză China că ajută Federația Rusă să compromită Summitul de pace privind Ucraina. Evenimentul este programat pentru jumătatea acestei luni, în Elveția.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Președinta, Maia Sandu și premierul Dorin Recean vor fi audiați în calitate de martori în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Cum a reacționat Președinția? Un polițist a fost făcut colonel după ce a refuzat mită de 20 de mii de dolari. Operațiunea CNA s-a soldat cu reținerea unei femei de afaceri din Ucraina. Germania mai oferă 14 blindate ”Pirahna” Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării de la Berlin după ce omologul său de la Chișinău i-a arătat dorările armatei naționale.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
CSP a ales un procuror general. Câștigătorul concursului este Ion Munteanu. Acesta urmează să fie numit în funcție de șefa statului. /Râuri pe mai multe străzi din capitală după ploile torențiale. Șoferii surprinși de șuvoaie au trecut prin momente de calvar. Între timp, meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea. /Dezinformarea publică ar putea fi tratată drept trădare de patrie! Legea propusă de PAS este criticată dur de opoziție, care spune că e un instrument de luptă cu politicienii și presa incomodă.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, este la Chișinău. Acesta a anunțat că Statele Unite ne acordă 50 de milioane de dolari pentru curățarea justiției, lupta cu dezinformarea și alegeri libere. Sosirea oficialului a fost marcată de proteste. / O nouă licitație pentru închirierea spațiilor comerciale de la aeroport. Autoritățile au schimbat regulile concursului. / Vom avea mai mulți militari de carieră. Guvernul a aprobat fondarea Colegiului Militar. Noua instituție se deschide la 1 septembrie.
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Încă un judecător, achitat în dosarul Laundromat, așteaptă despăgubiri de 300 de mii de lei de la stat. Este vorba despre magistratul Mihail Moraru, care a solicitat 1 milion 250 de mii de lei cu titlu de prejudiciu moral. / Guvernul a anunțat cifrele programului guvernamental Prima casă Plus. Acesta va fi accesibil din luna iulie și va putea fi accesat de mai multe categorii de persoane. / A fost lansată platforma de înregistrare prealabilă pentru persoanele care vor vota peste hotare. Cum funcționează aceasta?
Știri cu Angela Gonța
Știri cu Angela Gonța
Doctoriță din Chișinău condamnată pentru malpraxis. Aceasta a fost găsită vinovată de tratarea superficială a situației medicale a unei gravide, care s-a soldat, în consecință, cu traumarea nou-născutului. / Probleme cu legea și pentru doi medici de la Orhei. Sunt suspectați că eliberau certificate medicale contra unor sume de până la 1 mie 500 de lei și au fost astăzi percheziționați de ofițerii CNA. / Mașinile electrice vor avea plăcuțe verzi cu numere de înmatriculare. Cât costă schimbarea acestora?

/EXCLUSIV/ „Nu arăt doar părți lustruite ale vieții mele”: Pasha Parfeni dezvăluie ce stă în spatele piesei „Vecinii”
/EXCLUSIV/ „Nu arăt doar părți lustruite ale vieții mele”: Pasha Parfeni dezvăluie ce stă în spatele piesei „Vecinii”
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Provocări cu iz FSB-ist pe axa Paris-Chișinău, cu implicarea cetățenilor moldoveni
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Provocări cu iz FSB-ist pe axa Paris-Chișinău, cu implicarea cetățenilor moldoveni
/VIDEO/ Podoliak, despre riscul închiderii granițelor cu Moldova: „Nu cred că este posibil un scenariu negativ”
/VIDEO/ Podoliak, despre riscul închiderii granițelor cu Moldova: „Nu cred că este posibil un scenariu negativ”
Un tânăr a căzut în gol 30 de metri, după ce a alunecat de pe o stâncă, la Mănăstirea Saharna
Un tânăr a căzut în gol 30 de metri, după ce a alunecat de pe o stâncă, la Mănăstirea Saharna
Atenție! Vor răsuna peste 200 de sirene concomitent. Cât va dura semnalul sonor și de ce
Atenție! Vor răsuna peste 200 de sirene concomitent. Cât va dura semnalul sonor și de ce

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram