externe

Mesajul lui Zelenski, după victoria Kalush Orchestra la Eurovision: „Muzica noastră cucerește Europa"

15 мая 2022, час 07:46
Делиться:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a venit cu un mesaj de felicitare și de mulțumire după ce trupa Kalush Orchestra a câștigat Eurovision Song Contest 2022. 

„Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucerește Europa! Anul viitor, Ucraina va găzdui Eurovision! Pentru a treia oară în istoria sa. Și cred - nu pentru ultima oară", a scris preşedintele pe Telegram.

„Vom face tot posibilul ca într-o zi să găzduim participanții și oaspeții Eurovision în Mariupolul ucrainean. Liber, liniștit, reconstruit!", a precizat Zelenski.

El a mulțumit pentru victorie trupei Kalush Orchestra și tuturor celor care au votat pentru Ucraina. 

„Sunt sigur că coarda noastră victorioasă în lupta cu inamicul nu este departe. Glorie Ucrainei!", a conchis Volodimir Zelenski. 

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, a câştigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”, în finala ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sala Pala Olimpico din Torino. Ucraina a obținut 631 de puncte.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram