/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Andrei Bolocan la dezbaterea din Parlament. „Spre deosebire de voi, eu chiar mi-am dorit să vin aici”

missing
30 iunie 2017, ora 22:07

Acesta a avut momentul său atunci când și-a expus părerea despre schimbarea sistemului electoral așa cum ne-a obișnuit, sarcastic și ironic.

Sunt unul din puținii oameni care astăzi traiește un vis, pentru că, spre deosebire de mulți dintre voi, eu chiar mi-am dorit să vin aici, mie chiar îmi este curios să aud ceea ce vorbiți, eu chiar foarte rar bag nasul în telefon ca să nu aud despre ce se vorbește. Trăind acest vis, mă întrebam dacă este din cauza oboselii de vineri sau din cauza căldurii, dar noi oleacă am uitat de 850.000 de oameni care au semnat în favoarea votului uninominal. Oameni care au fost ademeniți cu una din cele mai puternice „cotletuțe” și anume revocarea deputatului”, a spus vloggerul.

La rândul său, Andrian Candu a ținut să vină cu o replică, spunându că Andrei Bolocan ar fi venit în Parlament ca să caute lumina.

Ne bucurăm că dumneavoastră ați decis să căutați lumina și în Parlamentul Republicii Moldova. Aici cu siguranță veți avea lumină. Oamenii care sunt prezenți aici reprezintă diferite categorii ale societății și ar trebui să aveți un respect față de toți, indiferent de opiniile pe care le au. Aici sunt minți luminate, care cu siguranță vă vor lumina și pe dumneavoastră”, a spus Adrian Candu.

Menționăm că astăzi, în incinta Parlamentului Republicii Moldova, a avut loc o nouă dezbatere cu privire la schimbarea sistemului elecotral. la care a putut participa oricine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram