/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Judecătorul Melniciuc a părăsit izolatorul CNA și a plecat îndată în concendiu

missing
30 iunie 2017, ora 18:00

„O asemenea posibilitate nu a fost pusă în discuție de către plenul CSM și nici nu a parvenit o solicitare oficială în acest sens”, a menționat Carolina Magîr, ofițer de presă, CSM.

În același timp, CSM spune ca nu a permis arestarea lui Oleg Melniciuc, cerută de procurori în demersul inițial, pe motiv ca învinuirea adusă judecătorului nu justifică privarea de libertate a acestuia.

„Ca să fie clar, arestul este o măsură excepțională, iar solicitarea de limitare a inviolabilității judecătorului printr-o astfel de măsură urma a fi justificată”, a mai comentat ofițerul de presă al CSM.

Oleg Melniciuc nu a răspuns la telefon pentru comentarii. Acesta se află în concediu până pe 18 august. Judecătorul a fost reținut marți dimineața, direct din biroul său. Magistratul este în prezent judecător în sectorul Rîşcani. Acesta și-a dorit și funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Chișinău, însă candidatura sa a fost respinsă. Melniciuc este primul judecător din Moldova cercetat pentru îmbogățire ilicită și riscă pana la 7 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram