Un bărbat din statul american Oklahoma arestat pentru mai multe mandate pe numele său și-a cerut iubita în căsătorie înainte de a fi dus la închisoare de polițiști, așezându-se în genunchi în fața ei cu mâinile încătușate, informează Agerpres.

Pe data de 4 iulie Brandon Thompson se afla la locuința sa din Muskogee, statul Oklahoma, zi în care sărbătorea atât ziua sa de naștere, cât și ziua națională a SUA. Însă distracția s-a încheiat când a fost ridicat de poliție pentru un număr de șase mandate de arestare pe numele său.

Cu mâinile în cătușe, Thompson și-a întrebat mama dacă poate să-și ceară prietena în căsătorie, după care le-a cerut permisiunea polițiștilor să aducă din casă inelul cumpărat pentru acest prilej. Cu mâinile încătușate la spate și cu câteva momente înainte de a pleca la închisoare, bărbatul a pus un genunchi în pământ și i-a cerut lui Leandria Keith să-și petreacă restul vieții împreună cu el.

Pentru că avea mâinile încătușate la spate, Thompson nu putea să-i pună prietenei lui inelul pe deget, așa că unul dintre polițiști i-a scos cătușele și i le-a pus la mâini în față, pentru ca bărbatul să poată face cererea în căsătorie într-un mod tradițional.

Cei doi s-au sărutat și Thompson a fost luat de polițiști. El a fost eliberat pe cauțiune în ziua următoare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!