/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ O protestatară a dedicat liderului PD o poezie. „Plahotniuc - cancerul poporului basarabean”

missing
20 iulie 2017, ora 15:57

Femeia a mai menționat că a venit la protest cu riscul de a fi eliberată din serviciu. Poezia este intitulată „Plahotniuc – cancerul poporului”, iar femeia i-a dat citire în timpul protestului organizat de partidele de opoziție, care a avut loc astăzi.

Tot astăzi, în timp ce unii protestau împotriva schimbării sistemului de vot, alții, tot în fața clădirii Legislativului, au organizat un miting, la care și-au manifestat suportul pentru decizia guvernanților.

Amintim că, la baza acestor manifestații stă decizia Parlamentului de a modifica sistemul de vot și de a introduce votul mixt, care a fost votată astăzi, în cadrul ședinței, cu votul a 74 de deputați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram