/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ministerul de Externe: Sunt sau nu cetățeni moldoveni printre victimele accidentului din Barcelona?

missing
28 iulie 2017, ora 16:35

Potrivit informaţiei oferite de misiunea diplomatică moldovenească şi a Consulului Onorific al Republicii Moldova în Regatul Spaniei, la moment, printre victime nu sunt cetăţeni moldoveni.

Ministerul și Ambasada Republicii Moldova la Madrid vor monitoriza în continuare situaţia legată de accidentul în cauză.

Cetățenii moldoveni care au nevoie de asistență sau persoanele care presupun că ar fi avut rude, prieteni sau cunoștințe ce s-ar fi aflat în zonă și s-ar putea regăsi printre victime se pot adresa Ambasadei Republicii Moldova de la Madrid la numărul de urgență +34664598545 sau Centrului de Apel al MAEIE la numărul +37322788722.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram