/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Elevii moldoveni au obținut patru mențiuni de onoare la Olimpiada Internațională la Fizică

missing
03 august 2017, ora 09:24

Echipa Republicii Moldova a fost reprezentată de cinci elevi:

  • Tontici Sabina, elevă în clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Orizont”, Durlești
  • Sîrețanu Daniel, elev în clasa a X-a, Liceul Teoretic „Orizont”, Durlești
  • Don Otilia, elevă în clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Orizont”, Durlești
  • Dimitriu Eugeniu, elev în clasa a XII-a, Liceul Teoretic „Orizont”, Durlești,
  • Graur Gabriel, elev în clasa a XI-a, Liceul Academiei de Științe a Moldovei, Chișinău, însoțiți de conducătorul echipei, dr. conf. Vatavu Sergiu și conducătorul adjunct al echipei Isacova Calina, USM.

Un singur elev al echipei olimpice, Eugeniu Dimitriu, a avut experiența participării anterioare la Olimpiadele Internaționale la Fizică, repetând, în și acest an, succesul anului trecut.

Ceilalați membri ai echipei au participat la Olimpiadă pentru prima dată, iar experiența obținută și succesul înregistrat în acest an îi va ajuta, cu certitudine, să obțină medaliile râvnite la viitoarele ediții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram