/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Gardieni pentru Pământ! NASA angajează ofițer de protecție planetară. Oferă un salariu cu șase cifre

missing
04 august 2017, ora 18:09

NASA oferă un salariu cu șase cifre unui angajat cu misiunea de a apăra Terra de contaminare extraterestră

Baza spațială NASA a afișat în lista locurilor vacante o nouă poziție de „ofițer de protecție planetară”. Aceasta presupune că angajatul trebuie să apere pământul de contaminarea extraterestră și trebuie să se asigure că Terra va evita contaminarea cu diferiți viruși sau anumite boli.

Salariu este unul tentant, între 150 și 190.000 de dolari pe an, plus alte beneficii. Acest post este deținut la moment Catharine Conley, singurul ofițer de protecție planetară al NASA din 2014.

„Poziția de ofițer de protecție planetară implică responsabilitatea de a proteja Pământul și celelalte planete din Sistemul Solar. Pentru că dacă mergem pe alte planete, trebuie să studiem viața de acolo, nu să studiem microorganismele pe care le aducem noi de pe Terra”, a spus Catharine Conley, ofițer pentru protecția planetară.

Conley a mai adăugat că această funcție implică multă responsabilitate, pentru că pământul trebuie protejat nu doar de extratereștri fizici, ci și de corpuri extraterestre contaminate din spațiu. Cei care cred că sunt potriviți pentru această poziție pot să își depună candidatura până la 14 august anul curent pe site-ul NASA.
GARDIENI PENTRU PĂMÂNT

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram