/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Cursă inedită de longboard în Slovenia. Sportivii au atins viteze de 85 de km/h

missing
10 august 2017, ora 19:51

La cursa inedită din acest an au participat 64 de vitezomani, care s-au întrecut, fără costume de protecție, purtând pe cap doar o cască. Și regulile competiției sunt extreme, singurul mod de a te opri, este căderea de pe longboard, iar folosirea mâinilor este interzisă. Regulile dure, dar și curbele inedite, creează obstacole pentru vitezomani.

Câștigătorul competiției a fost Dominik Schenk, care a traversat primul linia de finish.

Competiția este organizată de două ori pe an, începând cu 2009, unde pot participa cei mai experimentați longboarderi. Pista aleasă este cunoscută ca „Burta Ursului” și are o lungime de patru kilometri, aflându-se în cea mai sălbatică parte a Sloveniei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram