/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Victorie pentru Taylor Swift. Artista a câștigat un proces intentat unui fost DJ pentru hărțuire sexuală

missing
15 august 2017, ora 18:03

Taylor Swift a fost agresată de fostul DJ de radio, David Mueller, în 2013, în timp ce făceau o fotografie împreună, în cadrul unui eveniment. Indignată că i-a pus mâna pe fund, artista l-a acționat în judecată.

Interpreta a cerut plata unor daune simbolice, în valoare de 1 dolar, şi a negat acuzația că ar fi cerut ca David Mueller să fie concediat. Juriul, format din şase femei şi doi bărbați, a dezbătut cazul mai puțin de o oră. La aflarea verdictului, Taylor Swift a plâns şi şi-a îmbrățișat mama. Artista a declarat pentru presa va face donații mai multor organizații care ajută victimele agresiunilor sexuale să se apere.

„Aceasta nu este doar o victorie, dar ceva care poate face diferență pentru copiii mei, pentru copiii dumneavoastră, pentru noi toți. Pentru fiul meu, pentru fiică. Au fost trase liniile. Așa este corect, așa – nu”, a afirmat avocata J. Douglas Baldridge.

Taylor Swift, în vârstă de 28 de ani, are în palmares zece premii Grammy. În 2016, ea a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram