Primăria municipiului Chişinău informează că în zilele de sâmbătă şi duminică, în perioada 16 septembrie 2017 (ora 9.00) – 17 septembrie 2017 (ora 14.00) va fi sistată circulaţia rutieră în zona sensului giratoriu din bd. Constantin Negruzzi – bd. Dimitrie Cantemir – str. Albișoara – bd. Iu. Gagarin, în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a sensului giratoriu.

Astfel, în perioada de referință, vor fi operate modificări în itinerarele de circulație a transportului public care traversează zona, după cum urmează:

– Rutele de troleibuz nr. 4, nr. 8 şi 17 vor fi redirecţionate de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, pe str. Ciuflea – Viaduct;

– Ruta de troleibuz nr. 5 – va fi suspendată;

– Ruta de troleibuz nr. 20 – va fi scurtată până la bd. Decebal;

– Ruta de troleibuz nr. 28 – va fi scurtată până la str. Ciuflea.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!