Poliția a reţinut în flagrant delict doi hoţi de buzunare, care în timpul deplasării cu microbuzul de pe ruta 129, au sustras un portmoneu de la o doamnă în vârstă de 61 de ani.

Bănuiţii s-au dovedit a fi originari din mun.Chişinău, cu vârstele de 27 şi 35 ani, anterior documentati şi condamnaţi pentru fapte similare. Victima a declarat poliţiştilor că a depistat lipsa pormoneului abia cînd a coborât, iar în el avea bani şi acte personale.

În cadrul audierilor preliminare bănuiţii şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar portmoneul sustras a fost recuperat şi predat victimei. Suspecţii sunt cercetaţi penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Poliţia Capitalei continuă monitorizarea fenomenului dat, iar cetăţenii sunt atenţionaţi să-şi asigure corespunzător bunurile personale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!