Pe 27 septembrie un moldovean a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru că propus mită unui polițist de frontieră din Estonia. Potrivit deciziei de judecată, băbatul va sta după gratii o singură lună și va fi expulzat din Estonia. Acestuia îi va fi interzisă intrarea în Estoria pe un termen de 5 ani, la care se mai adaugă și o amendă în valoare de 352 de euro.

Potrivit site-ului rus.err.ee, pe 26 septembrie, ora 10:40, moldoveanul în vârstă de 41 ani se afla în trenul Moscova – Tallin, iar la frontiera Uniunii Europeane acesta a propus mită vameșului în valoare de 100 euro pentru a nu fi luat la întrebări suplimentare și lăsat să treacă în spațiul Schengen.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!