/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Saakașvili: Poroshenko și-ar dori, ca și Plahotniuc, să controleze toată puterea în stat

missing
31 octombrie 2017, ora 10:19

„Pentru Poroșenko, Plahotniuc este un exemplu demn de urmat, fiindcă vrea să facă același lucru în Ucraina. Mai exact, să controleze toată puterea, mass-media și mediul de afaceri”, a menționat Saakașvili.

Fostul guvernator al regiunii Odessa a mai declar că Plahotniuc s-a simțit bine cu partenerii ruși: „Oligarhii sunt din același aluat ca oligarhii lui Putin. Ei nu se simt confortabil în Europa, se simt bine în așa-zisa lume rusească”.

Acesta a mai subliniat că Poroșenko era înainte prieten cu Plahotniuc și că cei doi s-au înțeles între ei că Saakașvili le este un dușman comun: „Trebuie să o terminăm cu oligarhia în spațiul CSI. Cred că lupta va începe cu Ucraina, dar va atinge și celelalte țări”.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram