/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Guvernul renunță la cele opt vaze de granit care costă peste 700 de mii de lei

missing
07 decembrie 2017, ora 18:45

„E adevărat, erau incluse aceste vaze decorative, dar nu reprezintă aceste obiecte de lux despre care se vorbește. Am solicitat să fie excluse. Acesta vaze nu vor fi procurate pentru că și eu consider că banii publici trebuie cheltuiți cu mai multă chibzuință, mai ales acum când avem atât de multe probleme sociale”, a declarat Pavel Filip.

Menționăm că anterior, potrivit unui document apărut pe site-ul Agenției de achiziții publice, licitația de procurare a vazelor a fost anunțată la sfârșitul lunii noiembrie. Costul unei bucăți era de 84 de mii de lei, iar acestea ar fi trebuit să fie livrate până de Crăciunul pe stil nou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram