Au rămas mai puțin de două săptămâni până la Crăciun, iar în loc de ninsoare, vom parte de ploi. Pe 14 decembrie, cerul se va menține înnorat, însă vom prinde și câteva raze de soare. Temperaturile vor fi în continuare destul de generoase pentru această perioadă. Vântul va adia blând din Sud-Vest. 

În nordul țării, de dimineață, vom găsi vreme tristă și o temperatură de 0 grade. La amiază se vor ivi câteva raze de soare și se vor înregistra 4 grade.

Ziua va începe cu ploi slabe în centrul țării, dar până la amiază se vor risipi. Vremea va fi posomorâtă cu 3 grade dimineață și 6 la prânz.

Și în sud, de dimineață cerul va fi acoperit de nori plini de umezeală. La amiază, vremea se va îndrepta și se va înregistra o maximă de 9 grade.

La Chișinău vremea va fi mohorâtă și vor fi condiții de ploaie. La noapte se vor înregistra 3 grade, iar ziua, temperatura va urca până la 6 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!